Jump to content
bunny

Δώρο για μηχανόβιο

Recommended Posts

.... Οδηγεί Fazer 600 αλλά δε νομίζω να βρούμε κάτι ειδικό για τη μηχανή του!

Βρε μωρο μου... :wub: δεν χρειαζοτανε να μπεις σε τοσο κοπο....

:D :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρε μωρο μου... :wub: δεν χρειαζοτανε να μπεις σε τοσο κοπο....

:D :tooth:

χαχαχαχα αν δεν είχες αυτό το κράνος και αυτό το όνομα μπορεί να το πίστευα :P

Πάντως ειδικό για τη μηχανή του θα είναι η τούρτα που θα είναι η ίδια η μηχανή του :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως ειδικό για τη μηχανή του θα είναι η τούρτα που θα είναι η ίδια η μηχανή του :)

Και τουρτα ιδια η μηχανη του? :O

Η επιστημονικη κοινοτητα πρεπει να ασχοληθει σοβαρα με το να σε κλονοποιησει :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινα ενα ζευγαρι μποτες και οχι μποτακια μηχανης στα 90e γιατι και θα τον προστατεψεις αλλα και θα τον ζεστανεις τις κρυες μερες του χειμωνα!

Έτσι σε ζεσταίνει και σένα η γυναίκα σου τις κρύες νύχτες του χειμώνα; :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν μπράβο στην κοπελιά που μπήκε σε τέτοιο κόπο μόνο και μόνο για να κάνει το αγόρι της χαρούμενο!!! :respekt:

Τώρα διάβασα ότι έχει ένα fazer 600 και σκέφτηκα και κάτι άλλο, μπορείς να του πάρεις ένα kit xenon φώτα εάν δεν έχει, θα το καταευχαριστηθεί... Δεν είναι ακριβά, τα παιδιά που έχουν την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ή όποιος γνωρίζει μπορούν να σε βοηθήσουν για τον τύπο xenon που ταιριάζει στο fazer...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε και την bunny μέσα στην τούρτα να τον αποτελειώσεις τον Τζιμάκο :)

Η bunny θα είναι στην τούρτα αλλά πάνω στη μηχανή μαζί με τον Τζιμάκο :)

http://www.coloripos...61&id=17&sub=31

Εμένα αυτά εδώ θα μου άρεσαν για δώρο...!!! :P :P

Αυτά μου πρότειναν και πιο πάνω αν δεις και μου άρεσαν αλλά δεν προλαβαίνω πλέον να τα παραγγείλω. Την επόμενη φορά!

Καταρχήν μπράβο στην κοπελιά που μπήκε σε τέτοιο κόπο μόνο και μόνο για να κάνει το αγόρι της χαρούμενο!!! :respekt:

Τώρα διάβασα ότι έχει ένα fazer 600 και σκέφτηκα και κάτι άλλο, μπορείς να του πάρεις ένα kit xenon φώτα εάν δεν έχει, θα το καταευχαριστηθεί... Δεν είναι ακριβά, τα παιδιά που έχουν την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ή όποιος γνωρίζει μπορούν να σε βοηθήσουν για τον τύπο xenon που ταιριάζει στο fazer...

:)

Απλά ό,τι έχει να κάνει με φώτα,εξατμίσεις κλπ τα θεωρώ λίγο ποζερίστικα και δεν είναι τέτοιος... Δεν έχω καταλάβει να ενδιαφέρεται για τέτοια... Από όσο ξέρω δεν την έχει πειράξει σε κάτι από τότε που την πήρε.

Τροποποιήθηκε από τον bunny

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο σου για την κινηση σου.εγω πιστευω ενα καλο δωρακι ειναι ,μπαλακλαβα ,ισοθερμικα ,γαντια .αυτα τον καλυπτουν μια χαρα τον χειμωνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φώτα xenon δεν θεωρούνται ποζερίστικα πάντως.. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι είναι... Είναι αυτά τα φώτα που βλέπεις σε αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες που έχουν μπλε-άσπρο χρώμα αντί για το κανονικό κίτρινο... Είναι πιο δυνατά από την απλή λάμπα και έχεις σαφώς καλύτερη ορατότητα καθώς και όλα γύρω σου φαίνονται πιο όμορφα(προσωπική μου άποψη). Τώρα αν θες κάντου μια ερώτηση πλαγίος τι γνώμη έχει για αυτά τα φώτα,μπορεί να του αρέσουν.. Ιδέες δίνω η επιλογή δική σου, εννοείται να του πάρεις κάτι που αρέσει και εσένα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε τα ξένον και τις μλκιες. Πάρε ότι δεν έχει ώστε να συμπληρωθεί σωστός εξοπλισμός. Ο σωσατός εξοπλισμός είναι κράνος, μπουφάν, γάντια, παντελόνι μηχανής ή επιγονατίδες, και μπότες. Τα αδιάβροχα είναι απαραίτητα και χαμηλού κόστους

Το γιλέκο τι είναι γιατί δε μπορώ να καταλάβω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να μου φερνε η δικια μου καμια ακραπα ή κανενα σετ φωτισμου ξενον θα μου κακοφαινοταν :P

παρτου κατι για τον εξοπλισμο του οπως λεει κ ο messer απο πανω.ακομη και νεο σακακι με προστασιες θα ηταν καλη ιδεα γιατι ειναι παντα χρησιμα και ως γνωστων το γουστο των γυναικων ειναι ενα κλικ πανω απο το δικο μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται πως προέχει ο εξοπλισμός απλά πρότεινα τα xenon γιατί η κοπέλα είπε ότι δεν χρησιμοποιεί την μηχανή τον χειμώνα...

Αλλά εάν σκέφτεσε να πάρεις κάτι σε εξοπλισμό πάρτου μπότες που δεν έχει γιατί τα άλλα τα έχει απότι είδα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι για αυτό κοιτούσα κι εγώ για εξοπλισμό για να είναι τουλάχιστον κάτι που χρειάζεται. Από αυτά που αναφέρατε ως βασικό εξοπλισμό μόνο μπότες και αδιάβροχα δεν έχει, άρα λέω να του πάρω τώρα τα αδιάβροχα που όπως ξαναείπα τα θεωρώ σημαντικά για να μην χρειάζεται να σταματάει το ταξίδι του όταν πιάνει ξαφνική βροχή και άλλη φορά παίρνω και μποτάκια. :) Messer αν googlaρεις γιλέκα μηχανής θα δεις τι είναι. Κι εμένα δεν μου φαίνονται τίποτα σούπερ χρήσιμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτου αδιάβροχα εμένα με έχουν σώσει πραγματικά... Θα το εκτιμήσει όταν πιάσει η βροχή και θα έχει το σετάκι πάνω του,θα σε πάρει τηλ άνετος κάτω από την βροχή και θα σε ευχαριστήσει που τον γλίτωσες από κρυολόγημα και μετά θα πέσουν και τα γλυκόλογα ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Messer αν googlaρεις γιλέκα μηχανής θα δεις τι είναι. Κι εμένα δεν μου φαίνονται τίποτα σούπερ χρήσιμα.

Ναι το googlαρα και μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ότι είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να αγοράσει κανείς, εκτός φυσικά αν μιλάμε για το γιλεκο-αερόσακο, το οποίο όμως φοριέται συνδυαστικά με το μπουφάν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτου αδιάβροχα εμένα με έχουν σώσει πραγματικά... Θα το εκτιμήσει όταν πιάσει η βροχή και θα έχει το σετάκι πάνω του,θα σε πάρει τηλ άνετος κάτω από την βροχή και θα σε ευχαριστήσει που τον γλίτωσες από κρυολόγημα και μετά θα πέσουν και τα γλυκόλογα ^_^

Εντάξει αδιάβροχα του πήρα!Θα μπορεί να τα έχει πάντα μέσα στην μπαγκαζιέρα και να το φοράει όταν χρειαστεί πάνω από τα ρούχα του. Πάντως υπάρχει η δυνατότητα να τα αλλάξει αν θέλει να πάρει κάτι άλλο.

Ναι το googlαρα και μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ότι είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να αγοράσει κανείς, εκτός φυσικά αν μιλάμε για το γιλεκο-αερόσακο, το οποίο όμως φοριέται συνδυαστικά με το μπουφάν

Ούτε εμένα μου άρεσε... μου φάνηκε λίγο άχρηστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο για την κινηση και γενικα την ολη σκεψη σου ωστε να του παρεις ενα τετοιο δωρο.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείξε του το topic που έφτιαξες εδώ για χάρη του αλλά να είσαι προετοιμασμένη για ενδεχόμενη πρόωρη πρόταση γάμου :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ!

Σας ανεβάζω φωτογραφία της τούρτας! Εντάξει, δεν μοιάζει με fazer αλλά για το αστείο της υπόθεσης :P Αν ήθελα να είναι ίδια θα έκανα τούρτα με τη φωτογραφία της μηχανής αλλα αυτό έχει πιο πολύ φάση :)

http://tinypic.com/r/smr4md/5

Δείξε του το topic που έφτιαξες εδώ για χάρη του αλλά να είσαι προετοιμασμένη για ενδεχόμενη πρόωρη πρόταση γάμου :grin:

χαχαχαχχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Bunny! Καλα η τουρτα ειναι ολα τα λεφτα! Εμενα η δικια μου θα εκανε thread του στυλ "Χαρίζεται supermotard.........".... Tυχερος ο γαμπρ...ο boyfriend ηθελα να πω!! :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ!

Σας ανεβάζω φωτογραφία της τούρτας! Εντάξει, δεν μοιάζει με fazer αλλά για το αστείο της υπόθεσης :P Αν ήθελα να είναι ίδια θα έκανα τούρτα με τη φωτογραφία της μηχανής αλλα αυτό έχει πιο πολύ φάση :)

http://tinypic.com/r/smr4md/5

χαχαχαχχαχα

Τέλεια η τουρτίτσα, μπράβο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο πολύ ωραία η τούρτα και το δωράκι σου θα τον σώσει τώρα τον χειμώνα! Κεμένα μια κοπελιά μου μου είχε πάρει γάντια και κράνος και είχα χαρεί πολύ.. Γενικώς εσείς οι γυναίκες θέλετε να μας ντύνεται.Μεγάλη η χαρά του! Αντε να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται με τέτοιες ωραίες εκπλήξεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα