Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Παλικαρίσια μάχη. Καλό ταξίδι. Συλληπητήρια στον αδερφό του. Όσοι είστε κοντά του δώστε του όλη τη δύναμη που θα μπορείτε να δώσετε. Πραγματικά, τραγικό. Κρίμα. Πολύ κρίμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Πολύ κρίμα. :( Τα συλληπητήρια μου και καλό ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Συλλυπητήρια στους δικούς του. Κρίμα το παιδί, τόσο νέος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο Δημήτρης είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα στην πίστα των Μεγάρων στις 23/9. Νοσηλεύτηκε από τότε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού νοσοκομείου, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Καθώς ο μοναδικός συγγενής είναι ο 19 χρονος αδερφός του, είναι σημαντικό να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Αυτό μπορεί να γίνει στον λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας με αριθμό 17055529238, δικαιούχος Μικρούλης Νικόλαος και κινητό τηλέφωνο 6974078869. Το τελευταίο αντίο στο Δημήτρη σημερα στις 16:30 στο κοιμητήριο Αμαρουσίου... http://www.moto-choice.com/gr/Press-Releases/826/efyge-o-dimitris-misxos.html Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον africanos31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Με τρώει μέρες τώρα, αλλά δεν μπορώ να μην το πώ. Γιατί να κατατεθεί η ενίσχυση για τον αδερφό του παιδιού στον λογαριασμού κάποιου τρίτου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με τρώει μέρες τώρα, αλλά δεν μπορώ να μην το πώ. Γιατί να κατατεθεί η ενίσχυση για τον αδερφό του παιδιού στον λογαριασμού κάποιου τρίτου? Ο Νίκος (microulis) είναι πολύ κοντινός του Δημήτρη και του αδερφού του. Δεν είναι κάποιος τυχαίος. Επίσης ο Δημήτρης με τον Νίκο ήταν συνδιοργανωτές της STARTT δεν νομίζω οτι έχει βάση οποιαδήποτε σκέψη σου zb00p. Φιλικά για να προλάβω τυχόν τρίτους που δε γνωρίζουν την κατάσταση. Αυτά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον V_for_Versys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al pacino 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 κριμα ... :( Καλο ταξιδι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολύ κρίμα να χάνεται έτσι ένα παιδί. Καλό δρόμο.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον Semiaz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ο Νίκος (microulis) είναι πολύ κοντινός του Δημήτρη και του αδερφού του. Δεν είναι κάποιος τυχαίος. Επίσης ο Δημήτρης με τον Νίκο ήταν συνδιοργανωτές της STARTT δεν νομίζω οτι έχει βάση οποιαδήποτε σκέψη σου zb00p. Φιλικά για να προλάβω τυχόν τρίτους που δε γνωρίζουν την κατάσταση. Αυτά. Δεν έχει βάση για αυτούς που γνωρίζουν. Πόσοι όμως πραγματικά γνωρίζουν? Τι είναι η STARTT και ποιοί είναι από πίσω? Μια εύλογη απόρια εξέφρασα και όχι κάτι αβάσιμο, για να τρέξεις να προλάβεις τυχόν τρίτους... Δεν θέλω να συνεχίσω σε αυτό το θέμα όλες τις σκέψεις μου για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης, γιατί δεν είναι επί του παρόντος. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους οικείους του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν έχει βάση για αυτούς που γνωρίζουν. Πόσοι όμως πραγματικά γνωρίζουν? Τι είναι η STARTT και ποιοί είναι από πίσω? Μια εύλογη απόρια εξέφρασα και όχι κάτι αβάσιμο, για να τρέξεις να προλάβεις τυχόν τρίτους... Δεν θέλω να συνεχίσω σε αυτό το θέμα όλες τις σκέψεις μου για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης, γιατί δεν είναι επί του παρόντος. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους οικείους του. Χρήστο, δεν είσαι ο μόνος...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν έχει βάση για αυτούς που γνωρίζουν. Πόσοι όμως πραγματικά γνωρίζουν? Τι είναι η STARTT και ποιοί είναι από πίσω? Μια εύλογη απόρια εξέφρασα και όχι κάτι αβάσιμο, για να τρέξεις να προλάβεις τυχόν τρίτους... Δεν θέλω να συνεχίσω σε αυτό το θέμα όλες τις σκέψεις μου για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης, γιατί δεν είναι επί του παρόντος. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους οικείους του. O microulis έδωσε το δικό του λογαριασμό γιατί πέραν του μικρού του αδερφού (που προφανώς καταλαβαίνεις σε τί κατάσταση βρισκόταν και βρίσκεται) ήταν το πλέον αρμόδιο και κοντινό άτομο για να ξεκινήσει μια τέτοια κίνηση. επίσης έπρεπε να γίνει γρήγορα και με παρορμητική πρωτοβουλία (αν θες την άποψή μου) γιατί κάθε ώρα που πέρναγε ήταν κρίσιμη και έπρεπε σε ενδεχόμενο ανάγκης να έχει ήδη μαζευτεί κάποιο ποσό. τί πιο φυσιολογικό λοιπόν να δώσει τα στοιχεία ο άνθρωπος που ήταν από την 1η στιγμή μαζί με τον Δημήτρη τη Δευτέρα 23/9 και ξημεροβραδιάζεται μαζί με τους υπόλοιπους φίλους στο Αττικόν όλες αυτές τις ημέρες. Πλέον και αφού δυστυχώς το παλικάρι κατέληξε ο (microulis) μοιράστηκε και το παρακάτω. Ειναι επιθυμια των λιγοστων συγγενων και των οικειων του να ΜΗΝ ξοδεψετε καθολου χρηματα για αγορα λουλουδιων, στεφανιων κλπ και αντι αυτου να βαλετε ενα συμβολικο ποσο που μπορειτε να διαθεσετε για να ενισχυθει το Σωματειο Φιλων του Παιδιου, που βοηθησαν τα δυο αδερφακια οταν εμειναν ορφανα σε μικρη ηλικια... Θα υπαρχει ενα κουτι ειδικα για αυτο το σκοπο και οι συνδραμοντες θα λαβουν αποδειξη ταχυδρομικα...και φυσικα ισχυει ακομα η δυνατοτητα ενισχυσης για το μικρο αδερφο του Δημητρη μεσω τραπεζικου λογαριασμου.... καλύφθηκες τώρα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον V_for_Versys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
microulis 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Να ενημερωσω οτι οποιος εχει αμφιβολιες για την προθεση η το ποιον μου μπορει καλλιστα να αναζητησει το αντιστοιχο νημα στο kawasaki-bikers και να κανει την αντιστοιχη κινηση μεσω του λογαρισμου του Θοδωρη Καποδιστρια, ο οποιος επισης καταβαλει αναλογη προσπαθεια...το ποιος βρισκεται πισω απο τον Καποδιστρια δε μπορω να σας το πω, ειναι ψηλος, μου ριχνει ενα κεφαλι και δεν βλεπω... Επισης οσοι δε γνωριζουν αλλα -χωρις να αναζητησουν να μαθουν- αφηνουν υπονοουμενα με το προσχημα της αμφιβολιας, ειναι αρκετα "εξυπνοι" ωστε να μη στερηθουν τα 5 ευρω που θα μπορουσαν να σπαταλησουν για να πλουτισει ο καθε επιτηδειος που εχασε τον κολλητο του.... ΜΠΡΑΒΟ!!! Αφηστε τους υπολοιπους αγαθους στην πλανη τους να βοηθησουν ενα νεο 19 ετων που το μονο που του εχει μεινει ειναι 10 φιλοι που δε φτανουν για να αναπληρωσουν το χαμο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ που ειχε....ευχομαι σε κανενα μας να μη βρεθει ποτε στη θεση αυτου του παιδιου και να εχει την ανεση να πληκτρολογει τετοιες "σκεψεις"... Συντομα θα εχετε στη διαθεση σας ενα λογαριασμο του ιδιου του μικρου Θοδωρη, μαλλον θα ειναι ετοιμος απο βδομαδα...τωρα μενει να βρειτε τι κρυβεται πισω απο το μικρο αδερφο του Δημητρη.... Καλα χιλιομετρα να εχετε κυριοι και παντα με υγεια... με συγχωρειτε για το υφος μου, εχω ενα φιλο να αποχαιρετησω σημερα.... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) και που να εμπεναν τα λευτα ρε παιδια ??? στο λογαριασμο του μητσου που ηταν στην εντατικη η στου μηκρου που δεν ειναι ουτε 18 και ησος θα επαιζε προβλημα στο να τα σηκωσει. επισεις ηπιρχαν λευτα σε λογαριασμο για αλλο λογο απο το κ-β αλλα παρθικε η αποφαση να δοθουν για τον μητσο και σηνεχιστικε να μπενουν εκυ τα λευτα και στου Νηκου για ποιο ευκολια λογο οτι ειναι διαφορετικεσ τραπεζες. ΕΝΤΙΤ.δεν ειχα δει το ποστ του νηκου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον flaskas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο...το τοπικ απαιτει ενα ΣΕΒΑΣΜΟ σε ενα νεκρο νεο παιδι που εφυγε απο κοντα μας και καθεστε και πλεκετε σεναρια διαφθορας και ελεους;...ΟΡΙΑ εστω και ΗΘΙΚΑ δεν παιζουν;Πειτε ενα "καλο δρομο" στο παιδι ή αλλιως προσπεραστε κι αν εχετε διαθεση και αμφιβολιες ψαξτε να βρειτε τα φαντασματα και που κρυβονται και ανοιξτε ενα αλλο τοπικ να σας βαρεσουμε παλαμακια ολοι...οχι εδω και οχι τωρα ομως... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλά οι σκέψεις μερικών αγγίζουν τα όρια του εμετικού.. Μερικές εκατοντάδες άτομα ασχολούμαστε ενεργά με την μοτοσυκλέτα σε επίπεδα forum,Λεσχών κλπ και γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξυ μας και εδώ έχουμε ένα θάνατο ενός παιδιού και έναν αδερφό 19 ετών που μένει ορφανός απο οικογένεια και ο άλλος σκέφτηκε με το πονηρό μυαλό του οτι έδωσε ο κολλητός του πεθαμένου τον λογαριασμό του για να καταχραστεί τα χρήματα τα 500-1000€ που ίσως μαζευτούν. Εμετός μου ήρθε με κάποιους και δεν με πείραξε κάτι που έφαγα.. Χρησιμοποιήστε αυτό το πανούργο και εκπληκτικό μυαλουδάκι σε κάτι πιο δημιουργικό, ίσως ψάχνει για επιστήμονες η ΝΑΣΑ.. Μια κηδεία απο μόνη της μπορεί να κοστίσει 3-4 χιλιάρικα και έχει μείνει ένα παιδί 19 χρονών να τα διαχειριστεί αυτά μαζί με τον πόνο του. Έλεος και ήμαρτον μαζί.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον TC-drift 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν γνώριζα την ιστορία των 2 αδερφών. Η όλη κατάσταση ήταν ώς τώρα ιδιαίτερα τραγική... τώρα πλέον δεν χωράνε λόγια... Μακάρι οι πολύ κοντινοί φίλοι να σταθούν δίπλα στον μικρό γιατί θα τους χρειαστεί. Σε ότι, μα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, μη διστάσετε οι φίλοι του ή και ο ίδιος να αναρτήσετε θέμα εδώ μέσα (ακόμα και π.χ. μου χάλασε ο θερμοσίφωνας και τρέχει νερά... λέω τώρα...), όλο και κάποιος θα μπορέσει να βοηθήσει, έχουμε πολλά καλά παιδιά εδώ μέσα που βοηθάνε σε κάθε ευκαιρία όπου και όπως μπορούν. Κουράγιο εύχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μήπως να σας βάλουνε και φωτό από την κηδεία για να πειστείτε ότι πέθανε το παιδί, ή θα το συνεχίσετε λέγοντας πως πήραν τα λεφτά που ΔΕΝ δώσατε και έφυγαν για Αργεντινή...???!!! Κάποιες φορές, προκειμένου να εκστομίζετε ύβρεις, αφήστε το να σας φάει, αυτό που σας τρώει...!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Τυμβωρυχία ρε παιδιά, σκύλευση νεκρού......... Υ.Γ. Γαμώ τα λεφτά που χρειάζεσαι ακόμα και για το διαβατήριο για τον άλλο κόσμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Συλληπητήρια. Σάκοι γεμάτοι κρέας είμαστε ρε πούστη μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Μιας και δυστηχώς (εκ του αποτελέσματος) αποφάσισα να γράψω να πω δυο κουβέντες... Το παρακολουθούσα το θέμα και πολύ στενοχωρέθηκα. επίσης κατι υποψιαζόμουνα σε σχέση με τους δικούς του απο τα post που ελεγαν ΄ο αδερφός του είναι ο πιο κοντινος συγγενής' αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω τουλάχιστον μεχρι να πεί καποιος κατι εμπεριστατομένο.. Κρίμα πραγματικά... Τωρα με κάποια post απο εδω μέσα δεν ξέρω τι να πώ... απλά. Εμετός που λεει και ο TC-Drift? Δεν γνωρίζω παρα ελάχιστα άτομα απο εδω μέσα αλλα απο το πως και που εκφράζεσαι σίγουρα δειχνει πολλά. Αν κάποιοι ενδιαφέρθηκαν να κοιτάξουν στο fb του Μικρούλη (που προσωπικά δεν τον γνωρίζω) θα είδαν οτι η main photo είναι με το παιδι που χάθηκε. Αλλά ναι παίζει να την άλλαξε για το παιξει καλός οταν έγινε το ατύχημα. Το να είναι απλά κολλητοι δεν παιζει. Νομίζω ο στοιχός των Ramones τα λεει όλα: I just want to walk right out of this world, Cause everybody has a poison heart Πραγματικά είναι απορίας άξιον που με το που έγινε το ατύχημα καποιοι βγήκαν και έλεγαν να κάνετε μύνηση εκει και εκει κι αλλου Τύφλα να χει ο Κούγιας ρε αλάνια Η ανθρώπινη ζωή κοστολογείται?? Κι αν ναι πόσο. Περιμένω τιμή. Αν δηλαδή ο αδερφός του παρει 1 δις. θα ξεπεράσει την απόλεια? Ποσο ρηχοι μπορει να είστε μερικοί Ολοι κάνουμε αυτο που αγαπάμε στην οποία περιπτωση μας είναι κάτι επικίνδυνο. Οι κινδυνοι είναι γνωστοι και ακόμα πιο γνωστοι σε αυτούς που πάνε σε πίστες-πιεζουν την μηχανή όπως θέλετε πείτε το. Και στην τελική οταν μπαινω σ ενα θέμα να δω την υγεία ενως ατόμου στα @@ τι φιλοσοφικό ερώτημα βασανίζει τον άλλον κι αν νομίζει οτι ο microulis ειναι κλεφτης και λοποδύτης η όχι. Σε κάποιες στιγμές καλύτερα να μασας παρα να μιλάς και καλύτερα να κάνεις κατι άλλο παρα να γράφεις μην πω τί. Υπάρχει και αυτο που λεγεται σεβασμός 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Αυτή η ιστορία είναι τόσο τραγική...Και με τις λεπτομέρειες που βγαίνουν στη φόρα γίνετε ακόμη πιο τραγική... Και μετά λέμε έχουμε εμείς προβλήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω, αλλά επειδή έχετε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα, επετρέψτε μου να γράψω μια τελευταία φορά στο θέμα αυτό. Εξέφρασα μια απορία, η οποία αφορούσε τον λογαριασμό, ο οποίος ανήκει σε κάποιον τρίτο. Αν υπήρχε κάποια μομφή προς κάποιον, αυτή είναι προς τον κάτοχο του λογαριασμού. Και φυσικά, οι τοποθετήσεις όλες ήταν σχετικά με ηθικά όρια και φραγμούς, με σκύλευση νεκρών, με ύβρεις, με ειρωνίες και ένα σωρό άλλα, άσχετα τελείως με τα όσα έγραψα. Συγγνώμη σε όλους για την αναστάτωση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω, αλλά επειδή έχετε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα, επετρέψτε μου να γράψω μια τελευταία φορά στο θέμα αυτό. Εξέφρασα μια απορία, η οποία αφορούσε τον λογαριασμό, ο οποίος ανήκει σε κάποιον τρίτο. Αν υπήρχε κάποια μομφή προς κάποιον, αυτή είναι προς τον κάτοχο του λογαριασμού. Και φυσικά, οι τοποθετήσεις όλες ήταν σχετικά με ηθικά όρια και φραγμούς, με σκύλευση νεκρών, με ύβρεις, με ειρωνίες και ένα σωρό άλλα, άσχετα τελείως με τα όσα έγραψα. Συγγνώμη σε όλους για την αναστάτωση Αν έχεις αμφοβολία για το που θα πάνε τα λεφτά, μη δίνεις και σταμάτησέ το εκεί. Σιγά μη το παίξουμε σερλοκ χολμς να πούμε για 5 ή 10 ευρώ... Τα δέκα ευρώ που έδωσα θα μου στερήσουν 1 καφέ και ένα καπνό με χαρτάκια μαζί. Θα πρέπει να είναι πολύ σκατόψυχος κάποιος για να εκμεταλευτεί τέτοια συγκυρία. Έλεος. Κρίμα για το παλικαράκι, και για τον μικρό αδερφό του, τίποτα άλλο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω, αλλά επειδή έχετε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα... Συγγνώμη σε όλους για την αναστάτωση Ηταν ενας,ενα μεσημερι,πηχτρα η Αττικη Οδος που μπηκε απο ενα παραδρομο και πηγαινε αναποδα και ισα που τον απεφευγαν ολοι οι οδηγοι με μανουβρες και κορναρισματα....ακουει λοιπον στο ραδιοφωνο ανανκοινωση της Αστυνομιας "προσοχη προσοχη οσοι οδηγοι κινειστε αυτη τη στιγμη στην Αττικη Οδο υπαρχει μεγαλος κινδυνος απο εναν ξεχασμενο οδηγο που οδηγει αντιθετα στην κυκλοφορια"...και πεταγετε και λεει "τι ενας ρε φιλε...εδω ειναι εκαττομυρια"... καμμια αναστατωση..συνεχισε να οδηγεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Μην το συνεχίζετε ρε παιδιά με παραθέσεις... κρίμα είναι, πάει τέλειωσε. Σήμερα είναι η κηδεία, εγώ δεν μπορώ να φύγω νωρίτερα δυστυχώς... θα πάει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες