Jump to content

Recommended Posts

:punk:

Μπράβο ρε Γιώργο, απολαυστική η διαδρομή μέχρι την Ουρανούπολη, ελπίζω να την απόλαυσατε, εσύ και ο λύκος........ :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η γυναίκα σου την πάλεψε επάνω στην σέλα;

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γυναίκα σου την πάλεψε επάνω στην σέλα;

Ε οκ κλασσικά χρειάζονται στάσεις και καλή θέληση... :D

Είπαμε η σέλα δεν είναι για πολλά πολλά και το δεύτερο πρόβλημα είναι τα πίσω μαρσπιέ, όπου βρίσκονται αρκετά ψηλά και κουράζουν τα γόνατα.

Δυστυχώς, είναι τα αρνητικά του λύκου αν γυρνάς δικάβαλος συχνά! Αυτό μόνο μας βάζει σε σκέψεις για αλλαγή στο μέλλον σε κάτι πιο άνετο αλλά υπομονή προς το παρόν.

Της βγάζω το καπέλο και παραδέχομαι ότι πλεόν έχει το μικρόβιο της βόλτας έντονα και γι' αυτό ακολουθεί και ας ταλαιπωρείται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία βόλτα!! Πάντα τέτοια!!

Στην Ουρανούπολη ήμουν τον Απρίλιο (για να πάμε Άγιο Όρος). Μου άρεσε πολύ αυτό το μέρος. Θα το ξαναεπισκεφτώ σύντομα (ελπίζω)\!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφη βολτες και ωραιες εικονες!!!

παντα τετοια! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου μέσα στον περασμένο Μάϊο,είπαμε πριν αρχίσει η πολύ κίνηση και η ζέστη να πραγματοποιήσουμε μια όμορφη βόλτα μέχρι την Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Τόσο καιρό δεν αξιώθηκα να βάλω μερικές φώτο και λίγα σχόλια, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ! Η διαδρομή μας είχε αφετηρία τις Σέρρες,μέσω Αμφίπολης συνεχίσαμε προς Ασπροβάλτα,Σταυρό, στην συνέχεια ανηφορίσαμε προς Ολυμπιάδα, Στρατώνι, Ιερισσό και τελικά φτάσαμε στην Ουρανούπολη.

https://maps.google....1&sz=12&t=m&z=9

Δύο φώτο απ' το Στρατώνι από ψηλά.

DSC02308_zps31907c85.jpg

DSC02315_zps6630db2c.jpg

......................

Ρε, βαλτοί είσαστε όλοι οι βόρειοι με το Στρατώνι? :lol: :bash: :lol:

Επί τη ευκαιρία των φωτογραφιών, το ξενοδοχείο το ξεμοναχιασμένο :_innocent: με την "prive" παραλία και την ανατολή του ήλιου καρφί μες τα δωμάτια και με θέα τον Άθω, είναι εκεί δεξιά, στο τέλος του οικισμού ανάμεσα στα 2 λοφάκια... (στην 1η φωτό εκεί που κρύβουν τα κλαριά του δέντρου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληρέστατο και χορταστικό το φωτογραφικό υλικό!

Με το καλό και στην επόμενη!

ps

DSC02326_zpsd6354ed1.jpg

Αυτή η φωτογραφία αποτελεί την διαφήμιση των γυμνών μηχανών.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαδρομή είναι πανέμορφη, τι είχα κάνει και γω παλαιότερα ξεκινώντας από Ασπροβάλτα. Υπάρχουν πολύ ωραιότερες διαδρομές στο να κατέβεις Χαλκιδική εκτός από Θεσσαλονίκη - Μουδανιά. Μία από αυτες είναι από Ν. Απολλωνία όπου περνάς το βουνό Χολομωντας της Χαλκιδικής.

Επιπλέον στην Ιερισσό μπορείς να στρίψεις δεξιά να ανεβείς Γομάτι μετα πυργαδικια για άπειρο ψάρι . Υπάχουν πολλές διαδρομές από την ανατολικη Χαλκιδικη να κατέβεις δεύτερο πόδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μότο λασποβροχουλοαγαπούλη μιας και η καταγωγή μου είναι απο το Στρατώνι η παραλία αυτή λέγεται Καρβουνόσκαλα, και είναι δημόσια (για να μήν θεωρηθεί ότι είναι πριβέ. πλέον υπάρχει μια πανσιον που υπήρχε πάντα καθώς και άλλο ένα κτήριο με ενοικιαζόμενα δωμάτια! παλιότερα σε αυτή την παραλία υπήρχαν και 5-6 ξυλόβαρκες πλέον δεν έχει τίποτα. ακριβώς δίπλα απο αυτή υπάρχει το "καλαμούδι" που είναι ακόμα πιο πριβέ!

μπορείς να πάς είτε απο την καρβουνόσκαλα με τα πόδια και μπαίνοντας για λίγο στο νερό γιατί τις χωρίζουν κάτι βράχια είτε απο τον άγιο-θεώδορο το εκκλησάκι λίγο πιο πάνω στα αριστερά έχει δρομάκι που κατεβάζει μόνο με τα πόδια στο καλαμούδι!

Αν κάποιος ονοφάς θέλει εντελώς πριβέ καταστάσεις στην γύρω περιοχή μπορούν να δοθούν πιο αναλυτικές οδηγίες!

Τροποποιήθηκε από τον pit_hal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μότο λασποβροχουλοαγαπούλη μιας και η καταγωγή μου είναι απο το Στρατώνι η παραλία αυτή λέγεται Καρβουνόσκαλα, ναι, το θυμήθηκα τώρα που το είδα και είναι δημόσια (για να μήν θεωρηθεί ότι είναι πριβέ. εννοείς ότι μπαίνει όποιος θέλει απ' την είσοδο παράπλευρα του ξενοδοχείου? Αν είναι έτσι όντως, αλλά μόνο οι ντόπιοι θα το ξέρουνε, ποιός ξένος θα έμπαινε για να κατέβει στην παραλία? πλέον υπάρχει μια πανσιον που υπήρχε πάντα καθώς και άλλο ένα κτήριο με ενοικιαζόμενα δωμάτια!

Νομίζω αυτό που έμεινα λέγεται "Καρβουνόσκαλα", το έχω φωτογραφίσει απ' την είσοδο αλλά πού να τρέχω τώρα υπόγειο να τσεκάρω φωτογραφίες του 2000-2001... παλιότερα σε αυτή την παραλία υπήρχαν και 5-6 ξυλόβαρκες πλέον δεν έχει τίποτα. δε θυμάμαι, μόνο οι φωτογραφίες θα με διαφώτιζαν ακριβώς δίπλα απο αυτή υπάρχει το "καλαμούδι" που είναι ακόμα πιο πριβέ! το ξέρω, εκεί τραβιόμασταν για να μη φαινόμαστε απ' το ξενοδοχείο και τους λιγοστούς πελάτες. :_innocent:

μπορείς να πάς είτε απο την καρβουνόσκαλα με τα πόδια και μπαίνοντας για λίγο στο νερό γιατί τις χωρίζουν κάτι βράχια είτε απο τον άγιο-θεώδορο το εκκλησάκι λίγο πιο πάνω στα αριστερά έχει δρομάκι που κατεβάζει μόνο με τα πόδια στο καλαμούδι!

Το είδα το μονοπάτι και είχα το νου μου για κανάν ματάκια..... B)

Αν κάποιος ονοφάς θέλει εντελώς πριβέ καταστάσεις στην γύρω περιοχή μπορούν να δοθούν πιο αναλυτικές οδηγίες!

Κρύψε και τίποτα ρε..... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετικές φωτό, πανέμορφα μέρη !

Να δω πότε θ'αξιωθω ν' ανεβω στην 2η πατρίδα μου... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετικές φωτό, πανέμορφα μέρη !

Να δω πότε θ'αξιωθω ν' ανεβω στην 2η πατρίδα μου... :afro:

Όταν με το καλό πάρεις σωστό "μεκανάκι". :peep::tease:

Ωραίος Γιώργαρε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tha to epsina kai gw gia tsarka Giwrgo alla me to X duskola na akolouthw :P

Oso gia thn fwto me to kranos, exei ginei pleon sinitheia me ton Strimona.. !

( Sorry gia ta greeklish paidia eimai apo internet kafe kai den allazei glwssa ... :wallbash: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία η βόλτα σου.

Να είσαι καλά και να κάνεις πάντα τέτοιες ωραίες εξορμήσεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια βολτα!! Το κρανος μετα απο τετοιες διαδρομες ειναι αστα να πανε. Χαλια μαυρα.

Σαν το σπλατς στο κρανος δεν εχει.

Συνεχισε ετσι! Παντου πανε 250αρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tha to epsina kai gw gia tsarka Giwrgo alla me to X duskola na akolouthw :P

Oso gia thn fwto me to kranos, exei ginei pleon sinitheia me ton Strimona.. !

( Sorry gia ta greeklish paidia eimai apo internet kafe kai den allazei glwssa ... :wallbash: )

Στέλιο θα κανονίσουμε ένα καφεδάκι με βόλτα κάπου πιο βολικά να πάμε παρεούλα!!! :)

Να ' στε όλοι καλά παιδιά και χαίρομαι που σας άρεσε! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα