Mi_ka 2339 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 εεε, μόνο στη Χόντα ξέρουν να κάνουν τα ίδια μηχανάκια χρόνο με το χρόνο ουσιωδώς καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Είναι που οταν βγαϊνουν έχουν αρκετές ελλειψεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2339 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 (φτου μαμώτο, δε τσιμπάνε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 ........και όπως συνεχώς λέει ο elpimerozen.........σκ@t@ στη HONDA. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Παιδιά έφυγε. Έδωσα το θηρίο!Ωχ! Και είχαμε εγκεφαλική σύνδεση. Ωχ! 1:36 στις Σερρες χαλαρά και στην ευθεία να χτυπάει κόφτη πριν την γραμμή εκκίνησης. Ωχ! Στο second leg circuit να μην χάνει ούτε μέτρο από το 10 του Σακη. Ωχ! Στην κόντρα τσάι σε sf 1098 κτλ.Ωχ! Αμάν!Αισθάνομαι όπως όταν πέθανε ο σκύλος μου.... Μόνο χαρά είχε να μου δώσει, να μην πω και αγάπη και παρεξηγηθω. Σκατά στην Honda. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Παιδιά έφυγε. Έδωσα το θηρίο!Ωχ! Και είχαμε εγκεφαλική σύνδεση. Ωχ! 1:36 στις Σερρες χαλαρά και στην ευθεία να χτυπάει κόφτη πριν την γραμμή εκκίνησης. Ωχ! Στο second leg circuit να μην χάνει ούτε μέτρο από το 10 του Σακη. Ωχ! Στην κόντρα τσάι σε sf 1098 κτλ.Ωχ! Αμάν!Αισθάνομαι όπως όταν πέθανε ο σκύλος μου.... Μόνο χαρά είχε να μου δώσει, να μην πω και αγάπη και παρεξηγηθω. Σκατά στην Honda.Μετά από όλα αυτά που λες γιατί το έδωσες?.....και τι θηρίο θα πάρεις τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 SF 1098 λέει χαχαχαχαχαχαχαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 SF 1098 λέει χαχαχαχαχαχαχαχα Εχει συζητηθεί εδώ μέσα και είναι γνωστός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 ποιος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 ποιος;δρακους βλεπει παλι ο γιατρος!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Γιατρε το εδωσες το εργαλειο πριν προλαβει να ανοιξει καν ο κινητηρας Συγχωρεμενος αν παρεις το καινουριο μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 ποιος;Αυτός 1 - 0 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Γιατρε το εδωσες το εργαλειο πριν προλαβει να ανοιξει καν ο κινητηρας Συγχωρεμενος αν παρεις το καινουριο μονο ηδη στρώνει το καινούργιο του μηχάνημα! Δεν αποκαλυπτω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Γιαμαχα να ναι ή ντουκατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Χοντα είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ξέρει κανείς αν μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία κατασκευής του ΜΤ από τον αριθμό πλαισίου ή με άλλο τρόπο? Επειδή με έχει πιάσει μια περιέργεια και δεν βρίσκω άκρη. Στην Αμερική στο FZ το βλέπουνε από το VIN, εδώ όμως μόνο μηδενικά γράφει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2016 από τον jimlertas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 VIN = αριθμος πλαισιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 VIN = αριθμος πλαισιουΤο ξέρω, δεν λέω κάτι διαφορετικό. Στην 1η αναφορά το γράφω ολόκληρο και στη 2η για να μην το ξαναγράψω χρησιμοποίησα τη συντομογραφία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία κατασκευής του ΜΤ από τον αριθμό πλαισίου ή με άλλο τρόπο? Επειδή με έχει πιάσει μια περιέργεια και δεν βρίσκω άκρη. Στην Αμερική στο FZ το βλέπουνε από το VIN, εδώ όμως μόνο μηδενικά γράφει.Ναι μπορείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Παιδιά έφυγε. Έδωσα το θηρίο!Ωχ! Και είχαμε εγκεφαλική σύνδεση. Ωχ! 1:36 στις Σερρες χαλαρά και στην ευθεία να χτυπάει κόφτη πριν την γραμμή εκκίνησης. Ωχ! Στο second leg circuit να μην χάνει ούτε μέτρο από το 10 του Σακη. Ωχ! Στην κόντρα τσάι σε sf 1098 κτλ.Ωχ! Αμάν!Αισθάνομαι όπως όταν πέθανε ο σκύλος μου.... Μόνο χαρά είχε να μου δώσει, να μην πω και αγάπη και παρεξηγηθω. Σκατά στην Honda.Το κοφτη πριν τη γραμμη εκκινησης το λες για καλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Αυτός 1 - 0 Άντε να χαθείς, να χάνεσαι, βρωμοΠΑΟΚτσή!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Ναι μπορείς!Αν μου πεις και πως θα με υποχρεώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Αν μου πεις και πως θα με υποχρεώσεις.http://www.yamaha-motor.com.au/support/faq/how-can-i-identify-the-year-my-motorcycleatv-was-manufactured Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία κατασκευής του ΜΤ από τον αριθμό πλαισίου ή με άλλο τρόπο? Επειδή με έχει πιάσει μια περιέργεια και δεν βρίσκω άκρη. Στην Αμερική στο FZ το βλέπουνε από το VIN, εδώ όμως μόνο μηδενικά γράφει.http://www.yamaha-motor.com.au/support/faq/how-can-i-identify-the-year-my-motorcycleatv-was-manufacturedΌπως γράφω στο αρχικό post στην Αμερική (όπως και στον Καναδά και στην Αυστραλία) μπορούν και το βλέπουν από το VIN ( το γνωστό δέκατο ψηφίο ), εδώ όμως από το 9ο έως και το 13ο ψηφίο είναι όλα μηδενικά και δεν βγαίνει άκρη. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες. Το ΜΤ 07 έχει "κανονικό" αριθμό πλαισίου? Δεν έχει τα πέντε μηδενικά που έχει το 09? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Όπως γράφω στο αρχικό post στην Αμερική (όπως και στον Καναδά και στην Αυστραλία) μπορούν και το βλέπουν από το VIN ( το γνωστό δέκατο ψηφίο ), εδώ όμως από το 9ο έως και το 13ο ψηφίο είναι όλα μηδενικά και δεν βγαίνει άκρη. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες. Το ΜΤ 07 έχει "κανονικό" αριθμό πλαισίου? Δεν έχει τα πέντε μηδενικά που έχει το 09?Όταν ρώτησα εγώ τον υπάλληλο στα ανταλακτικά της yamaha τι χρονολογία είναι το μηχανάκι μου, το είδε από τον κωδικό πλαισίου.Τώρα πώς το βλέπεις, δεν ξέρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες