Jump to content

Recommended Posts

και ξανά KAWASAKI

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φίλε efkola ευχαριστώ!προσπαθω να ανεβάσω φώτο αλλά δεν ξέρω πως....πρώτα πρώτα είχα το ζχ 130 μετα το κρύπτον χ και τώρα πάλι ζχ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε efkola ευχαριστώ!προσπαθω να ανεβάσω φώτο αλλά δεν ξέρω πως....πρώτα πρώτα είχα το ζχ 130 μετα το κρύπτον χ και τώρα πάλι ζχ!!!

Καλορίζικο, Ναπολέων !

Οι φωτό, ανεβασε τες πρωτα σε photobucket, και μετα παιρνεις το direct link + στην απάντηση πόστ πατάς το πράσινο κουμπάκι και

κανεις επικόλληση εκει.

Δοκιμασε εδω , και βλέπουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο Ναπολέων !!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις και πάντα αγρατζούνιστο να είναι.

Υ.Γ. Έχεις θέμα με το περιβόητο μίγμα , ρελαντί, κοψίματα κτλ ;;;

και αν ναι ποιος επίσημος αντιπρόσωπος εντός εγγύησης στο φτιάχνει μήπως ξερεις γιατί είχες και παλαιότερα όπως γράφεις .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC08066_zps89885cd2.jpgDSC08068_zpsedd65a03.jpgDSC08060_zps15cac0f4.jpg

Καλορίζικο Ναπολέων !!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις και πάντα αγρατζούνιστο να είναι.

Υ.Γ. Έχεις θέμα με το περιβόητο μίγμα , ρελαντί, κοψίματα κτλ ;;;

και αν ναι ποιος επίσημος αντιπρόσωπος εντός εγγύησης στο φτιάχνει μήπως ξερεις γιατί είχες και παλαιότερα όπως γράφεις .

προς το παρόν όχι μιας και οι θερμοκρασία εδώ δεν έχει πέσει κάτω από 8 βαθμους!όταν πέσει θα ενημερώσω!!γενικά θα ενημερώνω συχνά για το μηχανάκι!όταν το ξαναείχα δεν μου το έφτιαξε κανένας οοοοοοοοοόλοι μα όλοι έλεγαν σκουπιδάκι στο καρμπυρατέρ!!να τους λέω το κάνει ΜΟΝΟ στο κρύο και στην υγρασία!τέλος πάντων θα ενημερώσω... Τροποποιήθηκε από τον Ναπολέων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε καλά και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα !

( και εγώ σε πράσινο το έχω και με έχει βολέψει πολύ σε δουλειές και μικρές νησιώτικες καλοκαιρινές διακοπές)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστώ πολύ!!εεε βέβαια πράσινο!!!είναι εργαλείο από τα λίγα γι αυτό και το ξαναπήρα ξέροντας όμως ότι μπορεί να μου βγάλει το γνωστό πρόβλημα!

Τροποποιήθηκε από τον Ναπολέων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο Ναπολέων, καλά χιλιόμετρα να έχεις!!!

Τι σε έκανε να το διαλέξεις αυτό από το x?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω γράψει σε 3-4 φόρουμ γιατί....θα στα πω γρήγορα!!πραγματικά άβολη σέλα και επειδή κάνω συχνά αποστάσεις 80 χιλιομέτρων συνεχόμενα είχα μεγάλο πρόβλημα σταμάταγα 4-5 φορές για μια τέτοια διαδρομή και γενικά ένα μεγαλόσωμα άτομα σαν και εμένα δεν χόραγε πίσω μου για κανένα λόγο και είμασταν πολύ άβολα!αναρτήσεις κκκκαααλάαα στα 3000 χιλιόμετρα έψαχνα για άλλες και μόλις είδα τις τιμές έκοψα πέρα!φρένα απογοητευτικά που άμα πήγαινες με πολλά χιλιόμετρα δεν έπιαναν καθόλου καλά!δεν σταμάταγες εύκολα!γενικά και άλλα μικροπράγματα....σαν μοτέρ πιστεύω πως είναι το καλύτερο απ όλα σε θέμα αξιοπιστίας αλλάαα αλλάαα....έχω γράψει πιο αναλυτικά σε άλλα φόρουμ τα παράπονα...

Τροποποιήθηκε από τον Ναπολέων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πρέπει να είμαστε μέλη σε όλα τα φόρουμ για βρούμε τα ποστς βρε Ναπολέων?

Τέσπα.

Έχουν διαφορά στην κατάναλωση το zx με το x? Ακούω πως το x καίει πολύ...

Πάντως το zx είναι αρχοντικό για τον πίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι όχι δεν κατάλαβες δεν το εννοούσα έτσι!!απλά είπα ότι έχω γράψει και αλλού την γνώμη μου για το κρύπτον,δεν το είπα καθόλου περίεργα...στην κατανάλωση τα ίδια είναι ίσως λίιιιιγο παραπάνω το ζχ σε ΤΕΕΕΡΜΑ κατάσταση..μιλάω για αλλάγες στους κόφτες συνέχεια!τουλάχιστον το ζχ αξίζει να ρουφάει παραπάνω μιας και στο δίνει σε απόδοση το μηχανάκι...από το ρελάντι μέχρι το κόφτη ανέβάζει πολύ γρήγορα!!έχει δύναμη από πολύυυ χαμηλά!!το κρύπτον έριχνε π..ρδές σε ανηφόρες ενώ το κάβα γεμίζει και με τετάρτη!!γι αυτά θα μιλήσουμε αναλυτικότατα στο καινούργιο θέμα που θα ανοίξω για το κάβα....

Πιο υπερεκτιμημένο παπί από το Χ δεν υπάρχει

Και τιμή εντελώς εκτός λογικής.

πραγματικά έτσι είναι!!εντάξει έχει το ψυγείο που για μένα το κάνει αθάνατο αλλά 2650????πολλάααα για αυτα που δίνει!!στα χαρτιά είναι πολύ σουπερ ντούπερ αλλά στην πράξη....τι monocross και σκελετοί τύπου διαμάντοι και όρθια μοτέρ!!στην πράξη δεν υπάρχουν πουθενά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως σου δίνει την εντύπωση πως το zx είναι γρηγορότερο από το x λόγω καρμπυρατέρ?

Το λέω επειδή το zx πάει ακριβώς τα ίδια με το innova. Έχει ο πατέρας μου zx και τα έχω δοκιμάσει.

Αντιθέτως μια φορά που βρήκα ένα x στον δρόμο τον ήπια :mB_kalo_e:

Ότι είναι ροπάτο το zx, είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ζχ τα ίδια με το ιννόβα???με τίποτα..είχα ανοίξει με ιννόβα εγώ είχα 3000 χιλιόμετρα και το ιννόβα 8000..μαμά και τα 2!ήμουν 100 κιλά ήταν 75 και τα ανοίξαμε από 0 μέχρι 90!από εκκίνηση μέχρι τα 90 ήμουν μπροστά ενάμιση μηχανάκι και μετά τα 80 που έβαλα τρίτη τερματίσαμε με διαφορά 2 μηχανάκια και κάτι!όταν μετά από καιρό ξανα ανοίξαμε αυτός είχε 9000 χιλιόμετρα και εγώ 3800 ήταν 75 κιλά ενώ εγώ 117...τότε τον ήπια!μου έφυγε και στην εκκίνηση είχαμε διαφορά στα πρώτα 75 χιλιόμετρα και μετά στα όταν έπιασα 80 τον έφτασα ελάχιστα αλλά τερμάτισε πρώτος με διαφορά ενάμιση-δυο μηχανάκια...μου έδινε την αίσθηση ότι η τρίτη του ιννοβα κόβει πάρα πολύ το μηχανάκι!!1η 2α πηγαίνει πολύ κα΄λά αλλά μετά πέφτει!!το κάβα είναι πολύ ροπάτο και όχι δεν μου φαίνεται λόγο καρμπυρατέρ γρηγορότερο!!το έχω μετρήσει πολλές φορές με αμάξι τα χιλιόμετρα και δεν μου έκλεβε μέχρι τα 100 χιλιόμετρα τουλάχιστον και τα δυο μηχανάκια!100 το κοντερ από το παπί 100 και στο αμάξι!!το κρύπτον στα χαμηλά είναι ψόφιο λόγο 4 βαλβίδων..στα μεσαία-ψηλά τραβάει πολύ καλά αλλά όχι σαν το ζχ!!οι 12,6 του κρυπτον δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει οδηγήσει κανένας από εσάς κρύπτον Χ ? :lipssealed:

Μάλλον ΟΧΙ! :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον georgopoulos-M3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ζχ τα ίδια με το ιννόβα???με τίποτα..είχα ανοίξει με ιννόβα εγώ είχα 3000 χιλιόμετρα και το ιννόβα 8000..μαμά και τα 2!ήμουν 100 κιλά ήταν 75 και τα ανοίξαμε από 0 μέχρι 90!από εκκίνηση μέχρι τα 90 ήμουν μπροστά ενάμιση μηχανάκι και μετά τα 80 που έβαλα τρίτη τερματίσαμε με διαφορά 2 μηχανάκια και κάτι!όταν μετά από καιρό ξανα ανοίξαμε αυτός είχε 9000 χιλιόμετρα και εγώ 3800 ήταν 75 κιλά ενώ εγώ 117...τότε τον ήπια!μου έφυγε και στην εκκίνηση είχαμε διαφορά στα πρώτα 75 χιλιόμετρα και μετά στα όταν έπιασα 80 τον έφτασα ελάχιστα αλλά τερμάτισε πρώτος με διαφορά ενάμιση-δυο μηχανάκια...μου έδινε την αίσθηση ότι η τρίτη του ιννοβα κόβει πάρα πολύ το μηχανάκι!!1η 2α πηγαίνει πολύ κα΄λά αλλά μετά πέφτει!!το κάβα είναι πολύ ροπάτο και όχι δεν μου φαίνεται λόγο καρμπυρατέρ γρηγορότερο!!το έχω μετρήσει πολλές φορές με αμάξι τα χιλιόμετρα και δεν μου έκλεβε μέχρι τα 100 χιλιόμετρα τουλάχιστον και τα δυο μηχανάκια!100 το κοντερ από το παπί 100 και στο αμάξι!!το κρύπτον στα χαμηλά είναι ψόφιο λόγο 4 βαλβίδων..στα μεσαία-ψηλά τραβάει πολύ καλά αλλά όχι σαν το ζχ!!οι 12,6 του κρυπτον δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!

:shock: :shock: :shock:

Τι αμάξι ήταν αυτό ? :lipssealed::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει οδηγήσει κανένας από εσάς κρύπτον Χ ? :lipssealed:

Μάλλον ΟΧΙ! :crazy:

το είχα μέρχι την προηγούμενη παρασκευή....σε τι καριβώς διαφωνείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνε τα ίδια. Δοκιμασμένο με δύο zx μάλιστα.

Με το δεύτερο μάλιστα να τον πίνει. Είχε 29,000 χιλιόμετρα εκείνο και ανήκει σε παιδί από το φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock: :shock: :shock:

Τι αμάξι ήταν αυτό ? :lipssealed::mB_kalo_e:

toyota corolla,nissan primastar kai opel corsa

Πάνε τα ίδια. Δοκιμασμένο με δύο zx μάλιστα.

Με το δεύτερο μάλιστα να τον πίνει. Είχε 29,000 χιλιόμετρα εκείνο και ανήκει σε παιδί από το φόρουμ.

πάνε τα ίδια???μου κάνεις πλάκα??εδώ πηγαίνει σχεδόν τα ίδια με το κρύπτον τα ίδια θα πηγαίνει με το ιννόβα??έχετε ανοίξει ποτέ 3τες 4ρτες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα