Jump to content
StevenGalan

Yamaha MT-09 (2014)

Recommended Posts

Με βάζετε σε σκέψεις να το δοκιμάσω :P

πρεπει αλλα μην το συγκρινεις με το κτηνος που οδηγεις δεν κανει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μετα απο λιγη ωρα αρχιζει να με ενοχλει το κρανος μαλλον ηταν απο τα φουσμενα μαγουλα λογω του μονιμου χαμογελου!

Με λιγα λογια μιλαμε για ενα παναλαφρο μηχανακι με δυνατα φρενα πολυυυ δυναμη σε ολες τις ταχυτητες που στριβει με την σκεψη!

Στην κινηση θυμιζει ενα παπι στην ευελιξια!

Δεν ηθελα να κατεβω πραγματικα,ερωτας!!!!!

Οπως ακριβως τα ειπες!

Μετα απο ενα μηνα στη κατοχη μου,

στεναχωριεμαι οταν φτανω στον προορισμο μου και πρεπει να κατεβω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πείτε μας οι κάτοχοι λίγα λόγια για τον κινητήρα. Πως είναι η ροπή του? Γραμμική σε όλο το φάσμα ή γεμάτο χαμηλά με ξέσπασμα στα ψηλά? Στα 100χαω πόσες στροφές δουλεύει η 6η? Σκορτσάρει καθόλου στις χαμηλές στροφές με ψηλές σχέσεις?

Οι αναρτήσεις είναι άνετες ή κοπανάνε στις κακοτεχνίες του δρόμου? Μιας και το μικρό βάρος δεν είναι σύμμαχος στην άνεση, θεωρώ ότι πρέπει να έχει πολύ ποιοτικές αναρτήσεις ώστε να μην κοπανάει.

Πόσο αραιά είναι τα σέρβις του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πείτε μας οι κάτοχοι λίγα λόγια για τον κινητήρα. Πως είναι η ροπή του? Γραμμική σε όλο το φάσμα ή γεμάτο χαμηλά με ξέσπασμα στα ψηλά? Στα 100χαω πόσες στροφές δουλεύει η 6η? Σκορτσάρει καθόλου στις χαμηλές στροφές με ψηλές σχέσεις?

Οι αναρτήσεις είναι άνετες ή κοπανάνε στις κακοτεχνίες του δρόμου? Μιας και το μικρό βάρος δεν είναι σύμμαχος στην άνεση, θεωρώ ότι πρέπει να έχει πολύ ποιοτικές αναρτήσεις ώστε να μην κοπανάει.

Πόσο αραιά είναι τα σέρβις του?

Λοιπον εχω διαβασει και εχω δει για αυτο το θεμα πολυ πραμα. Οι μισοι λενε οτι η αναρτηση ειναι οτι να ναι, κακη.

Αλλα οι αλλοι μισοι οτι τα settings που εχει η μηχανη οταν σου παραδιδεται, σαν πελατης, δεν ειναι καλα απο τη yamaha και θελει ψαξιμο και ρυθμιση. Αν και οταν φτιαξεις τις αναρτησεις, το ride ειναι μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στον Πιερακο στην Λ.Ποσειδωνος

Ρε φουστη θα περασω απο τα λημερια σου και ουτε γεια δεν θα σου πω :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε τελείως κρετίνοι, θα μας ρίξετε στα δάνεια?

Δεν ξαναδιαβάζω το thread...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιναι τρελοι αυτοι οι Γαλλοι...

http://youtu.be/JvQAHA1PNK4

Χμμμ, αν βγάλουμε από τι μέση τις υπερβολές των επαγγελματιών από ότι φαίνεται είναι ιδανικό για πραγματική σπορτιφ χρήση ελληνικού επαρχιακού δικτύου μεσαίου βεληνεκούς? Φυσικά για να μην κοπανάει ούτε σε αλματάκια θα είναι χαλαρό σε αναρτήσεις σε γρήγορη στρητάδικη οδήγηση με γραμμές - δε μπορείς να τα έχεις όλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω.

Οι γάλλοι μας χάρισαν ένα υπέροχο video με τις αιρετές της ανάρτησης.

Σίγουρα θα χάνει μέσα στην πιστα από τις αγγλικές αλλα στους Ελληνικούς επαρχιακούς μοιάζει ιδανικά ρυθμισμένη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα φαω πολυ ξυλο τωρα !!!! :shoot: :peep:

:pray:

:rtfm:

:hunter:

Βάλτε κανονικά το λινκ γιατί δεν μ το ανοίγει :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Triumph στο βίντεο είναι φιμωμένο.

Του δίνει μόνο 131,7 μίλια τελική.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

210 χλμ τελικη καλα ειναι για γυμνο νομιζω.....αλλου υπερτερει οπως ειπε παρολο που δεν ειναι το πιο γρηγορο στη τελικη ουτε τα πιο πολλα αλογα !!!

κ να μην παρεξηγηθω το μτ σπερνει κ μ αρεσει παρα πολυ !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα φαω πολυ ξυλο τωρα !!!! :shoot::peep:

:pray:

:rtfm:

:hunter:

Δεν θέλω να σολιάσω το βίντεο αυτο καθ αυτό αλλά κάτι που μου έχει λείψει πάρα πολύ στον ελληνικό τύπο...

Ειτε συνφωνεις είτε διαφωνείς με το αποτέλσεμα (εγω συμφωνώ :grin::mB_kalo_e: ) γουστάρω ρε γαμώτο που οι άνθρωποι λένε την γνώμη τους φωναχτα!

Το ταδε μηχανάκι ειναι καλό εκει κι εκει και είναι κακό εκει κι εκει!

Τέλος! ουτε μισόλογα ούτε τίποτα! Γι αυτο αν είναι να πάρω παίρνω μονο αγγλικά περιοδικά. Δεν χαρίζονται σε κανέναν και μπορεις να διαβάσεις ενα συγκριτικό που να λέει οτι το καλύτερο μηχανάκι/αυτοκινητο κατα την γνώμη μας είναι το Χ Υ Ζ γι αυτούς και γι αυτούς τους λόγους. Οχι όλοι οι καλοί χωράνε κτλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

210 για το Triple με 106 άλογα ρε Γιάννη;

Αυτά τα χιλιόμετρα τάχουν για πλάκα 600άρια allround,όχι το street.

Το λέει κάπου στο 3:40 restricted speed.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο ετσι λεει, αλλα κ παλι τα αλογα δεν μετριουντε στην τελικη κ ειδικα σε τετοιο τυπο μηχανης. απο τα πολυ χαμηλα μεχρι τα μεσαια ειναι το θεμα κ εκει παιρνει το αριστα μαζι με το ολο πακετο στησιματος κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να σολιάσω το βίντεο αυτο καθ αυτό αλλά κάτι που μου έχει λείψει πάρα πολύ στον ελληνικό τύπο...

Ειτε συνφωνεις είτε διαφωνείς με το αποτέλσεμα (εγω συμφωνώ :grin::mB_kalo_e: ) γουστάρω ρε γαμώτο που οι άνθρωποι λένε την γνώμη τους φωναχτα!

Το ταδε μηχανάκι ειναι καλό εκει κι εκει και είναι κακό εκει κι εκει!

Τέλος! ουτε μισόλογα ούτε τίποτα! Γι αυτο αν είναι να πάρω παίρνω μονο αγγλικά περιοδικά. Δεν χαρίζονται σε κανέναν και μπορεις να διαβάσεις ενα συγκριτικό που να λέει οτι το καλύτερο μηχανάκι/αυτοκινητο κατα την γνώμη μας είναι το Χ Υ Ζ γι αυτούς και γι αυτούς τους λόγους. Οχι όλοι οι καλοί χωράνε κτλ...

Σωστος!!

Και εγω εχω βαρεθει να το παιζουν διπλωματες! Πες βρε ανθρωπε, "μου αρεσει αυτο το μηχανακι γιατι κανει σουζες με 4η! Γνωμη μου, αλλα ετσι το γουσταρω, τελος!" Οχι "εεε αυτο ειναι καλο εκει, το αλλο εκει και ολα ειναι καλα" κτλ.

Πες τη γνωμη σου, ξεκαθαρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "φιμωμένο" εγώ και πιστεύω οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν ως μειωμένη απόδοση.

Το restricted speed απλά σημαίνει πως δεν θα το αφήσει να πάει πέρα από 210. Μέχρι τότε έχεις όλους τους ίππους της μηχανής κανονικότατα.

Μπούσες και ZX14 εχουν τον ίδιο περιορισμό πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακολουθει πορνο και μαλιστα σκληρο :pimp:

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακολουθει πορνο και μαλιστα σκληρο :pimp:

θα ακολουθησει πολλες φορες μεχρι να το μαθουμε απεξω? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα