efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Τι έγινε ρε παιδιά; :) Hornet VFR800F CBR1000RR Fireblade Μικρές αλλαγές και στο Crosstourer Για το CBR300R και το NC750 υπάρχουν νομίζω άλλα topics. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Πωωωω το Hornet το ξεφτίλισαν τελείως.... ΤΟ RR απο την άλλη τούμπανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Σόρρυ Gen.Markus αλλά το χορνέτ είναι μ@$%@ρα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 μνάρα και 2 βήματα τουλάχιστον πίσω.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Είδατε τα σχόλια για το vfr; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Ωραίο το Βίφερ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Fireblade SP.Επιτελους.Κατι σωστο...Για να δουμε τωρα ποσο φτηνο θα ειναι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 VFR800F ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Σιγά μην είναι.Και να είναι σιγά μη το αφήσει ο Σάρακας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Να ελπίσω ότι καταργήθηκε το παντελώς αχρείαστο και βλακώδες τεχνικά σύστημα Vtec στο VFR; Και ότι επανήλθε το cam gear train στην μετάδοση στις κεφαλές; Κάνε Σοιχίρο μου το θαύμα σου... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!!! ホンダ大通り 69 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Γιατί έριξαν τη δύναμη και τη ροπή του Hornet οεο; Σχεδιαστικά πολύ ωραίο και πιο σπορ αλλά λιγότερη δύναμη; Το VFR πάρα πολύ ωραίο. Μακάρι να είχα λεφτά για να έχω αποκλειστικά ταξιδιάρα μηχανή. Για το Fireblade SP οκ τι να πεις. Απορία. Το CBR600RR δεν το πουλάει "επίσημα" πλέον; Δεν το βρίσκεις πλέον ούτε σε τιμοκαταλόγους πέρα από κάτι στοκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!!! εσενα θυμισε μου να σε βαλω τιμωρια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 το hornet γιατι το κατεβασαν αλογα δεν μπορω να το καταλαβω, παρολα αυτα το καναν πολυ ομορφο. το cbr sp τα σπαει απλα, μπορει βεβαια να κανει κανα 20αρι εδω το vfr σα να ducatiζει η μουρη του..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δυστυχώς αδιάφορα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Και γαμώ τα δυστυχήματα... Τηνε δάκασα τη λαμαρίνα παίδες... http://www.youtube.com/watch?v=t8gzM3HRl3I εσενα θυμισε μου να σε βαλω τιμωρια Spank me και ξαναματαspank με, αλλάάάάάά το τραγούδι μίλησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 να επιτελους και ενα χορνετ που μ`αρεσει. και τα cbr δεν πανε πισω απο ομορφια παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 πο ρε νυχτιάτικα τι μας εκανες μωρη αρρωστια HONDA . αχ και να χα λεφτα... παρεπιμπτοντως στο cbr βαλανε ohlins αναρτησεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δυστυχώς μόνο ομορφιά (αν) έχει το άμοιρο το Hornet....Το έσφαξαν,τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 το hornet γιατι το κατεβασαν αλογα δεν μπορω να το καταλαβω, παρολα αυτα το καναν πολυ ομορφο. το cbr sp τα σπαει απλα, μπορει βεβαια να κανει κανα 20αρι εδω το vfr σα να ducatiζει η μουρη του..... Γραμμές/sculpting πανομοιότυπες με του Pani 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Γραμμές/sculpting πανομοιότυπες με του Pani Άμα έχει και ΟΤΕ TV σαν το Pani, ετοιμαστείτε για κουφέτα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 γιατι στο hornet και στο cbr 600 f εχουν βαλει συμβατικο πιρουνι;;;; ειναι σαν να εκαναν ενα βημα πισω!!! χαζο μου ακουγεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 γιατι στο hornet και στο cbr 600 f εχουν βαλει συμβατικο πιρουνι;;;; ειναι σαν να εκαναν ενα βημα πισω!!! χαζο μου ακουγεται.. και 4 βήματα μη σου πω στο σύνολο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Στο 1000 εχω απορια πως εβαλαν τον αισθητηρα του traction control.... αν εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες