Jump to content

Recommended Posts

Ω να σου γαμ..... :baby:

Τελειώνει ε Θρασύβουλε;

Nαι νονε,αν και τα μαζεματα ειναι τα πιο χρονοβορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τόντορε, αν και είσαι μαστόρι τρελό και σενιάρεις τα πάντα, στο θέμα φωτογραφία δεν τό 'χεις.... ^_^ δε φωνάζεις κανάν εθελοντή :rolleyes: να βγάζει φωτογραφίες που ν' αναδεικνύουν τα μαγικά μοτόρια που φτιάχνεις?

Όταν τελειώσουν όλα και το γυαλίσεις όπως του αρμόζει, φώναξέ με να ρίξω ένα προσκύνημα :worthy: ξεγυρισμένο. Τό 'χω ανάγκη. :D

Θα του τραβήξω και κάτι πόζες που θα γλείφεσαι..... :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωλείται GPz900r...

Είναι καινούριο, άλλωστε φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες! Ήταν ξεχασμένο στην αποθήκη την κάβασακί πίσω από κάτι κούτες, ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εχεις κανει τωρα!!!! εχω παθει κοκομπλοκο!!!! απλα απιστευτι δουλεια σε ενα εργαλειο της παλιας εποχης!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν... κάτι έχω! :think: Τέτοια ώρα χαζεύω φωτογραφίες από μια ανακατασκευή μοτοσυκλέτας η οποία ΔΕΝ είναι Cruiser!!! Πολλά μπράβο για την υπομονή και το μεράκι σας παιδιά! Λατρεύω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους, και μπορούν να δώσουν ξανά ''ζωή'' σε μια μοτοσυκλέτα από άλλες εποχές! Περιμένουμε με αγωνία και τις τελικές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο... πολλά βίντεο, που να το οδηγείτε και να δίνει χαρά στους ανθρώπους που το ανέστησαν! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζηλευω μια εποχη που δεν εζησα ποτε, παντα μου αρεσαν τα '80s και θα ηθελα να τα ζουσα...

Επισης, απο τα τοτε μηχανακια που μ'αρεσουν σχεδον ολα, και τα σεβομαι, ενα μου εχει κλεψει απο μικρο παιδι την καρδια. Το GPZ το 900αρ! Λατρευω το μουτρο του, την ωμη του δυναμη, τον ηχο του, το μπουγιο του, τα χρωματα του (παντα μαυροκοκκινο!) τα παντα!!!!

Ελπιζω φιλε Θοδωρη, να μου δωθει η ευκαιρια να την θαυμασω απο κοντα αυτη την κουκλα, και να κατσω για λιγο πανω της!! Θελω να ακουσω απο κοντα, ζωντανο, το ουρλιαχτο της!!!! :wub: :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόντορε, αν και είσαι μαστόρι τρελό και σενιάρεις τα πάντα, στο θέμα φωτογραφία δεν τό 'χεις.... ^_^ δε φωνάζεις κανάν εθελοντή :rolleyes: να βγάζει φωτογραφίες που ν' αναδεικνύουν τα μαγικά μοτόρια που φτιάχνεις?

Όταν τελειώσουν όλα και το γυαλίσεις όπως του αρμόζει, φώναξέ με να ρίξω ένα προσκύνημα :worthy: ξεγυρισμένο. Τό 'χω ανάγκη. :D

Θα του τραβήξω και κάτι πόζες που θα γλείφεσαι..... :spiteful:

Kωστα με τις φωτο πραγματι δεν.........Τις βγαζω για εσας ομως,οχι για εμενα.Βαλε στο σκηνικο κουραση,μουντζουρα,κακο φωτισμο,διαφορων ειδων προβληματα,πιεση χρονου,και να προσπαθεις να αποτυπωσεις και οτι συμβαινει στο γκαραζ.Μην με μαλωνετε :blush2: .Οταν τελειωσει με το καλο θελω να του κανεις μια φωτογραφηση σουπερ.Οι δικες μου το αδικουν κατα πολυ.Οταν εισαι εκει διπλα του σε τρελαινει το ατιμο.Πρωταρχικος στοχος η μεταφορα του,και μετα βλεπουμε.

Τροποποιήθηκε από τον vforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα με τις φωτο πραγματι δεν.........Τις βγαζω για εσας ομως,οχι για εμενα.Βαλε στο σκηνικο κουραση,μουντζουρα,κακο φωτισμο,διαφορων ειδων προβληματα,πιεση χρονου,και να προσπαθεις να αποτυπωσεις και οτι συμβαινει στο γκαραζ.

Ναι, αν τις βγάζεις μόνος σου υπάρχει θέμα με τις βρωμιές που αναπόφευκτα θα έχεις στα χέρια και λοιπές δυσκολίες.

Μην με μαλωνετε :blush2:

Δε σε μαλώνουμε. Ο καθένας ψάχνει έναν τρόπο να βρεθεί δίπλα σ' αυτό το ιερό τέρας των '80s. :lol:

Οταν τελειωσει με το καλο θελω να του κανεις μια φωτογραφηση σουπερ.Οι δικες μου το αδικουν κατα πολυ.Οταν εισαι εκει διπλα του σε τρελαινει το ατιμο.Πρωταρχικος στοχος η μεταφορα του,και μετα βλεπουμε.

Deal. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑνα νεο απο το εργαλειο..?Φωτορομαντζο τιποτα..?

Τρεχουν και αλλα προτζεκτ,οποτε το νιντζα περιμενει υπομονετικα.Εξελιξεις το χειμωνα που θα μαζευτουμε μεσα!

@mars

Ο Mαβερικ ρε συ,ο αλλος ειναι dead meat! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σου φίλε μου , μία μηχανή θρύλος κυριολεκτικά απολαμβάνει την περιποίηση που της αξίζει.

Είμαι και εγώ της οικογένιας gpz αλλα με το 600r.

Συνέχισε να μας προσφέρεις οφθαλμόλουτρο χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σου φίλε μου , μία μηχανή θρύλος κυριολεκτικά απολαμβάνει την περιποίηση που της αξίζει.

Είμαι και εγώ της οικογένιας gpz αλλα με το 600r.

Συνέχισε να μας προσφέρεις οφθαλμόλουτρο χα χα

Για την ωρα προσπαθω να τελειοποιησω αυτο

IMG_1565_zps7eb45ce5.jpg

μιας και εισαι δικος μας Καβασακιας :_thumbsup: και μαλιστα των GPZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα