Jump to content
dEvilKinG

Κληση.

Recommended Posts

Λοιπον επειδη προσφατα εφαγε φιλος μου προστιμο σας διαβεβαιω οτι οι καμερες λειτουργουν κανονικα (το που ειναι τα κεντρικα δεν ξερω)

Κοιτα πανω στην κληση πανω αριστερα γραφει σε ποια υπηρεσια ειναι χρεωωμενη και πηγαινε εκει στο Γραφειο παραβασεων κανε μια ενσταση και ζητα ακροαση με τον διοικητη. Επανω η κληση λογικα γραφει και ποιος την εγραψε πες του πως εχουν τα πραγματα και λογικα (αν ολα πανε καλα) θα ακυωθει και λογω λαθους στα προστιματα. Πιστευω καλα ειναι να αναφερεις και ολο το συμβαν στον Δοιηκητη για να μην υπαρξουν τετοιες καταστασεις μελλοντικα.

Παντως εμενα με ειχανε γραψει καμερες οτι πηγαινα με πανω απο 190 στην Αθηνα με ενα μαυρο Ford. Εν το μεταξυ οι πινακιδες ταιριαζαν με τις δικες μου αλλα οχι και τα μοντελα. Επειδη ο τροχαιος που ανελαβε να κοψει την κληση βαρεθηκε να το ψαξει την εστειλε καρφι χωρις να ελεγξει τιποτα. Μολις το καταλαβα πηγα στον Δοιηκητη του ειπα αποκλειεται να ειναι δικο οχημα, του ειπα (και με αποδεικτικα απο σερβις) οτι το αυτοκινητο ηταν ακινητοποιημενο σε αλλη πολη και μεσα απο τα κομπιουτερ βρηκαμε την ακρη και μου την εσβησε. Πιθανον κατι παρομοιο να κανει και σε σενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπον φιλε εντελως φιλικα μηπως λεω μηπως εφαγες κανα κοκκινο λογο του οτι πρωι δεν εχει κινηση (ολοι το εχουμε κανει καποια στιγμη).

επισης πανω στην κληση λεει ακριβως σε ποια υπηρεσια θα πρεπει να απευθυνθεις. επισης το κοκκινο ειναι 700 ευρω οποτε σου εβαλαν ενα κοκκινο 700 ευρω συν αλλο ενα κοκκινο 350 ευρω γιατι παει συρρεων και πληρωνεις το μισο και δεν σου εβαλαν καθολου την αναστροφη.

παντα να ξερεις οταν υπαρχουν 2 παραβασεις και παντα αυτη που εχει το μεγαλυτερο προστιμο παει ως κυρια και μπαινει ολο το ποσο της παραβασης και ολες οι υπολειπες πανε σαν συρρεων παραβασεις και μπαινει το μισο προστιμο. στην περιπτωση που και οι δυο παραβασεις ειναι το ιδιο προστιμο (οπως στην δικια σου) η μια παει το κανονικο ποσο και η αλλη το μισο. επισης αν διαβασεις το ροζ χαρτακι στην πισω σελιδα λεει ποσες μερες εχει περιθωριο να κανεις ενσταση. ακομα αν πληρωσεις το προστιμο εντος 10 ημερολογιακων ημερων ειναι το μισο.

πιστευω να σου ελυσα οές της αποριες.

ακου τωρα... πανε σε ενα δικηγορο και πες του τι εγινε. δες αν μπορει λογο καποιου λαθους πανω στην κληση να στη βγαλει ακυρη.(γινεται αυτο)

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι τα διαδικαστικα ειναι οπως ανεφεραν οι προλαλησαντες αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση απο που και ως που σε γραψανε το πρωι για κοκκινα και αναστροφη στους Αμπελοκηπους...

Τη στιγμη που στους γυρω δρομους Αλεξανδρας, Βασσιλισης Σοφιας, Συγγρου γινοτανε της π***** απο αναστροφες,κοκκινα μπροστα στα ματια των αστυνομικων και αντιδραση καμια! Το μονο που εχω να πω ειναι ελεος...

Σου ευχομαι να βρεις καποια ακρη με κανεναν δικηγορο ή αν βρεις λυση μεσω καποιας καμερας γιατι και εμενα με ειχανε γραψει πριν καιρο και ξερω πως ''ποναει''...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1050 ευρω δεν γινεται να τον εγραψαν για 2 κοκκινα και αναστροφη. δεν βγαινουν τα νουμερα στην προσθεση. 2 κοκκινα του εβαλαν 700 + 350 = 1050

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το τί μπορείς να κάνεις από την στιγμή που υπέγραψες την κλήση, η απάντηση είναι μάλλον ΤΙΠΟΤΑ.

Εσύ έκανες την αναστροφή (κακώς) αυτοί σου "φόρτωσαν" και τα φανάρια που πιστόλιασε ο προηγούμενος που δεν σταμάτησε (πολύ κακώς). Νόμος της ζούγκλας, ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου φαινεται πολυ τραγικο να σου ορτωσαν 2 κοκκινα χωρις λογο.και επισης μου φαινεται πολυ πιο τραγικο το οτι το δεχτηκες...μηπως περασες κανα βαθυ πορτοκαλι?αλλιως δεν μπορω να δωσω εξηγηση. με την ιδια λογικη γραφουν τον καθενα για οτι θελουν και δεν μιλαει κανενας.

δηλαδη αν σου ελεγαν αλλες 100 παραβασεις θα ελεγες ναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εκανες κ υπογραψες την κληση - αλλα επρεπε να εγραφες κατω απο την υπογραφη σου ( υπογραφω με καθε επιφυλαξη γιατι ΔΕΝ περασα τα

κοκκινα κλπ την ανωτερω κληση ) δυστυχως φιλε εμπλεξες , ειναι

παρα πολλα τα λεφτα κ σιγουρα μεγαλη αδικια αν ΔΕΝ τα περασες τα φαναρια με κοκκινο ... οι καμερες λογω του γερμαναρα ( σοιμπλε ) σιγουρα θα

λειτουργουσαν ,αλλα σιγα τωρα αν δεν ειναι γνωστος - γνωστου σου κλπ ο διοικητης μην ασχοληθει με τις καμερες ... οταν πας στον διοικητη να

πας με τον φιλο που ηταν ΜΑΖΙ σου . μαγκες απαξ κ γραφτει κληση ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ .... απο προσωπικη εμπειρια φιλου μου προσφατα με πολυ

βαρβατο μεσο (παραβαση κοκκινου ) ... γιατι παει κατευθειαν στο δημο - πρωτα πληρωσε κ αφου πηγε την αποδειξη πηρε πινακιδες κ αδεια αυτ/του

μαγκες εχουν αλλαξει τα

πραγματα κ υπαρχει ΕΝΤΟΛΗ για εισπραξη προστιμων κ γρηγορα κ τσεκουρατα ..... καλα ξεμπερδεματα φιλε

Τροποποιήθηκε από τον sotirisss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περασα κανενα κοκκινο, δεν ημουν προκλητικος ουτε στον λογο ουτε με το αμαξι μου. (Ξεχασα να αναφερω οτι ημουν με αμαξι, το DRZ εχει πουληθει.) Με σταματησε αμεση δραση και με πηγε στο τμημα για εξακριβωση.

Την αναστροφη δεν την εχει γραψει, στην κληση, 2 κοκκινα εγραψε.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sotirisss μην ορκίζεσαι στην Ελλάδα ζούμε, πάρα πολύ κοντινός μου άνθρωπος έσβησε κόκκινο με αναστροφή και αφού πέταξε τα χαρτιά στην μάπα του οργάνου από την τσαντίλα του γιατί τα πρόστιμα έβγαιναν πάνω από την αξία του οχήματος.

Και εκεί που λες αποκλείεται και δεν σβήνουν πλέον οι κλήσεις και κυρίως μετά την συμπεριφορά του, τσουπ σε 3-4 ημέρες βρέθηκε με το δίπλωμα στο χέρι, δεν πλήρωσε τίποτα και τα πάντα εξαφανίστηκαν.

Σημειωτέον ότι ο δικός μου δεν είχε βύσμα μέχρι εκείνη την ημέρα, απλά του την κάρφωσε και άρχισε να ψάχνει ποιος μπορεί να του την σβήσει.

Είναι όντως πιο δύσκολο σε σχέση με παλιότερα αλλά ο μπάρμπας στην Κορώνη και ο ντενεκές με το λάδι δουλεύουν ακόμα...........δυστυχώς :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο ένα θέμα γνήσιας ελληνικής οδικής νοοτροπίας. Κλειδώθηκε και το άλλο για να τα βαζατε μαζί ώστε να μην αυγατίζουν οι νοοτροπίες και οι γνώσεις σας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν πηγα σημερα αφου ημουν σχετικα απροετιμαστος. Θα κατσω το σ/κ να το ψαξω οσο μπορω και δευτερα θα παω. Θα ενημερωσω αν γινει κατι.

Άλλο ένα θέμα γνήσιας ελληνικής οδικής νοοτροπίας. Κλειδώθηκε και το άλλο για να τα βαζατε μαζί ώστε να μην αυγατίζουν οι νοοτροπίες και οι γνώσεις σας....

Δεν ξερω αν το καταλαβες δεν ζηταω να συγχωροχαρτι. Μου φορτωσαν 2 κοκκινα φαναρια και οχι την παραβαση που εκανα(αναστροφη). Εχω αρχισει και δουλευω βραδυ και κανω πολυ μεγαλη αποσταση για να κυκλοφορω χωρις διπλωμα για 2 μηνες(Νεα μακρη - Κεντρο Αθηνας), χωρια τα λεφτα που δεν υπαρχουν για την κληση. Με αυτο που μου εκανε ο καραγκιοζης μου στερει χρηματα που θα μπορουσα να εχω αποταμιευσει και χρηματα απο την δουλεια που δεν θα μπορω να πηγαινω, ή θα πρεπει να πληρωνω ΚΤΕΛ 6 ευρω και 3 ευρω μετρο.

Αμα θεωρεις γνησια ελληνικη νοοτροπια οτι ψαχνω το δικιο μου και οχι να την σκαπουλαρω με καποια λαδια, θα σε χαρακτηρισω τουλαχιστων εκτος θεματος, για να μην πω τιποτα και ακουστει βαρυ.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω πάντως για τις παραβιάσεις των κόκκινων ή για την ανστροφή αλλά τα 1050 με φαίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεφερε το και αυτο.

Πες γενικα οτι η οικογενεια σου ειναι σε δυσκολη οικονομικη κατασταση και δουλευεις νυχτα για να τα βγαλετε περα και πας καθε βραδυ απο νεα μακρη - αθηνα και οτι χρειαζεσαι το αυτοκινητο και μπλα μπλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεφερε το και αυτο.

Πες γενικα οτι η οικογενεια σου ειναι σε δυσκολη οικονομικη κατασταση και δουλευεις νυχτα για να τα βγαλετε περα και πας καθε βραδυ απο νεα μακρη - αθηνα και οτι χρειαζεσαι το αυτοκινητο και μπλα μπλα...

Λογια διοικιτή

"εχει ερθει ανθρωπος με ογκο και δεν μπορέσαμε να κανουμε κατι, το κράτος δεν λυπάται, δεν εχει συναισθήματα"

Τροποποιήθηκε από τον jutzel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δυσκολεύτηκα λίγο να πιστέψω το σκηνικό, αλλά από την άλλη τι λόγο έχεις να πεις ψέμματα. Εγώ νομίζω δεν θα την υπέγραφα την κλήση. Κι ας καθόμασταν μέχρι το πρωί. Θα το έφτανα στα άκρα. Δεν μπορώ να υπογράψω για κάτι που δεν έκανα. Ποια κόκκινα; Συνήθως γίνετε το αντίθετο, κάνουμε την μακακία και αν πεσουμε σε καλό στρουμφ μας γράφει για καμιά ζώνη ή κάτι άλλο ώστε να την βγάλουμε φθηνά, αλλά αυτό... Τι να πω... Μην το αφήνεις, σήμερα έπρεπε να πας στον διοικητη όσο ήταν φρέσκο. Να πας την δευτέρα τι να πεις, ξέρετε πριν 5 μέρες με γράψατε για 2 κόκκινα αλλά δεν πέρασα κανένα; Στη βράση κολλάει το σίδερο. Μη σου πω θα πήγαινα και με δικηγόρο και θα του έλεγα του διοικητη ότι αυτό το πράγμα εγώ δεν το πληρώνω και θα το φτάσω στα άκρα. Κάτι τέλος πάντων... Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν βρίσκω λογο που δεν πέρασες ακόμα απο την τροχαία, αν πας τελευταία στιγμή οσο κάλος και να ειναι ο διοικητής δεν νομίζω να μπορεί να κανει πολλά αν περάσουν οι μέρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλευω βραδυ και δεν ειχα χρονο να παρω διαφορα τηλεφωνα να ενημερωθω για το τι μπορω να κανω και το αφησα για δευτερα ωστε να μην παω απλα και να κλαιγομαι. Θελω τα λογια μου να μπορω να τα στηριξω και νομικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. οι κάμερες που υπάρχουν στους δρόμουν "βλέπουν" αλλά δεν καταγράφουν. 2. Σε σταμάτησε λες η άμεση δράση. Άρα στην άμεση δράση θα απευθυνθείς για παράπονα εκτός αν ήρθαν μετά τροχονόμοι κ σε έγραψαν. 3. Σε πήγαν προσαγωγή λες. Άρα μεγάλε κάποιο λάκο έχει η φάβα. Σε σταμάτησε αμεσοδρασίτικο, σε έγραψε (ΛΕΣ) δύο κόκκινα που δεν πέρασες και σ επήγε και προσαγωγή;;;;; Μόνο νορμάλ δε μου ακούγονται. Άλλη όρεξη δλδ αυτοί δεν είχαν πρωί πρωί να τσακώνονται μαζί σου; 4. Κάτω κατω η κλήση έχιε τρεις γραμμές που αναφέρει τη δικάσιμο σε περίπτωση που δε θες να πληρώσεις. Μπορείς απλούστατα να μην πληρώσεις κ να πας στο δικαστήριο. 5. Ουδεμία σημασία έχιε το αν υπέγραψες την κλήση.

Επίσης. εδώ με΄σα ακούμε μόνο τη δική σου φωνή και αυτά που λες εσύ. Δεν ακούμε την άλλη πλευρά οπότε ορισμένοι ας είστε λίγο πιο αντικειμενικοί. Εγώ ας πούμε γτ να σε πιστεύσω; Δλδ δύο αστυνομοι σταμάτησαν έναν τυχαίο και του βάλαν δύο κόκκινα;;;;;;;; Δλδ δε μπορούσαν να βρουν 'έναν που όντως πέρασε δυο κόκκινα; Τόσοι τα περνάνε γτ εσένα τόσο άδικα λοιπόν;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. οι κάμερες που υπάρχουν στους δρόμουν "βλέπουν" αλλά δεν καταγράφουν. 2. Σε σταμάτησε λες η άμεση δράση. Άρα στην άμεση δράση θα απευθυνθείς για παράπονα εκτός αν ήρθαν μετά τροχονόμοι κ σε έγραψαν. 3. Σε πήγαν προσαγωγή λες. Άρα μεγάλε κάποιο λάκο έχει η φάβα. Σε σταμάτησε αμεσοδρασίτικο, σε έγραψε (ΛΕΣ) δύο κόκκινα που δεν πέρασες και σ επήγε και προσαγωγή;;;;; Μόνο νορμάλ δε μου ακούγονται. Άλλη όρεξη δλδ αυτοί δεν είχαν πρωί πρωί να τσακώνονται μαζί σου; 4. Κάτω κατω η κλήση έχιε τρεις γραμμές που αναφέρει τη δικάσιμο σε περίπτωση που δε θες να πληρώσεις. Μπορείς απλούστατα να μην πληρώσεις κ να πας στο δικαστήριο. 5. Ουδεμία σημασία έχιε το αν υπέγραψες την κλήση.

Επίσης. εδώ με΄σα ακούμε μόνο τη δική σου φωνή και αυτά που λες εσύ. Δεν ακούμε την άλλη πλευρά οπότε ορισμένοι ας είστε λίγο πιο αντικειμενικοί. Εγώ ας πούμε γτ να σε πιστεύσω; Δλδ δύο αστυνομοι σταμάτησαν έναν τυχαίο και του βάλαν δύο κόκκινα;;;;;;;; Δλδ δε μπορούσαν να βρουν 'έναν που όντως πέρασε δυο κόκκινα; Τόσοι τα περνάνε γτ εσένα τόσο άδικα λοιπόν;;;;

Αρχηγε δεν με πηγαν προσαγωγη, η αμεση δραση δεν εχει μπλοκακι για κλησεις, οποτε πρεπει να με πανε στο τμημα για να μου την κοψουν.

Δεν με ενδιαφερει αν με πιστευεις η οχι. Δεν εχω λογο να σε πεισω στην τελικη.. Τα συμπερασματα τυπου "αρα καποιο λακο εχει η φαβα" κρατα τα για την κουζινα σου.

Να'σαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

roussel...Για να ακουσουμε και την φωνή του αλλου θα πρεπει να γραφτεί στο φορουμ και αυτος που τον εγραψε και θα πρεπει να τον υποχρεωσουμε να απαντήσει στο θέμα. Στο τελος με τα πολλα θα πείσουμε καποιους που δεν πιστευουν αυτα που λεει ο devilking και ετσι θα καταφερουμε να κανουμε μια τρυπα στο νερο. Δεν το ειπε να σε πείσει, ξερει οτι δεν θα κρινουμε εμεις τι θα γινει με το προστημο, αλλα ενημερώνει και οσοι εχουμε καποια σημβουλή την λεμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι απλά μην ζορίζεστε τόσο μάγκες. Ένας τύπος εδώ μέσα λέει κάτι. Δε σημαίνει ότι λέει αλήθεια έτσι δεν είναι; Γατί να δωθούν συμβουλές σε έναν τύπο που όπως λέει ο ίδιος κάνει αναστροφή τα χαράματα, με ότι κινδύνους αυτό ενέχει. Και ο ίδιος τύπος σύμφωνα με την αστυνομία περνάει και δύο κόκκινα. Κανείς δε ξέρει όλο το στόρυ και όλη την αλήθεια. Ακόμη δε μου απάντησες γτ να γράψουν εσένα τόσο άδικα ένα τόσο τεράστιο πρόστιμο κ όχι κάποιον που όντως πέρασε δύο κόκκινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην εισαι απολυτος σε αυτο.. Εχω πετυχει και εγω σκηνικο με τον κολλητο μου και μπατσους που επειδη καπου στραβωσε του λεγανε οτι θα του φορτωσουνε μια τσαντια που ειχε γινει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην εισαι απολυτος σε αυτο.. Εχω πετυχει και εγω σκηνικο με τον κολλητο μου και μπατσους που επειδη καπου στραβωσε του λεγανε οτι θα του φορτωσουνε μια τσαντια που ειχε γινει...

γιατι το καθαρότατο βιντεο στο youtube που οι δελταδες φερνουν μπουκαλια και γκαζακια και τα βαζουν στη τσαντα του παιδιου,τον ενοχοποιοουν και τον χωνουν μεσα?οπως και το δικο μου παραδειγμα που ειπα στη πρωτη σελιδα,που τελικα δεν με γραψαν,γιατι αραγε?μηπως ελεγαν ψεματα?

Κουραστηκα με τους υπερασπιστες της ελληνικης αστυνομιας τελευταια

ο russel δεν εχει κανει ποτε αναστροφη σε ολη του τη ζωη,πολλοι τελειοι μαζευτηκαν

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα