vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://imageshack.us...8/img2401vg.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Σημερα εκλεισα 4,5 χρονια με την μηχανη μου και συμπληρωσα 50000χλμ.Αγοραστηκε καινουργια στις αρχες του 2009 σαν στοκ μοντελο καθοτι ηταν μοντελο 2006. Ξεκινησα να την στρωνω ευλαβικα μεχρι τα 1000χλμ και συνεχισα μεχρι τα 5000χλμ χωρις πολυ αποτομα ανοιγματα και οι αλλαγες πριν τα κοκκινα. Μεχρι τα 7500χλμ που ηταν η πρωτη αλλαγη λαδιων παρατηρησα μια σχετικα αυξημενη καταναλωση λαδιου,περιπου 1,5λιτρα.Απο τα 7500χλμ μεχρι τα 15000χλμ που εγινε το μεγαλο σερβις η καταναλωση του λαδιου επεσε στο 0,5λιτρο.Απο τοτε και απο αλλαγη σε αλλαγη συμπληρωνω περιπου μισο λιτρο. Στα 21000χλμ η τρομπα του συμπλεκτη παρεδωσε το πνευμα της και αντικατασταθηκε μεσα στην εγγυηση με,οπως μου ειπαν,με αναβαθμισμενη που ως τωρα δεν με εχει ξανααπασχολησει. Στα 35000χλμ αντικατασταθηκε ο ανωρθωτης καθοτι και αυτος παρεδωσε το πνευμα του.Κοστος 130 ευρω με την εργασια. Μεχρι τωρα στα 50000χλμ απο αναλωσημα εχουν αλλαχθει 5 ζευγαρια λαστιχα,ενα σετ αλυσσογραναζα στις 35000χλμ και ενα σετ πισω τακακια και αυτα στις 35000χλμ. Δεν εχω αλλαξει ουτε μπαταρια,ουτε μπροστινα τακακια ουτε καν μια λαμπα.... Παμε τωρα στη χρηση αλλα και την συντηρηση της... Η χρηση που της κανω ειναι 70% επαρχιακοι δρομοι και αυτοκινητοδρομοι και 25% πολη,3% χωμα και 2% πιστα.Δουλευει χειμωνα καλοκαιρι και φυλασετε παντα σε κλειστο χωρο. Η συντηρηση της γινεται καθε 7500χλμ λαδια φιτρο λαδιου,κοστος περιπου 120ευρω και καθε 15000χλμ γενικο που περιλαμβανει ρυθμιση βαλβιδων και αλλαγη ολων των υγρων της μηχανης με κοστος στα 330ευρω.Ολες οι τιμες ειναι σε εξουσιοδοτημενο και με αποδειξη. Ολα τα παραπανω ειναι τα γεγονοτα και προσπαθησα να τα μεταφερω στεγνα για να ξερει καποιος αν θελει τι θα αντιμετωπισει σε περιπτωση που αγορασει μια ΚΤΜ με κινητηρα LC8. Παμε τωρα στο κομματι το υποκειμενικο.Αγορασα αυτη την μοτοσυκλετα μετα το ΚΤΜ 950 Adventure S του 2003 που ειχα και η επιλογη ηταν απολυτα συνηδητη.Μου αρεσει η ΚΤΜ γιατι προικιζει τα μηχανακια της με περιφερειακα κορηφαια.Εχω μια μοτοσυκλετα που οι αναρτησεις της ειναι πολυ ποιοτηκες και πληρως ρυθμιζομενες απο μαμα.Επισης φρενα κυριολεκτικα αγκυρες με καταπληκτικη αισθηση στην μανετα σε σημειο που σχεδον δεν χρειαζεσαι ΑΒS.ΕΚτος αυτων το ζυγισμα και το βαρος της το συναντας μονο σε αγωνιστικες μοτοσυκλετες. Κανιβαλος στην οδηγηση δεν ειμαι ουτε κανα χερας αλλα το ολο πακετο με βοηθησε πολυ να βελτιωθω αλλα και να παω τους ρυθμους μου ενα επιπεδο παραπανω με απολυτη ασφαλεια.Πιστευω οτι η ενεργητικη ασφαλεια που εχει αυτη η μοτοσυκλετα ειναι σε ιδιαιτερα υψηλο επιπεδο και μονο το ABS ειναι αυτο που της λειπει. Ακουω και διαβαζω μερικες φορες οτι τα γυμναμηχανακια ειναι δυσκολο να ταξιδεψουν.Για να μην παρεξηγηθω ειχα στην κατοχη μου και VARADERO και σαφως το ταξιδι ηταν πιο ανετο αλλα εμενα προσωπικα αυτο δεν σταθηκε ποτε εμποδιο για να κανω ενα μεγαλο ταξιδι. Απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα στο ταξιδη με δυο ατομα και φουλ αποσκευες ειναι οτι δεν αλλαζει ιδιατερα η συμπεριφορα της στην οδυγηση και αυτο σου δινει το πλεονεκτημα να ευχαριστιεσαι την οδυγηση ειδικα σε επαρχιακα κομματια. Τελος δεν θα την προτεινα σε καποιον που θελει ενα μεσον για καθε μερα και για χρηση μεσα στην πολη.Η ζεστη απο τον κινητηρα ειναι μεγαλη και η καταναλωση ανεβαινει στα 8 με 9 λιτρα,ενω αντιθετως εκτος εχω δει απο 5,5 μεχρι 7 με πολυ επιθετικη οδυγηση Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5998 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους θέματα. Να χαίρεσαι την καλή σου και με το καλό και στα 100000χμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3315 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 η αντικειμενικοτητα τετοιων θεματων δεν ειναι αναλογη της επιλογης ττου εκαστοτε μοντελου κ αυτο ειναι ξεκαθαρο απο τις εντυπωσεις που μας παραθετεις φιλε.ωραιος κ συνειδητη επιλογη,ευχομαι να την χαρεις οσο γινεται περισσοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5998 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Ξεκινησα να την στρωνω ευλαβικα μεχρι τα 1000χλμ και συνεχισα μεχρι τα 5000χλμ χωρις πολυ αποτομα ανοιγματα και οι αλλαγες πριν τα κοκκινα. Μεχρι τα 7500χλμ που ηταν η πρωτη αλλαγη λαδιων παρατηρησα μια σχετικα αυξημενη καταναλωση λαδιου,περιπου 1,5λιτρα.Απο τα 7500χλμ μεχρι τα 15000χλμ που εγινε το μεγαλο σερβις η καταναλωση του λαδιου επεσε στο 0,5λιτρο.Απο τοτε και απο αλλαγη σε αλλαγη συμπληρωνω περιπου μισο λιτρο. Τα λάδια χάνονται σταδιακά από τις πρώτες χιλιάδες χιλιόμετρα ή σχετικά απότομα πχ μετά τα 4000χμ? Ρωτάω διότι πιθανόν το λάδι που βάζεις να μην αντέχει 7500χμ και να χάνεται. Έχεις δοκιμάσει και άλλα λάδια και συμβαίνει το ίδιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 πολυ συμπαθες μηχανακι ,μια απο τις επιλογες μου πριν παρω το hyper. ποτε δεν ειχα την τυχη να οδηγησω ενα 950-990 sm δυστυχως να εχω προσωπικη εμπειρια περα απο αυτα που ακουω κ διαβαζω. καλα χιλιομετρα να εχετε ,να την ευχαριστιεσαι οσο μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Μπράβο φίλος, πολύ πρόσφατα αγόρασα το ίδιο μοντέλο, συνειδητά όπως κ εσύ για το fun χαρακτήρα του όμως. Ακόμη το μαθαίνω για να σου πω την αλήθεια κ ταξίδι δε νιώθω άνετα να κάμω. Μπορείς να μου στείλεις σε πμ αν υπάρχει θέμα σε ποιο συνεργειο την πηγαίνεις? Επίσης από αναλώσιμα βάζεις ότι λέειη εταιρεία ή άλλα αντίστοιχα? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα σετ τακακια εμπρός πίσω, μόνο αγορά χωρίς τοποθέτηση,brembo χρυσά,190 ευρώ μου ψιλό πέσαν τ αυτιά... Κι αυτά τα άτιμα τα motorex 15-50 κάνουν 17 ευρώ το λίτρο.. Αλλά για τη συγκεκριμένη μηχανή τα έδωσα κ θα τα ξανά δώσω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Αυτή είναι μια πραγματικότητα, γροθιά στους μύθους! Ολα πηγαίνουν λοιπόν και όλα έχουν την αξιοπιστία τους αρκεί να γίνεται σωστή χρήση και συντήρηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Ψέμματα λεει ο φίλος, έμενα το internet μου είπε πως τα ΚΤΜ αυτοανατινάζονται !1! ΜΟΝΟ τα Τζαπάν είναι απροβλημάτιστα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Δεν έχεις αλλάξει μπροστινά τακάκια και έχεις αλλάξει πίσω; Εγώ σε λιγότερα χιλιόμετρα έχω αλλάξει δύο φορές μπροστινά και μια πίσω. Και δεν έχουμε ούτε τα ίδια κιλά ούτε τα ίδια γκάζια, εντυπωση μου κάνει! Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, εμείς που έχουμε ΚΤΜ ξέρουμε καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Μπραβο φιλε πολυ καλη περιγραφη.Να την χαιρεσαι τη κουκλαρα σου οσο μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Τα λάδια χάνονται σταδιακά από τις πρώτες χιλιάδες χιλιόμετρα ή σχετικά απότομα πχ μετά τα 4000χμ? Ρωτάω διότι πιθανόν το λάδι που βάζεις να μην αντέχει 7500χμ και να χάνεται. Έχεις δοκιμάσει και άλλα λάδια και συμβαίνει το ίδιο? Σταδιακα και συμπληρωνα.Μεχρι να πατησουν καλα τα ελατηρια εχει αυτο το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Μπράβο φίλος, πολύ πρόσφατα αγόρασα το ίδιο μοντέλο, συνειδητά όπως κ εσύ για το fun χαρακτήρα του όμως. Ακόμη το μαθαίνω για να σου πω την αλήθεια κ ταξίδι δε νιώθω άνετα να κάμω. Μπορείς να μου στείλεις σε πμ αν υπάρχει θέμα σε ποιο συνεργειο την πηγαίνεις? Επίσης από αναλώσιμα βάζεις ότι λέειη εταιρεία ή άλλα αντίστοιχα? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα σετ τακακια εμπρός πίσω, μόνο αγορά χωρίς τοποθέτηση,brembo χρυσά,190 ευρώ μου ψιλό πέσαν τ αυτιά... Κι αυτά τα άτιμα τα motorex 15-50 κάνουν 17 ευρώ το λίτρο.. Αλλά για τη συγκεκριμένη μηχανή τα έδωσα κ θα τα ξανά δώσω!!! Τα αναλωσιμα υπαρχουν και στο ιντερνετ σε πολυ καλυτερες τιμες.Πολυ προσφατα αγορασα τακακια μπρος πισω brembo τα κοκκινα 120 ευρω.Οσο για τα λαδια τα βρηκα με 15 ευρω το λιτρο με την μεταφορα.Για το συνεργειο εχεις ΠΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Να τα 100.000 σεις-σουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4553 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Βαγγελη στα 50.000 χλμ που εχεις ,εχεις κανει καθολου συντηρηση στις αναρτισεις σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Δλδ δεν είναι κάθε Τρίτη μάστορας; Εγώ έτσι ξέρω, γιατί έτσι μου είπε ένας φίλος που του τ'είπε η ξαδέλφη του που ο γκόμενος της αδελφής της είχε ένα ΚΤΜ Να το χαίρεσαι το μοτόρι σου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ektelonisths 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Εγω ειμαι στα 25500 και εχω αλαξει μονο μια μπαταρια , αλλαζω λαδια φιλτρα καθε 5000. Η KTM στα δικυλινδρα μοτερ δεν εχει κανενα απολυτος θεμα αν τα συντηρεις σωστα και ας τα σκιζεις ολη μερα. Εκει που ποναει ειναι λιγο στα μονοκυλινδρα αλλα τα παλια , στα καινουρια δεν υπαρχει θεμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Βαγγελη στα 50.000 χλμ που εχεις ,εχεις κανει καθολου συντηρηση στις αναρτισεις σου; δεν είναι αναγκαίο,αν ξέρεις να δουλεύεις τις αναρτήσεις σου.....φτάνεις περισσότερα χιλιόμετρα χωρίς συντήρηση. Όταν λέω να ξέρεις να δουλεύεις δεν είναι κάτι εξωπραγματικό αλλά το πιο απλό είναι να ρυθμίσεις την ανάρτηση σου σε ένα ταξίδι με πλήρη φόρτο... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπράβο αγαπητέ, πολύ ωραία η μηχανή σου. Μηχανή με τα όλα της, να είσαι καλά για ακόμη περισσότερα ασφαλή χιλιόμετρα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2013 από τον h.a.balafoutre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4553 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Αντε.Ευχομαι συντομα να γινουμε ομοσταυλοι αγαπητε Βαγγελη.Να παρω το Κτμ των ονειρων μου να κανουμε παρεα στον μαστορα καθε Τριτη!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Μη με τσιγκνατε ρε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4553 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Πετραν, πολυ καλα τα 950-990 της ΚΤΜ αλλα δεν κανουν για εσενα. Εσυ εισαι για GS .Εισαι αρχοντας,ταξιδιωτης,οικογενειαρχης ανθρωπος με κυρος και σοφια μεσα του ,σοβαρος κτλπ,θες μια ποιοτικη αξιοπιστη μηχανη χαμηλη σε καταναλωση και με ροπη ,ανεμοκαλυψη για να καταπινεις ευκολα τα χιλιομετρα . Εχω εναν φιλο,τον Χαμπο ,εχει ενα R 1200 GS του 2011 με 31.000 ταξιδιαρικα χαλαρα χιλιομετρα . Θα σε κανει ειδικη τιμη και το μηχανακι θα γινει δικο σου για να παρει ο Χαμπος ΕΝΑ ΚΤΜ adventure 1190 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Δεν θελω τωρα GS. Ισως αργοτερα. Τωρα θελω να παλευω με τον αερα και τα υπολοιπα στοιχεια της φυσης. Θελω ενα 950/990 ή κατι παρεμφερες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Άντε και εξαψήφιος....εγώ δεν το κοιτάζω ποτέ, μόνο όταν ανάβει η λάμπα βενζίνης..."Όχι πάλι ρε π0υsτη..." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Ψέμματα λεει ο φίλος, έμενα το internet μου είπε πως τα ΚΤΜ αυτοανατινάζονται !1! ΜΟΝΟ τα Τζαπάν είναι απροβλημάτιστα... Ααααααααα γειά σου. Υπάρχουν και ντοκουμέντα :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 να 200.000σεις! τελευταια εχω φαει κολημα με τα ktm τα βλεπω στον υπνο μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες