Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 κανε ενα αλλο θεμα για την ασφαλεια των μεγαρων Κωστα.... εδω περιμενουμε καποιοι να μαθουμε για την υγεια του παιδιου Γιατί βρε Άγγελε? Εμπόδισα κανά νέο να βγει στην επιφάνεια? Ή μήπως είμαι ο μόνος που γράφω και μπερδεύω τους αναγνώστες? Λόγο για θέμα δε βλέπω, ούτε θ' ανοίξω. Αυτό που θεώρησα σωστό να κάνω το έκανα.... να τα έχω καλά και με τη συνείδησή μου που με κυνηγάει αλύπητα από μωρό. Φιλιά στα μούτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Ο Νίκος ο ταξιδευτής είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα καλυτερα να μεταφερθούν σέ ένα ξεχωριστό θέμα και να μείνει αυτό εδώ καθαρο να μαθαίνουμε νεα για το παλλικάρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ισχύει απόλυτα... από την στιγμή που δεν τηρούνται κανόνες ασφαλείας από την μεριά τους, τους κυνηγάς άνετα ότι και να έχεις υπογράψει. Το χαρτί είναι για τα μάτια του κόσμου και για μικροτραυματισμούς/υλικές ζημιές. Αν ενδιαφερθεί κάποιος (πρωτίστως η οικογένειά του) και όταν έρθει η ώρα, να πάει σε έναν δικηγόρο για να τους κατευθύνει κατάλληλα... πολλοί θα ωφεληθούν από αυτό και ίσως σωθούν μελλοντικές ζωές... για τώρα όμως... περαστικά στο παιδί και πολύ δύναμη και κουράγιο στους δικούς του. Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά ξέρω ότι αφενός οποιοδήποτε χαρτί υπογράφεις, δεν μπορεί να λέει ότι θέλει και επειδή το υπέγραψες να θεωρείται ισχυρό, δεν μπορεί ένα χαρτί δλδ να ισχύει αν έχει ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, επιπλέον δε, σε κάποια ζητήματα, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.ο.κ. το χαρτί της συμφωννίας δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία νομικά αν είναι υπογεγραμένη χωρίς δικηγόρο ΣΟΥ που να επιβεβαιώνει επίσημα την υπογραφή σου. Αν ήταν έτσι, ο καθένας θα έβαζε μια υπογραφή και θα μας πέρνανε σπίτια, αυτοκίνητα κ.ο.κ. Αφετέρου, και 100% δέσμευση να είναι το χαρτί για αυτόν που το υπογράφει, ο όρος ''δεν θα κινηθώ νομικά'' δεν δεσμεύει ΑΛΛΟΥΣ ανθρώπους να κινηθούν νομικά για κάτι που θεωρούν ότι έβλαψε τον υπογράφοντα, π.χ. γονείς, φίλους, συγγενείς κ.ο.κ. Το χαρτί που σε βάζουν και υπογράφεις είναι ΚΑΘΑΡΑ ψαρωτικό για καμιά μικροζημειά, ΔΕΝ έχει καμία σοβαρότητα. Για την πίστα των Μεγάρων, ένα μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ. Να μην ξαναπατήσουμε ΠΟΤΕ ξανά εκεί. Όσο πηγαίνουμε.... Κατά τα άλλα, περαστικά εύχομαι στον άτυχο νέο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 από τον FlyingInADream 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Safety First VS Κονόμα First = 0 - 1 Κουράγιο στο παλικάρι και στους δικούς του... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Toν Δημητρη τον γνωριζω απο τα ξεκινηματα του στον χωρο της μοτοσυκλετας, εχουμε παει πολλες βολτες μαζι, μαθαινει γρηγορα και ειναι πολυ καλο παιδι Χρησιμοποιω ενεστωτα γιατι δεν θελω να γινει αοριστος ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Εάν μπορέσει να συνέρθει το παιδί θα είναι θαύμα. Το πιο εύκολο είναι να έχουν πάθει ζημιά σημαντικά κομμάτια του εγκεφάλου. Ελπίζω για το παιδί και για τους δικούς του η υγεία του καλυτερεύση και να μην έχει σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Γιώργο πιθανόν να νευριάζεις λόγω του ατυχήματος που είχες λίγο καιρό πριν σε κανονικό δρόμο με κανονική ταχύτητα και κανονικές συνθήκες. Πολλοί κράζουν πράγματα αφού πρώτα γίνει κάτι. Από εκεί και πέρα, εγώ που είμαι από τελείως διαφορετικό μέρος, έχω τη μόνη πληροφορία ότι το παιδί χαροπαλεύει γιατί δεν είχε μια σειρά λάστιχα εκεί που καρφώθηκε. Άρα, θα κράξω αφού για λόγους ασφαλείας, το μόνο μέρος να βγάλω γούστα, είναι η πίστα! Οποιαδήποτε πίστα! Προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ γιατί δεν είμαι γκαζιάρης αλλά αν μπω και πληρώσω, ΑΠΑΙΤΩ τους μέγιστους κανόνες ασφάλειας. Τώρα, όσα παιδιά μπαίνουν σε κάποια πίστα στην οποία βλέπουν εγκλήματα και συνεχίζουν να πηγαίνουν, ε ναι, θέλουν κράξιμο οι ίδιοι. Όσο ταΐζουν τέτοιες επιχειρήσεις, τόσο αυτές θα μεγαλώνουν χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εάν μπορέσει να συνέρθει το παιδί θα είναι θαύμα. Το πιο εύκολο είναι να έχουν πάθει ζημιά σημαντικά κομμάτια του εγκεφάλου. Ελπίζω για το παιδί και για τους δικούς του η υγεία του καλυτερεύση και να μην έχει σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες :( Μην το λές - θυμίσου τον Γάλλο συναναβάτη στο για τον Γ.Τσίτο. Ναι, γίνονται θαύματα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Mακαρι να γινει καλα το παιδι,μακαρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μακάρι το παιδί να γίνει καλά και υγιέστατος και αφού ασχολείται και βλέπω ότι ήδη εδώ υπάρχουν πολλοί φίλοι του, φαντάζομαι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι άλλοι πολλαπλάσιοι φίλοι, που δεν γράφουν εδώ και που θέλω να πιστεύω ότι με προσπάθειές του δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και να μην γίνει κάτι στην πίστα των Μεγάρων. Πρώτα από όλα όμως να γίνει καλά το παιδί και να ξανασταθεί στα πόδια του. Υ.Γ. παρακαλώ κάποιον συντονιστή να διαγράψει το post νούμερο 3 σε αυτό το θέμα, διότι δεν γνώριζα ότι υπάρχει τόσο σοβαρό περιστατικό και το post μου είναι τουλάχιστον μ@λ@κί@... Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Εύχομαι να γίνει καλά το παιδί πρωτίστως και δευτερευόντως να μην ξεχαστεί το θέμα της ασφάλειας στην πίστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Μακάρι να 'ναι περαστικά κι αγύριστα για το παλικάρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 κανα νεο απο τον ανθρωπο εχουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 μεχρι το μεσημερι η κατασταση του ηταν σταθερη!Οι γιατροι του εδιναν ζωη μεχρι τις 11 χθες το βραδυ!Ειναι μαγκας και το παλευει ακομα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Περαστικά στο παιδί και τους δικούς του! Μακάρι να γυρίσει πιο δυνατός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 μεχρι το μεσημερι η κατασταση του ηταν σταθερη!Οι γιατροι του εδιναν ζωη μεχρι τις 11 χθες το βραδυ!Ειναι μαγκας και το παλευει ακομα. Δεν ισχυει; ισχυει; δεν ξερω.Αλλα οτι και να ειναι αν ενωσουμε ολοι στο φορουμ την θετικη μας σκεψη και να του την στειλουμε συντονισμενα και ταυτοχρονα την ιδια ωρα ,θα του δωσουμε δυναμη.Ετσι θελω να ελπιζω. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 τι δι@ολο.καντεμιά έπεσε στα μέγαρα.και τη κυριακή που ειχαμε πάει να δούμε τον αγώνα του πανελληνίου πάλι είχε πτώση και μάλιστα διακόπηκε ο αγώνας γιατί η μηχανή ειχε χασει λάδια και συνεχίστηκε μετά για 7 γύρους ακόμααλλά δεν υπήρξε τόσο σοβαρός τραυματισμός τη κυριακή :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Ήταν η 2η πτώση προχτές αυτή. Η πρώτη ευτυχώς ήταν σχετικά μικρή στην Κ1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 μάγκες τα μέγαρα δεν έχουν άδεια λειτουργίας και κακώς γίνονται αγώνες κ βόλτες εκεί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Παντοςστο σημερινο Τρακ Ντει απο λαστιχα στο σημειο του ατυχηματος ηταν κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Παντοςστο σημερινο Τρακ Ντει απο λαστιχα στο σημειο του ατυχηματος ηταν κομπλε. Έπρεπε να γίνει αυτό για να το σκεφτούνε δυστυχώς...μακάρι το παιδί να τα καταφέρει,και όλα τ'άλλα τα λέμε μετά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Παντοςστο σημερινο Τρακ Ντει απο λαστιχα στο σημειο του ατυχηματος ηταν κομπλε. 3 φορές έγραψα και έσβησα παλι... άστο... να γίνει καλά το παιδί προς το παρόν... τα υπόλοιπα μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Σβηστε τα like μου και δωστε τα στον μικρο χρονια... ...βαστα ρε μικρε !Πηδα ολα τα ιατρικα ανακοινωθεντα και μιλα με το θεο...εδω εισαι μαζι μας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Περαστικα ρε φιλαρακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 μακαρι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο το παιδί και να επανέλθει δυνατότερο. . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες