Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Σκυλιά που γαβγίζουν ασταμάτητα. Δρόμοι που ανοίγονται λακκούβες από τους γείτονες για να μην περνάνε τα αυτοκίνητα. Γείτονες που αδειάζουν τους βόθρους όποτε βρέχει. Τώρα και φωτιές που πήγανε να σας κάψουν. Που ακριβώς γίνονται όλα αυτά ρε συ Bruce Wayne; Σε ξαναρώτησα και πιο πριν. Και μετά πάνε και γυρνάνε ταινίες με τέτοιους τίτλους..... τσ...τσ...τσ... τί να μας πεις ρε γατάκι Bruce. Έχε χάρη που δεν ξέρεις τον Φρούκου. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunny 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 xa!xa!Φρουκουμπικου σε καταλαβαίνω απόλυτα..έχω περάσει κι εγώ αδιανόητες καταστάσεις με τους ''σκυλο-ιδιοκτήτες'' της περιοχής μου &ακόμα δηλαδή έχουμε προβλήματα απλά όχι τόσο έντονα όσο παλιά.Αλλά μία απ'τα ίδια:ντόπερμαν σε μπαλκόνια,λυκόσκυλα παρατημένα σε αυλές που γαυγίζουν μέρα-νύχτα.. Τα περισσότερα post που διάβασα είναι θεϊκά,έριξα τρελό γέλιο :D.Αν ποτέ οργανώσετε καμιά ομάδα ''που να τα ψέλνει'' σε ασυνείδητους ''φιλόζωους'' προς συμμόρφωση είμαι +εγώ μέσα!Εδώ σ'εμάςοι μισοί είναι ψυχοπαθείς ή οι ματσό της περιοχής &δεν τολμάς ούτε παρατήρηση να του κάνεις,είναι έτοιμοι να σε λυντσάρουν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 Σκυλιά που γαβγίζουν ασταμάτητα. Δρόμοι που ανοίγονται λακκούβες από τους γείτονες για να μην περνάνε τα αυτοκίνητα. Γείτονες που αδειάζουν τους βόθρους όποτε βρέχει. Τώρα και φωτιές που πήγανε να σας κάψουν. Που ακριβώς γίνονται όλα αυτά ρε συ Bruce Wayne; Σε ξαναρώτησα και πιο πριν. Στο Δήμο Μαρκοπούλου, Πόρτο Ράφτι. Και γίνονται και πολλά άλλα μεταξύ αυτών. Η καινούρια φάση είναι η μετακίνηση των κάδων σκουπιδιών από γειτονιά σε γειτονιά. Όποιος δεν γουστάρει να έχει κάδους σκουπιδιών έξω από το σπίτι του, τους παίρνει και τους μεταφέρει σε άλλη γειτονιά και πάει και πετάει τα σκουπίδια του μετά εκεί μαζί με όλη την υπόλοιπη γειτονιά. Επίσης τσαντίζονται που βρίσκουν μετά τους μεταφερόμενους κάδους συνέχεια γεμάτους.... Η πυροσβεστική έρχεται μανιωδώς και σβήνει τις φωτιές που βάζει ο γείτονας κάθε καλοκαίρι και καίει τα έπιπλα του στη μέση του δρόμου (καναπέδες, καρέκλες κτλ κτλ...) Πέρυσι μετά τη μεγάλη φωτιά στη περιοχή μας, ο ίδιος γείτονας προσέλαβε 2 πακιστανούς και κάνανε ηλεκτροκόλληση χύμα μέσα στα ξερόχορτα δίπλα στα σπίτια. κτλ κτλ κτλ...δεν υπάρχει λόγος πλέον να αναφέρω τι γίνεται σε αυτή τη περιοχή...απλά σκεφθείτε τι ακριβώς θα κάνανε οι γύφτοι αν ήτανε λευκοί. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunny 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) xa!xa!xa!xa! αυτά με τους κάδους τα κάνουν και σε μας,ανά τακτά διαστήματα.. δεν είσαι ο μόνος Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2014 από τον sunny Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εντάξει το επίπεδο πολιτισμού μας, τόσο σε επίπεδο ατομικής δράσης, όσο και συλλογικής αυτό είναι... Όταν τα λέω εγώ για παιδεία και καλλιέργεια, με λέτε κακό. Από την άλλη όμως, ε δεν γίνονται και τόσο υπερβολικά βρε συ Φρούκου, μαλλον είσαι σε καμιά γειτονιά του Πόρτο, περίεργη, που έχουν βρει καταφύγιο όλα τα κατακάθια της κοινωνίας (πολλές τέτοιες έγιναν την δεκαετία του 80, που ο κάθε φευγάτος την είδε ελντοράντο στο Πόρτο) Τέσπα, καλά ξεμπερδέματα με τον καημένο τον σκυλάκο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Επιασαν οι ζεστες και ανοιξαν τα παραθυρα της πολυκατοικιας για δροσια αλλα και τα σκυλια της γειτονιας βγηκαν στα μπαλκονια γιατι δεν μπορουν μεσα και αρχισαν οπως περισυ το μονοτονο και εκνευριστικο τους τραγουδι .Να παω στο εξοχικο ?Χειροτερα τα αδεσποτα εκαναν συμοριες και δεν μπορεις να κυκλοφορησεις με μηχανακι μονο με αυτοκινητο και με αυτο κινδυνευεις τα τα πατησεις γιατι καθονται στην μεση του δρομου.Το μονο που μενει ειναι υπομονη και να μην περνανε ασχημες σκεψεις απο το μυαλο γιατι ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου (του αφεντικου του μονο) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 η ζωοφιλια των περισσοτερων δυστυχως στην Ελλαδα,ειδικα τωρα που ειναι και μοδα,εξαντλειται σε 2-3-5-10 φωτος στα φεησμπουκς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Φολα. Αν ημουν στην τραγικη θεση που περιγραφεις (απο το 2013) θα το ειχα κανει χωρις δευτερη σκεψη. Ολα τα αλλα που διαβασα περι "μαρσαρω με το ΜΤ μου απεξω", "βαζω μουσικη στο τερμα", "του λεω 2 λογακια γιατι δερνω κιολας" "φερνω φιλοζωικη" ειναι κουβεντα φορουμ ισαξια με τα σιχτιρια και τους καρκινους που ριχνουν ολοι σε ποστς "εκλαπη". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Πανελλήνια mybike Πόρτο Ράφτη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Πανελλήνια mybike Πόρτο Ράφτη Θα φέρεις και τον σκύλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Εδώ μέσα τελικά υπάρχουν πολλοί χαζούληδες άνθρωποι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Φολα. Αν ημουν στην τραγικη θεση που περιγραφεις (απο το 2013) θα το ειχα κανει χωρις δευτερη σκεψη. Ολα τα αλλα που διαβασα περι "μαρσαρω με το ΜΤ μου απεξω", "βαζω μουσικη στο τερμα", "του λεω 2 λογακια γιατι δερνω κιολας" "φερνω φιλοζωικη" ειναι κουβεντα φορουμ ισαξια με τα σιχτιρια και τους καρκινους που ριχνουν ολοι σε ποστς "εκλαπη". Το σκυλί τι σου φταίει και θα του ρίξεις φόλα; έχεις δει ποτέ πως πεθαίνει σκύλος από φόλα; πως παιδεύεται και σε τι πόνο είναι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Το σκυλί τι σου φταίει και θα του ρίξεις φόλα; έχεις δει ποτέ πως πεθαίνει σκύλος από φόλα; πως παιδεύεται και σε τι πόνο είναι; Ο γείτονας τι σου φταίει να τον βασανίζεις με ένα από τα χειρότερα βασανιστήρια ever ? Έχεις κάτσει να ακούς στα 2 μέτρα σκύλο να σου γαβγίζει απειλητικά μέσα στη μάπα ασταμάτητα πρωί μεσημέρι βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα και πάλι από την αρχή συνέχεια για μέρες ? Για κάτσε να δούμε μετά τι θα πεις για πόνο και παίδεμα όταν δεν θα μπορείς να κάτσεις να φας ένα πιάτο φαγητό υπό αυτές τις συνθήκες. Κάτσε να ακούς ουρλιαχτά κάθε πρωί στις 4 και μετά να πρέπει να πας για δουλειά. Δες το βίντεο που έχω ανεβάσει με 12 ώρες ασταμάτητου γαβγίσματος και βάλε το στο τέρμα να δούμε μέχρι πότε θα αντέξεις και πότε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δική σου επιβίωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Ο γείτονας τι σου φταίει να τον βασανίζεις με ένα από τα χειρότερα βασανιστήρια ever ? Έχεις κάτσει να ακούς στα 2 μέτρα σκύλο να σου γαβγίζει απειλητικά μέσα στη μάπα ασταμάτητα πρωί μεσημέρι βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα και πάλι από την αρχή συνέχεια για μέρες ? Για κάτσε να δούμε μετά τι θα πεις για πόνο και παίδεμα όταν δεν θα μπορείς να κάτσεις να φας ένα πιάτο φαγητό υπό αυτές τις συνθήκες. Κάτσε να ακούς ουρλιαχτά κάθε πρωί στις 4 και μετά να πρέπει να πας για δουλειά. Δες το βίντεο που έχω ανεβάσει με 12 ώρες ασταμάτητου γαβγίσματος και βάλε το στο τέρμα να δούμε μέχρι πότε θα αντέξεις και πότε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δική σου επιβίωση. Δεν λέω ότι δεν είναι πρόβλημα αυτό.. Αλλά πρέπει να σκοτώσεις τον σκύλο;; το αφεντικό φταίει. Στην τελική πήγαινε στις αρχές και αν αυτές δεν κάνουν κάτι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Ειδικές σφυρίχτρες πχ που θα σου λύσουν το πρόβλημα. Αλλά όχι φόλα ρε φίλε! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 η σκυλοκατοχη κ οι σκυλοπατερες εχουν παρει ανεξελεκτες διαστασεις στην χωρα μας τα τελευταια χρονια,εχει καταντησει αηδια πια... εκτος ελαχιστων εξαιρεσων (~10% του συνολου) οι περισσοτεροι τα εχουν ανεκπαιδευτα,στριμωγμενα μεσα σε μπαλκονια με 200μετρα περιπατο την ημερα η' δεμενα κατω απο λαμαρινες που βραζουν...κ σε βαρελια πετρελαιου. ολη η ευθηνη ανηκει στους ιδιοκτητες σαφως κ οχι στα ζωα. καποια στιγμη θα επρεπε να παρει θεση το κρατος με την εφαρμογη των νομων που εχει περι κατοικιδιων. στο προσφατο ταξιδι μου στην Γερμανια ο 1 στους 3 ειχε σκυλο που ομως ηταν αρτια εκαπιδευμενος κ δεν ενοχλουσε ποτε κ κανεναν.χαιροσουν να τους βλεπεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπα μονο λογια είναι καποιοι ειμαστε πλεον αρκετα ευαίσθητοι και φλωροι για να πειραξουμε εστω μυρμιγκι.Θυμαμαι η γιαγια μου εσφαζε τις κοτες με ανεση και εγω εκλεγα που το εβλεπα ποιος μπορει τωρα να σφαξει κοτα .Ο άλλος στην εβοια φανταζομαι σε τι κατασταση τον εφερε ο σκυλος και του κατεβασε την καρεκλα στο κεφαλι και οι ευαίσθητοι ζωοφιλοι εκαναν διαδηλώσεις και ο ανθρωπος βρεθηκε φυλακη.Σε λιγα χρονια αν παμε ετσι τα σκυλια θα είναι πιο πολλα από τους ανθρώπους και το να κυκλοφορας με μηχανακι αλλα και με αυτοκινητο ακομα θα είναι διπλα επικινδυνο.Βεβαια αν ψαξουμε βαθια ο σκυλος (και όχι η γατα η άλλο ζωο)αναπληρωνει το κενο της μοναξιας του συγχρονου ανθρωπου τι να κανουμε άλλο υπομονη(να δουμε ποσο ακομα) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2014 από τον drapetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Κανένα update; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Μπα μονο λογια είναι καποιοι ειμαστε πλεον αρκετα ευαίσθητοι και φλωροι για να πειραξουμε εστω μυρμιγκι.Θυμαμαι η γιαγια μου εσφαζε τις κοτες με ανεση και εγω εκλεγα που το εβλεπα ποιος μπορει τωρα να σφαξει κοτα .Ο άλλος στην εβοια φανταζομαι σε τι κατασταση τον εφερε ο σκυλος και του κατεβασε την καρεκλα στο κεφαλι και οι ευαίσθητοι ζωοφιλοι εκαναν διαδηλώσεις και ο ανθρωπος βρεθηκε φυλακη.Σε λιγα χρονια αν παμε ετσι τα σκυλια θα είναι πιο πολλα από τους ανθρώπους και το να κυκλοφορας με μηχανακι αλλα και με αυτοκινητο ακομα θα είναι διπλα επικινδυνο.Βεβαια αν ψαξουμε βαθια ο σκυλος (και όχι η γατα η άλλο ζωο)αναπληρωνει το κενο της μοναξιας του συγχρονου ανθρωπου τι να κανουμε άλλο υπομονη(να δουμε ποσο ακομα) πονάνε τα μυαλά μας!!!!! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Μπα μονο λογια είναι καποιοι ειμαστε πλεον αρκετα ευαίσθητοι και φλωροι για να πειραξουμε εστω μυρμιγκι.Θυμαμαι η γιαγια μου εσφαζε τις κοτες με ανεση και εγω εκλεγα που το εβλεπα ποιος μπορει τωρα να σφαξει κοτα .Ο άλλος στην εβοια φανταζομαι σε τι κατασταση τον εφερε ο σκυλος και του κατεβασε την καρεκλα στο κεφαλι και οι ευαίσθητοι ζωοφιλοι εκαναν διαδηλώσεις και ο ανθρωπος βρεθηκε φυλακη.Σε λιγα χρονια αν παμε ετσι τα σκυλια θα είναι πιο πολλα από τους ανθρώπους και το να κυκλοφορας με μηχανακι αλλα και με αυτοκινητο ακομα θα είναι διπλα επικινδυνο.Βεβαια αν ψαξουμε βαθια ο σκυλος (και όχι η γατα η άλλο ζωο)αναπληρωνει το κενο της μοναξιας του συγχρονου ανθρωπου τι να κανουμε άλλο υπομονη(να δουμε ποσο ακομα) Τρολάρεις... έτσι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 ηρεμια παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 σε σας τους 3 γαμιαδες δολοφονους (zappa,froukoumpikou,drapetis) σας ευχομαι κακο και βασανιστικο θανατο. δεν αξιζετε κατι αλλο,δυστηχως ή ευτυχως. φλωρατζες,εχετε προβλημα κ αντι να πατε να το λυσετε με τον ιδιοκτητη του σκυλου,δειχνετε την αντριλα σας στα ανυπερασπιστα (αφου ειναι δεμενα) ζωα.ανικανοι,καρκινωματα της κοινωνιας,βλαχοι. ας ειχατε λιγο θαρρος να το λεγατε αυτο δημοσια,αλλα αν ειχατε θαρρος δε θα σκεφτοσασταν καν ετσι. *μην τυχον σβηστει τιποτα απο κανενα συντονιστη. ειτε δικο μου,αφου εγω απλα ευχομαι κατι,ενω οι αλλοι παροτρυνουν για αυτο.. ειτε δικο τους.να ξερουμε οτι τα καθικια τα εχουμε αναμεσα μας.. Ναι ναι τα καθικια που εχετε αναμεσα σας. Κλαινε και οι πετρες. Μην τυχον και το σβησετε δηλαδη γιατι θα ερθει "ο νεος" να μας δειρει ολους και ....."να ελευθερωσει ολα τα ζωντανα που βρισκονται κατω απο τον Ρωμαϊκο ζυγο... Ολα? ΟΧΙ ενα μικρο χωριο ανυποτακτων Γκριφον ακομα αντιστεκεται" Παρτε το λιγακι χαμπαρι, δεν ειμαστε ολοι τοσο φιλοζωοι ωστε να θυσιασουμε την εσωτερικη μας γαληνη για τετραποδα. Μερικοι δεν την θυσιαζουν ουτε για τα διποδα. Τωρα παραδειγματα με τον αλλον τον μαλακα στην ευβοια τον Κωστακη τον καραμπουζουκλη ειναι το λιγοτερο ατοπα και αστεια να αναφερονται καθοτι ειναι 2 διαφορετικες περιπτωσεις. Οταν ομως δουλευεις 5-6-7 μερες την εβδομαδα, και αναλογες ωρες, και ο διπλα σου την εχει δει κυνηγος ή κυνοφιλικος (ας μην αρχισω για την αλλη ομοφυλοφιλικη φαρα των κυνηγων) και καθημερινα σου γαμαει το "ειναι" σιγα μην χαλασω και 1 μιλισεκοντ απο τον χρονο μου ωστε να κινηθω δικαστικα εναντιον του ή να παρω φιλόζωικες or whatever. "Νεε" μου αργο και βασανιστικο θανατο γιατι βαζω το επιπεδο διαβιωσης μου πανω απο ενα ζωο? Πηγαινε τωρα στο φουμπου σου νεε μου να κανεις share "Χαθηκε ο Ρουλης, ακουει στο ονομα Ρουλης και ειναι πολυ ντροπαλος. Αν τον δειτε μη φοβηθειτε..." Υ.Γ. Γουσταρω λεμε, υγραινομαι να βλεπω τετοιες αντιδρασεις για ζωα (4ποδα) οταν για την ανθρωπινη ζωη ειμαστε στα @@ μας. Μιλαμε φουσκωνουν τα βυζια μου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οταν ομως δουλευεις 5-6-7 μερες την εβδομαδα, και αναλογες ωρες, και ο διπλα σου την εχει δει κυνηγος ή κυνοφιλικος (ας μην αρχισω για την αλλη ομοφυλοφιλικη φαρα των κυνηγων) και καθημερινα σου γαμαει το "ειναι" Ρε συ ζάπα, το λες και μόνος σου γιατί δεν πας να τα βάλεις λοιπόν με το δίπλα, να τον τραμπουκίσεις κιόλας αν χρειαστεί τον μαλάκα που + σε ενοχλεί + βασανίζει το ζωντανό (καλά το 2ο πες ότι εσένα δεν σε νοιάζει), και τα βάζεις με το σκυλί που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του στη τελική; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2014 από τον Apisteftos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 ρε σεις,με τοσα ναρκωτικα που παιρνετε,τα λεφτα που τα βρισκετε? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες