Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

πολυ ατσαλη οδηγηση ο φιλος στο αυτοκινητο...

πες του να ηρεμησει και να μην παιρνει παραδειγμα απο βραζιλιανικα R8.

φιλικα παντα.

Μπα, μη το λες. Πατάμε αν θες, με οτι έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπα, μη το λες. Πατάμε αν θες, με οτι έχεις.

δε το πιασες μου φαινεται δεν ειπα κατι για το αυτοκινητο δεν το χαρακτηρισα γρηγορο ή αργο.

ειπα απλως οτι η οδηγηση του φιλου σου σε δημοσιο δρομο δεν ηταν και υποδειγματικη.μη με βαλεις να μετρησω ποσες φορες πατησε διπλη γραμμη,πηρε απεξ απο αντιθετο ρευμα και ποσες φορες το εβαλε στο ρευμα του τελευταια στιγμη.δεν ειμαι υπερμαχος της συντηριτικης οδηγησης (το αντιθετο μαλιστα αρκει να μην διακινδυνευουν συνανθρωποι που δεν φταινε) απλως μου εχει τυχει παρομοιου τυπου οδηγου "senna a la δημοσιου δρομου" με αλλα 3 ατομα εγω μεσα στο αυτοκινητο και λιγο ελλειψε να γινει τραγωδια.

καλη συνεχεια και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα ουτε να θεωρεις προκληση οτιδηποτε σου λενε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μην υπολειτουργουσε και το μηχανακι καλα θα ηταν :P

ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΛΙ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε το πιασες μου φαινεται δεν ειπα κατι για το αυτοκινητο δεν το χαρακτηρισα γρηγορο ή αργο.

ειπα απλως οτι η οδηγηση του φιλου σου σε δημοσιο δρομο δεν ηταν και υποδειγματικη.μη με βαλεις να μετρησω ποσες φορες πατησε διπλη γραμμη,πηρε απεξ απο αντιθετο ρευμα και ποσες φορες το εβαλε στο ρευμα του τελευταια στιγμη.δεν ειμαι υπερμαχος της συντηριτικης οδηγησης (το αντιθετο μαλιστα αρκει να μην διακινδυνευουν συνανθρωποι που δεν φταινε) απλως μου εχει τυχει παρομοιου τυπου οδηγου "senna a la δημοσιου δρομου" με αλλα 3 ατομα εγω μεσα στο αυτοκινητο και λιγο ελλειψε να γινει τραγωδια.

καλη συνεχεια και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα ουτε να θεωρεις προκληση οτιδηποτε σου λενε.

Βρε πατάμε ή δεν πατάμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 10:04 φτηνά τη γλίτωσε...

Τροποποιήθηκε από τον jojoshulk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε το αυτοκίνητο ή με την μηχανή; :)

αν κατεβαίνεις Κυπρο !!!

είμαι υποψήφιος..

Τροποποιήθηκε από τον Mike10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε το αυτοκίνητο ή με την μηχανή; :)

αν κατεβαίνεις Κυπρο !!!

είμαι υποψήφιος..

Δεν μιλάει για ευθεία από ότι καταλαβαίνω... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε πατάμε ή δεν πατάμε?

ας μιλησω στη γλωσσα σου αλλωστε βλεπω οτι χανω και το χρονο μου.

ελα βρες με οποτε θελεις και ανοιγω με το καφασακι σου σε μερος που θα διαλεξω εγω για να μην κινδυνεσουν συνανθρωποι με τους οποιους μοιραζομαστε το δρομο.ενταξει γρηγορε?αυτη την απαντηση δεν ηθελες?

Υ.Γ σε πμ δινω και κινητο σε περιπτωση που κανεις την αποπειρα.

Τροποποιήθηκε από τον stuntboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να έρθω εγώ να με κεράσεις σεφταλιά και βόλτα το Δούκα? :mB_kalo_e:

ευχαριστως 1 ολοκληρη μερα δικος σου με το κλειδι στο χερι ;)

IMG_1786.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για τα δυο και με τα δυο!!!

Εσύ ψήσου να τα στήσουμε σε βουνό, ανάβαση. Θα πάρεις το ΑΧ-1 και εγώ το αμάξι σου :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ ψήσου να τα στήσουμε σε βουνό, ανάβαση. Θα πάρεις το ΑΧ-1 και εγώ το αμάξι σου :grin:

θα το κανεις λες καλα? δεν φτερνιζεται αλλα παει συνεχεια με το πλάι απο οτι καταλαβαινω χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειράζει ρε, αρκεί να μου βάλει γυαλοκαθαριστήρες στα παράθυρα για να βλέπω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες στο αυτοκινητο δεν οδηγαει ο nihil ... η οδηγηση του μπορει να φαινεται επικινδυνη αλλα ηταν πολυ ελεγχομενη συγκριτικα με αλλα σκηνικα.

stuntboy καταλαβαινω τι θες να πεις και δεν εχεις αδικο αλλα τα βιντεο συχνα ειναι παραπλανητικα.

Τροποποιήθηκε από τον kostastsiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλη ορατοτητα εχει ο οδηγος του αυτοκινητου και αλλη η camera. Δε μπορουμε να κρινουμε ετσι απλα απο αυτο το βιντεο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας μιλησω στη γλωσσα σου αλλωστε βλεπω οτι χανω και το χρονο μου.

ελα βρες με οποτε θελεις και ανοιγω με το καφασακι σου σε μερος που θα διαλεξω εγω για να μην κινδυνεσουν συνανθρωποι με τους οποιους μοιραζομαστε το δρομο.ενταξει γρηγορε?αυτη την απαντηση δεν ηθελες?

Υ.Γ σε πμ δινω και κινητο σε περιπτωση που κανεις την αποπειρα.

Καλά ξηγιέσαι, και δεν σε ξεχνώ.

Σχετικά με το βίντεο, και τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, τα πράγματα είναι απλά, όλα εδώ πληρώνονται, και μάλιστα από ενέργειες ανώτερες του ανθρώπου, του νόμου και της τροχαίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση( αν είναι σε λάθος topic να την μεταφέρετε) με τι πρόγραμμα κόβετε ράβετε τα βιντεάκια σας? επίσης έχω την hero3 black και τα βιντεο στον υπολογιστή μου με 1080p και 60fps δεν τα παίζει σωστά δλδ κολλανε και παιζουν σαν φωτογραφίες(τα έχω μεταφέρει πριν στο πσ δεν τα παιζω κατευθείαν) ίσως αυτό είναι και θέμα υπολογιστή γτ είναι λιγο παλιός στου αδερφού μου που δοκίμασα τα παίζει κανονικά αλλά τι προδιαγραφές χρειάζεται να παίξουν θέλει καλή καρτα γραφικών; 512μβ έχω. Ευχαριστώ.

edit: τ gopro studio ξερει πως δουλευει κανενας ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε έγω το μοντάζ το κάνω με windows live movie maker, σε μέτριο λαπτοπ, και παίρνει αρκετές ώρες- μέρες.

Το τελευταίο βίντεο, τραβήχτηκε με 720@60fps, συνολικά 1 ώρα και κάτι, περίπου 8 gb.

Το μοντάζ μου πήρε 3 μέρες. Μία ώρα να τα φορτώσει, μία ώρα να τα σώσει. Και το αποθηκεύω σε μικρότερα parts πρώτα, και μετά τα συνθέτω στο μεγάλο, αλλιώς κολλάει. Τώρα με 1080 και 60 που λες εσύ, θες σίγουρα καλό desktop.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα θεωρησα ασκοπο να ανοιξω νεο θεμα για μια τοσο απλη ερωτηση.

εχω την GoPro Hero 3 Black Edition.Εκανα λοιπον ενα δοκιμαστικο 10λεπτο βιντεακι πανω στη μηχανη και μου βγηκε 1,3 GB πραγμα που καθιστα αδυνατο να το κανω καπου upload!Υπαρχει καμια λυση για να το κανω σαν αρχειο πιο μικρο αλλα χωρις να χασω ποιοτητα γιατι ενδεχομενως να χρειαστω slow motions.Γραφω σε 720p 60fps.

ευχαριστω εκ των προτερων και παλι συγνωμη για το οφφ τοπικ!

Υ.Γ δεν ξερω αν εχει καποια σημασια επειδη ομως μπορει να χρειαστει να λειτουργησω καποιο προγραμματακι να πω οτι λειτουργω mac. ευχαριστω και παλι.

Αν είχες γουίντοουζ θα σου πρότεινα το magix movie edit pro που έχω.

Κάνω βίντεο για το γιουτιούμπ και κάνω πολλές λήψεις 5-10gb αλλά ένα 5λεπτο βίντεο δεν υπερβαίνει τα 400mb στο εξπόρτ και μιλάω για βίντεο με εφέ,εικόνες,βίντεο μέσα σε βίντεο κλπ,όχι απλά βίντεο μ'ένα τραγούδι να παίζει από πίσω.

Σίγουρα θα υπάρχουν και για μακ τέτοια προγράμματα,ψάξε για πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο,κατέβασε το κι αν σου κάνει αγόρασε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα