Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλημεριζω τους απανταχου συντροχους....αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου που ξεκιναει αρκετα χρονια πισω στο οχι και τοσο μακρινο 2002 οταν ενα transalp 650 ηρθε στο γκαραζ του σπιτιου μας.... δεν θα την ξεχασω ποτε αυτην την μερα οταν ηρθε να με παρει ο πατερας μου απο το σχολειο επανω στο transalp που ηταν ολοκαινουργιο τοτε γυαλισμενο με την ψηλη ζελατινα του και το γεματο χαρα πρωσοπο του πατερα μου και μενα τον πιτσιρικο τοτε να εχω μεινει με το στομα ανοιχτο κοιτοντας την και να λεω θελω και γω την ιδια τωρα σε πιο μικρη!! ο κολλητος μου απο τοτε να μου λεει τι επαθες και δεν μιλας? και ο πατερας μου να μου εξηγει διαφορα που τον ρωταγα!! χαζες ερωτησεις του στυλ που βαζουμε βενζινη και διαφορα αλλα... 8 χρονια μετα και 16 στα 17 εγω τοτε εχοντας μπλεξει με οχι και τις καλυτερες παρεες απο οδηγικης συμπεριφορας αποψη και μετα απο ενα περιστατικο που πραγματικα εχει μεινει χαραγμενο στην καρδια μου( θα προτιμουσα να μην το γραψω) και μετα απο εντονες διαμαχες ο πατερας μου κανει την προταση να καβαλαω την μηχανη τα ΣΚ(ναι χωρις διπλωμα μαλακια μας) σε κοντινες αποσασεις ωστε να μου φευγει η καψα. πραγματι ετσι εγινε και καθε ΣΚ πρωι πρωι αρπαζα το κρανος και το μπουφαν φοραγα τα γαντια μου και βολταρα στην Ν.Φιλαδελφεια και στις γυρω περιοχες γεματος χαρα. αυτο γινοτανε για καμποσο καιρο δεν θυμαμε ποσο ακριβως περιπου 1,5 χρονο. μετα απο αρκετα χρονια ο πατερας μου αποφασιζει να αλλαξει μηχανη και να παρει ενα varadero. παει στον εμπορα του λεει εχω το transalp και θελω ανταλλαγη με το varadero... ο εμπορας με στυλακι γαμαω ταο οπως οι περισσοτεροι του λεει σου δινω 1300 ευρω...αμεσως εκεινη την στιγμη ο πατερας μου παγωσε και του λεει ενα ξερω ευχαριστω και γεια χαρα..ερχετε στο σπιτι και μου λεει η μηχανη θα παει στο χωριο και θα παρω το varadero απο ιδιωτη...δεν μας πηγαινε η καρδια να την δοσουμε για 1300 ευρω ενω αυτη μας προσφερε τοσα πολλα (μεροκαματα που εκανε ο πατερας μου). ετσι και εγινε...25 ιουλιου η μηχανη ηταν καθοδον για του Μολαους Λακωνιας με οδηγο τον πατερα μου! να συμπληρωσω οτι το μηχανακι μεχρι σημερα εχει 155.000 χιλιομετρα αφου τελειωσαμε την ιστορια αγαπης παμε στην ιστορια μισους........ στις 16 Αυγουστου του 2009 ενα δρομος με μηδενικη προσφυση ηταν αρκετος για να μας ριξει κατω....οι δρομοι στο χωριο μου ειναι ολοι αθλιοι αλλα ο συγκεκριμενος δεν παιζετε κατηφορα με αναποδη κλιση και αρκερο γαρμπιλι πανω στην στροφη εξω απο το σπιτι ενος ασυνειδητου...εκεινη την στιγμη που ακουσα τα πλαστικα να σερνονται στην καυτη ασφαλτο το μονο που σκευτομουνα κουτρουβαλωντας ηταν η ζημια της μηχανης.....ετσι και εγινε....το μηχανακι ειχε σπασει αριστερο φερινγκ , οργανα, βαση οργανων, ζελατινα, κατω βαση φερινγκ, στραβο τιμονι και διαφορα αλλα.....την ιδια μερα κανω απολογισμο των ζημιων και ξεκιναω λυσιμο για να το βαψω ολο το μηχανακι. η μηχανη ηταν σε αριστη κατασταση παροτι ηταν τοτε σχεδον 10 ετων και 150.000 χλμ και το μονο που εχροιζε επισκευης απο πλαστικα ηταν το αριστερο φενινγκ. λογο της δουλειας μου τοτε (φανοποιος) η μηχανη μου κοστισε 150 ευρω και ολα τα αλλα η πρωσοπικη εργασια που εριξα για πολλους μηνες ωστε να μην φανει η παραμικρη ατελεια. φτανει η μερα που το βαφω και φορτωνω τα παντα στο αμαξι μου για να παω στο χωρια διακοπες με εναν φιλο...σε ολο το ταξιδι η μονη μου ενοια ηταν να το δεσω και να παω βολτα τιποτα αλλο...αλλα η τυχη μας επαιξε ασχημο παιχνδι....οταν το μηχανακι επεσε εσπασε μια λαμπα και ακουμπησε επανω στον σκελετο καιγοντας μου τις ασφαλειες περα απο την κεντρικη...οποτε το μηχανακι μονο δουλευε και τιποτα αλλο...ουτε φωτα ουτε φλας ουτε τιποτα.....τοτε μη ξερωντας που ειναι η ασφαλιοθηκη και εχωντας απογοητευθει το αφηνω διοτι δεν υπηρχε ουτε εναε ηλεκτρολογος σε μικρη αποσταση για να την παω. το παραταω κανα 6μηνο και παω παλι το πασχα και μετα απο το γλεντι της κυριακης του πασχα παω για υπνο το μεσημερι και αν θελετε πιστεψτε το ειδα σε ονειρο που ειναι η ασφαλειοθηκη....σας μιλαω ειλικρινα ειδα στο υπνο μου το ακριβες σημειο και την διαδικασια για να φτασω εκει. βρισκοταν στο κατω απο το αριστερο καπακι της ουρας οπου επρεπε να λυσεις ενα μαυρο σαν καουτσουν πλαστικο για να το βρει χωμενο μεσα εκει...την βρισκω την ανοιγω με την καρδια να χτυπαει σαν τρελη αλλαζω τις ασφαλειες και.....τσουπ!!!! ολα λειτουργουσανε οπως πρωτα!!! συνεχισαμε τις βολτες μας στο χωριο αλλα η μηχανη ηθελε και αλλα...οπως ρουλεμαν τιμονιου και τσιμουχες στα μπροστινα..... το μηχανακι εμεινε 4 χρονια κατω και λειτουργουσε 2 φορες τον χρονο οταν πηγαινα εγω μετα παρκαρε σε μια αποθηκη κατω απο το σπιτι μου. ομως ενα μηχανακι που ειναι 4 χρονια με μονη συντηρηση λαδια φιλτρα αρχισε να ζηταει....και ζητησε πολλα... φετος λεπον που πηγα για τις διακοπες μου μαζι με την κοπελια και ενα ζευγαρι ακομα βαζω μπροστα το μηχανακι αλλα δεν κραταγε ρελαντι καθολου, δουλευε μονοκυλινδρα και τραβαγε πολυ λογο του ρουλεμαν τιμονιου που πρεπει να πηρε υγρασιες και εκει επεσα πολυ ψυχολογικα......οποτε ενα βραδυ που ημουνα στην αυλη αποφασιζω να το φερω Αθηνα για να ριξω πανω οτι θελει ακομα και το παραμικρο και ξερω οτι πολοι απο δω θα πουνε παλιο μηχανακι, ταφος και τα σχετικα αλλα υπαρχει συνεσθηματικη αξια και δεν προκειτε να το αφησω να ριμαξει.... Με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι αυριο στις 10 η ωρα θα το παραλαβω απο την μεταφορικη εταιρια που ανελαβε την μεταφορα σε πολυ καλη τιμη!!!! θελησα να το μοιραστω μαζι σας γιατι η αγαπη μου για την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα δεν περιγραφετε παρολο που δεν ειμαι του ειδους της!!! ΥΓ φωτογραφιες δεν ξερω να αναιβαζω αλλα θα κανω μια προσπαθεια!!! καλα χιλιομετρα σε ολους!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ετσι ειναι η μηχανη τωρα σε αυτην την κατασταση. τα αυτοκολητα ειναι παραγγελια σε φιλο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον Giorgos Pallikaras 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Μπράβο Παλικαρά!!!Μη το βάζεις κάτω.Άντε και στα 200.000 χλμ... Πάντα όρθιος και να τη χαίρεσαι ταξιδεύοντας μαζί της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου! πιστευω σιγα σιγα να την κανω καινουργια απο ολες τις πλευρες γιατι τα οικονομικα μου ειναι ολιγον τι σκατα χαχαχαχα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 παλικαρι ο Παληκαρας! ετσι ειναι αυτες οι σχεσεις με τα ατιμα τα V52,τοσο παθιασμενες οσο ο ηχος που βγαζουν,τοσο αμφιδρομες που ενω θεωρεις οτι δεν εχουν τπτ παραπανω να σου προσφερουν ξαφινικα τις ερωτευεσαι απο την αρχη γιατι μπορουν κ αντιστεκονται στον χρονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Ωραίο το ΤΑ ! φωτό με Αγίους..... Ετσι ειναι η μηχανη τωρα σε αυτην την κατασταση. τα αυτοκολητα ειναι παραγγελια σε φιλο Βαλε κι άλλες φωτό, θα μας την πέσουν οι Γιαμαχαίοι με το φόντο απο πίσω.... :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 και αν θελετε πιστεψτε το ειδα σε ονειρο που ειναι η ασφαλειοθηκη....σας μιλαω ειλικρινα ειδα στο υπνο μου το ακριβες σημειο και την διαδικασια για να φτασω εκει. βρισκοταν στο κατω απο το αριστερο καπακι της ουρας οπου επρεπε να λυσεις ενα μαυρο σαν καουτσουν πλαστικο για να το βρει χωμενο μεσα εκει...την βρισκω την ανοιγω με την καρδια να χτυπαει σαν τρελη αλλαζω τις ασφαλειες και.....τσουπ!!!! ολα λειτουργουσανε οπως πρωτα!!![...] αυτό φίλε μου λέγεται "Συνειδητό όνειρο" και να ξέρεις εγώ πολύ σε ζηλεύω που το κατάφερες χρόνια το προσπαθώ αλλά δεν το έχω πετύχει!!! με άλλα λόγια αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ κοιμάσαι δίνει μια συνειδητή εντολή στον εγκέφαλο σου να λύσει πχ ένα δύσκολο πρόβλημα ή να ανακαλέσει μια χαμένη μνήμη και αυτός το κάνει στην περίπτωση σου για παράδειγμα πιθανότατα θα είχες δει σε μικρή ηλικία τον πατέρα σου να αλλάζει ασφάλειες δεν θυμόσουν ότι το θυμόσουν αλλά τελικά το είδες στον ύπνο σου και μέσω του συνειδητού ονείρου το θυμήθηκες... πολύ γαμιστερό εργαλείο ο εγκέφαλος του ανθρώπου... πραγματικά θαυμαστό!!! όσο για το μοτόρι και αυτό γαμηστερό εργαλείο είναι σου εύχομαι να καταφέρεις να το συνεφέρεις γιατί του αξίζει!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Φιλε Derek σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Οσον αφορα τον συνειδητο ονειρο εχω να πω οτι ποτε μα ποτε ο πατερας μου δεν ασχοληθηκε με ασφαλειες και αυτο με κανει να τρελενομαι οταν σκευτομαι πως το ειδα αυτο στον υπνο μου εφοσον δεν το εχω ζησει ποτε!!!! επισης να πω οτι το transalp απο την μερα που αγορασθηκε μεχρι και σημερα δεν εχει ζητησει ουτε ενα ευρω παρακαλω και καμια ζημια η φθορα παρα μονο οτι προανεφερα!!να πω επισης οτι το φερινγκ που φαινετε στην φοτο ειναι αυτο που εσπασε κατα την πτωση και επισκευασα μονος μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αγαπη... η αληθινη, η ομορφη. Το "Αρλεκιν" ενος αντρα!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον harilaos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Να το χαίρεσαι το εργαλείο! Πώς τα κατάφερες και την έβαλες μέσα στην Αγία Παρασκευή ρε πατριώτη;;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 να πω επισης οτι το φερινγκ που φαινετε στην φοτο ειναι αυτο που εσπασε κατα την πτωση και επισκευασα μονος μου!!! τρίψιμο και πολυεστέρας από την μέσα μεριά να υποθέσω ή υπάρχει και καλύτερος τρόπος??? (εγκυκλοπαιδικά σε περίπτωση που ω μη γένοιτο χρειαστεί ρωτάω!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Να το χαίρεσαι το εργαλείο! Πώς τα κατάφερες και την έβαλες μέσα στην Αγία Παρασκευή ρε πατριώτη;;;;; χαχα φιλε μου ηταν λιγο δυσκολακι μπορω να πω γιατι εχει μια ανηφοριτσα πολυ κλειστη για να την αναιβασεις! το πιο δυσκολο ειναι το καταιβα! απο Μολαους εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Φτου φτου φτου, κούκλα λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε και στο 1.000.000 ξέγνιαστα χιλιόμετρα πάντα; όρθιος ! :vv: :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Καλορίζικο το τρανσάλπ, μιας και φαίνεται σαν καινούργιο. Και κρίνοντας από τα λόγια σου, είναι σαν να το αγόρασες χθες και νιώθεις συνεχώς την ανάγκη για στοργή και προδέρμ.... Βάλε του και γυαλιστικές κρέμες, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, και θα γίνει βιτρίνας...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 μπραβο ρε μαγκακο νασε καλα να το ευχαριστηθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 έχεις μεράκι,άρα θα έχεις και καλό αποτέλεσμα! σου εύχομαι να φτάσεις τα 19320752398623324053459347593465358345085342679 στο τετράγωνο χιλιόμετρα σιδερένιος! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) αντε βρε αλήτη που αντι να γραψεις για το xt εγραψες για το χοντα να τη χαιρεσαι γιώργο,απο αποψη βαψιματος σα καινουρια την εκανες,αντε να διορθοθούν και οτι αλλα προβληματα εχει!και καλα κανατε και δε τη δωσατε για 1300 ευρω,και γω ετσι ειμαι με οτι εχω,συναισθηματικος,και το xtακι μου αρχιζω και το αγαπω αλλα και το παπακι σκεφτομαι την ωρα που θα χρειασθει να το δωσω κ ας αξίζει αντικειμενικα 300 €.μαλλον θα μεινει κ αυτο μαζι μου μεχρι να (και αν) στεγνωσει απο λαδι ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ναι φίλε μου από Μολάους είμαι. Λείπω 13 χρόνια αλλά γιορτές και καλοκαιράκι κατεβαίνω κάποιες μέρες. Όταν κατέβεις στείλε κανα μηνυμα να την χαζεψουμε από κοντα την κούκλα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον dimitris_nik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Καλορίζικο το τρανσάλπ, μιας και φαίνεται σαν καινούργιο. Και κρίνοντας από τα λόγια σου, είναι σαν να το αγόρασες χθες και νιώθεις συνεχώς την ανάγκη για στοργή και προδέρμ.... Βάλε του και γυαλιστικές κρέμες, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, και θα γίνει βιτρίνας...! φιλε μου η μηχανη εχει πλυθει το πολυ 6 φορες απο την μερα που βαφτηκε! ενα κερι την περναω καθε χρονο για να μην κανει ζημια η σκονη που καθετε πανω της! συν οτι ειναι στην κατοχη μας απο το 2002 αντε βρε αλήτη που αντι να γραψεις για το xt εγραψες για το χοντα να τη χαιρεσαι γιώργο,απο αποψη βαψιματος σα καινουρια την εκανες,αντε να διορθοθούν και οτι αλλα προβληματα εχει!και καλα κανατε και δε τη δωσατε για 1300 ευρω,και γω ετσι ειμαι με οτι εχω,συναισθηματικος,και το xtακι μου αρχιζω και το αγαπω αλλα και το παπακι σκεφτομαι την ωρα που θα χρειασθει να το δωσω κ ας αξίζει αντικειμενικα 300 €.μαλλον θα μεινει κ αυτο μαζι μου μεχρι να (και αν) στεγνωσει απο λαδι ! Ρε Μπιλαρε ειπαμε απο εδω η γυναικα μου και απο εδω το αισθημα μου!!! χαχαχα!!! το συγκεκριμενο μηχανημα δεν θα φτασει εχει ριζωσει στην καρδια μου τι να λεμε τωρα!!! ελα αυριο απο κοντα να το δεις Ναι φίλε μου από Μολάους είμαι. Λείπω 13 χρόνια αλλά γιορτές και καλοκαιράκι κατεβαίνω κάποιες μέρες. Όταν κατέβεις στείλε κανα μηνυμα να την χαζεψουμε από κοντα την κούκλα. μια απο τα ιδια φιλε!!! Λογικα Σεπτεμβρη θα ειμαι κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 κ θα μαι αθήνα αυριο για κατι χαμαλοδουλειες με τη παπια αμα το ψηνεις στειλε στο κινητο να ρθω στο γυρισμο να πιουμε κανα coffee να δεις και συ τη γυναικα (daytona dy50) μιας και χεις δει μονο το αισθημα (xt600) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Έλα ρε Γιώργο..Θυμάμαι τον πατέρα σου να κυκλοφορεί με την μηχανή από τότε που ήμουν πιτσιρίκι..κούκλα ήταν και κούκλα είναι..να λύσεις όλα τα προβλήματα που έχει και να κάνετε πολλά χιλιόμετρα ακόμα μαζί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 αυτό φίλε μου λέγεται "Συνειδητό όνειρο" ..................... Ούτε συνειδητό όνειρο, ούτε τίποτα τέτοιο. Το πνεύμα του θείου Σοϊχίρο ήταν, που ακόμα και από ΄κει ψηλά που βρίσκεται φροντίζει τα πνευματικά του τέκνα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι το μηχανακι ειναι ΕΔΩ!!! Εφτασε στα χερια μου σωο απο την μεταφορα και απο αυριο ξεκιναμε συνεργειο και τα σχετικα!!!! θα σας κραταω ενημερους για την πορεια της!!!! Παλης Ξεκινημα Νεοι Αγωνες!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Να την χαιρεσαι και καλα χιλιομετρα!! Ειναι μια πολυ καλη μηχανη και με την αγαπη που της εχεις γινεται ακομα καλυτερη. Επισκευασε και τα υπολοιπα και καλες βολτες. Θελω update στα 500.000 χλμ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μπράβο ρε φίλε. Εύχομαι να την χαίρεσαι για πάντα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες