Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Παρε στα κεντρικά του νικολακόπουλου να σου πούνε...

μη ψάχνεις άκρη απο 3ους.

Μολις μαθεις πες και σε εμας.

αυτός ειναι ο σαρακάκης της γιαμάχας? γιατι δεν ήξερα και έπαιρνα στα κουτουρου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχαχχα μέσα στα συγκρουόμενα τα βάλανε. αμα το συνειδητοποιήσεις λίγο, ειναι μεγάλη βλακεία ;ρ

και άλλος κάθεται απο πίσω λες και είναι μέσα σε χαοτικές φωτιές η φώτο ;ρ

2015-Yamaha-MT07MC-EU-Matt-Grey-Static-005.jpg

Τροποποιήθηκε από τον τσιε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιποοον πήρα τηλέφωνο τον νικολακόπουλο και με στείλανε και αυτοί να πάρω τηλ σε συνεργείο.

με τα πολλα μου απαντησε ενας στον πειραια yamaha καραναμωλη και μου ειπε οτι ο κοφτης ειναι πανω στην ηλεκτρονική. συνεπώς το μονο που μπορει να γινει λεει ειναι να μπει κιτ αναβάθμησης ισχύος που δουλεύει παράλληλα με την ηλεκτρονική. τιμή δεν ήξερε γιατι δεν το εχουν κανει και ηθελε λιγο ψάξιμο για να μου πει τα εργατικά. αλλα φαντάζομαι οτι δεν θα ειναι 100-200 ευρω ;ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα με ένα απλό reflash στον μαμα εγκέφαλο το φέρνεις στα ίσα του..

νταξει οκ ομως σιγουρα κατι για 1000ρικο δε το έδινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Toυ εκανα μια δυνατη βολτα χθες το βραδυ!

Ειναι πολυ ελαφρυ και πιο μικροκαμωνενο απο το 09 με πιο σκυφτη θεση οδηγησης!

Στην κινηση ειναι σαν παπι δεν σκεφτεσαι καν να σταματησεις αναμεσα στα αυτοκινητα!

Φρενα αρκετα καλα και δεν του το χα!

Το ανοιξα στην συγγρου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουσα να φτασω τον αλλον μπροστα με το δικο μου :P

Tα οργανα πιο μεγαλα αλλα και παλι ή δρομο ή οργανα κοιτας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την κυριακη εκανα την πρωτη μ εξορμηση στην εθνικη και πηγα ηρακλειο 160 χλμ συνολικα παρεα με ενα φιλο με αρφικανα..

Αυτος μπροστα για να μ δειχνει πως να μπαινω στις στροφες καλυτερα μιας κ με μηχανη δεν ειχα κανει ποτε τη διαδρομη

Ειλικρινα δεν το περιμενα τοσο ευκολο δεν κουραστηκα καθολου..μια ωρα καναμε να παμε κ λιγο λιγοτερο για να γυρισουμε..οι ταχυτητες ηταν απο 100 μεχρι 130 χλμ μιας κ ακομα ειμαι στο στρωσιμο..

εντυπωση μου εκανε οτι στα 125+ το eco ηταν αναμενο!! επισης στο γυρισμο ξεχαστηκα και για καποια λιγα χιλιομετρα πηγα με 140+ οποτε περασα τις 5000 στροφες στον κινητηρα..

εχω 850 χιλιομετρα ..εκανα μεγαλη πατατα???

το μονο θεμα μ ηταν οτι καπως πιαστηκε ο αυχενας μου και ξενερωσα λιγο με τη φασαρια μεσα στο κρανος το περιμενα λιγο πιο αθορυβο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε ζελατινα γι να εχεις ανεμοκαληψη.

το εχω κατα νου σαν ενδεχομενο αλλα επειδη οι αποστασεις που κανω ειναι μικρες προς το παρον και επειδη απο τις ζελατινες που εχουν κυκλοφορησει δεν μου αρεσει καμια..θα κανω λιγο υπομονη κ αν δω οτι δεν την παλευω με τιποτα τοτε θα αρχισω να ψαχνομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Toυ εκανα μια δυνατη βολτα χθες το βραδυ!

Ειναι πολυ ελαφρυ και πιο μικροκαμωνενο απο το 09 με πιο σκυφτη θεση οδηγησης!

Στην κινηση ειναι σαν παπι δεν σκεφτεσαι καν να σταματησεις αναμεσα στα αυτοκινητα!

Φρενα αρκετα καλα και δεν του το χα!

Το ανοιξα στην συγγρου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουσα να φτασω τον αλλον μπροστα με το δικο μου :P

Tα οργανα πιο μεγαλα αλλα και παλι ή δρομο ή οργανα κοιτας!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια, αν μπορείς κι έχεις όρεξη για ένα πιο εκτεταμένο review/συγκριτικό με το ΜΤ-09 είναι ευπρόσδεκτο.

Από αναρτήσεις τι λέει?

BTW, ωραίοι οι νέοι χρωματισμοί αλλά και πάλι μάλλον ο Deep Armor είναι ο πιο ωραίος..!

Καμιά αλλαγή έχει παρατηρήσει κανείς εκτός από χρώματα? Ρωτάω γιατί στο θέμα του ΜΤ-09 διάβασα σχόλια ότι φαίνονται κάποιες μικρές δαιφορές στις εκδόσεις 2014-2015.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την κυριακη εκανα την πρωτη μ εξορμηση στην εθνικη και πηγα ηρακλειο 160 χλμ συνολικα παρεα με ενα φιλο με αρφικανα..

Αυτος μπροστα για να μ δειχνει πως να μπαινω στις στροφες καλυτερα μιας κ με μηχανη δεν ειχα κανει ποτε τη διαδρομη

Ειλικρινα δεν το περιμενα τοσο ευκολο δεν κουραστηκα καθολου..μια ωρα καναμε να παμε κ λιγο λιγοτερο για να γυρισουμε..οι ταχυτητες ηταν απο 100 μεχρι 130 χλμ μιας κ ακομα ειμαι στο στρωσιμο..

εντυπωση μου εκανε οτι στα 125+ το eco ηταν αναμενο!! επισης στο γυρισμο ξεχαστηκα και για καποια λιγα χιλιομετρα πηγα με 140+ οποτε περασα τις 5000 στροφες στον κινητηρα..

το μονο θεμα μ ηταν οτι καπως πιαστηκε ο αυχενας μου και ξενερωσα λιγο με τη φασαρια μεσα στο κρανος το περιμενα λιγο πιο αθορυβο..

Mην αγχώνεστε ρε μάγκες αμα ανεβάσετε μερικές RPΜ παραπάνω στο στρώσιμο...δεν θα ανατιναχτεί ο κινητήρας...

Έχει και κάμποσα άρθρα εξάλου στο net όπου αναφέρουν πως το "στρώσιμο" που αναγράφεται στα manual των σύγχρονων μεΚανακίων είναι (πρωτίστως) για να έχει καλυμμένο τον κώλο της η εκάστοτε εταιρία νομικά...Απο 'κει και πέρα, μηχανικός δεν είμαι οποτε διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Σχετικά με τα υπόλοιπα...naked πηρες φίλε μου, μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτά ;)

Συνήθεια είναι, μετά απο λίγο καιρό που θα μάθεις να "κουμπώνεις" σωστά πάνω του και θα εκγυμνάσεις λίγο και τους μυς του αυχένα...Ασε τις ζελατίνες για άλλα μηχανάκια, αμα ήθελες ανεμοκάλυψη έπαιρνες άλλο τύπο μηχανακίου, όμορφο είναι, μη του καταστρέψεις την αισθητική κιόλας...

Φασαρία = αγορά άλλου κράνους - αν και ο θόρυβος δεν μπορεί να εξαλειφθεί ποτέ, μηχανή οδηγάμε.Μια άλλη καλή λύση είναι η χρήση (σωστών) ωτασπίδων...

Όπως ειπα ομως και πιο πάνω, θα το συνηθίσεις εν καιρώ

Με γειές και καλόβολτο :punk:

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά το χάλασες το μηχανάκι :P

Στο θέμα θόρυβος με τι ξενέρωσες; Με το κράνος να υποθέσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά το χάλασες το μηχανάκι :P

Στο θέμα θόρυβος με τι ξενέρωσες; Με το κράνος να υποθέσω.

ναι για το κρανος μιλαω μιας και ειναι καινουργιο το περιμενα πιο ησυχο

η μηχανη μ αρεσει που ειναι σχετικα αθορυβη σε αυτες τις στροφες που κινουμαι μεχρι στιγμης! απο βδομαδα θα γινει και το πρωτο σερβις και θα ξερω πως ακουγεται κανονικα το μοτερακι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εκανες ζημια. Μολις αλλαξεις τα πρωτα λαδια θα εισαι λιγο πιο ανετος. Ως τοτε μην ανεβαζεις στροφες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι ειπε ο φιλος,δεν εχει θεμα να ανεβουν οι στροφες

τερμα παρατεταμενα και αποτομα δεν θελει,επισης να μην το σκορτσαρεις(ξεκινηματα με τριτες κλπ)

δικαβαλα κανονικοτατα

ζεσταματακι παντα να κανεις,ενα 3λεπτο 5λεπτο οχι για τωρα, για παντα!

για 15κ χιλιομετρα θα στρωνει το μοτερακι,δουλευε το ελευθερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι ειπε ο φιλος,δεν εχει θεμα να ανεβουν οι στροφες

τερμα παρατεταμενα και αποτομα δεν θελει,επισης να μην το σκορτσαρεις(ξεκινηματα με τριτες κλπ)

δικαβαλα κανονικοτατα

για 15κ χιλιομετρα θα στρωνει το μοτερακι,δουλευε το ελευθερα

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!ζεσταμα να φτασει 53+ βαθμους κ μετα ξεκιναω..

δικαβαλα ακομα το αποφευγω γιατι δεν νιωθω κ εγω ακομα ετοιμος να παρω 2ο ατομο μαζι..οσο για ξεκινημα με 3η..το κανει κανεις αυτο?? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξερω σε τι μηχανακι εχεις κανει 5 λεπτο ζεσταμα, αλλα 4 κυλινδρο μηχανακι καλοκαιρι, αν το αφησεις 5 λεπτα σταματημενο, παιζει να αναψει και βεντιλατερ.....

Ειναι υπερβολη 5 λεπτα ζεσταμα, ακομα και με πολυ κρυο....

Ο μηχανικος που χρονια πηγαινω ολα τα μηχανακια, εξουσιοδοτημενο συνεργειο Yamaha, σε ιδια ερωτηση μου εχει πει οτι μολις αναψει η πρωτη ενδειξη θερμοκρασιας γυρω στους 40+ βαθμους νομιζω, ειναι ετοιμο να ξεκινησει το μηχανακι, αρκει στα πρωτα λεπτα χρησης του μεχρι να ζεσταθει κανονικα να μη το σκισεις. Μαλιστα σε αντιθετη περιπτωση οταν μενει πολυ ωρα αναμενο και δε κινειται ειναι χειροτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστο. 1-2 λεπτα ειναι υπεραρκετα για να ξεκινησει το μοτορι. 5 ειναι (σχετικα) υπερβολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα δικά μας αν δεν φύγει το Low δεν παίρνει την πρώτη για να φύγεις. Την παίρνει δηλαδή αλλα την χτυπάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα