Jump to content
GeorStrat

HJC RPHA 10 plus

Recommended Posts

Κουμπωνουν καλα δεν τα εχω προσεξει ομως,θα τα δω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα,

Εχει βαλει κανεις ενδοεπικοινωνια? Εγω εβαλα και με ενοχλει και με τα πιο λεπτα ακουστικα που υπαρχουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

Εχει βαλει κανεις ενδοεπικοινωνια? Εγω εβαλα και με ενοχλει και με τα πιο λεπτα ακουστικα που υπαρχουν...

Φαντάζομαι πίσω από την επένδυση τα έχεις βάλει έτσι; και σε ενοχλούν;; πως γένεν αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το δοκιμάσω στην Θεσ/νίκη? Επίσης αυτή την εποχή στο internet που παίζει πιο φτηνά (L ή XL)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δοκιμη δεν ξερω....

Η πιο καλη προσφορα που παιζει για xl ειναι αυτη.......http://www.ebay.co.uk/itm/HJC-R-Pha-10-Multi-Prester-Motorcycle-Full-Face-Helmet-RRP-329-99-Bargain-/360854372060?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το δοκιμάσω στην Θεσ/νίκη? Επίσης αυτή την εποχή στο internet που παίζει πιο φτηνά (L ή XL)?

99% hjc έχει το motomarket ( Κ. Καραμανλή 145)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

moto market υπάρχει, το είδα τη προηγουμενη βδομάδα που πέρασα.Μέχρι πριν καμιά βδομάδα είχανε και πολύ καλή έκπτωση σε όλα.

fc moto έχει καλή τιμή αλλά μικρή διαφορά από ελληνικά καταστήματα.Πάρτο από δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους, να ρωτήσω και κάτι άλλο καθότι λίγον άσχετος. Όλα τα HJC Rpha 10 Plus είναι ίδια ποιοτικά/κατασκευαστικά και αλλάζουν μόνο τα γραφικά?

Ρωτάω γιατί βλέπω σημαντικές διαφορές στην τιμή ανάμεσα σε διαφορετικά υπομοντέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πάντως ψώνισα απο εδώ http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets/hjc-r-pha-10-zappy-red-white-blue.html και γλύτωσα κοντά 200 ευρώ πριν κάτι μήνες.... Το νου σας ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για xl εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/HJC-R-Pha-10-Multi-Prester-Motorcycle-Full-Face-Helmet-RRP-329-99-Bargain-/360854372060?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Από εκεί το πήρα εγώ πριν κάποιες μέρες. Σύνολο με τα μεταφορικά 166 ευρώ. Τώρα βλέπω ότι τα μαύρα-γκρι έφυγαν και έμεινε το κόκκινο μόνο... Δες το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερώτηση στους κατόχους εχει θήκες για τα αυτιά?

Γιατι εχω ενα Hjc fg17 απο το 2007 κ δεν εχει κ με ενοχλεί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερώτηση στους κατόχους εχει θήκες για τα αυτιά?

Γιατι εχω ενα Hjc fg17 απο το 2007 κ δεν εχει κ με ενοχλεί

Δεν ξερω τι εννοεις με το θηκες στα αυτια ακριβως..

Προφανως θα αναρωτιεσαι εαν εχει αρκετο χωρο?!?!? ... Αν ναι , νομιζω πως ο χωρος στα αυτια ειναι ικανοποιητικος και εχω μια εντυπωση πως και με ενδοεπικοινωνια δεν θα ειχε κανεις θεμα ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ενα βαθουλωμα στον χωρο των αυτιων που καλυπτεται απο την επενδυση. Εγω του εχω ενδοεπικοινωνια η οποια πριν ηταν σε ενα caberg. Στο caberg με ενοχλουσε πολυ ενω τωρα σχεδον δεν την νιωθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια στο κατω μερος που εχει τα δυο σιτακια στο ενα μου μπηκαν μεσα κομματια απο συγκρουση με καποιο ζουζουνι. πως τα καθαριζω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μουλιασε το με κανενα σφουγκαρι και μετα πλακωστο με πεπιεσμενο αερα... θα το βρεις στα ηλεκτρονικα σε μπουκαλα τυπου spray

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα! Είχαμε βγει βόλτα με τον κολλητό σήμερα να δούμε διάφορα και περάσαμε και από το Motorparts για κανένα κρανάκι. Δοκίμασα το RPHA+ λοιπόν. Μου κάθεται κουτί πραγματικά..! Πανάλαφρο και το νιώθεις με την μία (για την ακρίβεια δεν το νιώθεις τόσο ελφαρύ και καλοζυγισμένο που είναι..!)

Διάβασα το θέμα, όλοι λέτε τα καλύτερα για αεροδυναμική κλπ (το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα) και μας ψήνει πάρα πολύ. Το βάρος με την μία φαίνεται ότι είναι δυνατό του σημείο, αλλά διαβάζω για τα θεματάκια με τους αεραγωγούς και τα υποσιάγωνα.. Μήπως πέσατε σε προβληματική παρτίδα ρε παιδιά?

Ο κολλητός το θέλει βασικά για χρήση πίστας κι εγώ αν το πάρω για βασική καθημερινή χρήση και εκδρομές

Χρωματάρες:

http://www.hjc-helme...ica_ghost_fuera

http://www.hjc-helme...l#/models-furia

Τροποποιήθηκε από τον BabisStinson

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίδια παρτίδα είναι μην αγχώνεσαι.

Όσο καλό είναι,τόσο ευαίσθητο είναι δυστυχώς.

Δε παύει όμως να είναι καρανάρα και να ξεχνάς ότι το φοράς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο 1+ χρονο χρησης το μονο θεμα (αν μπορει να χαρακτηριστει ετσι) ειναι δυο πολυ μικρα ραγισματα στο πλαστικο κομματι του υποσιαγωνου τα οποια φαινονται μονο αν προσπαθησεις να ανοιξεις αυτο το κομματι πλαστικο πιεζοντας το.

Οταν χαλασει 20 7 ευρω εχει το ανταλακτικο.....

Στις τιμες που βρισκεις το κρανος απο εξωτερικο παιρνεις δυο που λεει ο λογος σε σχεση με τα αντιστοιχα "επωνυμα" τουβλα του 1,5+ κιλου.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7 ευρώ έχει το υποσιάγωνο αδερφέ από την colori.

Το έχω αλλάξει και του χρόνου θα το αλλάξω πάλι.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:grin: Γραψε λαθος Μακη.

Καπου αλλου ειχα το μυαλο μου για το 20ευρω......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:grin: Γραψε λαθος Μακη.

Καπου αλλου ειχα το μυαλο μου για το 20ευρω......

ο πίσω αραγωγός κάνει κάπου τόσο :P

Aλλά αυτόν τον αλλάξαμε τσάμπα :crazy::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Εγω παω να φουλαρω τωρα.....γι'αυτο πεταξα το 20αρικο.

Αλλου ταξιδευε το μυαλο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα