trelompalitsa 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Johni41 πήγα στον κολωνο σε εναν μηχανικό ονόματα δεν λεμε ... Έβαλε ανεμιστήρα να κρυωση το μοτορι για αλλαγή ελαίου κ δεν έλεγξε αν εχει παραφλου .. Τραγική για έμενα κατάσταση γενικότερα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Αυτό με τον ανεμιστήρα πιστεύω οι περισσοτεροι το κάνουν για πιο γρήγορα. Αν δεν έκανε τους υπόλοιπους ελέγχους κάτσε επιτόπου και πες τον μάστορα αυτό μαστορά εκείνο και ολα οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 (τροποποιήθηκε) Έβαλα αυτήν στην φωτογραφία, 80 ευρώ, και τα λάστιχα 250 ευρώ. Ακόμα είναι νωρίς για εντυπώσεις, αλλά φαίνεται από τώρα οτι άρχισε να στρίβει πάλι το μηχανάκι , τα Dunlop ειχαν τετραγωνίσει τον κύκλο Οπότε με βάση την προσωπική εμπειρία μου , και τι φορτίο κουβαλούσε, και οτι την λάδωσα μόνο 4 φορές στα 15.000 χιλιόμετρα, θεωρώ την μαμισια πολυ ποιοτική. Στην φώτο ναι, είναι η παλιά , κομμένη. @Χ Αυτό που το βάζεις, κάθε 300 τόσα χιλιόμετρα θέλει βενζίνη. Το φόρουμ έκανε resize, εδώ καλύτερα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2017 από τον enterprise-psi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος trelompalitsa έγραψε: Johni41 πήγα στον κολωνο σε εναν μηχανικό ονόματα δεν λεμε ... Έβαλε ανεμιστήρα να κρυωση το μοτορι για αλλαγή ελαίου κ δεν έλεγξε αν εχει παραφλου .. Τραγική για έμενα κατάσταση γενικότερα !! ελα ρε! δε θυμομουν το nickname σου! τι να σου πω.... ελπιζω να ηταν μια απο τις κακες στιγμες που μπορει να εχει ενας μαστορας. παντως χθες δεν ειδα καθολου τον βοηθο του και τα εκανε ολα ο ιδιος και χωρις να του πω κατι εγω, αν και ημουν παντα σε ετοιμοτητα εννοειται! κι εμενα αν γινοταν κατι τετοιο θα το ξανασκεφτομουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Φίλε enterprise τα 15.000χλμ είναι λίγα για την αλυσίδα του cb, προσπάθησε να μην την αφήνεις αλάδωτη έστω και λίγο λάδι στα βιαστικά να της βάζεις. Δεν στο λέω θεωρητικά γιατί είμαι στα 33.200χλμ χωρίς να χρειάζεται τέντωμα αυτή τη στιγμή και έχω ακόμα περιθώριο για άλλη μιά φορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Στους υπότιτλους στο 1 λεπτό περίπου, 15000 με 20000 χλμ, δεν παίζει μόνο ρόλο πόσο έχει ακόμα να την τεντώσεις, είναι κάτι σαν τα λάστιχα, μπορεί να τα έχεις μέχρι να μην υπάρχει πέλμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 και εγώ αυτό πιστευα οτι αφού εχει περιθώριο για τέντωμα την κρατάω και άλλο. όμως είχε κάνει κόμπους και έπαιζε πολύ στο δεξιά αριστερά, πράγμα που επιβαρύνει τον άξονα κίνησης στο μπροστά γρανάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Ξερει καποιος ποσα χιλιομετρα βγαζει η μηχανη απο οταν αρχισει να αναβοσβηνει το τελευταιο κουτακι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 πριν 57 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε: Ξερει καποιος ποσα χιλιομετρα βγαζει η μηχανη απο οταν αρχισει να αναβοσβηνει το τελευταιο κουτακι; Oταν αρχισει να αναβοσβηνει το λαμπακι της ρεζερβας, αυτοματα στις ενδειξεις αρχιζεις και βλεπεις ποσο καυσιμο απο την ρεζερβα εχεις καψει. Αν θυμαμαικαλα η ρεζερβα ειναι περιπου 2,5 λιτρα. Το εχω παει μεχρι το 1,8 χωρις κανενα προβλημα αλλα και χωρις να θυμαμαι ποσα χιλιομετρα ειχα κανει. Οπως και να 'χει 50-60 χιλιομετρα τα εχεις σιγουρα. Υποψιν παντα πως οι ενδειξεις αυτες στον πινακα δεν ειναι ποτε 100% ακριβεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Γνωριζω ποσο ειναι η ρεζερβα και οτι ολες οι ρεζερβες και σε αυτοκινητα και σε μηχανες ειναι μελετημενες να βγαζουν το λιγοτερο 50 χιλιομετρα βαση ευρωπαικης οδηγιας,Απο εκει και περα εκανα την ερωτηση για να δω αν καποιος εχει τσεκαρει με νορμαλ οδηγηση ποσα χιλιομετρα μπορει να κανει χοντρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 8 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε: Γνωριζω ποσο ειναι η ρεζερβα και οτι ολες οι ρεζερβες και σε αυτοκινητα και σε μηχανες ειναι μελετημενες να βγαζουν το λιγοτερο 50 χιλιομετρα βαση ευρωπαικης οδηγιας,Απο εκει και περα εκανα την ερωτηση για να δω αν καποιος εχει τσεκαρει με νορμαλ οδηγηση ποσα χιλιομετρα μπορει να κανει χοντρικα. Και γιατι να το μαθεις αυτο; Που θα σου χρησιμευσει; χονδρικα οπως λες εγω σου λεω 70....αλλος χονρικα λεει 60 κτλ κτλ... Σε 50 χιλ θα βρεις βενζιναδικο...σχεδον οπου κι αν εισαι...(εξαιρειται η ακουσια ή εκουσια πτωση σε μαυρη τρυπα) Ασε που δεν νομιζω να μπηκε κανεις στην διαδικασια να οδηγει με σκοπο να μεινει επιτηδες για να βγαλει μετα ενα νουμερο...και που να οδηγει νορμαλ οπως λες; στην πολη; εκτος; παιζει ρολο κι αυτο αν τα βαλουμε ολα κατω... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2017 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ναι δεν ειπα οτι θα χρησιμευσει,κουβεντα κανουμε.Απλα επειδη δεν εχω καψει ουτε καν ενα ντεποζιτο (τωρα ειμαι στην δευτερη γραμμουλα και δεν το ειχα γεμισει τελειως,με 1,569 τιμη ειχα βαλει 25Ε) θα ηθελα να δω σε συνολο ποσα χιλιομετρα μπορει να βγαλει η μηχανη χοντρικα με συγκεκριμενο ρυθμο που εχω στο μυαλο μου και οδηγω .Μεση καταναλωση βαση καντραν εχω 3,1. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2017 από τον sotoskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 350 χιλιομετρα πολυ χονδρικα και επειδη εισαι και αρρωστος με την καταναλωση κατεβασε το fuelio στο κινητο σου. Ειναι υπερπληρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 iphone 4 εχω.Εχω κατεβασει το gas manager γιατι δεν βλεπω να εχει προγραμμα με ονομασια fuelio.Η αληθεια ειναι οτι η αρρωστια με την καταναλωση δεν φευγει.Με το xcity το ειχα φτασει κατω απο 3l/100 που δεν νομιζω να το εχει καταφερει κανεις πανελλαδικως οση υπομονη και εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2017 πριν 19 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: 350 χιλιομετρα πολυ χονδρικα και επειδη εισαι και αρρωστος με την καταναλωση κατεβασε το fuelio στο κινητο σου. Ειναι υπερπληρες. http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/cb500x Με 4λτ/100 μ.ο και 17αρι ρεζερβουαρ,προσωπικα περιμενω να μου βγαζει ~430. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2017 πριν 42 λεπτά, το μέλος -TRANE- έγραψε: http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/cb500x Με 4λτ/100 μ.ο και 17αρι ρεζερβουαρ,προσωπικα περιμενω να μου βγαζει ~430. Αν πινεις κ την ρεζερβα καθε φορα, ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2017 να πιούμε τις ρεζέρβες ! ! ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2017 υπόψιν οτι ζορίζεται η αντλία , όσο το στεγνώνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2017 αμα τη λαδωνεις οπως πρεπει μια χαρα αντεχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: υπόψιν οτι ζορίζεται η αντλία , όσο το στεγνώνεις. Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω, γιατί ζορίζεται η αντλία όσο λιγότερη βενζίνη έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 γιατι το καύσιμο λειτουργεί και σαν ψυκτικό για την ίδια την αντλία. (νομίζω!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 18/6/2017 at 2:28 ΜΜ, το μέλος enterprise-psi έγραψε: υπόψιν οτι ζορίζεται η αντλία , όσο το στεγνώνεις. Μεσα στο ντεποζιτο ειναι;Αν ναι πως την αλλαζεις αν χρειαστει; πριν 16 ώρες, το μέλος johni41 έγραψε: αμα τη λαδωνεις οπως πρεπει μια χαρα αντεχει! Με τι την λαδωνουμε;Ο μηχανικος μου ειπε να παρω το πιο φτηνο ορυκτελαιο που υπαρχει και με ενα πινελο να την αλοιφω με μια μικρη ποσοτητα.Ισχυει; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2017 από τον sotoskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 Σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.motoraid.eu/main-maintenance/stands/side-liftstick για λαδωμα.Τι λετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 γιατί δεν παίρνεις ένα πάντοκ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 αυτο εχει το καλο οτι το παιρνεις μαζι σου σε μακρινο ταξιδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες