BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Θελω να αγορασω ενα ρολοι,οχι κατι ακριβο. Ειμαι αναμεσα σε citizen nighthawk(ecodrive μηχανισμος). H σε καποιο seico της σειρας solar. Καμια γνωμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 παντα προτιμουσα τη σέικο.... πολυ τιμια ρολογακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Καλά κάτσε να σε πιάσει ο klab σε καμιά συνάντηση και θα σου πω εγώ αν έχεις απορίες :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Καλύτερα seico,είναι πολύ ωραία ρολόγια!! Βέβαια δες τα μοντέλα και όποιο σου αρέσει περισσότερο και σου ταιριάζει προτίμησε το!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 αναμεσα σε αυτα κοιταω,αν και τεινω λιγο προς το citizen vs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 αν και συνήθως μου αρέσει η seiko καλύτερα στα συγκεκριμένα 2 αν δεν τίθεται θέμα τιμής, τότε καρφωτό citizen. Τουλάχιστον το γούστο μου εκεί πάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Πάρε το citizen. Όμορφο ρολογάκι και αρκετά εντυπωσιακό το βράδυ :D Y.Γ. Έχω ρολόγια και απο τις 2 μάρκες, και ποιοτικά, και οι 2 ειναι πολύ καλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Είναι δύο εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζουν ποιοτικά ρολόγια οπότε ό,τι και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος.Το γούστο ως προς το αισθητικό κομμάτι είναι κάπως υποκειμενικό!Αν θέλεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω,πέρνα μια βόλτα και από εδώ ή εδώ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 εγώ λέω citizen ειναι πολύ καλά ρολόγια ειδικά τα aqualand, έχω εμπειρία και από suunto πολύ καλά και αυτά αλλά ακριβά. επίσης εχω έχω ενα casio illuminator εδώ και 11 χρόνια ναι μεν ειναι φτηνό αλλά πολύ σκυλί ρολόι με πολύ σκληρή χρήση (σε στεριά και θάλασσα) αντέχει ακόμα χωρίς να κάνει κιχ μόνο μπαταρία και λουράκι του έχω αλλάξει 3 φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Καλά τα casio τα κρατάς μια ζωή. Δεν χαλάνε με τίποτα. Σαν τα honda ένα πράγμα.... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Εγώ θέλω αυτό και περιμένω ποιός θα φιλοτιμηθεί να μου το πάρει δώρο..... :lol: :P Seiko-sports-yellow-face-ion-black-stainless-steel-SRP159J1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Σαν ταξί με πόδια θα είσαι στο τέλος μοτοκιτρινούλη.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Seiko ρεεε !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Σαν ταξί με πόδια θα είσαι στο τέλος μοτοκιτρινούλη.... :tooth: Like τέλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Seiko ρεεε !!! Πόσο μ'αρέσει όταν οι απαντήσεις περιέχουν ενα λιτό, αλλά αρκετά περιεκτικό νόημα, που προωθούν τον διάλογο και συνάμα εμπεριέχουν αποδεδειγμένες πιστοποιήσεις στα γραφόμενα, αρκετά ώστε να βοηθήσουν τον αναγνώστη στην κατανόηση των προτερημάτων ή μη του αντικειμένου και στην σωστή κρίση και σκέψη για την συνέχιση του διαλόγου. :D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 το σεικο που εβαλε ο μοτο λαβερ ειναι και 5αρι .... σταθερη αξια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Σαν αθηναϊκό ταξί με πόδια θα είσαι στο τέλος μοτοκιτρινούλη.... Τέλος το off topic! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 το σεικο που εβαλε ο μοτο λαβερ ειναι και 5αρι .... σταθερη αξια ;) Τί σημαίνει 5άρι? Εγώ την εμφάνιση κοιτάω μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 κ οι δυο εταιρειες εχουν ορισει τι εστι αξιοπιστια στα ρολογια.νομιζω ομως οτι το ecodrive ειναι ενα κλικ πανω. καλη επιλογη φιλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) 5αρια ειναι μια σειρα της σεικο η οποια πηρε το ονομα της επειδη ολα τα ρολογια που ανηκαν σε αυτη ειχαν 5 βασικα ΚΟΙΝΑ χαρακτηριστικα.Ηταν λοιπον 1)αδιαβροχα 2) αυτοματα 3)αναγραφουν ημερα 4)αναγραφουν ημερομηνια 5) πολυ ανθεκτικα. για το 5ο χαρακτηριστικο δεσμευομαι επειδη ειχα ενα 5αρι και αυτο πριν πολυ καιρο... Υ.Γ Αυτο ακριβως ειχα,παραθετω λινκ γιατι η φωτο ειναι μεγαλης αναλυσης και δεν θελω να κουρασω για ευννοητους λογους εδώ ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 από τον stuntboy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 ......ο Κλαμπίνος, θα αφήσει ανοιχτη την καρτέλα στον υπολογιστη, κάνα χρόνο...... :crazy: :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 αν επιμένεις πάντως πολύ για seiko δες και το seiko monster σε μαύρο που έχω εγώ.. Αν βέβαια δεν έχεις θέμα με τα αυτόματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 φιλε εχω citizen συγκεκριμενα το ειναι παρα πολυ καλο ρολοι εχει eco drive μηχανισμο φορτιζει με διαφορες πηγες φωτος! ποιοτητα ειναι πανω απο μετριο δηλαδη καλυτερη απο ενα τισσώ των 400 ευρώ! οποτε απο μενα χτυπα το citizen οχι βεβαια οτι η citizen σαν εταιρια ειναι ανωτερη apo thn seiko αλλα σε αυτα τα δυο καλυτερα citizen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Από τα 2 που έβαλες κι εγώ ψηφίζω Citizen δαγκωτό!! Τσάκω και δυο λινκάκια από ebay shops που παίζουν σε πολύ καλές τιμές!! http://stores.ebay.de/UhrenBlitz?_rdc=1 για διάφορα http://stores.ebay.de/UhrenBlitz?_rdc=1 για seiko Υ.Γ. Τσέκαρε και τα casio edifice! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 http://stores.ebay.d...renBlitz?_rdc=1 για seiko Το πρόχειρό μου και αυτό που φοράω αυτή τη στιγμή. Μμμμμ, δεν το λες και της πλάκας. Για πλαστικό ηλεκτρονικό τά 'χει τα λεφτά του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες