o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Λοιπόν αυτές τις μέρες, σκέφτομαι πολύ την ανωτέρω εκδοχή. Ο λόγος είναι το ότι μια και επειδή γουστάρω να βάζω εγώ χέρι στο μηχανάκι αλλά και επειδή πολλές φορές τα οικονομικά είναι αποτρεπτικός παράγοντας για πολλές εργασίες σε μάστορα, να ξέρω που πατώ και που βρίσκομαι. Μάστορας δεν είμαι, συνεπώς το feeling στα χέρια μου δεν το έχω και τόσο. Δεν είμαι και χέρι-κανταράκι...Και όσο θέλω να επεκτείνομαι σε σοβαρότερες-βαθύτερες δουλειές, δε γίνεται να μην έχω σημείο αναφοράς στα σφιξίματα! Ετοιμάζομαι πχ για αλλαγή πίσω δισκόπλακας(διαπίστωσα ότι η δικιά μου χάνει λίγο)...και σκέφτομαι ότι αν δε σφιχτεί σωστά μπορεί και να μην κάνω δουλεια! Το θέμα είναι, φυσικά, ότι το δυναμόκλειδο είναι πολύ ακριβό. Και δεν ξέρω κατά πόσο θα το αγοράσω, αλλά το θεωρώ επένδυση. Στο κάτω κάτω, ακόμη και για την τάπα λαδιού κάνει, πόσο μάλλον για δουλειές τυπου δαγκάνες-γρανάζια-δίσκους ή ακόμη και κάτι πιο απαιτητικό. Αρα οι απορίες μου είναι οι εξής: 1) Κάποια πρόταση για συγκεκριμένο εργαλέιο-μάρκα εργαλείων; 2) Αξίζει κάτι μεταχειρισμένο; 3) Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συγκεκριμμενα για την δισκοπλακα, δεν χρειαζεσαι ροποκλειδο . Οποτε προχωρα στην αλλαγη και κοιτα να παρεις δυναμοκλειδο με την ησυχια σου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον HLIAS 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Συμφωνω με τον Ηλια, αλλα γενικα ειναι πολυ χρησιμο. Στειλε πμ στον Gee 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συγκεκριμμενα για την δισκοπλακα, δεν χρειαζεσαι ροποκλειδο . Οποτε προχωρα στην αλλαγη και κοιτα να παρεις δυναμοκλειδο με την ησυχια σου Αυτό που λέει ο Ηλίας, δεν είναι κάποια εφαρμογή η οποία θέλει ακρίβεια ροπόκλειδου, βάλε αν έχεις και κάποια "μαλακή" κόλλα σπειρωμάτων και είσαι τζετ! Γενικά έχε στο νου σου οτι για να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις της μότας, από μικρές βίδες μέχρι άξονες, θα χρειαστείς 2 ροπόκλειδα, οπότε δες γενικά ποιες θα είναι οι εργασίες με τις οποίες θα ασχολείσαι, δες τις ροπές που θέλουν και κινήσου ανάλογα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Συγκεκριμμενα για την δισκοπλακα, δεν χρειαζεσαι ροποκλειδο . Οποτε προχωρα στην αλλαγη και κοιτα να παρεις δυναμοκλειδο με την ησυχια σου Πρέπει όμως να βγει και ο άξονας. Και καλό θα ήταν να δεθεί πάλι με ροπές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 οτι ειπε ο renagade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Για τη δισκόπλακα το λέω διότι ένα βίντεο στο νετ λέει ότι αν δε σφίξεις σωστά μια δισκόπλακα μπορεί και να την τσακίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Η δικια σου πιανει με τρεις βιδες πανω στην ζαντα, και μαλιστα οχι απ'ευθειας το μεταλο του δισκου. Πως θα την τσακισεις; Και στην τελικη, ΠΟΣΗ δυναμη θα βαλεις;;; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 ε είπαμε δε θα το παρακάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Ακριβως..Αρα γενικα ειναι απο τα ασφαλη δεσιματα που θα κανεις χωρις ροποκλειδο. Αυτο βεβαια, δεν ακυρωνει την χρησιμοτητα του ροποκλειδου. Ειναι οπως ειπες και εσυ εξαιρετικα χρησιμο, και κυριως επενδυση αν ασχολεισαι με την μοτοσικλετα σου. Go for it. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Έχω γράψει πολλές φορές στα forums για τα ροπόκλειδα όπως εδώ. Το βασικό είναι αυτό το δυναμόκλειδο που θα επιλέξεις να έχει αντιπροσωπεία που μπορεί να τα κάνει service (κοινώς καλυμπράρισμα) εδώ. Εγώ το πήρα από /0/]εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 πάρα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο πιο μεγάλο μοντέλο (30-150 nm, αυτό καλύπτει πάρα πολλά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 παρε ενα σετ κλειδια =wmt|ergaleia-monotika|22|C|cccccc|arial.ttf|70|5|20]τυπου Τ κ καθαρισες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) πάρα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο πιο μεγάλο μοντέλο (30-150 nm, αυτό καλύπτει πάρα πολλά) Οι περισσότερες σημαντικές ροπές σύσφιξης είναι οι μικρές που θέλει και μεγαλύτερη ακρίβεια. Στα 100 Nm που σφίγγει ο τροχός ή στα 145 Nm που σφίγγει το γρανάζι κίνησης, 5 Nm πάνω κάτω δεν παίζουν ρόλο. Αντιθέτως άλλο να σφίγγεις ας πούμε το μπουζί με 11 Nm και άλλο με 16 Nm. Διέθεσε τα λεφτά σου σε ένα αξιόπιστο μικρό και για μεγάλο παίρνεις και ένα Force ή κάποιο άλλο κινέζο-ταϊβανέζικο. παρε ενα σετ κλειδια τυπου Τ κ καθαρισες... Πως θα σφίγγει το μπουζί ας πούμε με αυτό; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον Miskin 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) δεν μιλαγε για μπουζοκλειδο ο φιλος μεσιε,δισκοπλακες κ λοιπα μεταλλα ελεγε οτι θελει να καργαρει... απο την αλλη μην ξεχναμε οτι τοσο εμεις παλιοτερα στα παπακια κτλ οσο κ οι μαστοροι γενικα αλλαζουν μπουζι ''παντα'' με ροποκλειδο ε...? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Καλό το ροποκλειδο αλλά μην το ξεφτυλισουμε κιόλας, δεν χρειάζεται και παντού, εγώ το έχω για κεφαλές, κυλίνδρους καμία καμπάνα ή καμια βίδα στροφαλου, έχω βάλει χέρι σε πολλά μηχανάκια και χωρίς ροποκλειδο, δε σκόρπισε κανένα μέχρι σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δε νομίζω ότι θέλει το ροπόκλειδο μόνο για να σφίξει τις δισκόπλακες ή τα μπουζί (που τα μαστόρια τα σφίγγουν με τα δόντια να 'ουμε) και μετά να το πετάξει στο πατάρι. Με ένα ροπόκλειδο κάνεις ένα σωρό δουλειές. Τα τύπου Τ είναι για τα συνεργεία που είναι βολικά για τον επαγγελματία. Εμείς τα τύπου Τ τα αντικαθιστούμε πιο φθηνά με καρυδάκια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν πας και σκοτωσεις 80Ε για να αγορασεις ενα αξιοπρεπες ροποκλειδο που η δουλεια του ειναι να αλλαζει δισκοπλακες και να δενει ταπες λαδιου τοτε πηγαινε καντα βενζινες να πας βολτα...Μην τα κανετε ολα τοσο τραγικα.Δεν θελει και πολυ τεχνη για να καταλαβεις που πρεπει να σταματησεις να σφιγγεις για να μην κλωτσισει... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον modeoner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Αν πας και σκοτωσεις 80Ε για να αγορασεις ενα αξιοπρεπες ροποκλειδο που η δουλεια του ειναι να αλλαζει δισκοπλακες και να δενει ταπες λαδιου τοτε πηγαινε καντα βενζινες να πας βολτα...Μην τα κανετε ολα τοσο τραγικα.Δεν θελει και πολυ τεχνη για να καταλαβεις που πρεπει να σταματησεις να σφιγγεις για να μην κλωτσισει... ίσως ναι...αλλά ΟΧΙ. Και εξηγούμαι Τα ΠΑΝΤΑ καθορίζονται με ροπές σύσφιξης. Η ροπή σύσφιξης είναι το ΠΑΝ για μια βίδα να κρατήσει σωστά. άσχετα αν εκμεταλλευόμαστε τις ανοχές που έχει για πιο χοντροκομμένες δουλειές. Αλλά είπαμε, το feeling μπορεί να το έχουμε σε κάποιο βαθμό, αλλά δε μετράμε κιολας. Και στο τόπικ, θέλω ένα εργαλείο σαν επένδυση. Miskin η θέση σου για μικρό καλό ροπόκλειδο μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα, μήπως μπορείς να μου στείλεις και κάτι ενδεικτικό ενός force ας πούμε που ανέφερες ως "χαμηλότερης ποιότητας" ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 με τα 80 αυτα ευρω πηγαινε και παρε μια ολοκληρωμενη κασετινα καρυδακια-αλεν σε καστανιες πολυ καλης ποιοτητας που θα σου μεινουν σαν επενδυση.Τωρα να πας να δωσεις τοσα λευτα για κατι που θα το χρησημοποιεις 2 φορες το χρονο και αν.......δεν αξιζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Miskin η θέση σου για μικρό καλό ροπόκλειδο μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα, μήπως μπορείς να μου στείλεις και κάτι ενδεικτικό ενός force ας πούμε που ανέφερες ως "χαμηλότερης ποιότητας" ; Φίλε xlapatsa δε γνωρίζω αν τα Force (ή κάποιο άλλο φθηνό ροπόκλειδο) έχουν δυνατότητα service (καλυμπράρισμα) εδώ στην Ελλάδα. Έχω γνώση μόνο για Norbar, Carolus-Gedore που τα έχω δουλέψει και γνωρίζω ότι έχουν τεχνική υποστήριξη. Εγώ για πιο μεγάλο έχω πάρει ένα ταϊβαν στα 50 € από το μπαιυ αλλά ούτε καλυμπράρισμα ούτε τίποτα δε παίζει. με τα 80 αυτα ευρω πηγαινε και παρε μια ολοκληρωμενη κασετινα καρυδακια-αλεν σε καστανιες πολυ καλης ποιοτητας που θα σου μεινουν σαν επενδυση.Τωρα να πας να δωσεις τοσα λευτα για κατι που θα το χρησημοποιεις 2 φορες το χρονο και αν.......δεν αξιζει Αυτή τη κουβέντα τη κάνουμε γιατί υποθέτω ότι έχει μια ολοκληρωμένη κασετίνα ποιότητας (όχι του Lidl). Αλλιώς τι να το κάνεις το ροπόκλειδο αν σου λείπουν τα βασικά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υπάρχει αυτό που γαμεί. Τώρα το είδα ψάχνωντας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.matatakitoyo.com/ Σειρά Τ60, το έχω. Είμαι ευχαριστημένος. Ποιότητα εξαιρετικά καλή.Κόστος 55 ευρώ από εγχώριο μαγαζί. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον solitary Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Βρήκα αυτά τα φθηνά που ίσως ο αντιπρόσωπος καλυμπράρει κιόλας. Είναι ίδια με τα πολλά ταϊβανέζικα ροπόκλειδα όπως τα Toptul. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Δεν έχω κασετίνα η αλήθεια είναι, και ο λόγος ειναι και πάλι το κόστος, αλλα σε περίπτωση που επαιρνα το ροπόκλειδο θα έπαιρνα και καρυδακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες