Jump to content
gkourmoul1

TDM 900 - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Recommended Posts

2 λυσεις.

1. vstrom 60€

2. Dorshoduro 1200 25€ αλλα με λιγο κοψε ραψε παραπανω.

ταιριαζουν καλυτερα του vstrom και ειναι πιο ευκολες να μπουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του...τι του λετε χαραματα...? :hunter:

τιμονια απο Scania σελες απο αλογα κ χουφτες απο ΒΜΧ...μονο TDM δεν θα ειναι μετα απο κανα 6μηνο... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο Γιώργο καλές βόλτες!!!!Βλέπω από τα σχόλια σου ότι ξανά ένιωσες όπως όλοι μας στην απόκτηση της καλής μας!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι που πηρες το εχω οδηγησει αρκετα ,ειναι πολυ προσεγμενο και δουλευει ρολοι

καλοριζικο και καλες βολτες.

Μολις ζεσταθει αρκετα ο κινητηρας (σε 3 χιλιομετρα ειναι ΟΚ) αρχιζουν και οι δοκιμαστικες αποτομες επιταχυνσεις.

:nono: σε 3 χιλιομετρα εχει ζεσταθει το νερο μονο που ζεσταινεται πολυ γρηγορα ,τα λαδια θελουν αρκετα χιλιομετρα ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο,καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος Γιώργη ! :D

Εξαιρετική επιλογή και από χέρι καλό ! :punk:

Υπέροχη αναμετάδοση εμπειριών φίλε μου !

Ευχαριστούμε ! :_thumbsup:

Τίμιο και ωραίο εργαλείο, να το χαρείς ξεπερνώντας το 6ψήφιο νούμερο, άλλωστε με τόσα χλμ μόλις έχει ανοίξει το κινητηράκι του πούναι τερατάκι αξιοπιστίας ! :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι που πηρες το εχω οδηγησει αρκετα ,ειναι πολυ προσεγμενο και δουλευει ρολοι

καλοριζικο και καλες βολτες.

:nono: σε 3 χιλιομετρα εχει ζεσταθει το νερο μονο που ζεσταινεται πολυ γρηγορα ,τα λαδια θελουν αρκετα χιλιομετρα ακομα

Ευχαριστώ φίλε Gee. Στα 3-4 χιλιόμετρα έχει πάει ο δείκτης θερμοκρασίας κοντά στη μέση. Δεν σημαίνει αυτό ότι τα λάδια είναι ζεστά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπ, τώρα το πρόσεξα. Γιώργο. Καλοτάξιδο το TDM. Να 'σαι πάντα γερός και να το απολαμβάνεις. Σίγουρη επιλογή, κατ' εμέ, το δικύλινδρο της Yamaha. Από τα πλέον αξιόπιστα μηχανάκια. Καλά χιλιόμετρα να 'χεις.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελείωσαν τα Likes για σήμερα....

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παλικάρια. Αυτό το αίσθημα όταν έχεις καινούργια μηχανή, την οποία και γουστάρεις, είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Με καινούργια γκόμενα πάντως ποτέ δεν έκανα έτσι.... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με καινουρια γκομενα εχεις ξεχασει πως ειναι το αισθημα ρε........................ :P :P :P

Καλοταξιδο Τζωρτζη, αλλα τωρα δε θα μπορεις να μου κλουθας στο Στρουμπουλα......................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με καινουρια γκομενα εχεις ξεχασει πως ειναι το αισθημα ρε........................ :P :P :P

Καλοταξιδο Τζωρτζη, αλλα τωρα δε θα μπορεις να μου κλουθας στο Στρουμπουλα......................

Εδώ με την bmw είχα έρθει στον Στρούμπουλα, θα χάσω ευκαρία με τη yamaha??? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι κάθε μέρα σαν την 1η μέρα!! :_thumbsup:

υ.γ. αφου ήταν του HLIA εχει και +3-4km/h Μεγαλύτερη τελική! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο να είναι Γιώργη! Καλές βόλτες να έχεις!

Να ξέρεις ότι το μηχανάκι δεν έχει στρίψει ποτέ γιατί ο προκάτοχός του είναι κουλός εντουράς!!!! :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε πάλι με τη μ@λ@κία που πήρες,,,, :grin: :D

:na_mB::ok::cheers: :cheers:

- Λάστιχα: Dunlop Roadsmart, πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.

- Εαν το θές για κάθε μέρα, το διπλό στάντ είναι απαραίτητο.

- Ανατομική σέλα και μετά δεν θα θες να κατέβεις..

- Χούφτες απο BMW, μια μικρή μόντα θέλουν στα αντίβαρα. Αντίο κρύο και βροχή, καλώ ήρθες ζέστη ( στα χέρια) το καλοκαίρι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο-καλοταξιδο,και μπραβο για την επιτυχημενη επιλογη.Ειναι μεγαλη υποθεση,να σου ερθει ''κουτι'' αυτο που ζητουσες. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο Γιώργο

Ήμουν σίγουρος πως θα κατέληγες σε TDM.

Φαινόταν πως το ήθελες και το γούσταρες πολύ.

Θα μου πείς Yamaha είναι ρε φίλε,αλλά τι να κάνουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε Gee. Στα 3-4 χιλιόμετρα έχει πάει ο δείκτης θερμοκρασίας κοντά στη μέση. Δεν σημαίνει αυτό ότι τα λάδια είναι ζεστά?

οχι ,το μηχανακι ΣΟΥ(πως σου ακουγεται?) ειναι υδροψυκτο κ εχει ενδειξη θερμοκρασιας μονο για το ψυκτικο υγρο ,οχι και για το λαδι (οπως ολα δλδ) ,οποτε η θερμοκρασια που βλεπεις ειναι η θερμοκρασια του νερου-παραφλου ,τα λαδια συνηθως θελουν 10-15 χιλιομετρα σε εκτος πολης συνθηκες για να ερθουν σε σωστη θερμοκρασια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωωω....κοίτα να δεις! Και τό' βλεπα το διαμαντάκι και σκέφτομαι...λες??? :D

Την τελευταία φορά που είχα δει την κούκλα ήταν πριν 2-3 βδομάδες μια Παρασκευή...είχα εκπλαγεί με το πόσο προσεγμένη είναι!

Να την χαρείς, καλόβολτη, καλοτάξιδη, καλόστριφτη και καλότυχη! :) Ήταν σε καλά χέρια και πέρασε σε καλά χέρια! :_thumbsup:

Και ήρεμα με το γκάζι, αυτό δεν αστειεύεται.....είναι Yamaha!!!

:peep:

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο, να χαρεις tη νεα σου κουκλα! Καλοστριφτοι και οι 2 σας και πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα... Ολα τα μηχανακια χουν αναγκη κατι απο ενα V strom ειτε Ax-1 ειναι, ειτε TDM ( εδω ορμαει ο yamahakias666 ) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ,το μηχανακι ΣΟΥ(πως σου ακουγεται?) ειναι υδροψυκτο κ εχει ενδειξη θερμοκρασιας μονο για το ψυκτικο υγρο ,οχι και για το λαδι (οπως ολα δλδ) ,οποτε η θερμοκρασια που βλεπεις ειναι η θερμοκρασια του νερου-παραφλου ,τα λαδια συνηθως θελουν 10-15 χιλιομετρα σε εκτος πολης συνθηκες για να ερθουν σε σωστη θερμοκρασια

Shit! Δεν το ήξερα αυτό. Δηλάδη δεν το ανοίγω όταν πάει στη μέση ο δείκτης? Πρέπει να περιμένω καμιά 10αρά χιλιομετράκια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shit! Δεν το ήξερα αυτό. Δηλάδη δεν το ανοίγω όταν πάει στη μέση ο δείκτης? Πρέπει να περιμένω καμιά 10αρά χιλιομετράκια?

εγω ετσι κανω ,επειδη κ στα 2 μου τελευταια μηχανακια εχει ψηφιακο θερμομετρο λαδιου ,καπου τοση αποσταση παιρνει να ζεσταθει αρκετα το λαδι ,αναλογως βεβαια των συνθηκων ,αν ειμαι εθνικη με 80 δεν θα ζεσταθει ποτε ,κινηση και φαναρια πολυ πιο γρηγορα.

οταν φτανει στην μεση ο δεικτης σου αρχισε να εισαι λιγο πιο ανετος με τα ανοιγματα σου ,καλο ειναι ομως οχι τερμα

αλλοι αυτα τα θεωρουν λεπτομερειες ,εγω παντως ετσι κανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα