Jump to content
innova 04

Κουβεντολόι για Πανελλήνια ΜΒ Γαλαξίδι.

Recommended Posts

:think:

Τα ίδια με τον αποπάνου !

Παλιόγρια και σύ ! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σάββα από που θα πάτε?

Πάνω από το αυλάκι ή από κάτω?

Λογικά από πάνω.

Από ποια διαδρομή όμως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα από που θα πάτε?

Πάνω από το αυλάκι ή από κάτω?

Δεν έχω ιδέα Γιάννη.

Προσπαθούμε φίλε μου να δούμε καμιά πληροφορία, κανά πρόγραμμα και στα δύο θέματα αλλά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και προσωπικά έχω στενοχωρηθεί γιατί δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε τίποτα.

Ένα παράδειγμα :

Άν ξέραμε ότι το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι Νότιοι από το Γαλαξίδι και οι Βόρειοι από την έδρα τους δεν θυμάμαι που είναι και λέγαμε ότι θάχει συνάντηση στο ενδιάμεσο τότε θα ξεκινούσαμε κατευθείαν για τη συνάντηση και ας είμαστε φορτωμένοι με τα λιγοστά μας μπαγκαζάκια.

Θα κάναμε τσεκ ιν στο ξενοδοχείο το βράδυ ή όποτε γυρίζαμε οι Νότιοι.

Τώρα έτσι όπως είμαστε μάλλον έτσι : http://goo.gl/maps/GTcrG μιας και την εθνική την απεχθανόμαστε τουλάχιστον το δικό μας παρεάκι των παππουδιών.

Άν τυχόν έχουμε καμιά άλλη πληροφορία θα σχεδιάσουμε επιτόπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείτε και αυτή τη διαδρομή φίλε

Ωραία είναι, την κάναμε και αυτή αν θυμάμαι καλά όταν γυρνάγαμε από Οίτη κ.λ.π.

Πλαταιές θα πάμε την Κυριακή για καφέ και λίιιιγο στριψιματάκι ! :grin:

Ευχαριστώ φίλε μου και αν τυχόν έχετε κανά νέο κανά σχεδιασμό καμιά συνεννόηση πείτε και σε μας εδώ βέβαια για να προσαρμοστούμε ανάλογα.

Σάββα 1000% να πάτε απο Δεσφίνα όπως το λέει ο Γιάννης.

Τις έχουμε κάνει σχεδόν όλες Γιώργη και την πρώτη πούβαλα με κάτω των μείον πέντε θερμοκρασία.

Αλλά κάθε φορά ψάχνουμε για κάτι καινούργιο μιας και η επανάληψη μας κάνει και ψιλοβαριόμαστε.

Ένα είναι σίγουρο : είμαστε πολύ ευέλικτοι και αν δούμε χάρτη σε στάση τσιγάρου και μας αρέσει κάτι (πυκνό στροφιλίκι κάπου π.χ. ή απάτητο δάσος ή δρυμός κ.λ.π.) αλλάζουμε επιτόπου δρομολόγιο και πάμε από το ενδιαφέρον......τα GPS πάντως είναι ΓΤΠ....... :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν ανησυχώ καθόλου για τη διαδρομή, δεν έρχομαι με τυχαίο συνταξιδευτή-ές ! :vv: :vv: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και οι βορειοι απο το Καρπενησι.........4979250.jpg

Μπα ,δεν ειναι αυτοι. Εκει ειναι μονο ενα Multistrada στην φωτογραφια!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανά νεότερο για το πρόγραμμα του Σαββάτου να κανονίσουμε πού νάρθουμε αρχικά όσοι ξεκινήσουμε από Αθήνα?

Το ερώτημα είναι δηλαδή να ξεκινήσουμε για Γαλαξίδι ή προς Καρπενήσι ή κάπου ενδιάμεσα αν υπάρχει σχεδιασμός συνάντησης με τους Βόρειους?

Είναι καθοριστικό για μάς για να μη βολοδέρνουμε σε τζάμπα χιλιόμετρα από Γαλαξίδι στο σημείο Χ και ξανά πίσω Γαλαξίδι, άν είναι να πάμε κατευθείαν στο σημείο Χ και να επιστρέψουμε Γαλαξίδι.

Τα μπαγκάζια δεν πειράζει θα τάχουμε μαζί μας.

7 μέρες μείνανε για πείτε βρε παιδιά να σχεδιάσουμε και μείς.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρόγατες που λέγατε για βροχές, έχω ευχάριστα νέα (μέχρι στιγμής) ο καιρός θα είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και θα έχει και δροσούλα για τις αρκούδες από την Φλώρινα.

Τα λέμε στο Γαλαξίδιιιιιιιιιιι :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρόγατες που λέγατε για βροχές, έχω ευχάριστα νέα (μέχρι στιγμής) ο καιρός θα είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και θα έχει και δροσούλα για τις αρκούδες από την Φλώρινα.

δώσε πηγή! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη θα σε φερω μπλουζακι απο τον χωρο που ''ανηκωμε''..................

mplouza-arktouros-gia-paidakia-3-4-eton.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες από Αθήνα ποιο είναι το σημείο συνάντησης και τι ώρα ξεκινάμε από Παρασκευή ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εκδηλώσεων πέραν των επισκέψεων στις καλύτερες ψησταριές των περιχώρων,

οπότε όσοι είστε για Γαλαξίδι, πηγαίνετε εκεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κανείς που να το σκέφτεται για ολοήμερη Παρασκευής?

Δλδ άφιξη Γαλαξίδι σχετικά νωρίς (πριν το μεσημέρι) και αναχώρηση βραδάκι?

Δεν με ενδιαφέρει τόσο (έως καθόλου) να έχω παρέα στο δρόμο, αλλά αν είναι να φτάσετε όλοι μετά το βράδυ της Παρασκευής θα προτιμήσω να κάνω κάτι άλλο από το να βολτάρω μόνη στο Γαλαξίδι Παρασκευή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ψηνεται καποιος για διανυχτερευση και ειναι στενα οικονομικα, παιζει σπιτι τσαμπε με 3 υπνοδωματια (χωρανε και αλλοι στο σαλονι σε καναπεδες κτλπ) στα 15-20 χιλιομετρα απο Γαλαξιδι.

Σουπερ γιαγια με παϊδια/κοψιδια ειναι στα extra.. οποιος θελει πιμι..

whatevier πηρε τα @@ του και δεν θα ερθει..

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..............

Σουπερ γιαγια με παϊδια/κοψιδια ειναι στα extra.. οποιος θελει πιμι..

whatevier πηρε τα @@ του και δεν θα ερθει..

Όχι ρε, μας κρέμασες, την είχα σταμπάρει την Σούπερ-γιαγιά και θα έριχνα "αθώο" ποστ του στυλ "ρε παιδιά, κάνα καφεδάκι μετά τον Μπράλο στον δρόμο μας για το Γαλαξίδι πού θα πιούμε;" :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με ενδιαφέρει τόσο (έως καθόλου) να έχω παρέα στο δρόμο, αλλά αν είναι να φτάσετε όλοι μετά το βράδυ της Παρασκευής θα προτιμήσω να κάνω κάτι άλλο από το να βολτάρω μόνη στο Γαλαξίδι Παρασκευή...

εγώ θα φύγω πρωί παρασκευής και πιστεύω θα ακολουθήσουν και άλλοι. βέβαια εγώ θα διανυκτέρευσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ και το φύλαγα για έκπληξη την πιθανή κάθοδο σου στο Γαλαξίδι.

Πάντως μην πας Παρασκευή, το Σάββατο θα είναι καλύτερα με όλες τις λουλούδες και τα μούτρα μου.

Θυμήσου κάτι σου έχω υποσχεθεί χα,χα.

ΥΓ ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...