Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Που φάγατε ρε τσακάλια στον Πολύγυρο?

Αφου γυρνουσαμε μιση ωρα και φαι δεν βρισκαμε κατσαμε τελικα σε ενα σουβλατζιδικο που πετυχαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Review εις την ελληνικην για το νεο μοντελο:

Καταλαβαινω οτι μεχρι ενος σημειου πρεπει να κανουν και μια σχετικη διαφημιση αλλα οχι να λενε και στον κοσμο οτι "ο κινητηρας χαρακτηριζεται απο την εντυπωσιακη ισχυ του".................γελανε και τα αλογα που δεν εχει...

Αχχαχαχαχαχαχαχαχχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου γυρνουσαμε μιση ωρα και φαι δεν βρισκαμε κατσαμε τελικα σε ενα σουβλατζιδικο που πετυχαμε...

χαχα κυριακη ηταν ε? ε αρκετα ειναι κλειστα τισ κυριακες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτήν την εβδομάδα παρέλαβα τον καινούριο μου εξοπλισμό όπου τον παρουσιάζω εδώ  :punk: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτήν την εβδομάδα παρέλαβα τον καινούριο μου εξοπλισμό όπου τον παρουσιάζω εδώ  :punk: 

Καλοφόρετα φίλε!Το χειμερινο μπουφαν που εχω ειναι της ιδιας εταιρειας και ειναι οκ,δεν εχω καποιο σοβαρο παραπονο.Προσφατα ομως αγορασα  καλοκαιρινο μπουφαν της γνωστης ιταλικης μαρκας με τον ''δαιμονα'' και πολυ απλα δεν παιζεται.Αλλη ποιοτητα,αλλη ομορφια αλλα και αλλη τιμη δυστυχως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές τσέπες, όχι ότι είναι και κακό:mB_kalo_e:

Καλοφόρετα φίλε!Το χειμερινο μπουφαν που εχω ειναι της ιδιας εταιρειας και ειναι οκ,δεν εχω καποιο σοβαρο παραπονο.Προσφατα ομως αγορασα  καλοκαιρινο μπουφαν της γνωστης ιταλικης μαρκας με τον ''δαιμονα'' και πολυ απλα δεν παιζεται.Αλλη ποιοτητα,αλλη ομορφια αλλα και αλλη τιμη δυστυχως.

Ιταλική μάρκα με τον δαίμονα ενοης  την dainese; Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις αυτό είναι αναμφισβήτητο επέλεξα ώμος την οικονομικοί λύση λόγο μικρού μπάτζετ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές τσέπες, όχι ότι είναι και κακό:mB_kalo_e:

Ιταλική μάρκα με τον δαίμονα ενοης  την dainese; Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις αυτό είναι αναμφισβήτητο επέλεξα ώμος την οικονομικοί λύση λόγο μικρού μπάτζετ. 

Και πολυ καλα έκανες!Για τα λεφτα τους ειναι εξαιρετικα προιοντα!!Επαναλαμβανω πως το χειμερινο μπουφαν μου ειναι της Nordcap και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!Και παλι καλοφορετα φιλαρακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σε ολους , αν κ ξερω οτι εχουν υπωθει σιγουρα αυτα τα θεματα , μπορεις καποιος να μου πει αν η βαση στηριξης για το cb500x  ειναι μία ? ή υπαρχουν κ αλλες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σε ολους , αν κ ξερω οτι εχουν υπωθει σιγουρα αυτα τα θεματα , μπορεις καποιος να μου πει αν η βαση στηριξης για το cb500x  ειναι μία ? ή υπαρχουν κ αλλες?

Aν εννοεις το κεντρικο stand βγαζει και η sw motech. φθηνοτερο.

Σκεψου και την λυση του σταντ πισω τροχου (Αυτο εχω παρει εγω.) Απειρως φτηνοτερο, δεν φορτωνεις την μοτο και δεν στριμωχνεις κι αλλο την κατασταση με τα σταντ εκει κατω...που ειναι ηδη στριμωγμενη. Απλα πρεπει να βρεις χωρο να το αποθηκευεις,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεψου και την λυση του σταντ πισω τροχου (Αυτο εχω παρει εγω.) Απειρως φτηνοτερο, δεν φορτωνεις την μοτο και δεν στριμωχνεις κι αλλο την κατασταση με τα σταντ εκει κατω...που ειναι ηδη στριμωγμενη. Απλα πρεπει να βρεις χωρο να το αποθηκευεις,

Χ Ευχαριστω για την απαντηση , σιγουρα εψαχνα και αυτο που μου εστειλες και πηρα μια ιδεα!! εψαχνα βαση στηριξης για βαλιτσα πισω, αλλα πηρα ενα καταστημα και μου ειπε τι παιζει..δεν θελω να βγαλω τις πλαινες χειρολαβες (για λογους αισθητικους-φτηνη λυση) και μου ειπαν οτι η γνησια κανει 270+ ..για μενα απαγορευτικη τιμη για βαση μονο..τωρα ψαχνομαι για χωρο αποθηκευσης αλλα με βλεπω  τσαντα στην πλατη και γεια σας..

επισης χρωσταω φωτο!

πρωτες εντυπωσεις (αν και παλιο μοντελο) αριστες!! καμια σχεση με το σκουτερ !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να με και εγώ :yes:

Silent but violent...

Πριν 2-3 σελιδες ελεγες οτι εχεις ψηθει και τωρα μπουμ ρε μπζηλε ετσι χωρις πολλα πολλα ναούμ!

Ε πες και τιποτες αλλο να φαμε κανα πασατεμπο...

Χ Ευχαριστω για την απαντηση , σιγουρα εψαχνα και αυτο που μου εστειλες και πηρα μια ιδεα!! εψαχνα βαση στηριξης για βαλιτσα πισω, αλλα πηρα ενα καταστημα και μου ειπε τι παιζει..δεν θελω να βγαλω τις πλαινες χειρολαβες (για λογους αισθητικους-φτηνη λυση) και μου ειπαν οτι η γνησια κανει 270+ ..για μενα απαγορευτικη τιμη για βαση μονο..τωρα ψαχνομαι για χωρο αποθηκευσης αλλα με βλεπω  τσαντα στην πλατη και γεια σας..

Μα και με την γνησια οι χειρολαβες πρεπει να βγουν...

Η μονη λυση που εχω δει για να μην βγουν οι χειρολαβες ειναι της shad:

a_shad5006.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.hondabikes.gr/βαση-στηριξησ-πισω-βαλιτσασ-cb500x-p-1851.html

με αυτο δεν πρεπει  να βγαινουν οι χειρολαβες αλλα anyway και το tank-bag μια χαρα ειναι!!

Τροποποιήθηκε από τον RAFI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τι να πω, ανέβηκα μου άρεσε, το έκλεισα :yes:

Ενα μικρο σοκ στην αρχή, να ξαναθυμηθω οτι αυτά έχουν συμπλέκτη (καλά γιατί σβήνει στα φανάρια  :laugh:)

Βγαίνω εθνική και μετά Αττική,  καλά η σύγκριση με το Citycom ,είναι αστεία τουλάχιστον, πρώτα από όλα, από αναρτήσεις, και από επιτάχυνση.

Άψογο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μικρο σοκ στην αρχή, να ξαναθυμηθω οτι αυτά έχουν συμπλέκτη (καλά γιατί σβήνει στα φανάρια  :laugh:)

Βγαίνω εθνική και μετά Αττική,  καλά η σύγκριση με το Citycom ,είναι αστεία τουλάχιστον, πρώτα από όλα, από αναρτήσεις, και από επιτάχυνση.

Άψογο μηχανάκι.

Σου ευχήθηκα στο άλλο φόρουμ.. ξέρεις,  στο άσυλο!  :thumbsup:

Υ,Γ μην συγκρίνεις σκούτερ με μηχανές...  

Τροποποιήθηκε από τον Coyote Z750s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@RAFI 

Όπως τα λέει ο Χ είναι τα πράγματα, η μόνη top case που δεν αχρηστεύει τις χειρολαβές είναι εκείνη της shad (btw ούτε 'γω έχω βάλει, σακίδιο ftw).

Κεντρικό σταντ, κατα την γνώμη μου, να βάλεις βολεύει παρα πολύ (τόσο σε φόρτωμα όσο και σε εργασίες συντήρησης) που το 'χεις ανα πάσα στιγμή διαθέσιμο.

@enterprise-psi 

Welcome to the club!

Καλοτάξιδο το εργαλείο, εύχομαι να το χαίρεσαι για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ,Γ μην συγκρίνεις σκούτερ με μηχανές...  

Οχι βέβαια, τα σκούτερ είναι καλύτερα :laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι βέβαια, τα σκούτερ είναι καλύτερα :laugh::laugh:

Υβρις αυτο που ξεστομισες, αλλα καλη καρδια! :biggrin:

Καλοριζικο το CB, να το ευχαριστηθεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άψογο μηχανάκι.

Κατ αρχην καλοριζικο φιλε! εχω να σου πω οτι και οι δυο προερχομαστε απο citycom εχω το ειχα 3 χρονια ευχαριστημενος δεν λεω, αλλα τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης !! νιωθω ασφαλεια με την μηχανη οσο και αυτο φαινεται περιεργο, στην καυση βενζινης δεν βλεπω τρελη διαφορα,αν κ το εχω μια βδομαδα ακριβως!!! εγω πηρα stock το παλιο cb (ασπρο) αυτο ηθελα βασικα απ την αρχη!!  καλα χιλιομετρα να εχουμε με τα New cb μας!!

@RAFI 

Όπως τα λέει ο Χ είναι τα πράγματα, η μόνη top case που δεν αχρηστεύει τις χειρολαβές είναι εκείνη της shad (btw ούτε 'γω έχω βάλει, σακίδιο ftw).

Κεντρικό σταντ, κατα την γνώμη μου, να βάλεις βολεύει παρα πολύ (τόσο σε φόρτωμα όσο και σε εργασίες συντήρησης) που το 'χεις ανα πάσα στιγμή διαθέσιμο.

@enterprise-psi 

Welcome to the club!

Καλοτάξιδο το εργαλείο, εύχομαι να το χαίρεσαι για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

μπορει να γινομαι κ κουραστικος με τις ερωτησεις παιδες αλλα"ψαχνομαι" τωρα γι αυτο..Ευχαριστω ολους!

υ.γ το σταντ αν και οπως ειπε και ο  Χ στενος ο χωρος απο κατω αλλα είναι απαραιτητο κατα την γνωμη μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο,άπεφτο και καλούς δρόμους να έχεις φίλε μου.

Να με και εγώ :yes:IMG_20160616_131352_zpsoygckf1a.jpgκαλ

Καλορίζικο,άπεφτος και καλούς δρόμους να έχεις φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά, για τις ευχές, και αντεύχομαι υγεία και πάντα όρθιοι!

Τώρα για το στρώσιμο, φροντίζω να το κρατάω κάτω απο 5000 στροφές, οσο γίνεται, και οχι απότομες γκαζιές ή κατεβάσματα. Εκτός απο μια φορά στην εθνική που μου έφυγε και πήγε 180χιλ / ω :blush:. Καλά το πάω;

Πως καταλαβαίνουμε οτι η αλυσίδα θέλει φροντίδα; Ασχέτως τι λέει το μανουαλ, γιατί άλλες θερμοκρασίες και συνθήκες στην Ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(...)

Πως καταλαβαίνουμε οτι η αλυσίδα θέλει φροντίδα; Ασχέτως τι λέει το μανουαλ, γιατί άλλες θερμοκρασίες και συνθήκες στην Ελλάδα.

Γενικότερα την παρατηρείς στεγνή και θορυβώδη. Να υπολογίζεις καλύτερα ανα ~400χλμ να την περνάς με ένα καλό λιπαντικό σπρέι (ή βαλβολίνη) και ανα ~1000χλμ να την καθαρίζεις/πλένεις με παραφινέλαιο (ή καθαριστικό σπρέι). Αν τυχόν πλύνεις (ή βρέξει και οδηγείς) την μηχανή τότε πάλι θα λαδώσεις. 

Πάντως φρόντισε να είσαι επιμελής γιατί η εργοστασιακή αλυσίδα δεν λεέι και πολλά (παθών βλέπεις - απο χαζομάρα μου την άλλαξα στα 12000χλμ!!).

Υ.Γ: Όλα τα ανωτέρω τα ξεχνάς σε περίπτωση που "επενδύσεις" σε σύστημα (ημι)αυτόματης λίπανσης τύπου scottoiler, tutoro κ.α

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα