μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ουστττττ....... καταλαβα...το'ξερες ...αλλά ητανε δυνατο το τσιπουρο...μαζι με το πούρο...να το πουρό εκτεθειμενο... Που παει το αγοριιιιι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Εμμμμμ θειο-Σαββα.........ηθελες να πας να κανεις μεταπτυχιακο στο στριψιμο με τους Βορειους αδελφους μας......... Ας προσεχες..... Μεταπτυχιακό μετά από 36 χρόνια στη σέλα φίλε μου δύσκολο,έχουν τελειώσει αυτά προ πολλού για μένα. Μακάρι αλλά πλέον πρέπει τα λίγα χρόνια που μου απομένουνε να οδηγήσω όσο μπορώ ακόμη και όσο περισσότερο μπορώ ! Πιοτί, μάσα κ.λ.π. τα χόρτασα μου βγήκαν από τ' αυτιά και μου χάρισαν ωραιότατες χοληστερίνες τριγλυκερίδια και όλα τα συμπαραμαρτούμενα οπότε αυτά είναι για σας τη νεολέρα, εμείς τα παππούδια θα γράφουμε χιλιόμετρα ! Παρεπιπτόντως το Βόρειο ομαδάκι είναι στριφτερό και σβέλτο ! Δε βαριέσαι καθόλου να βολτάρεις μαζί του μέχρι το τέλος του κόσμου ! :D Τέλος αφού κατάφερα και είδα τουλάχιστον εσένα, τον Θανάση, τον Βοσκό, τον Παναγιώτη η αποστολή θεωρείται αρκούντως πετυχημένη γιατί για Φλώρινα, Καβάλα και μουρλονήσι χλωμό το κόβω να σας έβλεπα σε μοτοβόλτα. Τα υπόλοιπα ρεμαλάκια είτε είναι κοντά και θα τα δώ όσα δεν έχω δεί είτε τα βλέπω καθημερινά ! :D Συμπερασματικά προσωπικά θεωρώ πως μακάρι μεν νάμασταν όλοι μαζί από όλα τα σημαία του ορίζοντα πλην όμως δεν μετάνιωσα για την επιλογή του να σας δούμε όλους αλλά να προτιμήσουμε τη νοοτροπία περισσότερο στο δρόμο παρά στο τραπέζι ! Υ.Γ.Σε λίγο έχει αναμετάδοση από τα πρώτα δικά σας (Γαλαξιδιότικα ) ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Η θάλασσα πανέμορφη γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να την ευχαριστηθούμε. Και εδώ την ώρα του φαγητού. Συνέχεια....... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Κάποιοι κάτοικοι του Γαλαξιδίου σε πλεούμενα σπίτια. Η παραλία στο Γαλαξίδι όλα τα λεφτά. Η επιστροφή μας βρίσκει να περνάμε απ΄τα Αντίκυρα. Έτσι λοιπόν επιστροφή στην Αθήνα το βραδάκι μετά απο μια πανέμορφη ημέρα με μια πολύ καλή παρέα. Πολύ καλή λοιπόν και η φετινή πανελλήνια συνάντηση μιας και μαζευτήκαμε αρκετοί απο διάφορα μέρη. Εύχομαι λοιπόν ξανά και του χρόνου. 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Κυριακή μεσημέρι, ο ζούζουρας φεύγει Εγώ με την dream team κάναμε μια την παράκαμψη (τελείως ανάποδα από την Πάτρα) για το πάσο ντελ Δεσφίνα. Ο ρομαντικός της παρέας κάθισε στον βράχο να θαυμάσει την θεά. Και μετά αρχίσαμε να το παλεύουμε για μια ομαδική φωτογραφία. Εδώ ο φωτογράφος έλεγε ότι δεν χωράγαμε στο πλάνο και ζουληχτήκαμε......αδίκως χα,χα,χα. Τελικά τα καταφέραμε Κάναμε και ομαδικό duck-face αλλά από τα γέλια βγήκαμε σαν γέροι χωρίς μασέλες. Ήταν υπέροχη η πανελλήνια ! Πολλά ευχαριστώ σε διοργανωτές, νέους φίλους, παλιούς συνοδοιπόρους, ταξιδευτές, διασκεδαστές κ.ο.κ. Και όπως πάντα η κλασσική ευχή ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ :tooth: 21 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoNOOB 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Λολλλλολολλλ...καλά οι Duckface Photos όλα τα λεφτά λέμε.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 καλα ρε δε ντρεπεστε κανατε τη φατσα μου μπλουζακι????????? Όχι, καθόλου. Πες μας τώρα πως θες και πνευματικά δικαιώματα......... αναπαύεται εις τον αιώνα των αιώνων...θεός 'σχωρέσ' Σοϊχιρεσ' το το κακόμοιρο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ωραιο παραδειγμα δινεις σαν μεγαλυτερος klab . Eιστε παλαβοι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ενα εξαιρετικό διήμερο, με καλούς φιλους και χίλια χορταστικά χιλιόμετρα. Νάμαστε καλά, να πηγαίνουμε τις βόλτες μας. Τίποτε αλλο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Έτοιμος και γώ επιτέλους για τη μικρή αναμετάδοση........ Γιώργηηηηηηηη (τρισμέγιστε Φεουδάρχη οικοπεδοφάγε........σου χρεώνω οθόνη υπολογιστή καθίκι, πάλι χέστηκα στο γέλιο.....δεν παίζεσαι... ). Την Παρασκευή λοιπόν μαζευόμαστε ο γράφων, ο Θωμάς και η Ελίνα (Vaelsod) και ξεκινάμε στις 09.30 με προορισμό το Γαλαξίδι σε πρώτη φάση και αφού αφήναμε εκεί την Ελίνα, ο σκληρός πυρήνας των δύο μελών του PT θα συνέχιζε προς Καρπενήσι. Στο δρόμο και στη Θήβα είχε προγραμματιστεί να συναντηθούμε και με άλλα δύο παλικάρια τον Μάνο ή ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ και τον Γιώργο Ravendark. Η προγραμματισμένη διαδρομή της ημέρας μέχρι τέλους ήταν αυτή : Φθάνουμε λοιπόν στη Θήβα η τριάδα και αφού σταματάμε και περιμένουμε δεν φαίνεται κανείς στον ορίζοντα.:thinking 2: Μάλλον θα ήρθανε νωρίτερα λέμε και θα φύγανε.......τι να κάνουμε λοιπόν? Περιμέναμε αρκετά............ οπότε καβάλα και συνέχεια . Στο δρόμο όμως μας φθάνουν, χαιρετιόμαστε και συνέχεια για Γαλαξίδι (με μια μικρή στάση για ανεφοδιασμό του θηρίου του Φρούκ) ! Μερικά στοιχεία από τη διαδρομή φαίνονται στο παρακάτω βίντεο : [flash(425,350)] Οφείλω να προσθέσω στην αφήγηση ότι η Ελίνα βάζει γυαλάκια σε πολλά <<τιμόνια>> που γνωρίζω ! :anigrin: :anigrin: :anigrin: :clap: :clap: :clap: Φθάνουμε λοιπόν στο Γαλαξίδι, βρίσκουμε μια ωραιότατη καφετέρια και αράζουμε για καφεδάκι ! Εκεί γνωριζόμαστε και με τον Γιώργο και τον Μάνο που δεν έχουμε ξαναγνωριστεί και περνάμε υπέροχα μιας και είναι ωραίοι και οι δύο ! Να και μερικά στιγμιότυπα : Αφού πίνουμε το καφεδάκι μας και έχει έλθει πλέον μεσημεράκι και τα τύμπανα του πολέμου του στομαχιού αρχίζουν να ηχούν, μετακινούμαστε σε γυράδικο στην είσοδο του Γαλαξιδίου που θα μπορούσαμε να ελέγχουμε και την άφιξη των λοιπών φίλων. Σοφή επιλογή..... Δεν περνάει λίγη ώρα και νάσου ο Θανάσης με το Ινόβα του το τρομερό να καταφτάνει ! Σαν να είμαστε συνεννοημένοι και νάχαμε ραντεβού ! Ενώ λοιπόν καλαμπουρίζουμε με τον αειθαλή Θανάση, νάσου σε λίγο και ο Κώστας (ελπίζω να θυμάμαι καλά τα ονόματα)....νάσου και ο Παναγιώτης Κ από Καβάλα, νάσου και ο Γιαννιώτης ο βοσκός (δεν θυμάμαι το όνομά του δυστυχώς), ωραιότατα ευτυχώς είδαμε κάποιους φίλους στο Γαλαξίδι ! :clap: :clap: :clap: Η ώρα περνά γρήγορα, η παρέα υπέροχη αλλά έχουμε τελειώσει προ πολλού και το ελαφρύ γευματάκι μας και τα χιλιόμετρα που μας περιμένουν είναι λίγα μεν αλλά σε δρομολόγιο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.......η ώρα αδυσώπητη......Θωμά λέω σε κάποια στιγμή 17.35 φίλε μου και θα μας πιάσει η βαθιά νύχτα στα βουνά.......είπαμε ότι θα φεύγαμε στις 17.00. Ελατήριο ο Θωμάκος ! Όσο και αν η ώρα πέρναγε με την καλή παρέα σαν νεράκι, όσο και να μας άρεσε, έπρεπε να φύγουμε, οπότε αγκαλιάσαμε με την καρδιά μας τη φίλη μας και τους φίλους μας........... Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε όσους δεν ξέραμε και που ξανάδαμε όσους ήδη ξέραμε παιδιά και ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα τις επόμενες μέρες είπαμε και βούρ....:occasion 14: :action-smiley- Βάλαμε μπρός τα μοτοσακά μας και χωρίς να κοιτάξουμε πίσω ξαναπήραμε το δρόμο για Καρπενήσι αυτή τη φορά. Και σε άλλα με υγεία λοιπόν σύντροχοι ! :D 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραιο παραδειγμα δινεις σαν μεγαλυτερος klab . Eιστε παλαβοι Τι να κάνω ρε Στεφανή, τα θεωρώ παιδιά μου και τα αγαπάω (αν και με πήρε ένας από αυτούς τηλέφωνο και μου είπε: ΜΗΝ βάλεις το duck-face θα σε γαμ#^$@) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον klab 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Παρασκευή απογευματάκι, τα πρώτα μηχανάκια έξω από την "βάση" μας Πρόβες Ρωμαϊκών οργίων Γαμώτ' - γαμώτ' - γαμώτ'............... Da - da........ Τί έχει ο κόσμος και χαμογελά πατέρα; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ρε είστε τρελό παρεάκι λέμε!!! ρε γμτ... ήταν ευκαιρία τώρα που ήσασταν και τα 3 μαζεμένα, με ένα σμπάρο τρία χοντόνια... πφφφ next time :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Εκεί γνωριζόμαστε και με τον Γιώργο και τον Μάνο που δεν έχουμε ξαναγνωριστεί και περνάμε υπέροχα μιας και είναι ωραίοι και οι δύο ! Αχ Σάββα! Και εγώ χάρηκα που σε ξαναγνώρισα για τρίτη ή τέταρτη φορά... :lol: Παρασκευή απογευματάκι, τα πρώτα μηχανάκια έξω από την "βάση" μας Πρόβες Ρωμαϊκών οργίων Γαμώτ' - γαμώτ' - γαμώτ'............... Da - da........ Μανώληηηηηηηηηηηη!!!! τρέξε βρε!!! θα στη φάνε!! :Pτελικά κουφάλες μια χαρά περάσατε...μόνο εγώ δεν έφαγα σταφύλι! :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν είμαι σίγουρος για τον icelover Ο φρουκουμπίκου δεν είναι ο δευτερος (με τα γυαλιά) ; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 φάε ρε, σταφύλι είναι, δεν είναι Yamaha... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Αααα δεν μου αρέσει! δεν έχω βγει καλός σε αυτή τη φωτό! Να τη σβήσεις αμέσως! :lol: Συμφωνώ και επαυξάνω, ο εικονιζόμενος στη συγκεκριμένη φώτο δεν είναι ο πάστορας της Χαλκίδας, αλλά ο ιεροεξεταστής δήμιος του Βατικανού με το απροσδιόριστο βλέμμα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 ωχ..ωχ... μας παίρνουν φωτό... κάτσε να γυρίσω να τα φτύσω μην και τα δει η γυναίκα μου... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ο φρουκουμπίκου δεν είναι ο δευτερος (με τα γυαλιά) ; Ω, ναι ! Τι στον κόσμο. Να με αξιωσει ο παναγαθος, να πετυχω Μανώλη93, να τη ''λέει'' σε ΦΡΟΥΚ..... Μετα, παίρνω kai Υαμαhα ! :banned: :banned: :banned: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 ωχ..ωχ... μας παίρνουν φωτό... κάτσε να γυρίσω να τα φτύσω μην και τα δει η γυναίκα μου... βρε καλά λέω όλες ίδιες είστε...αντροχωρίστρες!! :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Έπειτα από απαίτηση του fan club του αγαπητού Xourafis, σας παραδίδω το ΠΟΙΗΜΑ...Αγνοήστε τα αγριογέλια της ομύγηρης και επικεντρωθείτε στο στόρυ και στο φινάλε...!!! http://youtu.be/22YbZIfF3II 26 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Κριμα γαμωτο που δεν υπαρχει ολη η ιστορια. Δεν την χωρτενω Ειναι θεοτρελο το ξουραφοπαιδο ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Να βάλω και γω μερικές φωτό, ότι να΄ναι...Προσέξτε τον αρχιερέα...μας ευλογάει λέμε... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχ καταστράφκαμαν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες