Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

πριν 21 λεπτά, το μέλος Mcpap έγραψε:

Δυστυχώς με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, αν το πρόβλημα δεν είναι απλό όπως π.χ. διακόπτης stand ή αμπραγιάζ, δεν είναι μηχανικό όπως πρόβλημα στον συμπλέκτη και είναι βαθύτερο ηλεκτρονικό ή ψεκασμού (και δεν είναι μία απλή φύσα που δεν κάνει καλή επαφή) τότε ο μάστορας θα καθυστερήσει γιατί απλούστατα δεν έχει τα απαραίτητα ανταλλακτικά στο ράφι του για να κάνει τις απαραίτητες τράμπες για να το βρεί γρήγορα. 

Σου συνιστώ υπομονή.

Ετσι ειναι, σε ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τώρα δα, το μέλος nikos_pc έγραψε:

Γιώργο περαστικά, γρήγορα και ανέξοδα.

Ανεξοδα ουτως ή αλλως, εγγυηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος nikos_pc έγραψε:

Τοτε γρήγορα μπας και σε καμαρώσουμε σε καμιά βολτα.

Μακαρι να ξεμπλεξω συντομα...αρχιζει κ μου την βαραει χωρις το cb...

Ετσι οπως πηγαν τα οικονομικα φετος...ουτε 1 ετσι εδω διπλα δεν αξιωθηκα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσα χιλιoμετρα εχει η μηχανη;

Τροποποιήθηκε από τον sotoskon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

18000

Αλλα μην τρελαινεσαι. Εξαιρεση ειμαι. Δεν βγαζει προβληματα η μηχανη. Ασε που μπορει να ειναι κ τιποτα ψιλο. Θα δουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εισαι εγγυηση δεν σε προβληματιζει...Εμενα το xcity μου ειχε βγαλει αντλια βενζινης στα 1800 χιλιομετρα μεσα στην εγγυηση που δεν ειχε τετοια προβληματα η μηχανη και τουλαχιστον στο Ηρακλειο αν οχι και παρα εξω δεν ειχαν αλλαξει σε καμμια(εβαζα μπροστα κρυα την μηχανη και μολις ζεσταινοταν λιγο, στην πρωτη διασταυρωση που σταματουσα εσβηνε) .Εκτοτε και τουλαχιστον μεχρι προσφατα που την πουλησα μετα απο 7 χρονια δεν εκανε κιχ σε τιποτα.Γινονται αυτα αρκει να ειναι εντος εγγυησης γιατι αν δεν ειναι :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειράζει αμα δεν συμβαίνουν και τέτοια με τι θα κάνουμε καζούρα στο καφενείο? χαχαχα! πάρε χόνδα σε λέει μετα, δεν χαλάνε ποτε, να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα έγινε το σερβις στα 12χλδ. αλλαγη λαδια,φιλτρο λαδιου, βγαλσιμο πλαστικου προστατευτικου για το μπροστα γραναζι (μεγαλη μανουρα λεμε, μονος δεν προκειται να το κανω) και καθαρισμα τα παντα απο τη μουργα που ειχε αρκετη, βγαλσιμο φιλτρου αερα και φυσιγμα μιας και ηταν σε καλη κατασταση και ειναι να αλλαχτει στα 24χλδ. τα 2 τελευταια ειναι μπελαλιδικα και εφαγαν εννοειται την περισσοτερη ωρα. έλεγχος σε φρενα και τα υγρα τους, υγρα ψυγειου, αλυσιδα. ολα κομπλε.

κοστος 57ευρω.

ετοιμοι για εκδρομη και παλι :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος johni41 έγραψε:

σημερα έγινε το σερβις στα 12χλδ. αλλαγη λαδια,φιλτρο λαδιου, βγαλσιμο πλαστικου προστατευτικου για το μπροστα γραναζι (μεγαλη μανουρα λεμε, μονος δεν προκειται να το κανω) και καθαρισμα τα παντα απο τη μουργα που ειχε αρκετη, βγαλσιμο φιλτρου αερα και φυσιγμα μιας και ηταν σε καλη κατασταση και ειναι να αλλαχτει στα 24χλδ. τα 2 τελευταια ειναι μπελαλιδικα και εφαγαν εννοειται την περισσοτερη ωρα. έλεγχος σε φρενα και τα υγρα τους, υγρα ψυγειου, αλυσιδα. ολα κομπλε.

κοστος 57ευρω.

ετοιμοι για εκδρομη και παλι :yahoo:

:blink: :2funny:

Σημερα το απογευμα με παιρνει τηλ ο μαστορας.

"Ελα, ειναι ετοιμο"

Παω κακην κακως με το ιταλικο γεματος ντροπη και ενοχες για αυτο που τολμαω να παρουσιασω στη φωλια του Σοιχιρο να το παρω.

Μου λεει ο μαστορας "Να σου πω, εβαλε κανενας χερι στο καπακι απο το μπροστα γραναζι;"

"Ναι" του λεω "εγω" (Το ειχα ανοιξει για να καθαρισω και οντως ειναι μπελας λιγο)

"Μαλακια εκανες..."

"Γιατι ωρε;"

"Τα κλιπσακια του καλωδιου του αισθητηρα δεν τα εβαλες καλα και εβρισκε στο καρτερ..."

Οποτε καταλαβαινεις πως ενοιωσα...

Πρωτα σκαω με ιταλικο και μετα φαινομαι σαν να κανω οτι μπορω για να πηδηξω τα ηλεκτρικα του Χοντα...χχχχμμμμμ... :knife:

Οποτε τελος καλο ολα καλα, να σκασουν οι οχτροι μας, τα χοντα συνεχιζουν να μην σπανε να μην χαλανε εκτος κι αν οι ιδιοκτητες τους θελουν να συμβει καλα και ντε για να νοιωσουν λιγο οπως οι υπολοιποι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 33 λεπτά, το μέλος pit_hal έγραψε:

όλα έγιναν για να οδηγήσεις μοτερ ροπάτο ρε!

Βασικα εχω ξεταπωτη και παλι σαν ηλεκτρικο μου ακουγεται μετα τις 2πλες ακραπες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως και στο δικο μου που το εβγαλε ο μηχανικος χθες ειχαν πιασει λιγο περιεργα το καλωδιο με το καπακι και το ειχαν σφηξει μαζι αυτοι που ειχαν συναρμολογησει τη μηχανη. ευτυχως εχει τσακισει μονο μερος του εξωτερικου περιβληματος του καλωδιου που ειναι μποσικο και οχι το ιδιο το καλωδιο! 

προσοχη λοιπον γιατι ειναι στριμοκωλα εκει κατω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος johni41 έγραψε:

παντως και στο δικο μου που το εβγαλε ο μηχανικος χθες ειχαν πιασει λιγο περιεργα το καλωδιο με το καπακι και το ειχαν σφηξει μαζι αυτοι που ειχαν συναρμολογησει τη μηχανη. ευτυχως εχει τσακισει μονο μερος του εξωτερικου περιβληματος του καλωδιου που ειναι μποσικο και οχι το ιδιο το καλωδιο! 

προσοχη λοιπον γιατι ειναι στριμοκωλα εκει κατω!

Ετσι πρεπει να ειναι. Αυτο ειναι το νορμαλ.

Γενικα παιζει στριμωξιδι στα κατωθεν, ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Χ Τι άλλο θα σκαρφιστείτε εσείς οι Χοντάκηδες για να μας πείσετε πως τα ρημάδια σας δεν χαλάνε; Δηλαδή έλεοοοοοοοςςςςςςςς:wub:

ΥΓ: Τέλος καλό, όλα καλά αγόριμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εγώ να πω πολλά για την παλιό HONDA, 15000 χιλιόμετρα κράτησε η μαμά αλυσίδα, αίσχος,  με το που έκλεισε χρόνο το μηχανάκι, ήθελε αλυσίδα και λάστιχα.

IMG_20170609_183312_zpsji6wyir9.jpgIMG_20170610_065902_zpsutdd38ts.jpgIMG_20170611_054547_zps98nyr4wd.jpg

Μπήκαν BW501

Κατανάλωση 1 χρόνος

ThG3ydr.png

Τροποποιήθηκε από τον enterprise-psi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

@Χ Τι άλλο θα σκαρφιστείτε εσείς οι Χοντάκηδες για να μας πείσετε πως τα ρημάδια σας δεν χαλάνε; Δηλαδή έλεοοοοοοοςςςςςςςς:wub:

ΥΓ: Τέλος καλό, όλα καλά αγόριμ

Ζουλιάρηδες αλλόθρησκοι....:crazy:

πριν 35 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Εχω εγώ να πω πολλά για την παλιό HONDA, 15000 χιλιόμετρα κράτησε η μαμά αλυσίδα, αίσχος,  με το που έκλεισε χρόνο το μηχανάκι, ήθελε αλυσίδα και λάστιχα.

IMG_20170609_183312_zpsji6wyir9.jpgIMG_20170610_065902_zpsutdd38ts.jpgIMG_20170611_054547_zps98nyr4wd.jpg

Μπήκαν BW501

Κατανάλωση 1 χρόνος

ThG3ydr.png

Επ να τα λες όλα ε ? Με λάδωμα κάθε του ΑΠ...τσου ανήμερα ..ούπς πεπέρι....:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 48 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Εχω εγώ να πω πολλά για την παλιό HONDA, 15000 χιλιόμετρα κράτησε η μαμά αλυσίδα, αίσχος,  με το που έκλεισε χρόνο το μηχανάκι, ήθελε αλυσίδα και λάστιχα. Και βενζινη απ' οτι φαινεται...'νταξει ολα τα αλλα...αλλα και βενζινη;;; 

IMG_20170609_183312_zpsji6wyir9.jpgIMG_20170610_065902_zpsutdd38ts.jpg

Η μανισια ειναι αυτη η αλυσιδα;

Μπήκαν BW501 Πολυ ενδιαφερουσα η επιλογη...ποσο;

Κατανάλωση 1 χρόνος

ThG3ydr.png <--- Τεστ οφθαλμιατρου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος trelompalitsa έγραψε:

johni41 στον ιδιο πηγες ? Εμεινες ευχαριστημενος σε αυτα που ανεφερες ? 

σε ποιον ιδιο εννοεις? εγω σε εναν το πηγαινω εκτος απο το πρωτο στα 1000.  γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο τη δουλεια του, τη συμπεριφορα του και την τιμη.

@enterprise-psi τι αλυσιδα εβαλες? εμενα ο μηχανικος μου ειπε οτι καλυτερα ειναι να βαλω παλι την εργοστασιακη οταν ερθει ο καιρος.  αν και εκεινος εχει μεγαλυτερο κερδος αν βαλω aftermarket. στο στυλ οτι το λεει για καλο και οχι να μου φαει τα λευτα με την μαμισια. δεν εχω βεβαια ψαξει να ξερω τιμες και γνωμες.

για πες μας και για τα λαστιχα καμια πληροφορια! τιμη και πως πανε? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος johni41 έγραψε:

σε ποιον ιδιο εννοεις? εγω σε εναν το πηγαινω εκτος απο το πρωτο στα 1000.  γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο τη δουλεια του, τη συμπεριφορα του και την τιμη.

Μαλλον ο φιλος εννοει αν το πηγαινουμε εγω κι εσυ στον ιδιο μηχανικο Γιαννη.
Οποτε αν ειναι αυτο, οχι. Εγω ειμαι Σαλονικη και ο Γιαννης Αθηνα.

@enterprise-psi τι αλυσιδα εβαλες? εμενα ο μηχανικος μου ειπε οτι καλυτερα ειναι να βαλω παλι την εργοστασιακη οταν ερθει ο καιρος.  αν και εκεινος εχει μεγαλυτερο κερδος αν βαλω aftermarket. στο στυλ οτι το λεει για καλο και οχι να μου φαει τα λευτα με την μαμισια. δεν εχω βεβαια ψαξει να ξερω τιμες και γνωμες.

Δεν νομιζω ρε παιδια οτι ειναι και τοσο ποιοτικη η μανισια. Ετσι λενε οι περισσοτεροι αλλα και μενα δεν μου φαινεται για αλυσιδα που μπορει να βγαλει 30000 με τιποτα...καλυτερα μια ανωτερη ποιοτικα. Το κερδος δεν θα το υπολογιζα. Καλυτερα παρε εσυ αυτην που θες με ερευνα αγορας και να πληρωσεις μονο τοποθετηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα