Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Επισης τωρα που το βλεπω εχουν αλλαξει και τις βασεις των μαρσπιε του οδηγου. Πιο ομορφες οι νεες με περισσοτερο μαυρο χρωμα οπως και στα πλαστικα της ουρας.Βασικα αν ειχαν κανει μαυρο και τον κινητηρα θα εσπερνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Όποιος βρει φωτογραφίες του "Nitric Orange" να τις ανεβάσει άμεσα, παίζει να είναι τρέλα το χρωματάκι..! Όπως και το "καφέ" υπάρχον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Ταξινομησεις 10μηνου 2016http://www.bikeit.gr/articles/reportaz/10194-reportaz-2016-taxinomiseis-10minou-2016-top20-motosikletwn.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2016 Έβαλα μπριζάκι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2016 Έβαλα μπριζάκι Δεν εχεουμε και παροχη κατω απο το τιμονι; Πρεπει οπωσδηποτε να παει στην μπαταρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχει και παροχή κάτω απο την σέλα, δεν είναι κατευθείαν στην μπαταρία, ώστε όταν βγάζω το κλειδί να μην έχει ρεύμα.Βγάζεις μόνο ένα πλαστικό, ενώ για κάτω απο το τιμόνι, πρέπει να βγουν ολα, και το κοντέρ.Επίσης αυτό στο τιμόνι, το αφήνω , μήπως βάλω στο μέλλον σποτάκια ή θερμαινόμενα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2016 από τον enterprise-psi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2016 Έβαλα μπριζάκι ωραιος! εχω παρει κι εγω το ιδιο απο ebay μαζι με προβολακια και διακοπτη. περιμενω το διακοπτη ακομα και θα παω συνεργειο να τα βαλω ολα μαζι. στην αναμονη που εβαλες εσυ το δικο σου , ξερεις εαν μπαινει μονο ενα πραγμα ή μπορουν να κουμποσουν και τα προβολακια μαζι για να μην βγαινει ολο το μουτρο? χθες επεσε καλο πλυσιμο και μετα στο μπροστα μερος που ειναι βαμμενο μαυρο γυαλιστερο πυλος, μεσαια αλοιφη για να φυγουν οι αραχνες ( οσο γινεται με το γυαλισμα στο χερι), καθαριστικη κρεμα και στο τελος κερι. εγινε καθρεφτης νομιζω. το κακο ομως με το μαυρο ειναι οτι λερωνεται απο την επομενη μερα και δεν το εχω συνηθισει μετα απο 5 χρονια με ασπρο μηχανακι :-P στα μαυρα αβαφτα πλαστικα περασα ενα χερι με γυαλιστικο που εχει βαση το νερο και δεν "καιει" με τα χρονια το πλαστικο και στο ματ μαυρο φτερο και τα νικελ ενα υγρο κερι. μου πηρε ωρα αλλα ηταν η πρωτη φορα που της εκανα τετοια περιποιηση...πλαϊνατεποζιτοκαι 2 απο τη μεση και πανω!κωλο δυστυχως δεν εβγαλα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2016 ωραιος! εχω παρει κι εγω το ιδιο απο ebay μαζι με προβολακια και διακοπτη. περιμενω το διακοπτη ακομα και θα παω συνεργειο να τα βαλω ολα μαζι. στην αναμονη που εβαλες εσυ το δικο σου , ξερεις εαν μπαινει μονο ενα πραγμα ή μπορουν να κουμποσουν και τα προβολακια μαζι για να μην βγαινει ολο το μουτρο? Είναι ενα φις, με 2 καλώδια. Θα πρέπει ή να βρεις κάτι περίεργο να κάνει τα 2 καλώδια 4, ή να κάνεις πατέντες να τα ενώσεις. Εγω αντί να παραγγείλω ακροδέκτες, απλά έκανα τα καλώδια ακροδέκτες, με το να τα κάνω σκληρά, με κολλητήρι. Επίσης, ίσως να μην κάνει , προβόλια και usb θύρα στο ίδιο ρελε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2016 Είναι ενα φις, με 2 καλώδια. Θα πρέπει ή να βρεις κάτι περίεργο να κάνει τα 2 καλώδια 4, ή να κάνεις πατέντες να τα ενώσεις. Εγω αντί να παραγγείλω ακροδέκτες, απλά έκανα τα καλώδια ακροδέκτες, με το να τα κάνω σκληρά, με κολλητήρι. αρα χρειαζομαι να παρω και κατι που να μπει στα καλωδια και μετα να κουμπωσει στις αναμονες της μηχανης. εχεις καμια φωτο ή να μου πεις αυτο στη σελα που ειναι για να δω τι χρειαζεται να αγορασω? δε θελω να παω στο συνεργειο και να μου πει δεν εχω κατι και να ξανατρεχω αλλη μερα. ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οχι οτι χαθηκε κι ο κοσμος αλλα χανετε την εγγυηση στα ηλεκτρολογικα με τα κοψε-ραψε. Εκτος κι αν δεν πειραξεις τα της μηχανης αλλα λετε για τα εξτρα καλωδιαΒασικα ναι ακυρο. Τωρα ξαναδιαβασα παρεα με καφεινη. Οποτε ολα καλα. δεν χανετε τιποτα. Παω να φτιαξω κ δευτερο.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2016 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Odin 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2016 @Χ Ακόμα αναμένουμε τις εντυπώσεις σου απο το τελικό ( gpr ? ) που πέρασες.Όχι τπτ άλλο, αλλά κάποιες γρατζουνιές στην εξάτμιση με έκαναν να ψάχνομαι να αλλάξω.Αν δεν σου είναι κόπος πες δυο κουβέντες για την δικιά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2016 αρα χρειαζομαι να παρω και κατι που να μπει στα καλωδια και μετα να κουμπωσει στις αναμονες της μηχανης. εχεις καμια φωτο ή να μου πεις αυτο στη σελα που ειναι για να δω τι χρειαζεται να αγορασω? δε θελω να παω στο συνεργειο και να μου πει δεν εχω κατι και να ξανατρεχω αλλη μερα. ευχαριστω!Ειναι ενα φις, κουμπωμένο , κάτω απο την σέλα. Εύκολα το βρίσκεις, είναι δυο καλώδια που καταλήγουν στο πουθενά ! Σηκώνεις ενα αυτάκι και βγαίνει το φις. Στο οποίο πρέπει να αγοράσεις ακροδέκτες, και την περίεργη τανάλια για να τους πρεσάρεις, αν θες να είσαι προβλεπόμενος. . Τι και ποιους δεν ξέρω, κατέβηκα Αθηνάς , δεν τους βρήκα, και έκανα την πατέντα. Σε άλλα νέα, σήμερα του ήπια το αίμα, και το ευχαριστήθηκα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 Βολτίτσα στην Λίμνη Δόξα, με βροχή , ομίχλη, και παρέα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Οταν εισαι σωστος και ωριμος 30φευγας οδηγος το βλεπεις ψυχραιμα το θεμα και ξοδευεις τα λεφτα σου με συνεση σε ουσιαστικες μετατροπες στο οχημα σου και οχι σε ανουσιες επιπολαιοτητες.Λαστιχα, αναρτησεις φρενα, φωτα κτλ ειναι απο τα πιο σπουδαια και βασικα που πρεπει να δεις.Ετσι και εγω λοιπον πηγα και αγορασα ενα ξυγυρισμενο εξατμισονι για να κανει μπραπα-μπρουπαααααα....πατ πατ πατ πατπατπατπατ το ηλεκτοκινητο cb.GPR Furore ALU (Aluminio δηλαδης) Στο χρωμα που βλεπς. Υπαρχει και η Furore Nero σε μαυρο ματ.H αγορα εγινε απο ebay. 206€ + 15€ μεταφορικα εκεινη την περιοδο.Την μαυρη τοτε την εβρισκα στα 280€ με μεταφορικα. Ψιλοσεβαστη διαφορα. Τωρα δεν ξερω τι παιζει. Επειδη αυτη που διαλεξα ταιριαζει και με τις ασημενιες βασεις μαρσπιε και τα πλαστικα κατω απο την ουρα, προχωρησα ψιλοαφοβα. Και το μαυρο θα τα σπαγε αλλα και ετσι ειναι μπομπα.Στα λεφτα που ειναι η εξατμιση δεν εχεις και υψηλες απαιτησεις αλλα απο την αλλη ξερεις οτι παιρνεις και μια ψιλοεπωνυμη και οχι της σειρας που ισως και να διαλυθει στα εξ ων συνετεθη με την 3η ξερογκαζια... η GPR ανακοινωνει +2,3 ιππους και 2,5-2,8 κιλα κερδος. Εννοειται μιλαμε για τελικο (Slip-on) μονο και οχι για ολοσωμη που παει αλλου η ιστορια, αν και ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι θα εδινε εκει...Η αληθεια ειναι οτι στο βαρος η διαφορα ειναι προφανης οταν τις σηκωνεις και οτι το μηχανακι πηρε οχι κανα τρελο αλλα αξιοσημειωτο και υπολογισιμο αρπαγμα στα χαμηλα το οποιο εγινε ακομα πιο εμφανες μετα την αφαιρεση του σιγαστηρα (αυτα ειναι για τους καγκουρες, εγω δεν ξερω τιποτα). Τιποτα αλλο. Μην τρελαθουμε κιολας.Η τοποθετηση (θεωρητικα) ειναι πολυ ευκολη. Αν βαριεσαι πας μαστορι. Αν οχι ξεκινας να το κανεις μονος και τελικα λες "ευτυχως που πηρα τηλ. και τα ρεμαλια για παρεα... "(@nikos_pc, @kpapageo ντάνκε) Η εξατμιση εχει δυο σιγαστηρες. Μπρος και πισω: Μολις τοποθετησαμε εννοειται οτι βγηκε και βολτα και εγινε η απαραιτητη δοκιμη.Ο ηχος ηταν σαφως πιο μπασος, πιο απολαυστικος και γεματος. Η cbαρα πηρε αγριαδα και χαρακτηρα με ελαφρα "pops" στο φρενο κινητηρα.Ενα καλο ηχητικο με τους σιγαστηρες επανω μπορεις να γοσταρς εδω: Ομως δεν ηταν ακριβως αυτο που ηθελα ο ωριμος...Ετσι την επομενη ημερα με την συνοδεια μυτοτσιμπηδου αφαιρεθηκε παραυτα το c-clip που συγκρατει τον σιγαστηρα νουμερο 1 και........ωωωωωωωωωωω τι καλααααα!!!!Ό,τι σου περιεγραψα παραπανω περιπου διπλασιασε το. Ακουγεται η μηχανη. Και ακουγεταο πολλλυυυυυ ωραια.Χωρις ομως να σπαει @@....(πιστευω) Ειδικα τα μικρα σκασιματακια οταν στο φρενο κινητηρα που πηραν ενταση ειναι σκετη τρελλλλλα.Ο μεσα σιγαστηρας δεν εχει βγει ποτε και ουτε θα βγει εκτος κι αν καποιος συμφορουμιτης στην Κρητη εχι θεματα με το πρωινο ξυπνημα και θελει να τον βοηθησω.Ο ηχος ειναι απολαυστικοτατος μεσα στην πολη και στα κοφτιασματα. Σε συνεχες ταξιδι σε εθνικη με 120 ομως να σου πω την αληθεια θα βαζω την ταπα. Αυταααααα....ΥΓ: Να ΣΕ πω την αληθεια εχω στο προγραμμα να παρω μια καμερα καποια στιγμη και ηθελα να βαλω κανα σωστο κλιπ εν κινησει να την ακουσετε σωστα αλλα θα τραβηξει πολυ μακρυα η ιστορια... και μιας και το ψηνει ο φιλος @Odin τα γραφω ετσι... Οταν με το καλο θα τραβηξω καλο φουτιτζ (που λενε παντου) θα επανελθω.ΥΓ 2: Χρωσταω review απο bridgestone s20 και πως τα μαμα λαστιχα με εκαναν να μαθω ποσο κοστιζει ενας ποδολεβιες φρενου... I'll be back πιο κουραστικος απο ποτε 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Μεγειές το βασικό - ώριμο - ουσιαστικό εξατμισόνι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Ωραίο φαίνεται, αλλά εγώ είμαι ανάποδος, θέλω να μην κάνει καθόλου φασαρία , αν γίνεται. Πως θα γίνει να πάρουμε δύναμη , χωρίς να ανεβάσουμε κατανάλωση, και χωρίς να χάσω κιλά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Ωραίο φαίνεται, αλλά εγώ είμαι ανάποδος, θέλω να μην κάνει καθόλου φασαρία , αν γίνεται. Πως θα γίνει να πάρουμε δύναμη , χωρίς να ανεβάσουμε κατανάλωση, και χωρίς να χάσω κιλά; Πώς θα πει ο μουγγος στον τυφλο οτι ο κουτσός του πηδάει την γυναικα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Πώς θα πει ο μουγγος στον τυφλο οτι ο κουτσός του πηδάει την γυναικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 πυλος, μεσαια αλοιφη για να φυγουν οι αραχνες ( οσο γινεται με το γυαλισμα στο χερι), καθαριστικη κρεμα και στο τελος κερι.John σου ειναι ευκολο να πεις ποια προιοντα χρησιμοποιεις γιατι με ενδιαφερει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 John σου ειναι ευκολο να πεις ποια προιοντα χρησιμοποιεις γιατι με ενδιαφερει; καλησπερα και συγνωμη για την αργοπορια αλλα το σκ δεν χαζεψα πολυ στο ιντερνετ. να πω οτι στον πολυ ηλιο βλεπω ακομα αραχνη αλλα πιστευω με αλοιφαδορο θα γινοταν δουλεια. απο την αλλη πιστευω οτι και το βερνικι της honda ειναι χαμηλης ποιοτητας ή πολυ μαλακο και να κανει για πλακα σημαδια ακομα και στη βιτρινα που και εκει ειχε καποιες. τα πραγματα μου τα εχει προτεινει ενα παληκαρι που ασχολειται πολυ με το κομματι αυτο απο το citroenclub. και το μαγαζι που τα αγοραζω ειναι θεσσαλονικη! http://www.dazzle-car.gr/θα σου πω τι εχω γενικα και διαλεγεις τι θα παρεις εσυ. θα σου πει και ο ανδρεας που εχει το μαγαζι απο κοντα κιολας!μετα το πλυσιμο κανεις πυλο , περνας αν θες καμια αλλοιφη για γρατζουνιες,αραχνη κλπ και μετα καθαριστικη κρεμα και κερι για να σφραγισει οπως λενε.πυλο εχω τον μαλακο αν θυμαμαι καλα και η συγκεκριμενη μαρκα χρειαζεται νερο και οχι ειδικο λιπαντικο για να τον τριψεις. http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=149&product_id=594αλοιφη για γρατζουνιες εχω μια "μεσαια" http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&product_id=563&search=menze&category_id=0 τριβεις με λιγο δυναμη αν χρειαζεται και αφου φυγει αυτο που θες την σκουπιζεις με ενα στεγνο και καλο πανι με μικροινες και γυαλιζει. μπορεις να το κανεις και μετα το πλυσιμο και μονο αυτο για καποια γρατζουνια . εγω τα κανω μια στο τοσο ολα μαζι να ξεμπερδευω.καθαριστικη εχω αυτη http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=172&product_id=495 αφου κανεις πυλο και στεγνωσεις την επιφανεια. την αλοιφεις και μολις στεγνωσει την σκουπιζει με πανι.κερι εχω αυτο http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=201&product_id=551&sort=p.price&order=ASC που ειναι απο τα πιο φθηνα αλλα αρκετα καλο. αν θες περνεις το 250ml που στο λιτρο σου βγαινει μιση τιμη! μετα την καθαριστικη με ενα σφουγγαρι απλωνεις απο λιγο και ανα κομματια. στεγνωνει και το σκουπιζεις. εχω και ενα υγρο κερι http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=154&product_id=521 το οποιο καθαριζει απο σκονη κλπ και οταν στεγνωσει το σκουπιζεις και γυαλιζει αλλα κραταει λιγο σχετικα. περισσοτερο απο τα κοινα υγρα κερια. το χρησιμοποιεις πιο συχνα αν θες για συντηρηση. αυτο αραιωνεται , σου λεει στο site ποσο. αναλογα με το τι θες. αυτα νομιζω ειναι ολα οσα σχρησιμοποιω για τις βαμενες επιφανειες , πλαστικες και μεταλικες.για τα αβαφα μαυρα πλαστικα οπως πλαινα του ψυγειου μας , μπαγκαζιερα κλπ εχω αυτο http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=185&product_id=638 που το αραιωνεις με νερο και κανει τρελη δουλεια για αρκετο διαστημα! απλα το περνας και στεγνωνει μονο του. δεν κανει τιποτα αλλο.για τα νικελ οπως η εξατμιση μας, για την ωρα βαζω το υγρο κερι αλλα θα συμβουλευτω το μαγαζι μιας και λεω να παρω καποια που τελειωνουν. επισης καλο ειναι να χρησιμοποιεις καλη πετσετα με μικροινες. εχω 2 σαν αυτη σε τιμη http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=160&product_id=477 και 2 απο αυτη http://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=160&product_id=586 που ειναι πολυ καλυτερη και βλεπω οτι την εχει σε εκπτωση! μαλλον θα παρω αλλη μια! αυτα αν τα θυμαμαι ολα... εσυ που πιστευω θα μπορεις να πας και απο εκει θα την βρεις πιο ευκολα την ακρη με το τι θα αγορασεις! το μονο προβλημα ειναι οτι μαλλον κανει εισαγωγη σε μεγαλες παρτιδες και οταν τελειωνει κατι περιμενεις αρκετα μεχρι να ξαναφερει παρτιδα απο πολλα προϊοντα μαζι.η μηχανη εχει λιγα κομματια που χρειαζονται τοση περιποιηση. που να ξεκινησεις να κανεις ολοκληρο το αμαξι! καθε φορα πεθαινω... αλλα αξιζει νομιζω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τα πράγματα που ανέφερε ο προλαλήσαντας (το 'χω ψάξει και εγώ λίγο το θέμα του detailing) σίγουρα είναι ποιοτικά (bilt hamber, chemical guys κλπ) αλλά είναι αρκετά τσιμπημένα. Αν θες να ασχοληθείς με την όλη φάση, θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάτι της Sonax από τα Praktiker για αρχή τα οποία είναι και πιο οικονομικά, βλέπεις αν σου αρέσει η όλη φάση και τότε κάνεις το βήμα παραπάνω! My 2 cents Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 από τον The Dread Rider 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Πιασαμε κορυφηπηγη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Ωχου μην πάρω κάτι, πάνε και το παίρνουν όλοι......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Ωχου μην πάρω κάτι, πάνε και το παίρνουν όλοι......... Ρε LOL ρε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες