Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Johni41 πήγα στον κολωνο σε εναν μηχανικό ονόματα δεν λεμε ... Έβαλε ανεμιστήρα να κρυωση το μοτορι για αλλαγή

ελαίου κ δεν έλεγξε αν εχει παραφλου .. Τραγική για έμενα κατάσταση γενικότερα !! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό με τον ανεμιστήρα πιστεύω οι περισσοτεροι το κάνουν για πιο γρήγορα. Αν δεν έκανε τους υπόλοιπους ελέγχους κάτσε επιτόπου και πες τον μάστορα αυτό μαστορά εκείνο και ολα οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαλα αυτήν στην φωτογραφία,  80 ευρώ,  και τα λάστιχα 250 ευρώ. Ακόμα είναι νωρίς για εντυπώσεις, αλλά φαίνεται από τώρα οτι άρχισε να στρίβει πάλι το μηχανάκι , τα Dunlop ειχαν τετραγωνίσει τον κύκλο

Οπότε με βάση την προσωπική εμπειρία μου , και τι φορτίο κουβαλούσε, και οτι την λάδωσα μόνο 4 φορές στα 15.000 χιλιόμετρα, θεωρώ την μαμισια πολυ ποιοτική.  Στην φώτο ναι, είναι η παλιά , κομμένη.

@Χ Αυτό που το βάζεις, κάθε 300 τόσα χιλιόμετρα θέλει βενζίνη. :laugh:

Το φόρουμ έκανε resize, εδώ καλύτερα.

Τροποποιήθηκε από τον enterprise-psi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος trelompalitsa έγραψε:

Johni41 πήγα στον κολωνο σε εναν μηχανικό ονόματα δεν λεμε ... Έβαλε ανεμιστήρα να κρυωση το μοτορι για αλλαγή

ελαίου κ δεν έλεγξε αν εχει παραφλου .. Τραγική για έμενα κατάσταση γενικότερα !! 

ελα ρε! δε θυμομουν το nickname σου! τι να σου πω.... ελπιζω να ηταν μια απο τις κακες στιγμες που μπορει να εχει ενας μαστορας. παντως χθες δεν ειδα καθολου τον βοηθο του και τα εκανε ολα ο ιδιος και χωρις να του πω κατι εγω, αν και ημουν παντα σε ετοιμοτητα εννοειται! κι εμενα αν γινοταν κατι τετοιο θα το ξανασκεφτομουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε enterprise τα 15.000χλμ είναι λίγα για την αλυσίδα του cb, προσπάθησε να μην την αφήνεις αλάδωτη έστω και λίγο λάδι στα βιαστικά να της βάζεις. Δεν στο λέω θεωρητικά γιατί είμαι στα 33.200χλμ χωρίς να χρειάζεται τέντωμα αυτή τη στιγμή και έχω ακόμα περιθώριο για άλλη μιά φορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στους υπότιτλους στο 1 λεπτό περίπου, 15000 με 20000 χλμ, δεν παίζει μόνο ρόλο πόσο έχει ακόμα να την τεντώσεις, είναι κάτι σαν τα λάστιχα, μπορεί να τα έχεις μέχρι να μην υπάρχει πέλμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ αυτό πιστευα οτι αφού εχει περιθώριο για τέντωμα την κρατάω και άλλο. όμως είχε κάνει κόμπους και έπαιζε πολύ στο δεξιά αριστερά, πράγμα που επιβαρύνει τον άξονα κίνησης στο μπροστά γρανάζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει καποιος ποσα χιλιομετρα βγαζει η μηχανη απο οταν αρχισει να αναβοσβηνει το τελευταιο κουτακι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 57 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε:

Ξερει καποιος ποσα χιλιομετρα βγαζει η μηχανη απο οταν αρχισει να αναβοσβηνει το τελευταιο κουτακι;

Oταν αρχισει να αναβοσβηνει το λαμπακι της ρεζερβας, αυτοματα στις ενδειξεις αρχιζεις και βλεπεις ποσο καυσιμο απο την ρεζερβα εχεις καψει. Αν θυμαμαικαλα η ρεζερβα ειναι περιπου 2,5 λιτρα. Το εχω παει μεχρι το 1,8 χωρις κανενα προβλημα αλλα και χωρις να θυμαμαι ποσα χιλιομετρα ειχα κανει. Οπως και να 'χει 50-60 χιλιομετρα τα εχεις σιγουρα. Υποψιν παντα πως οι ενδειξεις αυτες στον πινακα δεν ειναι ποτε 100% ακριβεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωριζω ποσο ειναι η ρεζερβα και οτι ολες οι ρεζερβες και σε αυτοκινητα και σε μηχανες ειναι μελετημενες να βγαζουν το λιγοτερο 50 χιλιομετρα βαση ευρωπαικης οδηγιας,Απο εκει και περα εκανα την ερωτηση για να δω αν καποιος εχει τσεκαρει με νορμαλ οδηγηση ποσα χιλιομετρα μπορει να κανει χοντρικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε:

Γνωριζω ποσο ειναι η ρεζερβα και οτι ολες οι ρεζερβες και σε αυτοκινητα και σε μηχανες ειναι μελετημενες να βγαζουν το λιγοτερο 50 χιλιομετρα βαση ευρωπαικης οδηγιας,Απο εκει και περα εκανα την ερωτηση για να δω αν καποιος εχει τσεκαρει με νορμαλ οδηγηση ποσα χιλιομετρα μπορει να κανει χοντρικα.

Και γιατι να το μαθεις αυτο; Που θα σου χρησιμευσει; χονδρικα οπως λες εγω σου λεω 70....αλλος χονρικα λεει 60 κτλ κτλ...

Σε 50 χιλ θα βρεις βενζιναδικο...σχεδον οπου κι αν εισαι...(εξαιρειται η ακουσια ή εκουσια πτωση σε μαυρη τρυπα) 

Ασε που δεν νομιζω να μπηκε κανεις στην διαδικασια να οδηγει με σκοπο να μεινει επιτηδες για να βγαλει μετα ενα νουμερο...και που να οδηγει νορμαλ οπως λες; στην πολη; εκτος; παιζει ρολο κι αυτο αν τα βαλουμε ολα κατω...

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δεν ειπα οτι θα χρησιμευσει,κουβεντα κανουμε.Απλα επειδη δεν εχω καψει ουτε καν ενα ντεποζιτο (τωρα ειμαι στην δευτερη γραμμουλα και δεν το ειχα γεμισει τελειως,με 1,569 τιμη ειχα βαλει 25Ε) θα ηθελα να δω σε συνολο ποσα χιλιομετρα μπορει να βγαλει η μηχανη χοντρικα με συγκεκριμενο ρυθμο που εχω στο μυαλο μου και οδηγω .Μεση καταναλωση βαση καντραν εχω 3,1.

Τροποποιήθηκε από τον sotoskon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

350 χιλιομετρα πολυ χονδρικα

και επειδη εισαι και αρρωστος με την καταναλωση κατεβασε το fuelio στο κινητο σου. Ειναι υπερπληρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

iphone 4 εχω.Εχω κατεβασει το gas manager γιατι δεν βλεπω να εχει προγραμμα με ονομασια fuelio.Η αληθεια ειναι οτι η αρρωστια με την καταναλωση δεν φευγει.:laugh:Με το xcity το ειχα φτασει κατω απο 3l/100 που δεν νομιζω να το εχει καταφερει κανεις πανελλαδικως οση υπομονη και εχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος Χ έγραψε:

350 χιλιομετρα πολυ χονδρικα

και επειδη εισαι και αρρωστος με την καταναλωση κατεβασε το fuelio στο κινητο σου. Ειναι υπερπληρες.

http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/cb500x

Με 4λτ/100 μ.ο και 17αρι ρεζερβουαρ,προσωπικα περιμενω να μου βγαζει ~430.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 42 λεπτά, το μέλος -TRANE- έγραψε:

http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/cb500x

Με 4λτ/100 μ.ο και 17αρι ρεζερβουαρ,προσωπικα περιμενω να μου βγαζει ~430.

Αν πινεις κ την ρεζερβα καθε φορα, ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

υπόψιν οτι ζορίζεται η αντλία , όσο το στεγνώνεις.

Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω, γιατί ζορίζεται η αντλία όσο λιγότερη βενζίνη έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι το καύσιμο λειτουργεί και σαν ψυκτικό για την ίδια την αντλία. (νομίζω!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 18/6/2017 at 2:28 ΜΜ, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

υπόψιν οτι ζορίζεται η αντλία , όσο το στεγνώνεις.

Μεσα στο ντεποζιτο ειναι;Αν ναι πως την αλλαζεις αν χρειαστει;

πριν 16 ώρες, το μέλος johni41 έγραψε:

αμα τη λαδωνεις οπως πρεπει μια χαρα αντεχει! :gathering::peep:

Με τι την λαδωνουμε;Ο μηχανικος μου ειπε να παρω το πιο φτηνο ορυκτελαιο που υπαρχει και με ενα πινελο να την αλοιφω με μια μικρη ποσοτητα.Ισχυει;

Τροποποιήθηκε από τον sotoskon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.motoraid.eu/main-maintenance/stands/side-liftstick για λαδωμα.Τι λετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα