Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Ο αριστερος καθρεπτης εχει χαλαρωσει και γυρναει πανευκολα. Οχι απο τη βαση κατω αλλα απο πανω που τον ρυθμιζεις. Καμια ιδεα για το εαν γινει καπως να σφιξει εκει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Ο αριστερος καθρεπτης εχει χαλαρωσει και γυρναει πανευκολα. Οχι απο τη βαση κατω αλλα απο πανω που τον ρυθμιζεις. Καμια ιδεα για το εαν γινει καπως να σφιξει εκει? logo? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Να μπορω ντε να τον ρυθμισω αν χρειαστει... Αν και δεν ειναι κακη ιδεα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Ο αριστερος καθρεπτης εχει χαλαρωσει και γυρναει πανευκολα. Οχι απο τη βαση κατω αλλα απο πανω που τον ρυθμιζεις. Καμια ιδεα για το εαν γινει καπως να σφιξει εκει? θα παρεις ενα καμινετο θα τον ζεστανεις καλα πολυ καλα θα αρχισει να λιωνει θα τον πεταξεις και θα παρεις καινουργιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Δεν έχει κάποια βιδούλα που σφίγγει τα 2 χείλη; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Δεν έχει κάποια βιδούλα που σφίγγει τα 2 χείλη; Προχειρα που ειχα κοιταξει δεν ειχα δει κατι. Θα το ξανατσεκαρω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 teflon tape στο σημειο ενωσης-περιστροφης.αρκει κ θα εισαι μια χαρα.το ιδιο εκανα στον δικο μου καθρεπτη πριν λιγο καιρο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Σκέπτομαι να αλλάξω το αντιψυκτικό της μηχανής και λέω να βάλω ένα που έχει ο πατέρας μου για το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και έτοιμο για χρήση και ρωτώ για να είμαι σίγουρος το αντιψυκτικό του αυτοκίνητου ταιριάζει και στην μηχανή η θα έχω κανένα θέμα? και η διαδικασία του να βάλεις το καινούργιο αντιψυκτικό ποια είναι? Τώρα η μηχανή έχει από ότι βλέπω απιονισμένο νερό (ελπίζω τουλάχιστον). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Αντιψυκτικο αυτοκινητου δε κανει λογω θερμοκρασιας. Του αυτοκινητου εαν θυμαμαι καλα ειναι μεχρι 105 ενω της μηχανης πιο πανω. Εγω εβαλα το κοκκινο valeo και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Μια μπαγκαζιέρα πόση χωρητικότητα πρέπει να έχει, ώστε να χωράει δύο full face κράνη; Ευχαριστώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 46+ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Μια μπαγκαζιέρα πόση χωρητικότητα πρέπει να έχει, ώστε να χωράει δύο full face κράνη; Ευχαριστώ. Έχω την givi ( magna ) 52 λίτρων και χωράει ίσα ίσα δυο full face. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Σε 46 kappa και 47 givi, κατοχης μου, χωρουν ανετα 2 fullface κρανη XL με συγκεκριμενο τροπο τοποθετησης. Σε 52αρα χωρανε τα κρανη πολυ πιο ανετα, χωρις να τα στριφογυριζεις για να βρεις τροπο να τα χωρεσεις. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Καλημεραα...Το συγκεκριμενο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4001278/ καλυπτεται απο Α2??Με μια προχειρη αναζητηση που εκανα φαινεται να πληροι τις προυποθεσεις του Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Απ΄οτι φαίνεται μπορείς, ο σκοπός είναι ισχύς διά το βάρος να βγαίνει κάτω από 0,2 Α2. Μοτοσικλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg Επίσημα είναι 29kw και βάρος γεμάτο λάδια ξύδια 168 κιλά. Άρα ο λόγος ισχύος βάρους βγαίνει 0,17 Αλλά και άδειο να το υπολογίσουμε (151 κιλά) θα βγει 0,19, οπότε φαινομενικά είσαι κομπλέ με το Α2. Και αυτό το υποθετικά το βάζω γιατί μετράει τι λέει η άδεια κυκλοφορίας του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Απ΄οτι φαίνεται μπορείς, ο σκοπός είναι ισχύς διά το βάρος να βγαίνει κάτω από 0,2 Επίσημα είναι 29kw και βάρος γεμάτο λάδια ξύδια 168 κιλά. Άρα ο λόγος ισχύος βάρους βγαίνει 0,17 Αλλά και άδειο να το υπολογίσουμε (151 κιλά) θα βγει 0,19, οπότε φαινομενικά είσαι κομπλέ με το Α2. Και αυτό το υποθετικά το βάζω γιατί μετράει τι λέει η άδεια κυκλοφορίας του. Ωραια...Ευχαριστω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Παρακαλώ, αλλά αν το πάρεις θέλω βόλτα με το 4κύλινδρο 250άρι. Τι ήχο έχουν τα σκασμένα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Τα πολλα χλμ (απο 20 εως 90 χλμ) με 2α τα επιασε??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Αν δεν το έχει πουλήσει μέχρι τότε κανένα πρόβλημα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Καλημεραα...Το συγκεκριμενο http://www.car.gr/cl...s/view/4001278/ καλυπτεται απο Α2??Με μια προχειρη αναζητηση που εκανα φαινεται να πληροι τις προυποθεσεις του το συγκεκριμενο εχει παιξει στο θεμα με τις ωραιες αγγελιες και τελικα ειναι λιγο χαρχαλο, ψαξε λιγο το θεμα και θα το βρεις 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Είχε εισαχθεί από το Σαρακάκη αυτό; Πολύ όμορφο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Αν δεν το έχει πουλήσει μέχρι τότε κανένα πρόβλημα Μην αγχωνεσαι δεν θα το εχει πουλησει, εχει πανω απο δυο χρονια στο car.gr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 το συγκεκριμενο εχει παιξει στο θεμα με τις ωραιες αγγελιες και τελικα ειναι λιγο χαρχαλο, ψαξε λιγο το θεμα και θα το βρεις Δηλαδή μάπα το καρπούζι?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Αν θυμαμαι καλα ειχε γραψει ενα παιδι εδω μεσα που το ειχε καποτε και πρεπει να ειχε καποια θεματα και ισως και γυρισμενα χιλιομετρα. Ψαξε το για να σιγουρευτεις βεβαια 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas_1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα στο μηχανάκι μου το οποίο είναι το Crypton X. Μου χάλασε το σπείρωμα της βάσης του καθρέπτη. Το έφτιαξα με κολαούζο και έβαλα και καινούρια βίδα, αλλά δεν μπορώ να βρώ τρόπο ώστε να κρατάει κόντρα και να μην γυρίζει. Δηλαδή ενώ βιδώνω τον καθρέπτη και το παξιμάδι αυτός συνεχίζει να γυρίζει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες