Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

πριν 17 ώρες, το μέλος stadek έγραψε:

εαν εχει 15 τοτε λιγο μακρυνε η σχεση φαντάζομαι με το 16. ευχαριστώ 

πετυχε.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά γιά τακάκια πίσω τι προτείνεται; Με ενδιαφέρει να έχουν δυνατό αρχικό δάγκωμα. Πιό δυνατό από τα εργοστασιακά. Κάτι σε μεταλλικά μήπως; Αλήθεια, τα δικά της είναι οργανικά, ημί ή μεταλλικά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναμενομενη η ανανέωση... Ειδικά στο κοντέρ (επιτέλους ένδειξη ταχυτητων), εβαλαν κ μπαρακι για gps, νέοι καθρέφτες κ φλας, πήρε κ αλλά 200ml στο τεποζιτο (αλλά 650km δλδ...) Και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τώρα ΣΕ λέω έγινε πραγματικο ονοφι με τον 19αρη........Χαμός θα γίνει. (Αν δεν δώσουν επιλογή για 17αρα θα 'ναι τραγικοί)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε εδώ, θα έχει όσο το NC, και όταν έρθει το καινούργιο NC θα έχει τιμή Αφρικα; :laugh:

Επίσης πωλείται cb500x 2016 , αγρατσουνιστο, απεφτο, ακούνητο, άβρεχτο, μόνο νύχτα έβγαινε έξω :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 44 λεπτά, το μέλος cordonn έγραψε:

...σιγά μη γίνει ονοφι..

Όχι λες ε; Γιατί;;; Επειδή δεν έχει ακτινωτές; Επειδη δεν έχει ποδιά; Επειδή το τελικό παραμένει χαμηλά;; Ανακοίνωσαν και μεγαλυτερη ροπή στις χαμηλομεσαιες. Να μην περιμένω δλδ σούζα μόνο με γκάζι;;;

Ενιγουει, μια χαρά ξηγιεται η Χόντα απαντάει κ στο versys 300 και στο trk502x και το γεμισε και το κενό από άποψη εξοπλισμού. Αν έχει αλλάξει κ την πίσω ανάρτηση το πακέτο αλλαγών είναι πλήρες. Απλά είναι κρίμα να μην έχεις επιλογή για 17αρα. Κ φυσικά είναι τόσο μουνι@ που άλλαξαν κ τον σχεδιασμό των ζαντώνε οπότε δεν μπορεί να παίξει κ μοντιφικεισο με αλλαγή πηρουνιου από το παλιό χωρίς να αλλάξεις κ ζάντες. (Λεεεεμε τώρα αααν...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι αλλαγες τελικα δεν ειναι καθολου λιγες... (σορυ αλλα εννοειται οτι δεν θα κατσω να το μεταφρασω):

• Engine refinements for an increase in overall power, including 3 to 4% more torque from 3,000 to 7,000 rpm.
  • Fuel-injector spray narrowed, fuel-droplet size optimized for improved spray penetration in intake. Improves combustion and therefore creates more linear power from first crack of the throttle through to rpm redline.
  • Smaller battery, repositioning of components enable increased air-intake volume and addition of filter element in tract below headlights. Straighter velocity stacks and reshaped separators between the cylinders make for decreased turbulence, resulting in improved power at every rpm.
  • New valve timing increases torque and improves roll-on response.
  • New crank-sensor system with over 2.5 times more-frequent crank-position readings and model-specific fuel-injection settings allow more linear power delivery, with emphasis on low- and midrange power and more precise throttle response.
  • New muffler with increased volume before and after catalytic converter. Backpressure optimized for improved low-end and midrange power. New dual-outlet muffler tip makes exhaust note racier-sounding to match new power.
  • New transmission gear-dog design is more precise for more accurate, sure shifting action.
  • New slipper clutch design adapts to load stresses for increased hook-up under heavy acceleration and reduced engine braking under downshifting.
  • New clutch design, with the same engineering found in the CBR1000RR, decreases lever pull by 45%, especially helpful in stop-and-go traffic. Lever shape improved as well.
  • Larger, 19″ front wheel for better bump absorption, improved high-speed handling.
  • Steering caster angle slackened by 1 degree (now 27.5 degrees) for improved handling.
  • New front and rear tire design with deep-grooved tread.
  • New shock with advanced pressure-separation design from Honda’s large sport models is more stable and predictable for improved rear-wheel tracking and traction.
  • Increased suspension travel (up .4 in. in front, 1.2 in. rear) for improved performance through stroke, reduced bottoming and increased ground clearance.
  • On ABS version, upgraded modulators improve precision during ABS engagement.
  • Revised hydraulic ratio in rear brake, combined with ABS, achieve improved brake modulation in low-traction situations.
  • Lighter seat rails for improved mass centralization and better handling.
  • New, full-featured display has larger screen and thinner bezel, includes new upshift indicator that can be set to different rpm settings.
  • Turning radius reduced by nearly 8 inches for easier maneuvering.
  • Windscreen is 20mm taller for great wind protection during high-speed cruising.
  • Seat narrowed above pegs to aid touching feet to ground at stops.
  • New tapered handlebar improves feedback, control and style, while new rubber-mounted handlebar clamp minimizes vibration to rider’s hands.
  • More aggressive adventure styling with new fuel tank, radiator shroud, headlight, clear taillight lens and new LED turn signals. New shroud design helps direct radiator heat away from rider’s legs.

http://www.hondaprokevin.com/new-2019-honda-motorcycles-release-update-4-eicma

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σημαντικότερα για μενα ειναι: η αλλαγή διαστάσεων ελαστικών πιθανόν σε ονοφαδικες, ελέω 19ρι μπροστινου, καλύτερο αμορτισέρ απο μεγαλυτερα μοντελα, αυξηση διαδρομων αναρτήσεων 4in μπροστα 1.2 πισω σημαινει 250 μπροστά και 180 πισω. Μου φαίνεται υπερβολικό μαλλον καποιο λαθος θα εκαναν (το ta700 είχαν μπροστινό 190 και το ta650 220 αντίστοιχα).

Επισης θεωρώ αχρείαστη την επιπλέον μοιρα στην καστερ σε ενα σύνολο ιδιαίτερα σταθερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 7/11/2018 at 3:25 ΜΜ, το μέλος Χ έγραψε:

δεσεχαλασε... :tooth:

Μην το ξαναπεις:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ Honda με κατέστρεψες. Είχα αποφασίσει (με βοήθεια και απο το συγκεκριμένο forum) για το CB 500x 2018. Σε ένα μήνα από τώρα ακριβώς επιτέλους τα χρήματα θα έχουν μαζευτεί (μιας και δεν καθαρίζουμε κανα 2 χιλιάρικα το μήνα μου πήρε καιρό να τα μαζέψω) και γενικότερα έχω μπει σε μια ψυχολογία οτι το ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΟΔΗΓΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ. Και εμφανίζεται το μοντέλο του 2019. Πιο ψηλό με μεγαλύτερο τροχό (πολύ σωστή αναβάθμιση αν θέλετε τη γνώμη μου) και όχι απλά έχω μπει σε δίλημμα, δεν μπορώ να κοιμηθώωωωωω. Δεν λέω οτι μοντέλο του 2018 δεν είναι ωραίο ή δεν με καλύπτει προς Θεού, αλλά όταν βλέπεις ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το μωρό σε λίγο καιρό δεν είναι να τραβάς τα μυαλά σου? Λοίπον έχει κανείς ιδέα σε πόσο καιρό θα εμφανιστεί στην αγορά? Πραγματικά θα σκάσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος origon έγραψε:

Λοίπον έχει κανείς ιδέα σε πόσο καιρό θα εμφανιστεί στην αγορά? Πραγματικά θα σκάσω.

Το δικό μου που ήταν το τότε ανανεωμένο μοντέλο, το πήρα στα χέρια μου Φεβρουάριο κ ήταν η πρώτη παρτίδα που έφτασε. Νωρίτερα μην περιμένεις θα έλεγα. 

Επίσης: https://www.bikeit.gr/shop-news/for-the-bike/various/17566-nea-agoras-2018-honda-cb500x-cbr500r-cb500f-2019-afixh-ellhnikh-agora

Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου. Καταλαβαίνω πως νιώθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος origon έγραψε:

Οκ Honda με κατέστρεψες. Είχα αποφασίσει (με βοήθεια και απο το συγκεκριμένο forum) για το CB 500x 2018. Σε ένα μήνα από τώρα ακριβώς επιτέλους τα χρήματα θα έχουν μαζευτεί (μιας και δεν καθαρίζουμε κανα 2 χιλιάρικα το μήνα μου πήρε καιρό να τα μαζέψω) και γενικότερα έχω μπει σε μια ψυχολογία οτι το ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΟΔΗΓΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ. Και εμφανίζεται το μοντέλο του 2019. Πιο ψηλό με μεγαλύτερο τροχό (πολύ σωστή αναβάθμιση αν θέλετε τη γνώμη μου) και όχι απλά έχω μπει σε δίλημμα, δεν μπορώ να κοιμηθώωωωωω. Δεν λέω οτι μοντέλο του 2018 δεν είναι ωραίο ή δεν με καλύπτει προς Θεού, αλλά όταν βλέπεις ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το μωρό σε λίγο καιρό δεν είναι να τραβάς τα μυαλά σου? Λοίπον έχει κανείς ιδέα σε πόσο καιρό θα εμφανιστεί στην αγορά? Πραγματικά θα σκάσω.

Φίλε μου προτείνω να κάνεις υπομονή!Εννοείται πως αν αγοράσεις το υπάρχον μοντέλο του 2018 θα το χαρείς και θα το απολαύσεις αλλά αφού σου αρέσει το καινούριο μοντέλο και δεν είναι μόνο θέμα χρώματος αλλά και κάποιων τεχνικών χαρακτηριστικών,είναι κρίμα να μην περιμένεις 3-4 μήνες για να καβαλήσεις αυτήν ακριβώς που θέλεις.

Ένας άνθρωπος που μαζεύει με τόσο κόπο τα 7(ή τα 3, τα 5, τα 10...δεν έχει τόση σημασία το ποσό) χιλιάρικα για την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, οφείλει στον εαυτό του να πάρει αυτήν ακριβώς που θέλει χωρίς εκπτώσεις...αυτή είναι η άποψή μου!

7.190€ η τιμή της στην Αυστρία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε:

Ένας άνθρωπος που μαζεύει με τόσο κόπο τα 7(ή τα 3, τα 5, τα 10...δεν έχει τόση σημασία το ποσό) χιλιάρικα για την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, οφείλει στον εαυτό του να πάρει αυτήν ακριβώς που θέλει χωρίς εκπτώσεις...αυτή είναι η άποψή μου!

7.190€ η τιμή της στην Αυστρία

Δεν φαντάζεσαι με τι κόπο και υπομονή το έκανα και αυτό είναι το θέμα, δεν είναι οτι έχω τα 2 με 3 και ακομα μαζεύω. Είμαι στα σχεδόν στα 7 αυτό είναι που με κάνει να σκάσω. Που λέει ο λόγος πάω και το παίρνω εδώ και τώραααααααα. Ουφ τελοςπάντων μάλλον έτσι τη κόβω τη δουλειά αναμονή για λίγο καιρό  7.190? Του 2019 έχουν δώσει ήδη τιμή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα.Από το νέο έτος...ε μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο θα το έχουν φέρει, άντε το πολύ Σεπτέμβριο θα το έχεις...πώς κάνεις έτσι; :grin:

Σε πειράζω!Η υπομονή είναι αρετή!

Υπάρχει βέβαια και η ενδιάμεση λύση: να πάρεις τώρα ένα μεταχειρισμένο κοντά στα 4.500€ να ξε@@σεις αφού και τα χρήματα διαθέτεις και δεν κρατιέσαι και μετά να το δώσεις για το μοντέλο του 2019.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε:

Ναι αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα.Από το νέο έτος...ε μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο θα το έχουν φέρει, άντε το πολύ Σεπτέμβριο θα το έχεις...πώς κάνεις έτσι; :grin:

Σε πειράζω!Η υπομονή είναι αρετή!

Υπάρχει βέβαια και η ενδιάμεση λύση: να πάρεις τώρα ένα μεταχειρισμένο κοντά στα 4.500€ να ξε@@σεις αφού και τα χρήματα διαθέτεις και δεν κρατιέσαι και μετά να το δώσεις για το μοντέλο του 2019.

Μπα να μπω σε διαδικασία αγοράς μεταχειρισμένου τώρα δεν με ψήνει. Υπομονή υπομονή υποομονή ΥΠΟΜΟΝΗ. Εκτός και αν δεν αντέξω και τρέξω Σεπτέμβρη μπουκάρω σε κανά μαγαζί πετάξω τα χρήματα σε όποιον είναι εκει να πάρω του 18 να τελιώνω. Αλλά δεν το κόβω. Εδώ μάζευα σχεδόν 1.5 χρόνο (και με οικονομοίες από παλιά) για να τα δώσω όλα μπροστά και να μην κάτσω να ασχοληθώ με γραμμάτεια και τράπεζες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 32 λεπτά, το μέλος origon έγραψε:

Εκτός και αν δεν αντέξω και τρέξω Σεπτέμβρη μπουκάρω σε κανά μαγαζί πετάξω τα χρήματα σε όποιον είναι εκει να πάρω του 18 να τελιώνω. 

Δεκεμβρη εννοώ. Βλέπεις τι έχω πάθει δεν ξέρω τι λεω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα