Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Ω ναι, το είχα ξεχάσει , δίνεις 90 ευρώ για παροχή που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις , αφού είναι κάτω από την σέλα

ZLoHmpx.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ιγκζακτλυ!

Το cb θελει οπωσδηποτε ανανεωση σε ολα αυτα...και με το benelli να βαραει την πορτα ειναι ακομα πιο επιτακτικο...Αν οντως βγει νεο μοντελο το '19 οπως το ψυχανεμιζομαι θα πρεπει να τα δουν.

(και να μην εχει 9500€ πληζ............................)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν αποκλείετε για να μην ανακόψουν την πετυχημενη εμπορικη πορεία του cb να σκαση μυτη το CX-02 κι ενας Ινδός μεσα στην πολυπολιτισμικότητα που μας διακρινει απλά πόσα γιουρο ακριβοτερο αραγε αναμεσα στα 6.700 και τα 8.000 του NC για να μην χαντακώσουν το 2ο

Και γιατι αν ενα μοντελο τους πουλάει τοσο καλά να το αντικαταστησουν και σε μια χρονιά που το μπενελι θα έχει δειξει (ίσως) καλη διαγωγή και με 6.500 γιουρο

Τροποποιήθηκε από τον mitsos59

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Χ έγραψε:

Νομιζω οτι αυτο ειναι το top:

https://www.hondabikes.gr/gnhsia-aksesouar-honda/paroxi-12v-cB500x

:knife:

Καλα...Τους ειπαμε να πανε για χεσιμο και αυτοι πηγαν και ξεκωλι@στηκ@ν.Τι να πω αλλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος mitsos59 έγραψε:

Το έβαλα πριν μια βδομάδα (κατοπιν παραγγελίας στο σαρακα ενα μήνα πριν!!!) κοστος 100 ευρω + 10 μαστορικά

Δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια (στο λέει ενας παππους) αρκεί να πατανε και τα 2 πόδια του χωρις να γερνεις ενστικτωδώς τη μηχανή προς το μερος σου

και να δινεις μια μικρή ώθηση με το δεξί χερι κρατωντας την πίσω δεξια χειρολαβή του συνεπιβάτη.

Αλωστε αν δεν πατανε και τα 2 πόδια δεν ανεβαίνει (μου έκαναν πλακίτσα στο συνεργειο κι επειδη την εγερνα προς το μερος μου πατωντας το 1 πόδι της

δεν ανεβαινε με την καμμία)

Προσωπικά κρινω οτι (μου) ειναι σαφως απαραίτητο

το έβαλα Χαλκίδος 23 στον Σουλτάτη 2102135461

πριν 8 ώρες, το μέλος Kotsos.b έγραψε:

Μια χαρα χρησιμο ειναι, για λαδωμα αλυσιδας για ρυθμιση κλπ ακομα και για παρκαρισμα οταν η μηχανη δε μπορει να σταθει στο πλαγιο. Για την αποσταση απο το εδαφος δε νομιζω οτι αλλαζει κατι ιδιαιτερα. Απλα μετα θα ειναι λιγο πιο δυσκολο να βρισκεις το πλαγιο σταντ με το ποδι γιατι ειναι σχετικα κοντα μεταξυ τους, αλλα συνιθιζεται ευκολα

πριν 8 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Αν το θες για μια στο τοσο,λαδωμα-καθαρισμος αλυσιδας,μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με ενα απλο γρυλο αυτοκινητου η καποιο lift stick που ανασηκωνει τον πισω τροχο και κοστιζει 25-30 ευρω.

Συμφωνω οτι το διπλο ειναι μεγαλη εξυπηρετηση αλλα στο προηγουμενο μηχανακι που δεν υπηρχε δυνατοτητα διπλου σταντ ετσι εκανα την δουλεια μου.

X002_D1.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Χ έγραψε:

Νομιζω οτι αυτο ειναι το top:

https://www.hondabikes.gr/gnhsia-aksesouar-honda/paroxi-12v-cB500x

:knife:

Τι λενε οι απιστευτοι :laugh: και να μην ήταν κατω απο τη σελα, 90 ευρω; Εχω παρατηρήσει ότι στα περισσότερα αξεσουάρ υπάρχει ταρίφα γυρω στα 100 ευρώ ακόμα και για κατι τέτοια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα

Δευτέρα μεσημεράκι το "ασημένιο σπαθί" μπαινει για το πρώτο σερβις

Λαδάκια Amsoil από τον Χαραλαμπάκη 3Χ12=36

13Χ3 ζητησε αλλά του λέω πριν 10 μερες τα εδωσες σε συντροχο 12 κι αμεσως τα κατέβασε

Και 2 ωραια πανακια φανελα δωρο για ξεσκονισμα

Ευχαριστουμε Θοδωρή που "χάραξες" τιμή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

εμένα μου εδωσε μονο ενα πανάκι, δεν ξαναπάω :laugh:

Εισαι σίγουρος? Κι εγω ετσι νομιζα αλλά στο σακουλάκι ηταν 2 τεμάχια :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και καλό σ/κ

Βγήκε φίλος γείτονας 700 μετρα στη γυρα απο το σπιτι για φουρνο-χασαπη μαναβη με το σκουτερ χωρις κράνος

τον εβγαλαν δεξιά 60 μερες πινακιδες 60 μερες διπλωμα και το πρόστιμο ΘΑ έρθει αφου ελέγξουν φορολογικη δηλωση

και ανάλογα συμφωνα με αυτήν!!! Κάτι του είπαν και για πόϊντ συστεμ αλλά στην τσαντίλα του δεν το καταλαβε.

Κι εχει καταργηθεί και το 50% αν πληρωναμε μεσα στο 10ήμερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει καταργηθει η εκπτωση του 50% αν το πληρωσεις στο 10ημερο. Επειδη τους εχουν μεινει παλια εντυπα κλησεων, εκει που γραφει για εκπτωση το σβηνουν.

Σωστο μετρο γιατι στις μικρες παραβασεις π.χ. καβαλημα πεζοδρομιου που το προστιμο ηταν 80 (40 με την εκπτωση) ηταν φτηνοτερο να το βαλεις παρανομα παρα να το βαλεις σε γκαραζ.

Αλλη περιπτωση αν εχεις γκαραζ και καποιος παρατησει το αμαξι του μπροστα ωρες πληρωνε 40 (20 με την εκπτωση) προστιμο της πλακας.

Αν βαλεις και οτι η τροχαια ερχεται οποτε και αν θελει να γραψει, ετσι εγινε το χαος στους δρομους.

-Σύμφωνα με την διάταξη, τα πρόστιμα παραμένουν σταθερά για παραβάτες με εισοδήματα μέχρι τις 50.000 ευρώ, διπλασιάζονται για εισοδήματα μέχρι 100.000 ευρώ και τριπλασιάζονται για παραβάτες με μεγαλύτερα εισοδήματα. 

Τροποποιήθηκε από τον furious99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος mitsos59 έγραψε:

Καλημέρα και καλό σ/κ

Βγήκε φίλος γείτονας 700 μετρα στη γυρα απο το σπιτι για φουρνο-χασαπη μαναβη με το σκουτερ χωρις κράνος

τον εβγαλαν δεξιά 60 μερες πινακιδες 60 μερες διπλωμα και το πρόστιμο ΘΑ έρθει αφου ελέγξουν φορολογικη δηλωση

και ανάλογα συμφωνα με αυτήν!!! Κάτι του είπαν και για πόϊντ συστεμ αλλά στην τσαντίλα του δεν το καταλαβε.

Κι εχει καταργηθεί και το 50% αν πληρωναμε μεσα στο 10ήμερο

Τσαντιστηκε κιολας ε;.....

Με τον εαυτο του ελπιζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε:

Τσαντιστηκε κιολας ε;.....

Με τον εαυτο του ελπιζω...

Σίγουρα όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος και καλό και σωστο ειναι να το φοράμε και για 50 μετρα 

απλά κάπως του φάνηκε μεσα στα στενα μιας γειτονιας με ταχυτητα ποδηλάτου για να κανει τα ψωνια του σε χαλαρους ρυθμους να του κοστισει

ο κουκος αηδόνι

Εγω το ανεφερα ως γεγονος πως άλλαξαν οι ποινες και τα προστιμα προς το πιο αυστηρο κατι ειχε πάρει το αυτι μου αλλά δεν ειχα δωσει βαση

κι ημουν και προσωπικά λιγο χαλαρός σε αποστασεις κοντινες πχ περιπτερο-φουρνο κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 55 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε:

Όταν λες "λίγο χαλαρός" εννοείς ότι ούτε εσύ φοράς κράνος πάντα?

Πάντα ξεκινώντας απ το σπίτι Ομως από περιπτερο σε φουρνο απο φουρνο σε μαναβη πχ αποστασουλες 50-100 μετρων αρκετες φορες όχι βαλε βγαλε

Κακώς μεν αλλά.........δεν το ξανακάνω :biggrin: μην με μαλώνετε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε μαλώνει κανείς. Απλά επειδή ανέφερες ότι έχεις και γιο που καβαλάει, ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να δίνεις το σωστό παράδειγμα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου άρεσε αν μάθαινες ότι και εκείνος κάνει το ίδιο, οπότε show him how it's properly done.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω ότι με τον νέο ΚΟΚ σταμάτησε να ισχύει το 10μερο με το 50% αλλά τα πρόστιμα έπεσαν επίσης στο 50%. Δηλαδή αν πριν το πρόστιμο ήταν 80 και στο 10μερο 40 τώρα είναι από την αρχή 40. Αυτό με τον έλεγχο της φορολογικης δήλωσης δεν ξέρω πως και πότε θα του έρθει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 54 λεπτά, το μέλος johni41 έγραψε:

Να προσθέσω ότι με τον νέο ΚΟΚ σταμάτησε να ισχύει το 10μερο με το 50% αλλά τα πρόστιμα έπεσαν επίσης στο 50%. Δηλαδή αν πριν το πρόστιμο ήταν 80 και στο 10μερο 40 τώρα είναι από την αρχή 40. Αυτό με τον έλεγχο της φορολογικης δήλωσης δεν ξέρω πως και πότε θα του έρθει .

https://www.news.gr/oikonomia/article/1030106/sto-fek-o-neos-kok-pies-pines-ischioun-amesa-ke-pia-ine-ta-prostima.html

Πώς προβλέπεται να αυξηθούν τα πρόστιμα ανάλογα με εισοδηματικά κριτήρια

• Στο νέο ΚΟΚ αναφέρεται ότι τα καθοριζόμενα με την απόφαση του προηγούμενου εδαφίου διοικητικά πρόστιμα προσαυξάνονται κατά 100%, αν ο παραβάτης με βάση την πιο πρόσφατη πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος έχει ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα από 50.001 ευρώ έως 100.000 ευρώ και
  • Κατά 200%, αν ο παραβάτης με βάση την πιο πρόσφατη πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος έχει καθαρό ετήσιο φορολογητέο εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ.

Με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών μπορεί, τα παραπάνω ποσά του φορολογητέου εισοδήματος, καθώς και τα ποσοστά προσαύξησης να τροποποιούνται, ανάλογα και με την κατηγορία της παράβασης, κατ’ ανώτατο όριο μέχρι το τριπλάσιο του αρχικού προστίμου.

Οι παραβάσεις κατατάσσονται με το νέο ΚΟΚ σε:

α) χαμηλής επικινδυνότητας (Ε1), με πρόστιμα έως 100 ευρώ

β) μεσαίας επικινδυνότητας (Ε2), με πρόστιμα από 101 έως και 300 ευρώ

γ) υψηλής επικινδυνότητας (Ε3), με πρόστιμα από 301 έως και 600 ευρώ

Επιπλέον, ανεξάρτητα της κατηγορίας επικινδυνότητας, οι παραβάσεις μπορεί να κατατάσσονται και στις εξής κατηγορίες:

α) πολύ υψηλής συχνότητας πρόκλησης ατυχημάτων (Σ1),

β) αντικοινωνικής οδικής συμπεριφοράς (Σ2).

Με βάση το νέο ΚΟΚ, για κάθε κατηγορία παράβασης προβλέπονται τα ίδια διοικητικά πρόστιμα και οι ίδιες διοικητικές κυρώσεις. Αναμένονται οι υπουργικές αποφάσεις για την ενεργοποίηση των νέων προστίμων.

Ειδικότερα, το σχέδιο νόμου σε ότι αφορά τον ΚΟΚ, προβλέπει μείωση 40% σε όλα τα πρόστιμα, με εξαιρέσεις παραβάσεις, όπως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τη συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη αλλά και stop, την επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμού, ανταγωνισμού, η παράνομη προσπέραση, όπου τα πρόστιμα αυξάνονται ενώ παράλληλα εάν ο οδηγός μέσα σε πέντε χρόνια διαπράξει τρεις φορές κάποιες από τις παραπάνω παραβάσεις του αφαιρείται για πάντα το δίπλωμα οδήγησης.

Άμεσα εφαρμόζονται οι ποινές για χρήση κινητού στην οδήγηση, οδήγηση στη ΛΕΑ, ράμπες αναπήρων

Από τη στιγμή που έγινε η δημοσίευση στο ΦΕΚ του νέου ΚΟΚ εφαρμόζονται άμεσα οι εξής ποινές:

α. Οι οδηγοί οχημάτων που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο εν κινήσει χωρίς ακουστικά ασύρματης επικοινωνίας ή χωρίς να είναι αυτό τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση, τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες.

β. Οι οδηγοί οχημάτων που παρεμποδίζουν ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία ή σταθμεύουν σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες.

γ. Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), έστω και για ελάχιστο χρόνο, όπως για να προσπεράσουν προπορευόμενα οχήματα, κατά παράβαση της παραγράφου 9 του άρθρου 29 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες.

δ. Οι οδηγοί βαρέων οχημάτων, όπως φορτηγά και λεωφορεία, οι οποίοι κινούνται συνεχώς στην αριστερή λωρίδα ή τη χρησιμοποιούν για προσπέραση και αιφνιδιάζουν τους κινούμενους σε αυτήν τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες.

ε. Οι οδηγοί πάσης φύσεως οχημάτων που απορρίπτουν εκτός του οχήματός τους αντικείμενα ή ουσίες που ρυπαίνουν ή που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά ή ατύχημα, όπως τσιγάρα, τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες.

στ. Οι οδηγοί που παραβιάζουν τις διατάξεις για τη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες.

ζ. Οι οδηγοί που παραβιάζουν τις διατάξεις για τη χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης και προστασίας κατά τη μεταφορά παιδιών τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες. Για τις παραβάσεις των περιπτώσεων α΄ έως ζ΄, σε περίπτωση υποτροπής μέσα σε διάστημα 6 μηνών, η άδεια οδήγησης αφαιρείται για διπλάσιο χρονικό διάστημα και ο παραβάτης υποχρεούται σε επανεξέταση για την επαναχορήγησή της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια κατι σχετικο με τη μηχανη επειδη ενδιαφερομαι γα να τη παρω μεταχειρισμενη , την θελω για εντος αθηνας αντε και καμια βολτα εκτος, για test ride δεν τη βρισκω πουθενα ουτε αντιπροσωπεια  , ειμαι 1.70 72 κιλα , πριν ειχα ενα sym wolf για εντος αθηνας κ cb500x πως ειναι για κινηση ελιγμους κτλ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος junior88 έγραψε:

παιδια κατι σχετικο με τη μηχανη επειδη ενδιαφερομαι γα να τη παρω μεταχειρισμενη , την θελω για εντος αθηνας αντε και καμια βολτα εκτος, για test ride δεν τη βρισκω πουθενα ουτε αντιπροσωπεια  , ειμαι 1.70 72 κιλα , πριν ειχα ενα sym wolf για εντος αθηνας κ cb500x πως ειναι για κινηση ελιγμους κτλ? 

Αν και θα έπαιρνα χαλαρά ένα 300άρι σκούτερ για την δουλειά που περιγράφεις, το cb500 σίγουρα θα είναι σούπερ στην κίνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα σκούτερ πριν πάρω το cb. Δεν άλλαξε κάτι στη μετακίνηση μου μέσα στην πόλη. Ίσως είναι και λίγο καλύτερα επειδή είναι πιο πάνω από αρκετούς καθρέφτες ενώ το σκούτερ ήταν στο ίδιο ύψος και έβρισκε εύκολα. Με βόλεψε μια χαρά. Και η μέση μου δεν με ξαναενοχλησε αφού δεν κοπαναει όπως τα σκούτερ.

Τα μειονεκτήματα της μηχανής είναι ότι πρέπει να έχεις μπαγκαζιερα αν θες χώρο. Έχεις συμπλέκτη και ταχύτητες. Και τρως τα νερά του δρόμου. Αυτά νομίζω 

Τροποποιήθηκε από τον johni41

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Αν και θα έπαιρνα χαλαρά ένα 300άρι σκούτερ για την δουλειά που περιγράφεις, το cb500 σίγουρα θα είναι σούπερ στην κίνηση.

Θα συμφωνησω με τον συντροχο για χρηση 80% πόλη 20% εκτός βολτες και εκδρομες του ήρεμου χαλαρού δίωρου ταξιδιού

Με μια κουβερτα και 2 χουφτες ουτε κρυο ουτε βροχή.Περισσότεροι αποθηκευτικοι χωροι

Αν και με το γουλφ θα εχεις συνηθίσει τη χρήση ταχύτητων θα σου ειναι ευκολάκι και γενικώς θα κανεις μια αναβάθμιση προς το + με το cb

Φυσικά πάντα θα εχεις και την επιλογή μακρυτερων εκδρομών Για αποθηκευτικους χωρους θα πρέπει να "πληρώσεις" αλλά κι αυτο το ξερεις ηδη

Ο πιτσιρικάς μου με 1.75 και στα κιλά σου το έχει για πλάκα οποτε αυτη η παραμετρος μην σε απασχολεί

Τροποποιήθηκε από τον mitsos59

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Θοδωρή λασπουριά με χαλίκι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι από όλα είχε, μετά συνέχισε να βρέχει, καθάρισαν οι δρόμοι και δεν είχαμε θέμα, υπόψιν τα bw501  είχαν 16.000 χιλιόμετρα, και πάλι αυτά θα βάλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα