klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Είναι κάτι μέρες που για ανεξήγητο λόγο το μοτέρ δουλεύει απίστευτα καλά λες και κάτι του έχεις κάνει, σαν να το έχεις βελτιώσει ένα πράγμα. Σήμερα το μεσημέρι ήταν μια τέτοια ημέρα για μένα που ένιωθα λες και είχα πολύ καλύτερη μηχανή. Επιτάχυνε, έστριβε, κράταγε, έκανε, έρανε λες και ήταν όνειρο Μου έχει συμβεί κατά περιόδους ακόμα και στο αυτοκίνητο. Να φταίει η υγρασία, η θερμοκρασία ή η φαντασία; Σας έχει τύχει ποτέ και αν ναι έχετε σκεφτεί γιατί; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 εμενα το κανει αυτο σε θερμοκρασιες 25-35 βαθμους γιατι εκυ ειναι ριθμισμενο το κομαντερ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Σήμερα η μηχανή μου πάει σκατά τελείως. Δεν στρίβει, δεν φρενάρει κάνει ένα παράξενο θόρυβο το μοτέρ που μου σπάει τα νεύρα. Εχθές όμως πετούσε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ειναι τιποτα σοβαρο. Παρε ασπιρινουλα και ξαπλωσε μεχρι να σου περασει Με αυξημενα ποσοστα υγρασιας ο κινητηρας δουλευει καλυτερα με αυξημενα ποσοστα υγρασιας και πιο δροσερο καιρο ακομα καλυτερα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2013 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Είναι κάτι μέρες που για ανεξήγητο λόγο το μοτέρ δουλεύει απίστευτα καλά λες και κάτι του έχεις κάνει, σαν να το έχεις βελτιώσει ένα πράγμα. Σήμερα το μεσημέρι ήταν μια τέτοια ημέρα για μένα που ένιωθα λες και είχα πολύ καλύτερη μηχανή. Επιτάχυνε, έστριβε, κράταγε, έκανε, έρανε λες και ήταν όνειρο Μου έχει συμβεί κατά περιόδους ακόμα και στο αυτοκίνητο. Να φταίει η υγρασία, η θερμοκρασία ή η φαντασία; Σας έχει τύχει ποτέ και αν ναι έχετε σκεφτεί γιατί; βενζινη .. μεχρι και στο παπι το εχω παρατηρησει .... αν εχει τυχει και εχεις βαλει καλης ποιοτητας βλεπεις διαφορα στο μοτερ .. τωρα για τ αλλα παιζει και η διαθεση σου ρολο ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 συντροχε μου εχει τυχει αρκετες φορες!! απο την μερα που ξεκινησα ενα συγκεκριμενο πρατηριο το μηχανακι εχει αλλαξει δουλεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Και στα δικά μας... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο και γενικά δεν έχω παράπονο και η αλήθεια είναι ότι το γέμισα πριν λίγο πάλι εκεί. Να έβαλε και ναφθαλίνη σήμερα; χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά από βενζίνη σε βενζίνη... αφού δεν άλλαξες βενζίνη τότε μάλλον νέφτι θα σου έριξε μέσα (αυτό με την υγρασία άκρως ενδιαφέρον! δεν είχα ιδέα! νόμιζα ότι όσο πιο κρύος ο αέρας τόσο καλύτερα γιατί περιέχει περισσότερο οξυγόνο σε χαμηλό υψόμετρο βέβαια... αλλά για υγρασία δε ήξερα...) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2013 από τον Derek_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο και γενικά δεν έχω παράπονο και η αλήθεια είναι ότι το γέμισα πριν λίγο πάλι εκεί. Να έβαλε και ναφθαλίνη σήμερα; χαχαχαχα το μοτερ σου ειναι πολουσιο σε καυσιμο λογο ζεστης και ποιο αρεου αερα (τραβαει ποιο μεγαλη ποσοτητα μεσα) ηρθαν τα μηγματα τσα ισια τους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Χμμ όντως είναι πολύ πλούσια τα μίγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrakoc 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές στο αυτοκίνητο όμως. Λόγω ποιότητας βενζίνης πιστεύω είναι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2013 από τον Spyrakoc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο και γενικά δεν έχω παράπονο και η αλήθεια είναι ότι το γέμισα πριν λίγο πάλι εκεί. Να έβαλε και ναφθαλίνη σήμερα; χαχαχαχα Προσεξε μην εβαλε τιποτα τολουολιο, βενζολιο ή βιοαιθανολη. Αν καις κατι απο αυτα ναι μεν πας καλυτερα (απο αποψη δυναμης) αλλα εκτοξευεις θερμοκρασιες στα υψη και καταστρεφεις τους καταλυτες (αν εχεις) Κατα τα αλλα μπορει να οφειλεται στην αρκετη υγρασια του περιβαλλοντος που ριχνει την θερμοκρασια του εισερχομενου αερα με αποτελεσμα καλυτερη καυση καυσιμων και αξιοποιηση αυτης για παραγωγη ενεργειας (οσο πιο κρυος ο αερας τοσο καλυτερη η καυση του κατι αντιστοιχο που κανει το νιτρο σε πολυ μικροτερη κλιμακα ομως για αυτο λενε οτι το υγρο οξυγονο μπορει να προκαλεσει εκρηξη κατω απο συνθηκες υψηλης θερμοκρασιας και πιεσης) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2013 από τον VaggosGLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Τόχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. http://www.mybike.gr/topic/39009-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CF%8C/page__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Η υγρασία στο μίγμα ανεβάζει την πραγματική συμπίεση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Μάλλον ολινξελαιο του έβαλαν 95 μπρεμπονιων αφού λέει στρίβει και φρενάρει καλύτερα ....... εκτός και αν ο γκουχ γκουχ καθαρός αέρας του Πλατάνου έδωσε φτερά στο μοτορι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Είναι κάτι μέρες που για ανεξήγητο λόγο το μοτέρ δουλεύει απίστευτα καλά λες και κάτι του έχεις κάνει, σαν να το έχεις βελτιώσει ένα πράγμα. Σήμερα το μεσημέρι ήταν μια τέτοια ημέρα για μένα που ένιωθα λες και είχα πολύ καλύτερη μηχανή. Επιτάχυνε, έστριβε, κράταγε, έκανε, έρανε λες και ήταν όνειρο έλα πες-πες πότε ανοίγεις θέμα στα "Ευχαριστα" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 συντροχε μου εχει τυχει αρκετες φορες!! απο την μερα που ξεκινησα ενα συγκεκριμενο πρατηριο το μηχανακι εχει αλλαξει δουλεμα που βάζεις αρχηγέ μου? στειλε πμ αν θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Για τη μηχανή δεν μπορώ να πω ότι το έχω νιώσει. Για τον εαυτό μου όμως πολύ συχνά. Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι εγώ την πάω ενώ άλλες ότι με πάει αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotisathens 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 κι εγω το εχω παθει αυτο μαλλον ψυχολογικο ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Μου έχει συμβεί μερικές φορές. Συνήθως πάει πάντα μια χαρά αλλά είναι κάποιες φορές που νοιώθω σαν να μην τραβάει,σαν να μην έχει "όρεξη". Και σήμερα το πρωί μου συνέβη αυτό και απλά πήγαινα χαλαρά-χαλαρά. Βενζίνες δεν νομίζω να επηρεάζουν γιατί απο τον ίδιο βάζω.Η θερμοκρασία μπορεί να παίζει ρόλο αλλά νομίζω πως είναι τελείως ψυχολογικό. Απο την άλλη έχει συμβεί μερικές φορές να νομίζω πως η μηχανή είναι πιο γρήγορη και πιο εύκολη αλλά αυτό είναι σίγουρα ψυχολογικό και νομίζω έχει να κάνει με την διάθεση του αναβάτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Μάλλον ΕΣΥ ένοιωθες καλά Γιώργο και σου έβγαινε και στην μηχανή η ίδια αίσθηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Είσαστε κάτι φάτσες όλες, το Goldwing έρχεται.............not Πάντως ένα κόμπιασμα που μου κάνει πάντα στην εκκίνηση στα φανάρια, σήμερα απουσίαζε εντελώς. Όσο για την διάθεση το πουλάκι πάει πέταξε προχθές για USA :( 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Είναι κάτι μέρες που για ανεξήγητο λόγο το μοτέρ δουλεύει απίστευτα καλά λες και κάτι του έχεις κάνει, σαν να το έχεις βελτιώσει ένα πράγμα. Σήμερα το μεσημέρι ήταν μια τέτοια ημέρα για μένα που ένιωθα λες και είχα πολύ καλύτερη μηχανή. Επιτάχυνε, έστριβε, κράταγε, έκανε, έρανε λες και ήταν όνειρο Μου έχει συμβεί κατά περιόδους ακόμα και στο αυτοκίνητο. Να φταίει η υγρασία, η θερμοκρασία ή η φαντασία; Σας έχει τύχει ποτέ και αν ναι έχετε σκεφτεί γιατί; Μηπως για καποιο λογο εσυ αισθανεσαι τελεια σημερα. Μη ξεχνας οτι απο τις 100 σκεψεις που υπαρχουν στο κεφαλι μας οι 15 ειναι ασυνειδητες, δε γνωριζουμε καν οτι υπαρχουν & δε τις ελεγχουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Συνήθως είναι στο μυαλό μας... Δεν στροφάρει πάντα επαρκώς και η αντίληψη, οι αισθήσεις και οι αντιδράσεις μας πάνε περίπατο. Αν το σκεφτείς πιο προσεκτικά θα δεις ότι αυτή τη μέρα ήταν και άλλα πράγματα που σου φάνηκαν στραβά. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Συνήθως άγχος, κούραση, κακός ύπνος είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες. Όταν μάλιστα είναι στα φόρτε του καλύτερα να αφήνεις το μηχανάκι στην άκρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες