Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μεταξύ μας τώρα πάντως, και εσύ αν έβλεπες κάποιον να κόβει ταχύτητα, να κόβει αριστερά για να στρίψει εννοείται πως θα έκανες ότι και ο άλλος από πίσω που τώρα κατηγορείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μεταξύ μας τώρα πάντως, και εσύ αν έβλεπες κάποιον να κόβει ταχύτητα, να κόβει αριστερά για να στρίψει εννοείται πως θα έκανες ότι και ο άλλος από πίσω που τώρα κατηγορείς... Και ο gansan θα το έκανε και εσύ θα το έκανες και εγώ θα το έκανα σίγουρα αλλά είναι λάθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λες; Άν ήταν έτσι στα 100.000km που έχω στο τιμόνι θα είχα σαρώσει πολύ κόσμο ή τουλάχιστον θα είχα φτάσει κόντα στο να το κάνω. Κάτι διαφορετικά θα κάνω λοιπόν. Δεν είναι Αθήνα εδώ. Σημανσή δεν υπάρχει, πλάτος δρομου δεν υπάρχει, αυτά τα πράματα είναι ψιλοαυτονόητα Και πολύ αμφιβάλλω αν εσύ που το ισχυρίζεσαι αυτό σε ένα τέτοιο προσπέρασμα δεν προσαρμόζεις τουλάχιστον την ταχύτητα σου στην ταχύτητα του προπορευόμενου. Τι να σου πω η σκέψη μόνο του ότι έχω μπροστά μου κάποιον στο ρεύμα μου έστω με φλάς με εμένα να κατευθύνομαι με +70-90km/h καταπάνω του μου κάθεται κάπως Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον gansan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο δικηγόρος σου, δεν εχει άποψη για την καταγραφη απο Τροχαία + Νοσ/μείο ? Ειδικα με το 2ο, υπάρχουν πάντα περιθώρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Για το νοσοκομείο δεν ειπώθηκε τίποτα. Για τα υπόλοιπα το θεωρεί προφανές ποιος έφταιγε. Απλά μου τα παρουσιάζει. Μακάρι να είναι κιόλας. Με ακόμα δυο έτυχε να συζητήσω και δεν είχαν ένσταση κάπου. Είδωμεν Στο δελτίο τροχαίας δεν έχω πει τίποτα που να με ενοχοποιεί και ο άλλος τίποτα που να τον απενοχοποιεί. Δεν ξέρω κατά πόσο λαμβάνεται υπόψιν. Υπάρχει στις πρώτες σελίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλά μάλλον θα είναι να έρθω σε μια επαφή με το διακανονιστή τους χωρίς να περιμένω πολλά όμως. Θα τους πάρω αύριο ένα τηλέφωνο.Υπαιτιότητα ναι μεν θεωρώ ότι έχω άλλα σε ποσοστό πολύ μικρότερο του 30% που μου δίνουν αυθαίρετα αυτοί. Ναι μεν να δεχθώ κάποια πράματα και να μην το παίζω οσία άλλα όχι και να κάτσω να μου πιάσουν το κώλο. Αυτά τα λεφτά κάνω δυο χρόνια+ να τα βάλω στην άκρη. Αν θα παρεις τηλεφωνο θα παρεις ΜΟΝΟ για να κλεισεις ραντεβου και να πας απο κοντα ... Προσωπικα θα πηγαινα ΧΩΡΙΣ να παρω τηλεφωνο . και ξαναλεω με ηρεμο τροπο για να βρεις την καλυτερη δυνατη λυση γιατι και εγω πιστευω οτι εχεις ξεκαθαρη συνυπαιτιοτητα το ποσοστο της οποιας δυστυχως δεν υπαρχει μαθηματικος τροπος να βρεθει και πιστευω οτι ενα 20-30% δεν σε αδικεί . Με ηρεμια και χρησιμοποιοντας λογικα επιχειρηματα θα βρεις την λυση .. Αναμενω νεα σου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Δεν έχω σκοπό να αφήσω τη δουλειά μου και να κάνω ταξίδι 2+ ημερών ειδικά όταν πρόκειται να πάω για να ακούσω βλακείες.Αν είχαν δείξει ένα πρόσωπο μέχρι τώρα ίσως να το έκανα. Το αφήνω στον αυτόματο με το δικηγόρο μου και τελειώνει ή ιστορία. Αρκετά έχω χαλαστεί μέχρι τώρα Είναι να χάσω τα διπλά απο όσα ξοδέψει μέχρι τώρα, ας τα χάσω, τουλάχιστον δεν πάω αμαχητί απέναντι στο κάθε λαμόγιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Sorry νομιζα πως ηταν ευκολη η προσβαση στην ασφαλιστικη. Τοτε τηλεφωνο και του στελνεις τα "αποδεικτικα" που σου ειπα με mail. Επισης διευκρυνεισε σε παρακαλω τι εννοεις με τα παρακατω που εγραψες : Με πήραν τηλέφωνο απο το ταμείο της ασφάλειας του άλλου και ζητάνε λογαριαμό να μου κάνουν την κατάθεση (κοίτα να δεις τι γρήγορα οι άνθρωποι που κοιτάνε να με εξυπηρετήσουν...) 3000€ λέει έχει αντικειμενική αξία η μηχανή σου (Versys '08 ABS full προσεγμένο), 1800€ κοστίζει όπως είναι τρακαρισμένο, μας μένει η διαφορά 1200€. Σου δίνουμε και υπαιτιότητα 30% (επειδή έκοψες ταχύτητα χωρίς λόγο ), τελικό πληρωταίο 800€. Eσυ τι καταλαβες οτι σου προτειναν ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ότι προτίθενται να μου δώσουν 800€ και όλα καλά. Τι άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ότι προτίθενται να μου δώσουν 800€ και όλα καλά. Τι άλλο; Δεν εχω καταλαβει πως βγαζουν αυτο το ποσο ... Εισαι σιγουρος οτι εσυ εχεις καταλαβει ? Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι το πανε για ολικη καταστροφη . Τα 1800€ πως τα υπολογιζουν ? οτι θα το πουλησεις ή θα το αγορασουν αυτοι - μαντράς ? Κανονικα οταν παει καποιο οχημα για ολικη , το αγοραζει ειτε μαντρας ειτε μενει στην κατοχη του ιδιοκτητη αφου εχει και στις δυο περιπτωσεις συμφωνηθει το ποσο που ειτε θα πληρωσει ο μαντρας για να το αγορασει ειτε θα αφαιρεθει απο την αποζημιωση που θα λαβει ο ασφαλισμενος που εχει ζημιωθει . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Τι να σου πω η σκέψη μόνο του ότι έχω μπροστά μου κάποιον στο ρεύμα μου έστω με φλάς με εμένα να κατευθύνομαι με +70-90km/h καταπάνω του μου κάθεται κάπως Αν ο νεαρός με το αυτοκίνητο πήγαινε με +70km/h (δεν συζητώ καν τα 90), αυτή τη στιγμή δε θα έγραφες στο forum φίλε μου! Το ότι σηκώθηκες, έβγαλες φωτό του δρόμου και δεν τραυματίστηκες (ευτυχώς) δείχνει πως η διαφορά ταχυτήτων των δύο οχημάτων πρέπει να είναι χοντρικά 30km/h. Υποθέτω κάπου 40km/h εσύ και 70±km/h ο νεαρός. Για τη συμπεριφορά της ασφαλιστικής του άλλου, στα είχα αναφέρει από εδώ και κάτω. Δυστυχώς η κατάσταση εξελίχθηκε ακόμα χειρότερα και εύχομαι να βγάλεις άκρη, χωρίς δικαστήρια κοκ. Αν καταφέρεις να πάρεις ένα 2χίλιαρο, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Στο αφήνουν να το πουλήσεις εσύ στην τιμή που νομίζουν αυτοί. Ε ποιος μλκς θα βρεθεί να το πάρει από σένα 1800€ τη στιγμή που οι ζημιές ανέρχονται στα 3300€ χωρίς την εργασία για να το φτιάξει ή να το πουλήσει για ανταλλακτικά ενώ με 3000€(βάση των δικών τους υπολογισμών) μπορεί να βρει άλλο ατρακάριστο Η μηχανή ήταν άψογη. Την έφτιαξα γιατί την ξέρω και θεωρώ ότι άξιζε να τη φτιάξω έτσι όπως την έφτιαξα τουλάχιστον χωρίς να αφήσω στραβές ζάντες και καλάμια. Η αλήθεια είναι όταν την πήγα για επισκευή δεν περίμενα τόσο λογαριασμό. Στραβά καλάμια και ζάντα φανήκαν μετά. Στο γκαράζ την έχω. Αυτές είναι οι τιμές για αντίστοιχο μοντέλο http://www.car.gr/cl...ied=&so=pr&or=a Ta 3000€ που μου δίνουν είναι η χαμηλότερη τιμή για αυτή που μπορεί να βρει κάποιος για versys γενικότερα που και γω δεν ξέρω τι μπορεί να έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν ο νεαρός με το αυτοκίνητο πήγαινε με +70km/h (δεν συζητώ καν τα 90), αυτή τη στιγμή δε θα έγραφες στο forum φίλε μου! Το ότι σηκώθηκες, έβγαλες φωτό του δρόμου και δεν τραυματίστηκες (ευτυχώς) δείχνει πως η διαφορά ταχυτήτων των δύο οχημάτων πρέπει να είναι χοντρικά 30km/h. Υποθέτω κάπου 40km/h εσύ και 70±km/h ο νεαρός. Ξυστά με πήρε. Σχάρα μπακαζίερας βρήκε, δεξί μαρσπίε και μάλλον και μπροστά δάγκανα αφού τη βρήκα μες τη ζάντα. Το πόδι μου δε ξέρω πως γλύτωσε. Μάλλον επειδή ανασηκώθηκε και με πέταξε στον αέρα. Αν με είχε πάρει κανονικά θα είχα το λιγότερο μόνιμη σοβαρή ζημια Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον gansan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Στο αφήνουν να το πουλήσεις εσύ στην τιμή που νομίζουν αυτοί. Ε ποιος μλκς θα βρεθεί να το πάρει από σένα 1800€ τη στιγμή που οι ζημιές ανέρχονται στα 3300€ χωρίς την εργασία για να το φτιάξει ή να το πουλήσει για ανταλλακτικά ενώ με 3000€(βάση των δικών τους υπολογισμών) μπορεί να βρει άλλο ατρακάριστο Η μηχανή ήταν άψογη. Την έφτιαξα γιατί την ξέρω και θεωρώ ότι άξιζε να τη φτιάξω έτσι όπως την έφτιαξα τουλάχιστον χωρίς να αφήσω στραβές ζάντες και καλάμια. Η αλήθεια είναι όταν την πήγα για επισκευή δεν περίμενα τόσο λογαριασμό. Στραβά καλάμια και ζάντα φανήκαν μετά. Στο γκαράζ την έχω. Αυτές είναι οι τιμές για αντίστοιχο μοντέλο http://www.car.gr/cl...ied=&so=pr&or=a Ta 3000€ που μου δίνουν είναι η χαμηλότερη τιμή για αυτή που μπορεί να βρει κάποιος για versys γενικότερα που και γω δεν ξέρω τι μπορεί να έχει Μιλησε μαζι τους και πες τους οτι δεν θελεις αλλη μηχανη και στο μονο που συμφωνεις ειναι να σε αποζημιωσουν συμφωνα με τα παραστατικα που τους εστειλες απο την επισκευη της μηχανης και συζητησε μονο για το ποσο της συνυπαιτιοτητος . με λιγα λογια στην χειροτερη περιπτωση θα πρεπει να σου δωσουν . Αν τα 3642 αφορουν τα ανταλλακτικα και εργασια που ενεκρινε ο πραγματογωμονας που ειδε την μηχανη τοτε το μονο που θα δεχθεις στην χειροτερη ειναι το ποσο αυτο μειον την συνυπαιτιοτητα που και αυτη θα ζητησεις να μειωθει . Αν σου πει κανενα γαιδουρι οτι δεν εχει χρονο , πες του να βρει χρονο και ζητα τον προισταμενο του τμηματος ζημιων . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μακάρι να δουλεύουν έτσι και να το δεχθούν. Θα τους πάρω και θα σας ενημερώσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Στο thread αυτό προσπαθώ κατα κάποιο τρόπο να κάνω προετοιμασια για αυτά που πιθανώς θα ακούσω στο δικαστήριο. Έχω φωτογραφίες δικές μου σαν αποδεικτικό υλικό Πιστεύω δίνουν πολύ καλή εικόνα του τι έγινε. Φαίνονται θέσεις οχημάτων, τροχιές, μπορεί σε ικανοποιητικό βαθμό να γίνει εκτίμηση ταχύτητας, να δείξω ότι η να αποδειχθεί ότι η προσπέραση απο δεξιά δεν ήταν ασφαλής, ότι η διπλή διαχωριστική δεν ήταν στο ελάχιστο ορατή και γενικά πολλά που θεωρώ ότι θα καταλογιστούν υπέρ μου Μ' αρέσεις. Μια και επέλεξες να πας δικαστικώς, προετοίμασε όσο μπορείς καλύτερα τα όσα στοιχεία έχεις, αλλά προετοιμάσου (ψυχολογικά) και για ένα σωρό ανακρίβειες και ψέμματα που θα ακουστούν απ' την ασφαλιστική του άλλου. Προκειμένου να μην πληρώσουν ή να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα, είναι ικανοί να πουν ότι είσαι Νεφελίμ που εμφανίστηκες απ' το πουθενά μπροστά στο ΙΧ. Στο λέω ειλικρινά συμφωνώ και το δέχομαι απολύτως. Ακόμα και έτσι όμως αν σταματούσα στη μέση για να ελέγξω το αντίθετο όπως προβλέπεται, εάν είχα βγάλει φλας για να στρίψω 20 μέτρα αργότερα (υπήρχαν δρόμοι και σημεία ενδιαφέροντος), αν τελωσπάντον για οπουδήποτε λόγω παρέμενα στο ρεύμα μου αλλά δεν έκανα την κίνηση όπως είχε υπολογίσει και προδιαγράψει αυτός πάλι θα με χτυπούσε ή το λιγότερο θα περνούσε βολίδα ξυστά μου. Ας είχα σκοπό να ολοκληρώσω τελικώς τον ελιγμό. Δεν θεωρώ αυτή συμπεριφορά οδηγού και ειδικά για τους δρόμους του νησιού που το 90% των ελιγμών είναι έτσι με σήμανση ανύπαρκτη. Ναι, αφού είσαι σε νησί (δε φαινόταν από κάπου και δεν το ξέραμε), έτσι είναι η κατάσταση σ' αυτούς τους δρόμους και φρόντισε να πάρεις φωτογραφίες από τέτοια σημεία στον ίδιο δρόμο. Όπως επίσης και να δείξεις στις φωτογραφίες το πόσο "ευκρινείς" είναι οι άσπρες λωρίδες κλπ. Όλα μετράνε........ Αυτές τις φωτογραφίες βάλτες με συρραπτικό σε μια κόλλα Α4 (για να μη χαθούν μεμονωμένες και επειδή όλα τα έγγραφα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία χαρτιά Α4) και βάλτα ως στοιχεία. Αν οι φωτογραφίες χρειάζονται παραπάνω από μία σελίδα, βάλε κι άλλη κόλλα Α4. Να είσαι σίγουρος ότι θα τις κοιτάξουν, ακόμα και εκείνη την ώρα στην ακροαματική διαδικασία. Φρόντισε να είναι καλές και να δείχνουν αυτό που θέλεις. (Εγώ με κάτι τέτοιες φωτογραφίες του κτήματος τους κατατρόπωσα, ενώ όταν τις τραβούσα γελάγανε.....) Με το διακανονιστή δεν ήρθα σε επαφή. Θεώρησα ότι με κοροϊδεύουν μες στα μούτρα και οποιαδήποτε προσπάθεια διαπραγμάτευσης θα ήταν ανούσια. Άσε τον διακανονιστή της άλλης ασφαλιστικής. Αυτός πληρώνεται για να μην πληρώνει η ασφαλιστική. Εγώ μίλησα για τον πραγματογνώμονα που έκανε εκτίμηση της ζημιάς και είναι "ανεξάρτητος". Μ' εκείνον πρέπει έπρεπε να μιλήσεις, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα άλλαζε τώρα πια την έκθεσή του (απίθανο, άπαξ και βγήκε θα εκτεθεί αν την αλλάξει και θα τον κυνηγήσει για απάτη η ασφαλιστική του άλλου). Ο δικηγόρος μου τα ίδια. Επίσης είμαι ήδη φορτωμένος καθώς μου έδωσαν τόσο μεγάλο ποσοστό υπαιτιότητας χωρίς να έχουν κάτι βάσιμο. Εμείς εδώ που συζητάμε έχουμε κάτι βάσιμο για να έχω κάποιο ποσοστό υπαιτιότητας. Αυτοί μου έδωσαν ποσοστό υπαιτιότητας επειδή "έκοψες ταχύτητα χωρίς λόγο" που δε στέκει ειδικά σε επαρχιακό δίκτυο και με στυλ "η εταιρία μου έτσι το βλέπει ασχέτως τι λες εσύ, τι δήλωσε ο πελάτης μου και τι λέει ο ΚΟΚ." και στο 2λεπτο "κλείσε γιατί έχω άλλες υποθέσεις να ασχοληθώ". Πάγια τακτική αυτή. Επειδή εσύ είσαι ο ζημιωμένος και τρέχεις να διεκδικήσεις, σε αποφεύγουν για να σου σπάσουν το ηθικό, να απογοητευτείς και να δεχτείς τον συμβιβασμό που σου προτείνουν. Αν υπήρχε τραυματισμός (ευτυχώς όχι νομίζω), δε θα κουνιόντουσαν τόσο τα παγόνια. Καλά μάλλον θα είναι να έρθω σε μια επαφή με το διακανονιστή τους χωρίς να περιμένω πολλά όμως. Μην περιμένεις τίποτα θα σου έλεγα. Μίλα με τον δικηγόρο σου αν είδε κάποιο ισχυρό χαρτί που να μπορούσε να ανατρέψει τα πράγματα, αν και είμαι σίγουρος ότι και η άλλη πλευρά το έχει ελέγξει με τους δικούς της δικηγόρους. Θα τους πάρω αύριο ένα τηλέφωνο. Υπαιτιότητα ναι μεν θεωρώ ότι έχω άλλα σε ποσοστό πολύ μικρότερο του 30% που μου δίνουν αυθαίρετα αυτοί. Ναι μεν να δεχθώ κάποια πράματα και να μην το παίζω οσία άλλα όχι και να κάτσω να μου πιάσουν το κώλο. Δέχτηκες απ' την αρχή και μπροστά τους συνυπευθυνότητα? (δεν εννοώ για το τί γράφτηκε στην έκθεση της Τροχαίας). Αν ναι, ηθικώς καλά έκανες, αλλά διπλωματικώς ήταν λάθος. Διότι σίγουρα αυτό εκμεταλλεύονται τώρα και σε πατάνε, αφού θεωρούν ότι είσαι "συγκαταβατικός" και θα κοιτάξεις να ξεμπλέξεις με ό,τι σου δώσουν, ενώ δε θα μπορείς και ν' αναιρέσεις (θα στοιχειοθετούσε κακοπιστία εκ μέρους σου και θα επικαλεστούν μάρτυρες, οι οποίοι μπορεί να εμφανιστούνε κι από το πουθενά, μην αμφιβάλλεις καθόλου). Αυτά τα λεφτά κάνω δυο χρόνια+ να τα βάλω στην άκρη Ας μην ανοίξουμε το κεφάλαιο ΑΔΙΚΙΑ στο Μπουρδελιστάν, γιατί δε μας φτάνουν οι server όλου του πλανήτη για να γράψουμε ο καθένας το δικό του. Για το νοσοκομείο δεν ειπώθηκε τίποτα. Για θύμισέ μας. Αν υπάρχει τέτοιο θέμα, φυσικά και δε θα το θίξουνε.... ΕΣΥ πρέπει να τους το τρίψεις στη μούρη (περί ισχυρού χαρτιού που σου έλεγα παραπάνω). Για τα υπόλοιπα το θεωρεί προφανές ποιος έφταιγε. Απλά μου τα παρουσιάζει. Μακάρι να είναι κιόλας. Να σε ξεπετάξει θέλει με το λιγότερο δυνατό κόστος για την εταιρεία που τον πληρώνει. Άτιμη η δουλειά του διακανονιστή. Με ακόμα δυο έτυχε να συζητήσω και δεν είχαν ένσταση κάπου. Δηλαδή? Είδωμεν Στο δελτίο τροχαίας δεν έχω πει τίποτα που να με ενοχοποιεί και ο άλλος τίποτα που να τον απενοχοποιεί. Δεν ξέρω κατά πόσο λαμβάνεται υπόψιν. Υπάρχει στις πρώτες σελίδες Σε μια σωστή ακροαματική διαδικασία, τα έγγραφα λαμβάνονται περισσότερο υπόψη απ' τις μπούρδες του καθενός. Από κει και πέρα, όλα είναι σχετικώς σχετικά........ Με πήραν τηλέφωνο απο το ταμείο της ασφάλειας του άλλου και ζητάνε λογαριασμό να μου κάνουν την κατάθεση (κοίτα να δεις τι γρήγορα οι άνθρωποι που κοιτάνε να με εξυπηρετήσουν...) Βιάζονται για να ξεμπερδέψουν με λίγα. Αυτό εμένα θα με πονήρευε, μήπως κανονικά είναι να πάρεις παραπάνω και κοιτάνε να σε τυλίξουνε. Τσέκαρέ το κάπως. Έχε υπόψη σου ότι άμα δεχτείς να πάρεις αυτά, (κανονικά) θα πρέπει να σε βάλουν πρώτα να υπογράψεις ότι δεν έχεις καμμία άλλη απαίτηση απ' την ασφαλιστική. Το νου σου, ΜΗΝ υπογράψεις τίποτα για το οποίο δεν είσαι σίγουρος τί κάνεις και τί επιπτώσεις θα έχει..... πχ αν πάρεις τα λεφτά, το δικαστήριο δεν έχει νόημα, το ακυρώνεις. 3000€ λέει έχει αντικειμενική αξία η μηχανή σου (Versys '08 ABS full προσεγμένο), 1800€ κοστίζει όπως είναι τρακαρισμένο, μας μένει η διαφορά 1200€. Σου δίνουμε και υπαιτιότητα 30% (επειδή έκοψες ταχύτητα χωρίς λόγο ), τελικό πληρωτέο 800€. Και το μηχανάκι δηλ. σού μένει εσένα? Κανονικά θα έπρεπε να στο αποζημιώσουνε στην αντικειμενική αξία που είχε πριν το ατύχημα, μείον το όποιο ποσοστό υπαιτιότητας. Αυτά τα παπατζιλίκια είναι για να μη φορτωθούνε ένα τρακαρισμένο. Από πού προέκυψε ως αξία του τρακαρισμένου 1800 ευρώ? Συμβαδίζει με την Έκθεση του Πραγματογνώμονα? Αυτό βρωμάει και πρέπει να το δεις.... Προφανώς είδαν ότι το έφτιαξες και δεν μπορείς πλέον να κάνεις κάτι για ελιγμό...... Κανονικά πάντως (έτσι προβλέπεται), υπολογίζεται η ελάχιστη αντικειμενική τιμή στην οποία παίζει το όχημα και όχι η υψηλότερη ή ενδιάμεση. Δηλ. θεωρείται ως νόμιμη η αποζημίωση, αρκεί να είναι μέσα στα "πλαίσια της αγοράς και των πινάκων υπολογισμού". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μίλησα με το διακανονιστή. Πολύ καλύτερα μου τα είπε αυτή τη φορά. Δέχεται ότι η μηχανή είναι '08 ABS και δίνει αντικειμενική 4300€ την οποία θεωρώ και εγώ λογική. Στα 1750€ ανέρχεται τώρα το τελικό ποσό αποζημίωσης ασχέτως αν την έχω επισκευάσει η βγει ολική. Δεν έχω δεχθεί ακόμα συνυπαιτιότητα μπροστά τους τουλάχιστον. Αυτή τη φορά μου είπε ότι βγήκα από το ρεύμα και ξαναμπήκα και όχι τη βλακεία ότι έκοψα ταχύτητα χωρίς λόγο. Αυτό στέκει σαν σοβαρός λόγος συνυπαιτιότητας αλλά δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα και το δελτίο τροχαίου το οποίο είπε ότι δεν το δίνει σημασία. Και ο πελάτης τους δεν δήλωσε κάτι τέτοιο στην αστυνομία μόνο ότι έκανα συγκεκριμένα (λίγο προς τα δεξιά) χωρίς να λέει πουθενά ότι βγήκα από το ρεύμα μου Ο δικηγόρος μου είπε ότι θεωρεί προφανή ποιος φταίει και το συζήτησα και με ακόμα δυο δικηγόρους, όχι ο διακανονιστής Στις φωτογραφίες φαίνονται τα σχεδόν τα πάντα. Βγάζετε φωτογραφίες σε κάθε τρακάρισμα! Νιώθω πολύ καλύτερα με αυτές στα χέρια μου. Όσον άφορα το κατά πόσο φαινόταν η διαχωριστική έχω ανεβάσει ήδη μια Πολύ χρήσιμες οι υπόλοιπες συμβουλές σου.Μέχρι τώρα ευτυχώς σε αυτές τις γραμμές πάω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 από τον gansan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Μίλησα με το διακανονιστή. Πολύ καλύτερα μου τα είπε αυτή τη φορά. Δέχεται ότι η μηχανή είναι '08 ABS και δίνει αντικειμενική 4300€ την οποία θεωρώ και εγώ λογική. Στα 1750€ ανέρχεται τώρα το τελικό ποσό αποζημίωσης ασχέτως αν την έχω επισκευάσει η βγει ολική. Ώπα, ευχάριστη εξέλιξη. Δεν τσίμπησες το δόλωμα των 800 ευρώ, οπότε αναδιπλώθηκαν.... Μην ξεχνάς ότι με τους πίνακες του autotriti μπορείς κάλλιστα και μόνος σου να ελέγξεις τί αντικειμενική έχει η μηχανή σου... που προφανώς είναι στα 4.300 και όχι 3.000 Το 1.750 πώς προέκυψε? Δεν έχω δεχθεί ακόμα συνυπαιτιότητα μπροστά τους τουλάχιστον. Καλό αυτό. Αυτή τη φορά μου είπε ότι βγήκα από το ρεύμα και ξαναμπήκα και όχι τη βλακεία ότι έκοψα ταχύτητα χωρίς λόγο. Αυτό στέκει σαν σοβαρός λόγος συνυπαιτιότητας αλλά δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα και το δελτίο τροχαίου το οποίο είπε ότι δεν το δίνει σημασία. Και ο πελάτης τους δεν δήλωσε κάτι τέτοιο στην αστυνομία μόνο ότι έκανα συγκεκριμένα (λίγο προς τα δεξιά) χωρίς να λέει πουθενά ότι βγήκα από το ρεύμα μου Και ποιός είναι αυτός που θα μας πει ότι "δε δίνει σημασία στην έκθεση της τροχαίας"? Να το πει και στο Δικαστήριο πες του αν έχει τα κότσια..... έτσι να του πεις εκ μέρους μου. Χέ κες φιλαράκι τί τον βολεύει. Τί βολεύει εσένα τον παθόντα θα κοιτάξεις εσύ. Σε τυχόν δικαστήριο η Έκθεση θα παίξει καθοριστικότατο ρόλο...... και το ξέρει, αλλά προσπαθεί να την υποβαθμίσει για να την υποβαθμίσεις κι εσύ ενδόμυχα. Μη μασάς, σου πουλάει φούμαρα το παλιοτομάρι. Εσύ, μέχρι να πάρεις αυτό που δικαιούσαι, ΜΗΝ σταματήσεις ποτέ να υπονοείς ευγενικά και με ύφος σιγουράτζα, (μην ξεχνάς δεν είναι δικηγόρος ο διακανονιστής και δεν ξέρει τί γκάφα μπορεί να κάνει και να τα σκατώσει...) ότι άμα πας δικαστικώς θα τα πληρώσουνε όλα και παραπάνω. Να θυμάσαι ότι όταν βλέπουν αντίπαλο ενημερωμένο και σκληρό καρύδι, κοτεύουνε και αναδιπλώνονται Ο δικηγόρος μου είπε ότι θεωρεί προφανή ποιος φταίει και το συζήτησα και με ακόμα δυο δικηγόρους, όχι ο διακανονιστής. Αυτό τού 'λειπε, να κάνει κουμάντα και αλλού. Στις φωτογραφίες φαίνονται τα σχεδόν τα πάντα. Βγάζετε φωτογραφίες σε κάθε τρακάρισμα! Νιώθω πολύ καλύτερα με αυτές στα χέρια μου. Όσον άφορα το κατά πόσο φαινόταν η διαχωριστική έχω ανεβάσει ήδη μια Καλά, αυτό δεν είναι διαχωριστική γραμμή. Αυτό είναι test οράσεως και άσκηση επιστημονικής φαντασίας για τό τί υπάρχει εκεί. Πολύ χρήσιμες οι υπόλοιπες συμβουλές σου.Μέχρι τώρα ευτυχώς σε αυτές τις γραμμές πάω Χαίρομαι που σε βοηθάω, έστω κι έτσι από μακριά. :) Ό,τι άλλο χρειαστείς ή προκύψει και ίσως μπορώ να σε βοηθήσω, γράψε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Ρωτησε του να σου αναλυσουν για ποιο λογο σου βγαζουν το ποσο της σωστρας απο την στιγμη που δεν μιλαμε για ολικη καταστροφη αλλα για επισκευη . Με λιγα λογια πρεπει να παρεις περιπου 2500€ αν συνυπολογισουμε το 30% της συνυπαιτιοτητας . Απο εκει και περα πρεπει οπωσδηποτε να ζητησεις και αποζημιωση για τις σωματικες βλαβες ... π.χ ποσες ημερες εμεινες στο νοσοκομειο τι χρηματα χαλασες σε νοσηλεια, εξετασεις κ.λ.π Μετακινησεις που εκανες με ταξι κ.λ.π και γενικα οτι εξοδο προηλθε απο τον τραυματισμο σου . Τελος θα ζητησεις αποζημειωση και για οποιον εξοπλισμο αναβατη επαθε ζημια (κρανος,ρουχα κ.λ.π) Ολα αυτα τα αναφερεις στον διακανονιστη , του εξηγεις οτι δεν ειναι μονον οι υλικες ζημιες και πλεον μιλατε σε αλλη βαση . Πιστευω οτι θα καταλαβουν και θα εχεις αισιο τελος . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Το μέγιστο που δίνουν μου είπε για επισκευή δεν μπορεί να υπερβεί το πόσο για ολική Νόμιζα αυτά τα πράματα πέραν των σωματικών βλαβών εκ των οποίων μόνο επιφανειακές υπήρξαν μόνο σε περίπτωση δικαστηρίου μπορώ να τα ζητήσω.... Σε εξοπλισμό μόνο το κράνος έχει επιφανειακή μικρή ζημιά. Έξοδα και ταλαιπωρία μετακινήσεων υπήρξαν καθώς κάνω σε καθημερινή βάση 80km για να πάω στη δουλειά μου Θα μιλήσω με τη δικηγόρο μου και βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες