telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Η πλατεία Γεωργίου είναι αυτή?? Τέλειο! Ναι ;) 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) απο ποτε χει η πατρα τοσο πρασινο πανω στην πλατεια?? εκτος απο τα δεντρακια, αυτα τα τετραγωνα και ορθογωνια με το πρασινο υπηρχαν?? καλα ποσο καιρο εχω να ερθω??? υ.γ. ναι παιζει να υπηρχαν τελικα αλλα νομιζα οτι ειναι το πανω μερος χαχαχα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 από τον gerkon Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 παλι χαλασε η μ@λ@κι@? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 No, no no no... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ Εγώ το είδα και το φωτογράφησα κρυφά: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 εκπληξουλα που μου αφησαν σημερα στο parking του πολυτεχνειου... τα @@ αλλη δουλεια δεν ειχαν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Και στα 2??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 μονο το πισω. αλλα γιατι τωρα δεν ξερω. δεν ενοχλω , δεν εχω πειραξει κανενα ... οτι εγινε , εγινε. μην τον πετυχω μονο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 εγω πιστευω πως το πατησες παντως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 μονο το πισω. αλλα γιατι τωρα δεν ξερω. δεν ενοχλω , δεν εχω πειραξει κανενα ... οτι εγινε , εγινε. μην τον πετυχω μονο. εγω πιστευω πως το πατησες παντως Σωστά, γιατί το αποκλείεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) γιατι ειχε κανει βολτες στο λαστιχο. αναγκάστικα να το βγαλω με κατσαβιδι. εκει που οδηγαω δεν εχει καθολου κτιρια, μονο το πολυτεχνειο , που δεν εχει εργα εκει γυρω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 από τον Roaf Beast Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Μη ξεχνάς την ελαστικότητα του ελαστικού... Ειναι φυσιολογικό να "αγκαλιάσει" τη βίδα και να νομίζεις ότι βιδοθικε καθως θα χρειαστεί, οπως έγραψες,να τη ξεβιδωσεις για να βγει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Μη ξεχνάς την ελαστικότητα του ελαστικού... Ειναι φυσιολογικό να "αγκαλιάσει" τη βίδα και να νομίζεις ότι βιδοθικε καθως θα χρειαστεί, οπως έγραψες,να τη ξεβιδωσεις για να βγει Kαι γω πιστευω πως στο ξεδιδωμα εγιναν οι βολτες! μιλαω ως παθων! Παντως η ταλαιπωρια σου ηταν το ζητημα πιστευω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 (Sorry για τα ορθογραφικά λάθη ;-) ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 μακαρι να ηταν τυχαιο και να μην τρεχω παλι σε βουλκανιζατερ αλλα επειδη ξερω την τυχη μου , ξερω οτι αυτα δεν γινονται (σε εμενα) 2 φορες. αν ξαναγινει σιγουρα με εχουν βαλει στο ματι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 θελει ακομα 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 γιατι ειχε κανει βολτες στο λαστιχο. αναγκάστικα να το βγαλω με κατσαβιδι. εκει που οδηγαω δεν εχει καθολου κτιρια, μονο το πολυτεχνειο , που δεν εχει εργα εκει γυρω. μήπως εισαι δαπίτης? :Ρ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Κουλός... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες