Jump to content

Recommended Posts

Σε μαγαζιά τύπου Alex Pak

ευχαριστω srk.

υπαρχει τροπος να κατεβασω αυτο το service manual?? ->http://www.scribd.com/doc/37138175/Buku-Manual-F1ZR-4WHH-4WHJ

θελουν συνδρομη με λεφτα λεει για να το κατεβασω....

ξερει κανεις καμια πατεντα? κανενα προσθετο στον firefox/chrome που να τσακωνει τα pdf απο σελιδες?

δοκιμασα κανα 2 προσθετα αλλα δε λειτουργουν.

το manual ειναι απο το yamaha f1zr (2T 110cc).

ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

υπαρχει τροπος να κατεβασω αυτο το service manual?? ->http://www.scribd.co...-F1ZR-4WHH-4WHJ

ξερει κανεις καμια πατεντα? κανενα προσθετο στον firefox/chrome που να τσακωνει τα pdf απο σελιδες?

ευχαριστω.

Ένας τρόπος είναι σελίδα-σελίδα με print screen, αλλά θα σου πάρει πολλή ώρα και χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω srk.

υπαρχει τροπος να κατεβασω αυτο το service manual?? ->http://www.scribd.co...-F1ZR-4WHH-4WHJ

ευχαριστω.

http://www.yamaha-jatim.co.id/parts/F1ZR-2005.pdf

Το ίδιο δεν είναι βρε πασάκαμ;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι κωτσομ ευχαριστω!! :D

Το μυρίζομαι το ντζάμπα απο μακριά...

Αχ μπρε ποτάνα Μέρκελ...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μυρίζομαι το ντζάμπα απο μακριά...

Αχ μπρε ποτάνα Μέρκελ...

μπρε μπας κ εισι ο κωτσος ο τζαμπας της "μυδια μαρκτ"? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια συντομη απαντηση απο τους αθηναιους περιμενω.

Μπορει καποιος να καρφιτσωσει στο γοογλε μαπς κ να μου στειλει λινκ τις πιο καλες, καθαρες παραλιες γυρω απο την αθηνα (κ φυσικα κ απο τη μερια που βλεπει αιγαιο εννοειται) που προτεινονται για να παει καποιος για μπανιο χωρις να βγει απ το νερο με λεπια, φτερα κ δε ξερω γω τι αλλο?? :shades:

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω 1300 ειναι καλα με βαση παντα τα χιλιομετρα που εχει (6000) και ποσο κανει καινουριο (γυρω στα 2000).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα σε αυτον με τη σελα.

πολυ καλος.μου ειπε τα πραγματα οπως ειναι.

πηγα για να βαλω πιο μαλακο υλικο και μου ειπε δε χρειαζεται,εχει ηδη αρκετα καλο υλικο(συγκεκριμενα μου ειπε καλυτερη σελα και απο βαραντερο και οτι δεν εχει ξαναδει σελα απο μαμα με τοσο υλικο μεσα) και απλα θελει λιγο φτιαξιμο γιατι οπως καθομαι ,καθομαι στο στενο μερος της για αυτο πιανομαι.και θα μου φτιαξει και του συνοδηγου...

οσο αφορα την αναρτηση,αυξησα προφορρτιση πισω.δικαβαλος εχει μεγαλη διαφορα.πιο σταθερο δε καθεται τοσο πολυ.

μονοκαβαλος δε καταλαβα κατι ιδιαιτερο,κατι αναπηδησεις,μπορει να ηταν και ιδεα μου.

σε καμια βολτιτσα θα δουμε...

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

up

Kαλη τιμη ειναι, αν αναλογιστεις οτι εχει 6κ χιλιομετρα.. Τι μοντελο ειναι;;

Αν ειναι απο τα πρωτα 07-08, προσεξε μην εχει το προβλημα που εμφανιζαν τα περισσοτερα, με το γραναζι της 3ης σχεσης.. Θα το καταλαβεις αν βαλεις τριτη, και ανοιξεις γκαζι, θα ακουγεται ενας μεταλικος ηχος, ενα βουητο... Δεν ειναι αναγκη να στο δωσει βολτα (αν δεν το δινει), βαλ'το στο διπλο σταντ και βαλε 3η, και ανοιξε γκαζι..

Αν το εχει, η ζημεια ηταν στην εγγυηση και την αλλαζαν, αλλα τωρα που ειναι εκτως εγγυησης, κοστιζει περι τα 150 ευρω το ανταλλακτικο + την εργασια (λυσε δεσε μοτερ) κανα 250αρι ολο μαζι.. Αρα ειναι ακριβο στα 1300..

Στα 09 μοντελα και μετα, το διορθωσαν, και δεν υπαρχει κανενα αλλο θεμα στο μηχανακι..

Βασικα και στα πρωτα μοντελα, που το ειχαν το προβλημα, δεν ηταν ακριβως προβλημα, πηγαινε κανονικα το μηχανακι, αλλα σου ζαλιζει τον ερωτα ο θορυβος... Εγω εχω κανει ετσι 14.000 χιλιομετρα (συν οσα ειχε κανει ο προηγουμενος) και δεν εχει κανει κιχ...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εξηγηστε μου λιγο αν ξερει κανεις τι ειναι οι κοφτες στις στροφες..Ολα τα παπια εχουν απο τι μανα τους?

Και δηλαδη αν εχει κοφτη η πρωτη ταχυτητα για παραδειγμα θα τερματιζει σε ενα σημειο και δεν θα γκαζωνει αλλο?

Πως μπορω να καταλαβω εγω αν το μηχανακι μου εχει κοφτη στροφων?

Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κινητήρες λόγω των ορίων αντοχής των υλικών τους (και των νόμων της φυσικής...) δεν μπορούν να ανεβάζουν στροφές απεριόριστα,θα πάθουν χοντρή ζημια,πχ να πεταχτούν τα πιστόνια έξω (αρκετά απίθανο :P) ή άλλες πολύ πιο ρεαλιστικές και πιθανές ζημιές όπως μπιέλες κτλ. Ο κόφτης είναι πολύ απλά μια μέθοδος προστασίας του κινητήρα απο πιθανή ζημιά που μπορεί να προκληθεί εαν ανεβούν υπερβολικά πολύ οι στροφές λειτουργίας του.

Το μηχανάκι σου σίγουρα έχει,και το καταλαβαίνεις απλούστατα αν δεν αλλάξεις ταχύτητα και συνεχίσεις να γκαζώνεις με πρώτη (η οποιαδήποτε,δεν παίζει ρόλο η σχέση μετάδοσης) σε κάποιο σημείο ενώ έχεις ανοιχτό το γκάζι το μηχανάκι θα συμπεριφερθεί σαν να το ανοιγοκλείνεις απότομα. Τότε έχεις φτάσει στον κόφτη. Ο ήχος σε εκείνο το σημείο ειναι επίσης πολύ χαρακτηριστικός.

Δεν θα σου πρότεινα να το λειτουργείς εκεί εκτός αν θέλεις να καταστρέψεις τελείως το μοτέρ σου. Ούτε θα σου πρότεινα να τον βγάλεις (αν βγαίνει κιόλας) για τον ίδιο λόγο. Ο κόφτης έχει πραγματικό λόγο που υπάρχει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εξηγηστε μου λιγο αν ξερει κανεις τι ειναι οι κοφτες στις στροφες..Ολα τα παπια εχουν απο τι μανα τους?

Και δηλαδη αν εχει κοφτη η πρωτη ταχυτητα για παραδειγμα θα τερματιζει σε ενα σημειο και δεν θα γκαζωνει αλλο?

Πως μπορω να καταλαβω εγω αν το μηχανακι μου εχει κοφτη στροφων?

Ευχαριστω.

Σχεδόν όλων των ειδών οι μηχανές έχουν κόφτη σε κάποιο σημείο στροφών λόγω συγκεκριμένης αντοχής των υλικών τους.

Ο κάθε κατασκευαστής ορίζει το που θα σταματάει να κινείται η μηχανή ανάλογα με τις αντοχές κάθε υλικού.

Π.χ. Το Yamaha xj6, fz6 και r6 έχουν ίδιο μοτέρ αλλά εντελώς διαφορετική ιπποδύναμη, ροπή στρέψης και δουλεύουν σε διαφορετικό μέγιστο αριθμό στροφών. Αυτό γίνεται γιατί στο r6 έχει άλλα υλικά εισαγωγής καυσίμου και διάφορα άλλα εσωτερικά εξαρτήματα από τα άλλα κ έτσι μπορεί να αντέξει τη λειτουργία σε περισσότερες στροφές.

Το δικό σου μηχανάκι λογικά έχει κόφτη σε κάποιο σημείο που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κινητήρες λόγω των ορίων αντοχής των υλικών τους (και των νόμων της φυσικής...) δεν μπορούν να ανεβάζουν στροφές απεριόριστα,θα πάθουν χοντρή ζημια,πχ να πεταχτούν τα πιστόνια έξω (αρκετά απίθανο :P) ή άλλες πολύ πιο ρεαλιστικές και πιθανές ζημιές όπως μπιέλες κτλ. Ο κόφτης είναι πολύ απλά μια μέθοδος προστασίας του κινητήρα απο πιθανή ζημιά που μπορεί να προκληθεί εαν ανεβούν υπερβολικά πολύ οι στροφές λειτουργίας του.

Το μηχανάκι σου σίγουρα έχει,και το καταλαβαίνεις απλούστατα αν δεν αλλάξεις ταχύτητα και συνεχίσεις να γκαζώνεις με πρώτη (η οποιαδήποτε,δεν παίζει ρόλο η σχέση μετάδοσης) σε κάποιο σημείο ενώ έχεις ανοιχτό το γκάζι το μηχανάκι θα συμπεριφερθεί σαν να το ανοιγοκλείνεις απότομα. Τότε έχεις φτάσει στον κόφτη. Ο ήχος σε εκείνο το σημείο ειναι επίσης πολύ χαρακτηριστικός.

Δεν θα σου πρότεινα να το λειτουργείς εκεί εκτός αν θέλεις να καταστρέψεις τελείως το μοτέρ σου. Ούτε θα σου πρότεινα να τον βγάλεις (αν βγαίνει κιόλας) για τον ίδιο λόγο. Ο κόφτης έχει πραγματικό λόγο που υπάρχει.

Σχεδόν όλων των ειδών οι μηχανές έχουν κόφτη σε κάποιο σημείο στροφών λόγω συγκεκριμένης αντοχής των υλικών τους.

Ο κάθε κατασκευαστής ορίζει το που θα σταματάει να κινείται η μηχανή ανάλογα με τις αντοχές κάθε υλικού.

Π.χ. Το Yamaha xj6, fz6 και r6 έχουν ίδιο μοτέρ αλλά εντελώς διαφορετική ιπποδύναμη, ροπή στρέψης και δουλεύουν σε διαφορετικό μέγιστο αριθμό στροφών. Αυτό γίνεται γιατί στο r6 έχει άλλα υλικά εισαγωγής καυσίμου και διάφορα άλλα εσωτερικά εξαρτήματα από τα άλλα κ έτσι μπορεί να αντέξει τη λειτουργία σε περισσότερες στροφές.

Το δικό σου μηχανάκι λογικά έχει κόφτη σε κάποιο σημείο που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα.

Ευχαριστω πολυ καταλαβα τι ειναι :worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι πράγμα κ αυτό να μη μπορώ να βρώ ολόκληρο το σύστημα μανιβέλας για piaggio typhoon?

ψάχνω για καινούργιο -> δεν αξιζει τόσα λεφτά

ψάχνω για μετάχειρο -> βρίσκω μόνο ολόκληρα σκούτερ για ανταλλακτικά αλλά εγώ θέλω μόνο το σύστημα της μανιβέλας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε στο eBay , εδώ ακόμα και μαγαζιά με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σπάνια δίνουν κομμάτια από τον κινητήρα. , συνήθως δίνουν όλο το μοτέρ γι'αυτό ρίξε μια ματιά από εξωτερικό μεριά .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε στο eBay , εδώ ακόμα και μαγαζιά με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σπάνια δίνουν κομμάτια από τον κινητήρα. , συνήθως δίνουν όλο το μοτέρ γι'αυτό ρίξε μια ματιά από εξωτερικό μεριά .

το θεμα ειναι οτι δεν εχω paypal, δεν εχω ξαναψωνισει απο ebay και δεν το εμπιστευομαι αν κ εχει μεθοδους ασφαλειας για τα χρηματα...

ειμαι προς αναζητηση ντοπιου πραγματος λοιπον... εστειλα mail σε καποια μοτομαγαζα με ανταλλακτικα που βρηκα στο car.gr και που ελεγαν στην περιγραφη οτι δινονται κ μεμονωμενα πραγματα. περιμενω απαντηση τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι πράγμα κ αυτό να μη μπορώ να βρώ ολόκληρο το σύστημα μανιβέλας για piaggio typhoon?

ψάχνω για μετάχειρο -> βρίσκω μόνο ολόκληρα σκούτερ για ανταλλακτικά αλλά εγώ θέλω μόνο το σύστημα της μανιβέλας...

Δοκίμασε 'ανταλλακτικά Αναπολιτάκης'

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε 'ανταλλακτικά Αναπολιτάκης'

στο site του δεν εχει τιποτα για piaggio εκτος απο ενα μοντελο.

μαλλον θα ηταν καλυτερα να πηγαινα απο κει βολτα να ρωτησω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορειτε να μου πειτε καποια λαστιχα για bmw f650gs?

Χρηση στην ασφαλτο κατα 95%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μπει δισκόφρενο supra σε dream ή grand χρειάζεται να μπει το μπροστινό από το σταυρό και κάτω ή ο σταυρός παραμένει και μπαίνουν μόνο τα καλάμια με τις μπότες ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου εύχομαι να μη ψάξεις πότε μπροστινό....

ξεκινα να γυρνας συνεργια piaggio για μεταχιρισμενα εκτος απο το νετ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου εύχομαι να μη ψάξεις πότε μπροστινό....

ξεκινα να γυρνας συνεργια piaggio για μεταχιρισμενα εκτος απο το νετ

προς το παρον ψαχνω τις περιοχες να δω που υπαρχουν συνεργεια piaggio κ μετα θα αρχισω πορτα-πορτα τις ερωτησεις...

οπως μου λεει κ ενας φιλος μου απο τοτε που το πηρα:

οταν αγοραζεις typhoon ειναι σαν να εχεις κανει αραβωνα... αυτο με τοσα λεφτα που ζηταει δεν ειναι σκουτερ αλλα αρραβωνιαρα.

μονο που οι κανονικες αρραβωνιαρες καποιες φορες σταματανε να ζητανε λεφτα ενω αυτο συνεχιζει...

εμενα πιο πολυ με ταλαιπωρει ο κινητηρας παντως. κ απ τη στιγμη που εχω κ 2ο οχημα κ δε το κινω καθολου αλλαζω τις μπαταριες σαν πουκαμισα.

αν ειχα κρατησει οσα λεφτα εδωσα για το σκουτερ αυτο, επαιρνα αεροπλανο!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...