Jump to content
nuntius

Κράνος που μου άλλαξε τα μυαλά

Recommended Posts

Ομολογώ οτι τα shark ποτέ δεν τα συμπάθησα, για κάποιον λόγο που ποτέ δεν κατάλαβα..

Πρόσφατα όμως έπεσε στα χέρια μου το shark s800 iron. Καμία σχέση με το ταπεινό ΜΤ μου, μέρα με τη νύχτα βασικά, ανώτερο πιθανά ακόμα και απο το προηγούμενό μου, ένα AIROH των 300 ευρώ.

Απίστευτη εφαρμογή, καταπληκτικός εξαερισμός, ελαφρύ και ανάλαφρο. Το ΜΤ μπήκε στο ράφι και η shark κέρδισε νέο πελάτη.

Σας έχει τύχει κράνος να σας αλλάξει τόσο άμεσα και ριζικά άποψη για μια μάρκα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ άλλαξα άποψη μόλις δοκίμασα το Nolan που έχω ακόμη και τώρα αν και δεν την συμπάθησα ποτέ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To AGV Grid που πήρα πέρυσι.Δε την είχα σε εκτίμηση την εν λόγω μάρκα,την είχα μόνο για φτηνές σειρές κλπ.Αλλά με το που το φόρεσα στο μαγαζί,λέω εδώ είμαστε...σχεδιάστηκε για μένα το κράνος!και στο πρώτο μεγάλο ταξίδι με αποζημίωσε η επιλογή μου,καθώς με το γυμνό Hornetακι μου η κεφάλα μου την πάλεψε μια χαρά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοι εχουμε απο ενα αντιστοιχο παραδειγμα νομιζω...

προσωπικα αργησα να μαθω οτι υπαρχουν κρανη κ υπαρχoουν κ τα Arai...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομολογώ οτι τα shark ποτέ δεν τα συμπάθησα, για κάποιον λόγο που ποτέ δεν κατάλαβα..

Πρόσφατα όμως έπεσε στα χέρια μου το shark s800 iron. Καμία σχέση με το ταπεινό ΜΤ μου, μέρα με τη νύχτα βασικά, ανώτερο πιθανά ακόμα και απο το προηγούμενό μου, ένα AIROH των 300 ευρώ.

Απίστευτη εφαρμογή, καταπληκτικός εξαερισμός, ελαφρύ και ανάλαφρο. Το ΜΤ μπήκε στο ράφι και η shark κέρδισε νέο πελάτη.

Σας έχει τύχει κράνος να σας αλλάξει τόσο άμεσα και ριζικά άποψη για μια μάρκα?

εχω το ιδιο με το κοκκινο λευκο και μαυρο χρωμα. εφαρμοζει παρα πολυ καλα..και ειναι πολυ καλο. ποσο το πηρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρώσω πάνω σε αυτό που λες,ότι ο καθένας μας,έχει την δική του μάρκα για καλύτερη μη κρυβόμαστε μεταξύ μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To AGV Grid που πήρα πέρυσι.Δε την είχα σε εκτίμηση την εν λόγω μάρκα,την είχα μόνο για φτηνές σειρές κλπ.Αλλά με το που το φόρεσα στο μαγαζί,λέω εδώ είμαστε...σχεδιάστηκε για μένα το κράνος!και στο πρώτο μεγάλο ταξίδι με αποζημίωσε η επιλογή μου,καθώς με το γυμνό Hornetακι μου η κεφάλα μου την πάλεψε μια χαρά!

Απο θόρυβο πως πάει ? (σε naked)

Θεεεενξ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λες και αθόρυβο.Εντάξει πάνω απο τα 150-160 ένα βουητό το κάνει.Αλλά πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην έλλειψη ζελατίνας της μηχανής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λες και αθόρυβο.Εντάξει πάνω απο τα 150-160 ένα βουητό το κάνει.Αλλά πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην έλλειψη ζελατίνας της μηχανής.

Thanks Μαρκε...

Exω φορέσει το Τ2 στο γυμνό μου αλλά δεν ειχα κανει αρκετά χλμ για να σχηματίσω άποψη...Εκείνο το Agostini (ή Sheene) ρεπλικα δεν την γλυτώνουν... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks Μαρκε...

Exω φορέσει το Τ2 στο γυμνό μου αλλά δεν ειχα κανει αρκετά χλμ για να σχηματίσω άποψη...Εκείνο το Agostini (ή Sheene) ρεπλικα δεν την γλυτώνουν... :grin:

Πάρε του Agostini, έχω dibs-άρει(sic) του θείου-Barry εδώ και καιρό!

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shoei XR 1100 :doh:

ΠΟΛΥ θόρυβος ρε πστ μ, για γυμνή μηχανη πάντα έτσι !!!

κατά τα άλλα καλό κράνος, αντέχει και καλη πτώση (τσεκαρισμένο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τέτοιο λοφίο (βλ. avatar) βρήκες και κράνος?? :doh:

Καλοφόρετο και αχρείαστο man!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανα κρανος να αλλαξουμε τα μυαλα των πολιτικων υπαρχει?? :mB_kalo_e:

σορυ για το σπαμ δεν κρατηθηκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανα κρανος να αλλαξουμε τα μυαλα των πολιτικων υπαρχει?? :mB_kalo_e:

σορυ για το σπαμ δεν κρατηθηκα!

ή των ψηφοφόρων..

Θού κύριε, σπαμάρω σε δικό μου θέμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήταν όμως λίγο άδικη και η σύγκριση με το ΜΤάκι...κάτι σαν ''κλέβω εκκλησία'' :)

Εγώ δοκίμασα πριν κανένα χρόνο ένα suomy και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα κάπως από τη γενικότερη αίσθηση,παρά τα καλά σχόλια που είχα ακούσει.Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μπορεί να το αδικώ λίγο γιατί το δείγμα ίσως να μην ήταν αντιπροσωπευτικό.Αντιθέτως,μου έκαναν καλή εντύπωση ένα hjc κι ένα scorpion που έτυχε να φορέσω κάποια στιγμή.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάζουμε είναι η ποιότητα,η ασφάλεια δηλαδή που μπορεί να μας παρέχει στο απευκταίο σενάριο μιας πτώσης αλλά τι να το κάνω αν είναι το καλύτερο αλλά παράλληλα μου προκαλεί πονοκέφαλο στην καθημερινότητα ή στο ταξίδι είτε από την κακή εφαρμογή είτε από το θόρυβο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το ιδιο με το κοκκινο λευκο και μαυρο χρωμα. εφαρμοζει παρα πολυ καλα..και ειναι πολυ καλο. ποσο το πηρες?

No idea, δώρο ήταν!

Ήταν όμως λίγο άδικη και η σύγκριση με το ΜΤάκι...κάτι σαν ''κλέβω εκκλησία'' :)

Γιατί το λές αυτό? Περίπου στην ίδια τιμή παίζουν, ίδια κατηγορία λογικά είναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ιδέα σε ποιο MT αναφέρεσαι αλλά όταν μιλάμε για αυτή τη μάρκα φέρνω στο μυαλό μου δύο άτομα που γνωρίζω και έχουν αγοράσει κοντά στα 50-60 ευρώ τα δικά τους...γι'αυτό το είπα!Ίσως να βγάζει και πιο ποιοτικά μοντέλα,δεν ξέρω.

Το shark κόστισε κοντά στο 100ρικο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το λές αυτό? Περίπου στην ίδια τιμή παίζουν, ίδια κατηγορία λογικά είναι..

Για το συγκεκριμενο Shark δεν ξερω, αλλα η καλη της σειρα εχει παρα πολυ καλα κρανη. Δυστυχως δεν καθονται καλα στο κεφαλι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρώσω πάνω σε αυτό που λες,ότι ο καθένας μας,έχει την δική του μάρκα για καλύτερη μη κρυβόμαστε μεταξύ μας.

μεταξυ ομως :secret: δεν υπαρχει μοτοσυκλετιστης που να μην αναγνωριζει την αξια/ποιοτητα ενος Αραι,ακομα κ αυτοι που δεν τα προτιμουν... τα σεβονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ιδέα σε ποιο MT αναφέρεσαι αλλά όταν μιλάμε για αυτή τη μάρκα φέρνω στο μυαλό μου δύο άτομα που γνωρίζω και έχουν αγοράσει κοντά στα 50-60 ευρώ τα δικά τους...γι'αυτό το είπα!Ίσως να βγάζει και πιο ποιοτικά μοντέλα,δεν ξέρω.

Το shark κόστισε κοντά στο 100ρικο;

Το ΜΤάκι είναι αυτό και είχε κοστίσει αν θυμάμαι 70-75 ευρά.

To Shark απο ότι βλέπω είναι όντως στο κατοστάρικο, ε, δε λές κι ότι αλλάζεις κατηγορία.. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεταξυ ομως :secret: δεν υπαρχει μοτοσυκλετιστης που να μην αναγνωριζει την αξια/ποιοτητα ενος Αραι,ακομα κ αυτοι που δεν τα προτιμουν... τα σεβονται!

Δε το εννοούσα έτσι ρε συ.Το είπα πάνω στο παράδειγμα και καλά του καθενός μας.Σαφώς και όλοι σέβονται τα Arai πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι εχω καταλαβει εγω παντως, οτιδηποτε κρανος και να βαλει καποιος απο κανα 150αρι και πανω ,αν εχει σωστη εφαρμογη για το κεφαλι του και ειναι στο νουμερο του, μια χαρα αισθηση δινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι εχω καταλαβει εγω παντως, οτιδηποτε κρανος και να βαλει καποιος απο κανα 150αρι και πανω ,αν εχει σωστη εφαρμογη για το κεφαλι του και ειναι στο νουμερο του, μια χαρα αισθηση δινει.

Δεν ειναι μονο η αισθηση ρε Παναη. Πλεον ειναι πολλα πραγματακια. Ποσο δροσερο ειναι το καλοκαιρι, ποσο καλη ζελατινα εχει, ποσο μεγαλα ειναι τα πιν λοκ, αν ειναι αντιχαρακτικη και ποσο κλπ κλπ

Πχ το XR1000 οταν το πρωτοπηρα πηγενε καπου στα 350 ευρα. Πλεον συχτιριζω οταν βαζω πανω το πιν λοκ και το ποσο μικρο ειναι, το ποσο ευκολα θαμπωνει η απλη ζελατινα και ας καθετε καλα στο κεφαλι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα kbc δεν ειχα ακούσει καθόλου καλά λόγια.Σε ενα πιο προσεχτικό ψάξιμο στο ίντερνετ ανακάλυψα οτι ειναι αρκετά διαδεδομένα στην Αμερική και περνάνε απο αυστηρούς ελέγχους.Το συζήτησα και με τον μηχανικό μου ο οποίος φοράει και αυτός kbc και αποφάσισα να κάνω την κίνηση και να το αγοράσω.Πήρα λοιπόν το kbc vr.Σε βόλτα προς Χαλκίδα με εξέπληξε ευχάριστα.Με ταχύτητα γύρω στα 250 δεν είχα στροβιλισμούς,το κράνος αγέρωχο αλλα φυσικά ήταν λιγάκι θορυβώδες.Καλή και σφιχτή εφαρμογή.Θα ήθελα η ζελατίνα να ήταν καλύτερη και το εσωτερικό να ήταν πλήρως αφαιρούμενο.Πάντως το καλύτερο κράνος που έχω φορέσει ποτέ είμαι μακράν το nolan x802!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα