Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Εγω απο γερακα το ειχα παρει απο εναν με μπαταριες καπου στη κλεισθενους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Παιδια ελατηρια που συγκρατουν το τελικο της εξατμισης με τη σωλινα που μπορω να βρω? (να υποθεσω οτι υπαρχουν σε διαφορα μηκη α?) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 παιδια ξεουμε κατι για τις εξατμισεις storm? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ξερε κανεις να με διαφωτησει για ποιο λογο οι συμπλεκτες (αυτοκινητων και μοτοσυκλετων) εχουν ενα διακοπτακι? Τι σημα δινει στον εγκεφαλο? Τι θα γινει αν το βραχυκυλωσω? Τι θα γινει αν αφησω το κυκλωμα μονιμα ανοικτο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Για να μην ενεργοποιείται η μίζα αν ο συμπλέκτης δεν είναι πατημένος. Γιατί αν δε δουλέψει ο διακόπτης, η μίζα θα γυρίσει, θα συμπαρασύρει τον στρόφαλο αλλά και το σασμάν. Δηλαδή, θα κινηθεί μπροστά η μοτοσυκλέτα. Κάτι που βεβαίως στα μηχανάκια μπορεί να προκαλέσει πτώση και τραυματισμό. Δεν έχεις λόγο να τον βραχυκυκλώσεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Για να μην ενεργοποιείται η μίζα αν ο συμπλέκτης δεν είναι πατημένος. Γιατί αν δε δουλέψει ο διακόπτης, η μίζα θα γυρίσει, θα συμπαρασύρει τον στρόφαλο αλλά και το σασμάν. Δηλαδή, θα κινηθεί μπροστά η μοτοσυκλέτα. Κάτι που βεβαίως στα μηχανάκια μπορεί να προκαλέσει πτώση και τραυματισμό. Δεν έχεις λόγο να τον βραχυκυκλώσεις Σε ευχαριστω για την απαντηση. Απλα το ειχα σαν απορια, δεν προκειται να πειραξω κατι :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Τα μαγνητικά tank bag μπορούν να πιαστούν και χωρίς μαγνήτες πάνω σε bagster? γιατί μου γυάλισαν αυτά: http://www.ebay.com/itm/New-Universal-Magnetic-Motorcycle-Motorbike-Oil-Fuel-Tank-Bag-Black-/121040203622?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item1c2e8eef66&vxp=mtr http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=6930&cat=67 http://www.ebay.com/itm/Multi-Function-Waterproof-Magnetic-Motorcycle-Tank-Helmet-Bag-Saddlebags-Backbag-/231051418829?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35cbbcdccd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Είτε έχω τυφλωθεί, είτε στο manual της μηχανής μου δεν αναφέρεται ο τύπος λαδιού της ανάρτησης... Μήπως γνωρίζει κανείς τι ιξώδους υγρό έχει το CBFάκι στα καλάμια; To manual είναι εδώhttp://grantward.files.wordpress.com/2010/10/honda-cbf-cbx-250-twister-workshop-manual-english-optnopw.pdf και το κεφάλαιο για την ανάρτηση είναι 13-14. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κάθε εταιρεία έχει το "δικό" της λάδι. Η σουζούκι για παράδειγμα έχει το suzuki fork oil χωρίς να αναφέρει παραπάνω στοιχεία για το ιξώδες του λαδιού που προτείνει/χρησιμοποιεί. Εν γένει, το all around λαδάκι είναι το 10αρι για τις αναρτήσεις, αν θες κάτι πολύ κοντά σε αυτό που κατά πάσα πιθανότητα είχε απ'τη μάνα του. Αν θες πιο "σκληρό", πας σε 15αρι. Από οποιοδήποτε λαδομάγαζο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2014 από τον hayabusas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Ευχαριστώ, βρήκα και άλλες πληροφορίες, συγκεκριμένα το manual αναφέρει Fluid for Suspension - ATF και διαβάζοντας διάφορα στο ίντερνετ είδα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρό αυτόματου κιβωτίου (ATF) που περίπου αντιστοιχεί σε 10άρι Fork Fluid. Δεν έχω σκοπό να το "σκληρύνω", με καλύπτει η λειτουργία του. Το μόνο που ίσως χρειαστεί θα είναι ελατήρια, γιατί το μηχανάκι κάθεται πολύ όταν το σηκώνω από το stand. Σα να έχει πολύ στατικό Sag. Και κάτι άλλο, όταν περνώ από εγκάρσιες ανωμαλίες, νιώθω να μου τραβά το τιμόνι από τη μια πλευρά (καθώς επίσης και η ανάρτηση κοπανάει έντονα). Πιθανολογώ ότι ένα από τα δυο καλάμια έχει λιγότερο υγρό από το άλλο, γιαυτό τραβά το μηχανάκι. Μπορεί να είναι κάτι άλλο (θεωρώντας ότι τα ελατήρια είναι σε ίδιο μήκος). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Και κάτι άλλο, όταν περνώ από εγκάρσιες ανωμαλίες, νιώθω να μου τραβά το τιμόνι από τη μια πλευρά (καθώς επίσης και η ανάρτηση κοπανάει έντονα). Πιθανολογώ ότι ένα από τα δυο καλάμια έχει λιγότερο υγρό από το άλλο, γιαυτό τραβά το μηχανάκι. Μπορεί να είναι κάτι άλλο (θεωρώντας ότι τα ελατήρια είναι σε ίδιο μήκος). Αν έχει χρόνια να σερβίρεις το μπροστινό σου, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Δεν ξέρω πότε (και αν ποτέ) έγινε επισκευή στο μπροστινό, εγώ την έχω για περίπου 5000km και ο προηγούμενος την είχε λίγο καιρό (περίπου ένα χρόνο). Τελοσπάντων, όταν ανοιχτεί ελπίζω να βρω τι παίζει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Είτε έχω τυφλωθεί, είτε στο manual της μηχανής μου δεν αναφέρεται ο τύπος λαδιού της ανάρτησης... Μήπως γνωρίζει κανείς τι ιξώδους υγρό έχει το CBFάκι στα καλάμια; To manual είναι εδώhttp://grantward.fil...ish-optnopw.pdf και το κεφάλαιο για την ανάρτηση είναι 13-14. https://www.louis.de/en/rund-ums-motorrad/bike-datenbank/honda-cbf-250/mc35/1198 10ρι εχεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Ευχαριστώ :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Βγήκα πρίν λίγο στην εγνατία για να μετρήσω τελική με gps. Να σημειώσω ότι το κοντέρ πρέπει να ήταν ρυθμισμένο για ελαστικό με προφίλ 60, ενώ τώρα φοράει 70 οπότε δεν έκλεβε ούτε 1 χιλιόμετρο. Παλιότερα με το fairingάκι είχα δει 195-196 αν θυμάμαι καλά ενώ τώρα τερμάτισε η πέμπτη στα 185 και με έκτη έφτασε μόλις στα 189 με το κράνος να ακουμπάει στο ντεπόζιτο. Δικαιολογείται αυτή η διαφορά από το ''γύμνωμα''? Δεν σας φαίνεται μικρή για μοτοσυκλέτα 70 ίππων (έστω στα νιάτα της)? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 up!!! Τα μαγνητικά tank bag μπορούν να πιαστούν και χωρίς μαγνήτες πάνω σε bagster? γιατί μου γυάλισαν αυτά: http://www.ebay.com/...e8eef66&vxp=mtr http://www.xmoto.gr/..._Id=6930&cat=67 http://www.ebay.com/...=item35cbbcdccd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stare 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι γρήγορο μηχανολογικό; Αν το καπάκι του κινητήρα έχει σε ένα μέρος λιώσει (εστω το 1/4 του καπακιου), μπορεί να που κάποιος αυτό αν είναι σοβαρό και που οφείλεται; Ευχαριστώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Λαδια με διαφορετικο ιξωδες κανει να τα ανακατευμουμε; π.χ. αντι για 1λτ 10/40 να βαλουμε 0,5λτ 10/40 και 0,5λτ 20/50 ;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Λαδια με διαφορετικο ιξωδες κανει να τα ανακατευμουμε; π.χ. αντι για 1λτ 10/40 να βαλουμε 0,5λτ 10/40 και 0,5λτ 20/50 ;;; Όχι...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Λαδια με διαφορετικο ιξωδες κανει να τα ανακατευμουμε; ούτε καν λάδια με ίδιο ιξώδες, αλλά διαφορετικής εταιρείας (10w40 ημισυνθετικό castrol με 10w40 ημισυνθετικό motul, π.χ) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Καλησπέρα σε όλους! Έχω παρατηρήσει στο μηχανάκι μου ότι περίπου στις 3χιλ. στροφές και στις 5 - 5.5 κάτι στο fairing συγχρονίζει και ακούγεται ένας κραδασμός, ο οποίος είναι ενοχλητικός. Εϊναι και στην ταχύτητα που ταξιδεύω συνήθως (100-110). Αυτό διορθώνετε λέτε σχετικά φτηνά ή θα μου πάει ο κούκος αιδόνι; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 εγω δεν το εχω παρατηρησει... μηπως θελει σφηξιμο καμια βιδα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Καλησπέρα σε όλους! Έχω παρατηρήσει στο μηχανάκι μου ότι περίπου στις 3χιλ. στροφές και στις 5 - 5.5 κάτι στο fairing συγχρονίζει και ακούγεται ένας κραδασμός, ο οποίος είναι ενοχλητικός. Εϊναι και στην ταχύτητα που ταξιδεύω συνήθως (100-110). Αυτό διορθώνετε λέτε σχετικά φτηνά ή θα μου πάει ο κούκος αιδόνι; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Πρέπει να ελέγξεις τις βίδες και τα πλαστικά που βρίσκονται στο φέρινγκ. Δεν χρειάζονται καργάρισμα, αλλά ούτε να είναι χαλαρά. Τις περισσότερες φορές προέρχονται από τον συντονισμό της ζελατίνας του φέρινγκ οπότε λύσ' την, βάλε κάποιο μονωτικό ανάμεσα στην πατούρα της και την πατούρα του φέρινγκ και ξαναβίδωσέ την! Ίσως επίσης να συντονίζουν και τα όργανα (μικρότερη πιθανότητα). Επίσης δες και τις βίδες στήριξης στο εμπρός φανάρι και τις χοντρές βίδες στήριξης του υποπλαισίου του φέρινγκ στην περιοχή του λαιμού! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Βγήκα πρίν λίγο στην εγνατία για να μετρήσω τελική με gps. Να σημειώσω ότι το κοντέρ πρέπει να ήταν ρυθμισμένο για ελαστικό με προφίλ 60, ενώ τώρα φοράει 70 οπότε δεν έκλεβε ούτε 1 χιλιόμετρο. Παλιότερα με το fairingάκι είχα δει 195-196 αν θυμάμαι καλά ενώ τώρα τερμάτισε η πέμπτη στα 185 και με έκτη έφτασε μόλις στα 189 με το κράνος να ακουμπάει στο ντεπόζιτο. Δικαιολογείται αυτή η διαφορά από το ''γύμνωμα''? Δεν σας φαίνεται μικρή για μοτοσυκλέτα 70 ίππων (έστω στα νιάτα της)? μια χαρα ειναι η τελικη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Πρέπει να ελέγξεις τις βίδες και τα πλαστικά που βρίσκονται στο φέρινγκ. Δεν χρειάζονται καργάρισμα, αλλά ούτε να είναι χαλαρά. Τις περισσότερες φορές προέρχονται από τον συντονισμό της ζελατίνας του φέρινγκ οπότε λύσ' την, βάλε κάποιο μονωτικό ανάμεσα στην πατούρα της και την πατούρα του φέρινγκ και ξαναβίδωσέ την! Ίσως επίσης να συντονίζουν και τα όργανα (μικρότερη πιθανότητα). Επίσης δες και τις βίδες στήριξης στο εμπρός φανάρι και τις χοντρές βίδες στήριξης του υποπλαισίου του φέρινγκ στην περιοχή του λαιμού! Πριν λίγο καιρό είχα σφήξει τις βίδες του φερινγκ αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Σκέφτομαι να το πάω στον μάστορα να το δει αλλά φοβάμαι μην μου πάρει λευτά γιατί δεν υπάρχει σάλιο :Ρ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες