gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Τι χουφτες μπορω να βαζω αναιμακτα, ευκολα και γρηγορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmitsiakis900 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 2 λυσεις. 1. vstrom 60€ 2. Dorshoduro 1200 25€ αλλα με λιγο κοψε ραψε παραπανω. ταιριαζουν καλυτερα του vstrom και ειναι πιο ευκολες να μπουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Νομιζω και οι KTM οι κλειστες μπαινουν σχετικα ευκολα κι ειναι πανεμορφες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 ρε αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του...τι του λετε χαραματα...? τιμονια απο Scania σελες απο αλογα κ χουφτες απο ΒΜΧ...μονο TDM δεν θα ειναι μετα απο κανα 6μηνο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καλορίζικο Γιώργο καλές βόλτες!!!!Βλέπω από τα σχόλια σου ότι ξανά ένιωσες όπως όλοι μας στην απόκτηση της καλής μας!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 το μηχανακι που πηρες το εχω οδηγησει αρκετα ,ειναι πολυ προσεγμενο και δουλευει ρολοι καλοριζικο και καλες βολτες. Μολις ζεσταθει αρκετα ο κινητηρας (σε 3 χιλιομετρα ειναι ΟΚ) αρχιζουν και οι δοκιμαστικες αποτομες επιταχυνσεις. σε 3 χιλιομετρα εχει ζεσταθει το νερο μονο που ζεσταινεται πολυ γρηγορα ,τα λαδια θελουν αρκετα χιλιομετρα ακομα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καλορίζικο,καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος Γιώργη ! :D Εξαιρετική επιλογή και από χέρι καλό ! Υπέροχη αναμετάδοση εμπειριών φίλε μου ! Ευχαριστούμε ! Τίμιο και ωραίο εργαλείο, να το χαρείς ξεπερνώντας το 6ψήφιο νούμερο, άλλωστε με τόσα χλμ μόλις έχει ανοίξει το κινητηράκι του πούναι τερατάκι αξιοπιστίας ! :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 το μηχανακι που πηρες το εχω οδηγησει αρκετα ,ειναι πολυ προσεγμενο και δουλευει ρολοι καλοριζικο και καλες βολτες. σε 3 χιλιομετρα εχει ζεσταθει το νερο μονο που ζεσταινεται πολυ γρηγορα ,τα λαδια θελουν αρκετα χιλιομετρα ακομα Ευχαριστώ φίλε Gee. Στα 3-4 χιλιόμετρα έχει πάει ο δείκτης θερμοκρασίας κοντά στη μέση. Δεν σημαίνει αυτό ότι τα λάδια είναι ζεστά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωπ, τώρα το πρόσεξα. Γιώργο. Καλοτάξιδο το TDM. Να 'σαι πάντα γερός και να το απολαμβάνεις. Σίγουρη επιλογή, κατ' εμέ, το δικύλινδρο της Yamaha. Από τα πλέον αξιόπιστα μηχανάκια. Καλά χιλιόμετρα να 'χεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2013 από τον Αιγαιοπλόος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Τελείωσαν τα Likes για σήμερα.... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παλικάρια. Αυτό το αίσθημα όταν έχεις καινούργια μηχανή, την οποία και γουστάρεις, είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Με καινούργια γκόμενα πάντως ποτέ δεν έκανα έτσι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Ποιον κοροϊδευεις ρε Χρηστο.....!!!! Την ιδια απορια ειχα κι εγω Γιωργη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Με καινουρια γκομενα εχεις ξεχασει πως ειναι το αισθημα ρε........................ :P :P :P Καλοταξιδο Τζωρτζη, αλλα τωρα δε θα μπορεις να μου κλουθας στο Στρουμπουλα...................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Με καινουρια γκομενα εχεις ξεχασει πως ειναι το αισθημα ρε........................ :P :P :P Καλοταξιδο Τζωρτζη, αλλα τωρα δε θα μπορεις να μου κλουθας στο Στρουμπουλα...................... Εδώ με την bmw είχα έρθει στον Στρούμπουλα, θα χάσω ευκαρία με τη yamaha??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι κάθε μέρα σαν την 1η μέρα!! υ.γ. αφου ήταν του HLIA εχει και +3-4km/h Μεγαλύτερη τελική! B) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καλοτάξιδο να είναι Γιώργη! Καλές βόλτες να έχεις! Να ξέρεις ότι το μηχανάκι δεν έχει στρίψει ποτέ γιατί ο προκάτοχός του είναι κουλός εντουράς!!!! :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Ήξερα τι πήρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Άντε πάλι με τη μ@λ@κία που πήρες,,,, :D :cheers: - Λάστιχα: Dunlop Roadsmart, πολλά και απροβλημάτιστα χλμ. - Εαν το θές για κάθε μέρα, το διπλό στάντ είναι απαραίτητο. - Ανατομική σέλα και μετά δεν θα θες να κατέβεις.. - Χούφτες απο BMW, μια μικρή μόντα θέλουν στα αντίβαρα. Αντίο κρύο και βροχή, καλώ ήρθες ζέστη ( στα χέρια) το καλοκαίρι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καλοριζικο-καλοταξιδο,και μπραβο για την επιτυχημενη επιλογη.Ειναι μεγαλη υποθεση,να σου ερθει ''κουτι'' αυτο που ζητουσες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καλορίζικο Γιώργο Ήμουν σίγουρος πως θα κατέληγες σε TDM. Φαινόταν πως το ήθελες και το γούσταρες πολύ. Θα μου πείς Yamaha είναι ρε φίλε,αλλά τι να κάνουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Ευχαριστώ φίλε Gee. Στα 3-4 χιλιόμετρα έχει πάει ο δείκτης θερμοκρασίας κοντά στη μέση. Δεν σημαίνει αυτό ότι τα λάδια είναι ζεστά? οχι ,το μηχανακι ΣΟΥ(πως σου ακουγεται?) ειναι υδροψυκτο κ εχει ενδειξη θερμοκρασιας μονο για το ψυκτικο υγρο ,οχι και για το λαδι (οπως ολα δλδ) ,οποτε η θερμοκρασια που βλεπεις ειναι η θερμοκρασια του νερου-παραφλου ,τα λαδια συνηθως θελουν 10-15 χιλιομετρα σε εκτος πολης συνθηκες για να ερθουν σε σωστη θερμοκρασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πωωωωωωω....κοίτα να δεις! Και τό' βλεπα το διαμαντάκι και σκέφτομαι...λες??? :D Την τελευταία φορά που είχα δει την κούκλα ήταν πριν 2-3 βδομάδες μια Παρασκευή...είχα εκπλαγεί με το πόσο προσεγμένη είναι! Να την χαρείς, καλόβολτη, καλοτάξιδη, καλόστριφτη και καλότυχη! :) Ήταν σε καλά χέρια και πέρασε σε καλά χέρια! Και ήρεμα με το γκάζι, αυτό δεν αστειεύεται.....είναι Yamaha!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2013 από τον Optimus Prime 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Γιωργο, να χαρεις tη νεα σου κουκλα! Καλοστριφτοι και οι 2 σας και πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα... Ολα τα μηχανακια χουν αναγκη κατι απο ενα V strom ειτε Ax-1 ειναι, ειτε TDM ( εδω ορμαει ο yamahakias666 ) :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 οχι ,το μηχανακι ΣΟΥ(πως σου ακουγεται?) ειναι υδροψυκτο κ εχει ενδειξη θερμοκρασιας μονο για το ψυκτικο υγρο ,οχι και για το λαδι (οπως ολα δλδ) ,οποτε η θερμοκρασια που βλεπεις ειναι η θερμοκρασια του νερου-παραφλου ,τα λαδια συνηθως θελουν 10-15 χιλιομετρα σε εκτος πολης συνθηκες για να ερθουν σε σωστη θερμοκρασια Shit! Δεν το ήξερα αυτό. Δηλάδη δεν το ανοίγω όταν πάει στη μέση ο δείκτης? Πρέπει να περιμένω καμιά 10αρά χιλιομετράκια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Shit! Δεν το ήξερα αυτό. Δηλάδη δεν το ανοίγω όταν πάει στη μέση ο δείκτης? Πρέπει να περιμένω καμιά 10αρά χιλιομετράκια? εγω ετσι κανω ,επειδη κ στα 2 μου τελευταια μηχανακια εχει ψηφιακο θερμομετρο λαδιου ,καπου τοση αποσταση παιρνει να ζεσταθει αρκετα το λαδι ,αναλογως βεβαια των συνθηκων ,αν ειμαι εθνικη με 80 δεν θα ζεσταθει ποτε ,κινηση και φαναρια πολυ πιο γρηγορα. οταν φτανει στην μεση ο δεικτης σου αρχισε να εισαι λιγο πιο ανετος με τα ανοιγματα σου ,καλο ειναι ομως οχι τερμα αλλοι αυτα τα θεωρουν λεπτομερειες ,εγω παντως ετσι κανω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες