xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Με βάζετε σε σκέψεις να το δοκιμάσω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Με βάζετε σε σκέψεις να το δοκιμάσω :P πρεπει αλλα μην το συγκρινεις με το κτηνος που οδηγεις δεν κανει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Η συγκρίσεις δεν κάνουν πάντα κακό :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frezas 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Μετα απο λιγη ωρα αρχιζει να με ενοχλει το κρανος μαλλον ηταν απο τα φουσμενα μαγουλα λογω του μονιμου χαμογελου! Με λιγα λογια μιλαμε για ενα παναλαφρο μηχανακι με δυνατα φρενα πολυυυ δυναμη σε ολες τις ταχυτητες που στριβει με την σκεψη! Στην κινηση θυμιζει ενα παπι στην ευελιξια! Δεν ηθελα να κατεβω πραγματικα,ερωτας!!!!! Οπως ακριβως τα ειπες! Μετα απο ενα μηνα στη κατοχη μου, στεναχωριεμαι οταν φτανω στον προορισμο μου και πρεπει να κατεβω! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Κοσμα...χωρις φωτο τεστ ride... μαλλον παλι Playstation επαιζες ρε σκ@τοπαιδο...και σαπισες με motoGP 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Πείτε μας οι κάτοχοι λίγα λόγια για τον κινητήρα. Πως είναι η ροπή του? Γραμμική σε όλο το φάσμα ή γεμάτο χαμηλά με ξέσπασμα στα ψηλά? Στα 100χαω πόσες στροφές δουλεύει η 6η? Σκορτσάρει καθόλου στις χαμηλές στροφές με ψηλές σχέσεις? Οι αναρτήσεις είναι άνετες ή κοπανάνε στις κακοτεχνίες του δρόμου? Μιας και το μικρό βάρος δεν είναι σύμμαχος στην άνεση, θεωρώ ότι πρέπει να έχει πολύ ποιοτικές αναρτήσεις ώστε να μην κοπανάει. Πόσο αραιά είναι τα σέρβις του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Πείτε μας οι κάτοχοι λίγα λόγια για τον κινητήρα. Πως είναι η ροπή του? Γραμμική σε όλο το φάσμα ή γεμάτο χαμηλά με ξέσπασμα στα ψηλά? Στα 100χαω πόσες στροφές δουλεύει η 6η? Σκορτσάρει καθόλου στις χαμηλές στροφές με ψηλές σχέσεις? Οι αναρτήσεις είναι άνετες ή κοπανάνε στις κακοτεχνίες του δρόμου? Μιας και το μικρό βάρος δεν είναι σύμμαχος στην άνεση, θεωρώ ότι πρέπει να έχει πολύ ποιοτικές αναρτήσεις ώστε να μην κοπανάει. Πόσο αραιά είναι τα σέρβις του? Λοιπον εχω διαβασει και εχω δει για αυτο το θεμα πολυ πραμα. Οι μισοι λενε οτι η αναρτηση ειναι οτι να ναι, κακη. Αλλα οι αλλοι μισοι οτι τα settings που εχει η μηχανη οταν σου παραδιδεται, σαν πελατης, δεν ειναι καλα απο τη yamaha και θελει ψαξιμο και ρυθμιση. Αν και οταν φτιαξεις τις αναρτησεις, το ride ειναι μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 στον Πιερακο στην Λ.Ποσειδωνος Ρε φουστη θα περασω απο τα λημερια σου και ουτε γεια δεν θα σου πω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Είστε τελείως κρετίνοι, θα μας ρίξετε στα δάνεια? Δεν ξαναδιαβάζω το thread... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Eιναι τρελοι αυτοι οι Γαλλοι... http://youtu.be/JvQAHA1PNK4 Χμμμ, αν βγάλουμε από τι μέση τις υπερβολές των επαγγελματιών από ότι φαίνεται είναι ιδανικό για πραγματική σπορτιφ χρήση ελληνικού επαρχιακού δικτύου μεσαίου βεληνεκούς? Φυσικά για να μην κοπανάει ούτε σε αλματάκια θα είναι χαλαρό σε αναρτήσεις σε γρήγορη στρητάδικη οδήγηση με γραμμές - δε μπορείς να τα έχεις όλα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Θα συμφωνήσω. Οι γάλλοι μας χάρισαν ένα υπέροχο video με τις αιρετές της ανάρτησης. Σίγουρα θα χάνει μέσα στην πιστα από τις αγγλικές αλλα στους Ελληνικούς επαρχιακούς μοιάζει ιδανικά ρυθμισμένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 http://vimeo.com/86507926 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 θα φαω πολυ ξυλο τωρα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να ψαχνω για χρηματοδοτησεις! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 θα φαω πολυ ξυλο τωρα !!!! Βάλτε κανονικά το λινκ γιατί δεν μ το ανοίγει :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) To Triumph στο βίντεο είναι φιμωμένο. Του δίνει μόνο 131,7 μίλια τελική. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2014 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Βάλτε κανονικά το λινκ γιατί δεν μ το ανοίγει :Ρ μια χαρα δουλευει....νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 210 χλμ τελικη καλα ειναι για γυμνο νομιζω.....αλλου υπερτερει οπως ειπε παρολο που δεν ειναι το πιο γρηγορο στη τελικη ουτε τα πιο πολλα αλογα !!! κ να μην παρεξηγηθω το μτ σπερνει κ μ αρεσει παρα πολυ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 θα φαω πολυ ξυλο τωρα !!!! Δεν θέλω να σολιάσω το βίντεο αυτο καθ αυτό αλλά κάτι που μου έχει λείψει πάρα πολύ στον ελληνικό τύπο... Ειτε συνφωνεις είτε διαφωνείς με το αποτέλσεμα (εγω συμφωνώ ) γουστάρω ρε γαμώτο που οι άνθρωποι λένε την γνώμη τους φωναχτα! Το ταδε μηχανάκι ειναι καλό εκει κι εκει και είναι κακό εκει κι εκει! Τέλος! ουτε μισόλογα ούτε τίποτα! Γι αυτο αν είναι να πάρω παίρνω μονο αγγλικά περιοδικά. Δεν χαρίζονται σε κανέναν και μπορεις να διαβάσεις ενα συγκριτικό που να λέει οτι το καλύτερο μηχανάκι/αυτοκινητο κατα την γνώμη μας είναι το Χ Υ Ζ γι αυτούς και γι αυτούς τους λόγους. Οχι όλοι οι καλοί χωράνε κτλ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 210 για το Triple με 106 άλογα ρε Γιάννη; Αυτά τα χιλιόμετρα τάχουν για πλάκα 600άρια allround,όχι το street. Το λέει κάπου στο 3:40 restricted speed. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 210 για το Triple με 106 άλογα ρε Γιάννη; Αυτά τα χιλιόμετρα τάχουν για πλάκα 600άρια allround,όχι το street. Το λέει κάπου στο 3:40 restricted speed. εχεις δικιο ετσι λεει, αλλα κ παλι τα αλογα δεν μετριουντε στην τελικη κ ειδικα σε τετοιο τυπο μηχανης. απο τα πολυ χαμηλα μεχρι τα μεσαια ειναι το θεμα κ εκει παιρνει το αριστα μαζι με το ολο πακετο στησιματος κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Δεν θέλω να σολιάσω το βίντεο αυτο καθ αυτό αλλά κάτι που μου έχει λείψει πάρα πολύ στον ελληνικό τύπο... Ειτε συνφωνεις είτε διαφωνείς με το αποτέλσεμα (εγω συμφωνώ ) γουστάρω ρε γαμώτο που οι άνθρωποι λένε την γνώμη τους φωναχτα! Το ταδε μηχανάκι ειναι καλό εκει κι εκει και είναι κακό εκει κι εκει! Τέλος! ουτε μισόλογα ούτε τίποτα! Γι αυτο αν είναι να πάρω παίρνω μονο αγγλικά περιοδικά. Δεν χαρίζονται σε κανέναν και μπορεις να διαβάσεις ενα συγκριτικό που να λέει οτι το καλύτερο μηχανάκι/αυτοκινητο κατα την γνώμη μας είναι το Χ Υ Ζ γι αυτούς και γι αυτούς τους λόγους. Οχι όλοι οι καλοί χωράνε κτλ... Σωστος!! Και εγω εχω βαρεθει να το παιζουν διπλωματες! Πες βρε ανθρωπε, "μου αρεσει αυτο το μηχανακι γιατι κανει σουζες με 4η! Γνωμη μου, αλλα ετσι το γουσταρω, τελος!" Οχι "εεε αυτο ειναι καλο εκει, το αλλο εκει και ολα ειναι καλα" κτλ. Πες τη γνωμη σου, ξεκαθαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 210 για το Triple με 106 άλογα ρε Γιάννη; Αυτά τα χιλιόμετρα τάχουν για πλάκα 600άρια allround,όχι το street. Το λέει κάπου στο 3:40 restricted speed. Το "φιμωμένο" εγώ και πιστεύω οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν ως μειωμένη απόδοση. Το restricted speed απλά σημαίνει πως δεν θα το αφήσει να πάει πέρα από 210. Μέχρι τότε έχεις όλους τους ίππους της μηχανής κανονικότατα. Μπούσες και ZX14 εχουν τον ίδιο περιορισμό πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) ακολουθει πορνο και μαλιστα σκληρο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2014 από τον Al_Bandy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 ακολουθει πορνο και μαλιστα σκληρο θα ακολουθησει πολλες φορες μεχρι να το μαθουμε απεξω? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες