Jump to content
Giorgos Pallikaras

Honda Transalp 650XLV μια ιστορια μισους και παθους....

Recommended Posts

jk1j.jpg

Ετσι ειναι η μηχανη τωρα σε αυτην την κατασταση. τα αυτοκολητα ειναι παραγγελια σε φιλο

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos Pallikaras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπράβο Παλικαρά!!!Μη το βάζεις κάτω.Άντε και στα 200.000 χλμ... Πάντα όρθιος και να τη χαίρεσαι ταξιδεύοντας μαζί της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω φιλε μου! πιστευω σιγα σιγα να την κανω καινουργια απο ολες τις πλευρες γιατι τα οικονομικα μου ειναι ολιγον τι σκατα χαχαχαχα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλικαρι ο Παληκαρας! :punk:

ετσι ειναι αυτες οι σχεσεις με τα ατιμα τα V52,τοσο παθιασμενες οσο ο ηχος που βγαζουν,τοσο αμφιδρομες που ενω θεωρεις οτι δεν εχουν τπτ παραπανω να σου προσφερουν ξαφινικα τις ερωτευεσαι απο την αρχη γιατι μπορουν κ αντιστεκονται στον χρονο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο το ΤΑ !

φωτό με Αγίους.....

Ετσι ειναι η μηχανη τωρα σε αυτην την κατασταση. τα αυτοκολητα ειναι παραγγελια σε φιλο

Βαλε κι άλλες φωτό, θα μας την πέσουν οι Γιαμαχαίοι με το φόντο απο πίσω...priest-praying-0106.gif.

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και αν θελετε πιστεψτε το ειδα σε ονειρο που ειναι η ασφαλειοθηκη....σας μιλαω ειλικρινα ειδα στο υπνο μου το ακριβες σημειο και την διαδικασια για να φτασω εκει. βρισκοταν στο κατω απο το αριστερο καπακι της ουρας οπου επρεπε να λυσεις ενα μαυρο σαν καουτσουν πλαστικο για να το βρει χωμενο μεσα εκει...την βρισκω την ανοιγω με την καρδια να χτυπαει σαν τρελη αλλαζω τις ασφαλειες και.....τσουπ!!!! ολα λειτουργουσανε οπως πρωτα!!![...]

αυτό φίλε μου λέγεται "Συνειδητό όνειρο" και να ξέρεις εγώ πολύ σε ζηλεύω που το κατάφερες χρόνια το προσπαθώ αλλά δεν το έχω πετύχει!!!

με άλλα λόγια αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ κοιμάσαι δίνει μια συνειδητή εντολή στον εγκέφαλο σου να λύσει πχ ένα δύσκολο πρόβλημα ή να ανακαλέσει μια χαμένη μνήμη και αυτός το κάνει

στην περίπτωση σου για παράδειγμα πιθανότατα θα είχες δει σε μικρή ηλικία τον πατέρα σου να αλλάζει ασφάλειες δεν θυμόσουν ότι το θυμόσουν αλλά τελικά το είδες στον ύπνο σου και μέσω του συνειδητού ονείρου το θυμήθηκες...

πολύ γαμιστερό εργαλείο ο εγκέφαλος του ανθρώπου... πραγματικά θαυμαστό!!!

όσο για το μοτόρι και αυτό γαμηστερό εργαλείο είναι σου εύχομαι να καταφέρεις να το συνεφέρεις γιατί του αξίζει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Derek σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Οσον αφορα τον συνειδητο ονειρο εχω να πω οτι ποτε μα ποτε ο πατερας μου δεν ασχοληθηκε με ασφαλειες και αυτο με κανει να τρελενομαι οταν σκευτομαι πως το ειδα αυτο στον υπνο μου εφοσον δεν το εχω ζησει ποτε!!!! επισης να πω οτι το transalp απο την μερα που αγορασθηκε μεχρι και σημερα δεν εχει ζητησει ουτε ενα ευρω παρακαλω και καμια ζημια η φθορα παρα μονο οτι προανεφερα!!

να πω επισης οτι το φερινγκ που φαινετε στην φοτο ειναι αυτο που εσπασε κατα την πτωση και επισκευασα μονος μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπη... η αληθινη, η ομορφη. Το "Αρλεκιν" ενος αντρα!!!

Τροποποιήθηκε από τον harilaos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

jk1j.jpg

Να το χαίρεσαι το εργαλείο!

Πώς τα κατάφερες και την έβαλες μέσα στην Αγία Παρασκευή ρε πατριώτη;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω επισης οτι το φερινγκ που φαινετε στην φοτο ειναι αυτο που εσπασε κατα την πτωση και επισκευασα μονος μου!!!

τρίψιμο και πολυεστέρας από την μέσα μεριά να υποθέσω ή υπάρχει και καλύτερος τρόπος???

(εγκυκλοπαιδικά σε περίπτωση που ω μη γένοιτο χρειαστεί ρωτάω!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το χαίρεσαι το εργαλείο!

Πώς τα κατάφερες και την έβαλες μέσα στην Αγία Παρασκευή ρε πατριώτη;;;;;

χαχα φιλε μου ηταν λιγο δυσκολακι μπορω να πω γιατι εχει μια ανηφοριτσα πολυ κλειστη για να την αναιβασεις! το πιο δυσκολο ειναι το καταιβα! απο Μολαους εισαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτου φτου φτου, κούκλα λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!!! :_thumbsup:

Άντε και στο 1.000.000 ξέγνιαστα χιλιόμετρα πάντα; όρθιος ! :vv: :vv: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο το τρανσάλπ, μιας και φαίνεται σαν καινούργιο. Και κρίνοντας από τα λόγια σου, είναι σαν να το αγόρασες χθες και νιώθεις συνεχώς την ανάγκη για στοργή και προδέρμ....

Βάλε του και γυαλιστικές κρέμες, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, και θα γίνει βιτρίνας...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις μεράκι,άρα θα έχεις και καλό αποτέλεσμα!

σου εύχομαι να φτάσεις τα 19320752398623324053459347593465358345085342679 στο τετράγωνο χιλιόμετρα σιδερένιος! B) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε βρε αλήτη που αντι να γραψεις για το xt εγραψες για το χοντα :crazy::mB_kalo_e:

να τη χαιρεσαι γιώργο,απο αποψη βαψιματος σα καινουρια την εκανες,αντε να διορθοθούν και οτι αλλα προβληματα εχει!και καλα κανατε και δε τη δωσατε για 1300 ευρω,και γω ετσι ειμαι με οτι εχω,συναισθηματικος,και το xtακι μου αρχιζω και το αγαπω αλλα και το παπακι σκεφτομαι την ωρα που θα χρειασθει να το δωσω κ ας αξίζει αντικειμενικα 300 €.μαλλον θα μεινει κ αυτο μαζι μου μεχρι να (και αν) στεγνωσει απο λαδι !

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φίλε μου από Μολάους είμαι.

Λείπω 13 χρόνια αλλά γιορτές και καλοκαιράκι κατεβαίνω κάποιες μέρες.

Όταν κατέβεις στείλε κανα μηνυμα να την χαζεψουμε από κοντα την κούκλα._thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον dimitris_nik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο το τρανσάλπ, μιας και φαίνεται σαν καινούργιο. Και κρίνοντας από τα λόγια σου, είναι σαν να το αγόρασες χθες και νιώθεις συνεχώς την ανάγκη για στοργή και προδέρμ....

Βάλε του και γυαλιστικές κρέμες, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, και θα γίνει βιτρίνας...!

φιλε μου η μηχανη εχει πλυθει το πολυ 6 φορες απο την μερα που βαφτηκε! ενα κερι την περναω καθε χρονο για να μην κανει ζημια η σκονη που καθετε πανω της! συν οτι ειναι στην κατοχη μας απο το 2002

αντε βρε αλήτη που αντι να γραψεις για το xt εγραψες για το χοντα :crazy::mB_kalo_e:

να τη χαιρεσαι γιώργο,απο αποψη βαψιματος σα καινουρια την εκανες,αντε να διορθοθούν και οτι αλλα προβληματα εχει!και καλα κανατε και δε τη δωσατε για 1300 ευρω,και γω ετσι ειμαι με οτι εχω,συναισθηματικος,και το xtακι μου αρχιζω και το αγαπω αλλα και το παπακι σκεφτομαι την ωρα που θα χρειασθει να το δωσω κ ας αξίζει αντικειμενικα 300 €.μαλλον θα μεινει κ αυτο μαζι μου μεχρι να (και αν) στεγνωσει απο λαδι !

Ρε Μπιλαρε ειπαμε απο εδω η γυναικα μου και απο εδω το αισθημα μου!!! χαχαχα!!! το συγκεκριμενο μηχανημα δεν θα φτασει εχει ριζωσει στην καρδια μου τι να λεμε τωρα!!! ελα αυριο απο κοντα να το δεις

Ναι φίλε μου από Μολάους είμαι.

Λείπω 13 χρόνια αλλά γιορτές και καλοκαιράκι κατεβαίνω κάποιες μέρες.

Όταν κατέβεις στείλε κανα μηνυμα να την χαζεψουμε από κοντα την κούκλα._thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif

μια απο τα ιδια φιλε!!! Λογικα Σεπτεμβρη θα ειμαι κατω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ θα μαι αθήνα αυριο για κατι χαμαλοδουλειες με τη παπια :wallbash:

αμα το ψηνεις στειλε στο κινητο να ρθω στο γυρισμο να πιουμε κανα coffee να δεις και συ τη γυναικα (daytona dy50) :crazy: μιας και χεις δει μονο το αισθημα (xt600)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε Γιώργο..Θυμάμαι τον πατέρα σου να κυκλοφορεί με την μηχανή από τότε που ήμουν πιτσιρίκι..κούκλα ήταν και κούκλα είναι..να λύσεις όλα τα προβλήματα που έχει και να κάνετε πολλά χιλιόμετρα ακόμα μαζί..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό φίλε μου λέγεται "Συνειδητό όνειρο" .....................

Ούτε συνειδητό όνειρο, ούτε τίποτα τέτοιο. Το πνεύμα του θείου Σοϊχίρο ήταν, που ακόμα και από ΄κει ψηλά που βρίσκεται φροντίζει τα πνευματικά του τέκνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι το μηχανακι ειναι ΕΔΩ!!! Εφτασε στα χερια μου σωο απο την μεταφορα και απο αυριο ξεκιναμε συνεργειο και τα σχετικα!!!! θα σας κραταω ενημερους για την πορεια της!!!! Παλης Ξεκινημα Νεοι Αγωνες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να την χαιρεσαι και καλα χιλιομετρα!!

Ειναι μια πολυ καλη μηχανη και με την αγαπη που της εχεις γινεται ακομα καλυτερη.

Επισκευασε και τα υπολοιπα και καλες βολτες.

Θελω update στα 500.000 χλμ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα