Jump to content

Recommended Posts

Στην Ελλάδα, τότε, έρχονταν τα 600άρια αλλά ήταν μόνο μαύρα-κόκκινα (με χειρολαβή συνεπιβάτη) ή μπλε-άσπρα (χωρίς χειρολαβή συνήθως).

Τα δε μπλε-άσπρα ήρθαν αρκετά αργότερα, συνήθως παραεισαγωγής (συνήθως Γερμανίας).

Αν μιλήσουμε με ποσοστά, τα μαύρα-κόκκινα ήταν το 90%.

Ο συνδυασμός κόκκινο λευκό έπαιζε κυρίως στα 400άρια που έρχονταν από Ιαπωνία.

Και η αναλογία 400-600 ήταν της τάξεως 98% vs 2%.

Και όλα τα 400άρια δεν είχαν χειρολαβή συνεπιβάτη!

Το βασικότερο είναι το εξής:

Πρόσεξε στο 600άρι, κάτω από την πλευρική εξαγωγή ζεστού αέρα από το ψυγείο, ανάμεσα στο πλευρικό φέρινγκ και την καρίνα, υπάρχει οριζόντια μπάρα σε όλα τα GPZ400/600R.

Στο 600 είναι βιδωτή και έχει βίδα ακριβώς κάτω από την πλευρική εξαγωγή.

Στον φίλο μας τον Πουφ, δεν υπάρχει.

Επιπλέον, σε αυτή την οριζόντια μπάρα, στο 400άρι υπήρχε ένα αυτοκόλλητο που διαφήμιζε το αλουμινένιο πλαίσιο.

Στο 600άρι δεν υπήρχε γιατί είχε ατσάλινο πλαίσιο!

Στις φωτό του Πουφ, φαίνεται μια σκιά σαν αυτοκόλλητο εκεί.

Όλα βεβαίως υποθετικά και με βάση τις στατιστικές ρε Γιώργη!

Η ανάλυση στο βίντεο και τις φωτό είναι χάλια για να υπάρχει 100% ξεκάθαρη άποψη.

Λογικά είναι 400άρι!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα φίλοι...!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας....έχω ενα beverly300tourer απο μια χθες που λέτε είδα ενα άλλο tourer 300 που είχε εντελώς διαφωρετικα καπάκια μηχανής απο τα δικό μου Κ όπως πρόσεξα κανένα απο 300 tourer δεν έχει το ίδιο καπάκι με εμε Κ αναρωτιέμαι γιατί ήμουν απο τους πρώτους που το πήρα λέτε να μου το βάφτισαν 300 Κ να έχω το 250 με ενα αυτοκολητο πυρός η άλλος ίδιο ειναι Κ λέω εγω πάλι τα 250 που είχε όταν βγήκε τι τα έκανε μήπως τα βάφτισε 300 .....και άδεια που απο την μέρα που το έχω δεν έχω περάσει 300αρη στο δρόμο όλα μου ρίχνουν στα αυτια.....

Καλησπερα φίλοι...!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας....έχω ενα beverly300tourer απο μια χθες που λέτε είδα ενα άλλο tourer 300 που είχε εντελώς διαφωρετικα καπάκια μηχανής απο τα δικό μου Κ όπως πρόσεξα κανένα απο 300 tourer δεν έχει το ίδιο καπάκι με εμε Κ αναρωτιέμαι γιατί ήμουν απο τους πρώτους που το πήρα λέτε να μου το βάφτισαν 300 Κ να έχω το 250 με ενα αυτοκολητο πυρός η άλλος ίδιο ειναι Κ λέω εγω πάλι τα 250 που είχε όταν βγήκε τι τα έκανε μήπως τα βάφτισε 300 .....και άδεια που απο την μέρα που το έχω δεν έχω περάσει 300αρη στο δρόμο όλα μου ρίχνουν στα αυτια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
F1480F_0-500x375.jpg φοράει κανείς αυτό το μασκάκι ; αν ναι κάνει τίποτα ή μόνο για την εμφάνιση είναι ; και αν υπάρχει και καμμιά φωτογραφία είναι ευπρόσδεκτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φοράει κανείς αυτό το μασκάκι ; αν ναι κάνει τίποτα ή μόνο για την εμφάνιση είναι ; και αν υπάρχει και καμμιά φωτογραφία είναι ευπρόσδεκτη

Στην δικιά μου έχω αντίστοιχο fairing-ακι.

InstagramCapture_e1791cd7-4851-4f14-831c-290e54201da2_jpg_zpsf92b1517.jpg

Αν εννοείς από θέμα αέρα αν κάνει τίποτα, μόνο αν σκύψεις εντελώς πάνω από το ντεπόζιτο. Εκεί καταλαβαίνω διαφορά. Όρθιος ή ελαφρά σκυφτός καμία διαφορά πιστεύω.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λιγο, στην αρχη της διαδρομης μου, σε μια ευθεια επιταγχυνα στα 100 και εβαλα 6η. Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα ο κινητηρας εσβησε, μαζι και οι ενδειξεις του πινακα οργανων. Ολα αυτα εν κινησει. Σταματαω στην ακρη και βλεπω τον διακοπτη στο off. Τον γυριζω στο on.... και ξεκινω παλι.

Εχει τυχει σε κανεναν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ! Καλά που δεν ήσουν σε καμιά στροφή! Μάλλον άσχετο με την αλλαγή της ταχύτητας. Ανάφλεξη; Ανορθωτής; Γενήτρια; Αντλία καυσίμου; Παρατήρησες τίποτα πριν και μετά; Παίρνει μπροστά εύκολα; Τα φώτα παίζουν καθόλου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το kill switch... Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να πάει εκεί το χέρι, αλλά έλα που πάει... Απορώ... Και εγώ το έχω πατήσει, ευτυχώς σταματημένος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο κεντρικος διακοπτης ενω προχωραγες πηγε μονος του στο off? :waycon1:

δεν μου λες. εκτος απο τον σηφη τον κροκοδειλο εκει κατω μπας και εχει ερθει και ο κασπερ το φαντασματακι?

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτο εγινε. Πιθανολογω οτι σε μια σταση που εκανα λιγο πιο πριν δεν ειχα γυρισει "τερμα" τον διακοπτη και μετα απο την επιταχυνση και τους κραδασμους πηγε μονος του στο off. Αφου περιμενα οτι ειχε αποσυνδεθει καποιος πολος ή καποια αλλη ζημια. Φαντασου την εκπληξη μου οταν ειδα το κλειδι στο off...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μια αλοιφη χρωματος η οποια εχει ληξει. Οταν την βαλω στο χρωμα μενει μια στρωση ασπρη~ανοιχτο γαλαζιο, κατι τετοιο. Μπορω με καποιο τροπο να την συνεφερω καπως;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο λογικα ειναι το χρωμα της. Το τριβεις και μετα το καθαριζεις με ενα πανι νωπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βγαινει απο τα βαμμενα μερη του οχηματος σου εννοεις???

Εαν ναι, τοτε πεταμα και χρησιμοποιησε μια καθαριστικη κρεμα πχ sonax.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτο εγινε. Πιθανολογω οτι σε μια σταση που εκανα λιγο πιο πριν δεν ειχα γυρισει "τερμα" τον διακοπτη και μετα απο την επιταχυνση και τους κραδασμους πηγε μονος του στο off. Αφου περιμενα οτι ειχε αποσυνδεθει καποιος πολος ή καποια αλλη ζημια. Φαντασου την εκπληξη μου οταν ειδα το κλειδι στο off...

Γιώργηηηηηηηη

Έχεις σκέτο κλειδί ή μπρελόκ με άλλα κλειδιά?

Ο διακόπτης είναι σφιχτός ή έχει ξεχειλώσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρίζοντας των μπροστά τροχό μου φαίνετε ότι φρενάρει αρκετά, σε μια κουβέντα με τον μηχανικό μου είπε ότι δεν έχει θέμα, παίζει το σφίξιμο από της δαγκάνες και τα φρένα να δημιουργήσει θέμα περά από υπερθέρμανση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λιγο, στην αρχη της διαδρομης μου, σε μια ευθεια επιταγχυνα στα 100 και εβαλα 6η. Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα ο κινητηρας εσβησε, μαζι και οι ενδειξεις του πινακα οργανων. Ολα αυτα εν κινησει. Σταματαω στην ακρη και βλεπω τον διακοπτη στο off. Τον γυριζω στο on.... και ξεκινω παλι.

Εχει τυχει σε κανεναν?

Ξερω εγω τι συνεβη.

Λοιπον ακου.... Θα παρεις τη μηχανη με προσοχη και θα την πας εξω απο μια εκκλησια. Θα μπεις μεσα, θα κοιταξεις καλα γυρω σου και πισω σου, στη συνεχεια θα βρεις εναν ιερεα και θα βγειτε εξω, εκει που την εχεις παρκαρει. Θα τον βαλεις να της διαβασει κανα 5αρι προσευχες, θα τη ραντισει με αγιασμο και θα εισαι οκ. Ειναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ η μηχανη σου!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αφησεις ουτε κατα διανοια τα κλειδια στη μιζα γιατι μπορει να βαλει μονη της μπροστα και την κυνηγας!

Ελπιζω να βοηθησα. :P

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Γιώργηηηηηηηη

Έχεις σκέτο κλειδί ή μπρελόκ με άλλα κλειδιά?

Ο διακόπτης είναι σφιχτός ή έχει ξεχειλώσει?

Εχω μονο το κλειδι της μπαγκαζιερας και το (μικρο) κοντρολ του συναγερμου.

Ο διακοπτης ειναι νορμαλ προς σφικτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μονο το κλειδι της μπαγκαζιερας και το (μικρο) κοντρολ του συναγερμου.

Ο διακοπτης ειναι νορμαλ προς σφικτος.

Πιθανολογώ λοιπόν, συμφωνώ δηλαδή με τη σκέψη σου, πως δεν είχες γυρίσει το κλειδί σωστά, δεν έκανε το κλακ όταν άνοιγες τον διακόπτη.

Επομένως, σε κάποια ανωμαλία του δρόμου σε συνδυασμό με κάποιο συντονισμό, έκλεισε ο διακόπτης (κίνηση του κλειδιού αριστερόστροφα).

Παρακολούθησέ το και μας λες.

Ελέγξε: αν στρίψεις το κλειδί δεξιά, χωρίς να κάνει το κλακ, τα όργανα δουλεύουν? Παίρνει μπροστά το μοτέρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...