Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 πολυ ατσαλη οδηγηση ο φιλος στο αυτοκινητο... πες του να ηρεμησει και να μην παιρνει παραδειγμα απο βραζιλιανικα R8. φιλικα παντα. Μπα, μη το λες. Πατάμε αν θες, με οτι έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Μπα, μη το λες. Πατάμε αν θες, με οτι έχεις. δε το πιασες μου φαινεται δεν ειπα κατι για το αυτοκινητο δεν το χαρακτηρισα γρηγορο ή αργο. ειπα απλως οτι η οδηγηση του φιλου σου σε δημοσιο δρομο δεν ηταν και υποδειγματικη.μη με βαλεις να μετρησω ποσες φορες πατησε διπλη γραμμη,πηρε απεξ απο αντιθετο ρευμα και ποσες φορες το εβαλε στο ρευμα του τελευταια στιγμη.δεν ειμαι υπερμαχος της συντηριτικης οδηγησης (το αντιθετο μαλιστα αρκει να μην διακινδυνευουν συνανθρωποι που δεν φταινε) απλως μου εχει τυχει παρομοιου τυπου οδηγου "senna a la δημοσιου δρομου" με αλλα 3 ατομα εγω μεσα στο αυτοκινητο και λιγο ελλειψε να γινει τραγωδια. καλη συνεχεια και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα ουτε να θεωρεις προκληση οτιδηποτε σου λενε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Να μην υπολειτουργουσε και το μηχανακι καλα θα ηταν :P ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΛΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 δε το πιασες μου φαινεται δεν ειπα κατι για το αυτοκινητο δεν το χαρακτηρισα γρηγορο ή αργο. ειπα απλως οτι η οδηγηση του φιλου σου σε δημοσιο δρομο δεν ηταν και υποδειγματικη.μη με βαλεις να μετρησω ποσες φορες πατησε διπλη γραμμη,πηρε απεξ απο αντιθετο ρευμα και ποσες φορες το εβαλε στο ρευμα του τελευταια στιγμη.δεν ειμαι υπερμαχος της συντηριτικης οδηγησης (το αντιθετο μαλιστα αρκει να μην διακινδυνευουν συνανθρωποι που δεν φταινε) απλως μου εχει τυχει παρομοιου τυπου οδηγου "senna a la δημοσιου δρομου" με αλλα 3 ατομα εγω μεσα στο αυτοκινητο και λιγο ελλειψε να γινει τραγωδια. καλη συνεχεια και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα ουτε να θεωρεις προκληση οτιδηποτε σου λενε. Βρε πατάμε ή δεν πατάμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Όσο και να χτυπιέσαι, είναι Κύπρο το παιδί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στο 10:04 φτηνά τη γλίτωσε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον jojoshulk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Mε το αυτοκίνητο ή με την μηχανή; :) αν κατεβαίνεις Κυπρο !!! είμαι υποψήφιος.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον Mike10 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Mε το αυτοκίνητο ή με την μηχανή; :) αν κατεβαίνεις Κυπρο !!! είμαι υποψήφιος.. Δεν μιλάει για ευθεία από ότι καταλαβαίνω... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βρε πατάμε ή δεν πατάμε? ας μιλησω στη γλωσσα σου αλλωστε βλεπω οτι χανω και το χρονο μου. ελα βρες με οποτε θελεις και ανοιγω με το καφασακι σου σε μερος που θα διαλεξω εγω για να μην κινδυνεσουν συνανθρωποι με τους οποιους μοιραζομαστε το δρομο.ενταξει γρηγορε?αυτη την απαντηση δεν ηθελες? Υ.Γ σε πμ δινω και κινητο σε περιπτωση που κανεις την αποπειρα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον stuntboy 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Να έρθω εγώ να με κεράσεις σεφταλιά και βόλτα το Δούκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δεν μιλάει για ευθεία από ότι καταλαβαίνω... ;) και για τα δυο και με τα δυο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Να έρθω εγώ να με κεράσεις σεφταλιά και βόλτα το Δούκα? ευχαριστως 1 ολοκληρη μερα δικος σου με το κλειδι στο χερι ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 και για τα δυο και με τα δυο!!! Εσύ ψήσου να τα στήσουμε σε βουνό, ανάβαση. Θα πάρεις το ΑΧ-1 και εγώ το αμάξι σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 τα λεφτα μου στον stuntboy γιατι εχει ωραιο μωρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Εσύ ψήσου να τα στήσουμε σε βουνό, ανάβαση. Θα πάρεις το ΑΧ-1 και εγώ το αμάξι σου θα το κανεις λες καλα? δεν φτερνιζεται αλλα παει συνεχεια με το πλάι απο οτι καταλαβαινω χαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δεν πειράζει ρε, αρκεί να μου βάλει γυαλοκαθαριστήρες στα παράθυρα για να βλέπω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαγκες στο αυτοκινητο δεν οδηγαει ο nihil ... η οδηγηση του μπορει να φαινεται επικινδυνη αλλα ηταν πολυ ελεγχομενη συγκριτικα με αλλα σκηνικα. stuntboy καταλαβαινω τι θες να πεις και δεν εχεις αδικο αλλα τα βιντεο συχνα ειναι παραπλανητικα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον kostastsiou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Αλλη ορατοτητα εχει ο οδηγος του αυτοκινητου και αλλη η camera. Δε μπορουμε να κρινουμε ετσι απλα απο αυτο το βιντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 ας μιλησω στη γλωσσα σου αλλωστε βλεπω οτι χανω και το χρονο μου. ελα βρες με οποτε θελεις και ανοιγω με το καφασακι σου σε μερος που θα διαλεξω εγω για να μην κινδυνεσουν συνανθρωποι με τους οποιους μοιραζομαστε το δρομο.ενταξει γρηγορε?αυτη την απαντηση δεν ηθελες? Υ.Γ σε πμ δινω και κινητο σε περιπτωση που κανεις την αποπειρα. Καλά ξηγιέσαι, και δεν σε ξεχνώ. Σχετικά με το βίντεο, και τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, τα πράγματα είναι απλά, όλα εδώ πληρώνονται, και μάλιστα από ενέργειες ανώτερες του ανθρώπου, του νόμου και της τροχαίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση( αν είναι σε λάθος topic να την μεταφέρετε) με τι πρόγραμμα κόβετε ράβετε τα βιντεάκια σας? επίσης έχω την hero3 black και τα βιντεο στον υπολογιστή μου με 1080p και 60fps δεν τα παίζει σωστά δλδ κολλανε και παιζουν σαν φωτογραφίες(τα έχω μεταφέρει πριν στο πσ δεν τα παιζω κατευθείαν) ίσως αυτό είναι και θέμα υπολογιστή γτ είναι λιγο παλιός στου αδερφού μου που δοκίμασα τα παίζει κανονικά αλλά τι προδιαγραφές χρειάζεται να παίξουν θέλει καλή καρτα γραφικών; 512μβ έχω. Ευχαριστώ. edit: τ gopro studio ξερει πως δουλευει κανενας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Φίλε έγω το μοντάζ το κάνω με windows live movie maker, σε μέτριο λαπτοπ, και παίρνει αρκετές ώρες- μέρες. Το τελευταίο βίντεο, τραβήχτηκε με 720@60fps, συνολικά 1 ώρα και κάτι, περίπου 8 gb. Το μοντάζ μου πήρε 3 μέρες. Μία ώρα να τα φορτώσει, μία ώρα να τα σώσει. Και το αποθηκεύω σε μικρότερα parts πρώτα, και μετά τα συνθέτω στο μεγάλο, αλλιώς κολλάει. Τώρα με 1080 και 60 που λες εσύ, θες σίγουρα καλό desktop. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 παιδες συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα θεωρησα ασκοπο να ανοιξω νεο θεμα για μια τοσο απλη ερωτηση. εχω την GoPro Hero 3 Black Edition.Εκανα λοιπον ενα δοκιμαστικο 10λεπτο βιντεακι πανω στη μηχανη και μου βγηκε 1,3 GB πραγμα που καθιστα αδυνατο να το κανω καπου upload!Υπαρχει καμια λυση για να το κανω σαν αρχειο πιο μικρο αλλα χωρις να χασω ποιοτητα γιατι ενδεχομενως να χρειαστω slow motions.Γραφω σε 720p 60fps. ευχαριστω εκ των προτερων και παλι συγνωμη για το οφφ τοπικ! Υ.Γ δεν ξερω αν εχει καποια σημασια επειδη ομως μπορει να χρειαστει να λειτουργησω καποιο προγραμματακι να πω οτι λειτουργω mac. ευχαριστω και παλι. Αν είχες γουίντοουζ θα σου πρότεινα το magix movie edit pro που έχω. Κάνω βίντεο για το γιουτιούμπ και κάνω πολλές λήψεις 5-10gb αλλά ένα 5λεπτο βίντεο δεν υπερβαίνει τα 400mb στο εξπόρτ και μιλάω για βίντεο με εφέ,εικόνες,βίντεο μέσα σε βίντεο κλπ,όχι απλά βίντεο μ'ένα τραγούδι να παίζει από πίσω. Σίγουρα θα υπάρχουν και για μακ τέτοια προγράμματα,ψάξε για πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο,κατέβασε το κι αν σου κάνει αγόρασε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ambos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 τι κομματαρα ειναι αυτη meloding morning μου θυμιζει ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Sanga-Ultra Style Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες