icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Εσυ ο απο πανω...........ξυνεσαι να παιξεις σε επομενη παραγωγη του στουντιο..... Περιμενετε λεμεεεεεε...........αλλοι εχουνε σειρα,και τα αρχικα πλανα ηδη εχουν σχεδιαστει,απο τον Αυγουστο....... Παρ'ολα αυτα ενα μικρου μηκους,το ξεπεταμε χαλλλαρα εκει στο Νοτο....... Σπρώχνονται τα παιδιά, το κόβω να γίνεται sequel, όλοι θέλουν να πάρουν μέρος. Κώστα, με τόσους υποψήφιους που μαζεύτηκαν, κανονικό casting πρέπει να οργανώσουμε φίλε.............. Για περάστε, για περάστε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 :popcorn: :popcorn: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Ειπαμε προηγειται αλλη παραγωγη αγαπητε....... Αλλα γιατι απευθυνεσαι σε εμενα ??? Εχω εγω καποια αναμιξη ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 αυτό σε λίγες μέρες θα το δείτε και ...κανονικά! κάτσε να περάσω τις φωτο απο το κινητό στο pc! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειπαμε προηγειται αλλη παραγωγη αγαπητε....... Αλλα γιατι απευθυνεσαι σε εμενα ??? Εχω εγω καποια αναμιξη ???? Φέρ' εἰπεῖν ρε Κώστα. Εσύ ανάμειξη; Ουδεμία λέμε, ουδόλως και ουδαμώς συνέβαλες στην σύλληψη του σεναρίου και ουδεμία ενημέρωση είχες, ούτε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ούτε για την επιτυχή περαίωσή τους, πολλώ δε μάλλον για τον τόπο και τον χρόνο της πρεμιέρας........... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Ειπαμε προηγειται αλλη παραγωγη αγαπητε....... Αλλα γιατι απευθυνεσαι σε εμενα ??? Εχω εγω καποια αναμιξη ???? Χονδαίος είσαι!!! φταις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Εσυ ο απο πανω...........ξυνεσαι να παιξεις σε επομενη παραγωγη του στουντιο..... Περιμενετε λεμεεεεεε...........αλλοι εχουνε σειρα,και τα αρχικα πλανα ηδη εχουν σχεδιαστει,απο τον Αυγουστο....... Παρ'ολα αυτα ενα μικρου μηκους,το ξεπεταμε χαλλλαρα εκει στο Νοτο....... κάαατσε να φωνάξω τον Θειο Γεράσιμο, να σε πω εγώ... "-Δον Gevoooooo, αυτοί εδώ μας πειράζουν!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά........... ........... ............... .............. ............. Άγνοια κινδύνου άραγε ή απλή ματαιοδοξία να πρωταγωνιστήσουν; Για μπείτε στην σειρά γρήγορα, όλοι θα πάρετε.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Χαχαχα κούφιες απειλές!!! Τρομοκράτηση μαρτύρων για να μην βγουν και άλλα στην φόρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γατακια Χονδαιοι, ολα στο χερι!!! Χρησταρα μην ακους κανενα, σε λιγο καιρο θα εχουμε και παλι τη γρια παρεα μας! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 από τον stakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Επιστρατεύτηκε η Ιερή Συμμαχία της γιαμάχα: Σουζουκαίοι, Καβασάκηδες και λοιποί ευρωπαίοι, ανδέχεται και αμερικάνοι σε λίγο. Μπήκαν στο θέμα και σπάμαραν αντιχοντικά μηνύματα ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ την αλήθεια, που είναι η υπεροχή της μάνας χόντα σε όλα τα επίπεδα καθώς και τον θρίαμβο από την μάχη που νικήσαμε. Δεν σας περνάει. Και τώρα... πάλι πόλεμος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Απορώ γιατί μερικοί εξακολουθείτε να ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη........ Χαχαχα κούφιες απειλές!!! Το ίδιο πίστευε και ο Γιαμαχάκιας................... Και μένεις και δίπλα μου εσύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 αυτό το ποστ Απεταξάμην τον Σατανά ? Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία Απεταξάμην τον Σατανά ? Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία Απεταξάμην τον Σατανά ? Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία Απεταξάμην τον Σατανά ? Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία .... κολλάει καλύτερα σε αυτό το θέμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Τι λενε τα τσικο, δεν ξερω, αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ετοιμαζεται βιντεο προκληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 ....παντως ανακαλυψα οτι υπαρχει Taphophilia (ταφοφιλία) και taphophobia (ταφοφοβία), να ενας οδηγος online διαγνωσης. Μηπως να προσθεσουμε συμπτωματα;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 λόγω αντίστοιχης τεχνολογίας χόνδα; :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 λόγω αντίστοιχης τεχνολογίας χόνδα; :P Ειμαστε εραστες και ρετρολαγνοι δημιουργοι παλληκαρι μου. Αλλωστε που να βρει κανεις τεχνολογια στη Χονδα........ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Τι πειραχτήρια είσαστε βρε...........σε Μνημόσυνο ήμουνα την Κυριακή και έβλεπα το λογότυπο δίπλα στους Σταυρούς και με κόπο συγκρατούσα τα γέλια ! Σαν δεν ντρεπόμαστε ......Κύριε ήμαρτον ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Δεν μπορώ να δουλέψω με άθλιους κομπάρσους... Το βίντεο θα βγει τρισάθλιο. Ότι μας κατέβαινε λέγαμε, ακόμα και εγώ. Ούτε μια πρόβα... Stay tuned ΛΕΜΕΕΕ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αντε, τόσες μέρες είπα δεν θα το σχολιάσω αλλα δεν αντέχω τελικά.... Ρε κουφάλα Γιαμαχάκια, εκεί πήγες και έκρυψες τον ΤΑΦΟ σου για να ξεπλυθεί η ντροπή σου απο το τσιάγιασμα...??? Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι, ξες εσύ... Φέρ' το πίσω να σε δώσω ενα μάθημα πάλι......... Υ.Γ. 2:23 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Το βίντεο είναι οχτάκις ελεεινό, αλλά έκανα τόσο κόπο να το φτιάξω που δεν λέει να μην το ανεβάσω. Έχω να φάω πολύ ντομάτα... 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 ................ .. Αχαχαχαχαχα..... τα κυτει αιμα λάδι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Να σας πω με καβασάκι παίζει κάνα θέμα; Έρχομαι λούτσα αύριο και μην μου σκάσουνε χουλιγκάνοι χοντικοί με βαριοπούλες! :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες