enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Συγνώμη κιόλας, αλλά με το μηχανάκι, τίποτα δεν είναι μακρυά. Αν βρεις καλό μάστορα τον κρατάς. Εγώ έτρεχα Αιγαλεω από Αμπελόκηπους για το σκούτερ, αλλά το πρόσεχε σαν δικό του. όταν θα βρω αντίστοιχο και για το Honda , γιατί μόνο μια φορά το έχω πάει motorrad δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα, τότε θα το πηγαίνω εκεί, και ας είναι μακρυά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Στο χαιδαρι σε κοροιδευουν φουλ για να μην πω τιποτε αλλο!!! εγω το πηγαινω στα καμινια http://www.vrisko.gr/details/b5c_53572c0ec16f1c_3_ed75g1k0_2i μεχρι στιγμης ολα καλα, στα πρωτα 1000 δηλ (δεν εχω κανει αλλο) τιμη δεν θα σου πω γιατι δεν μου παιρνει σαν του υπολοιπους λογω οτι τον ξερω χρονια..γυρω στο 40 ευρω να υπολογιζεις εσυ! αν βολευει η περιοχη στον προτεινω ανεπιφυλακτα..σε ευχαριστω! θα τον εχω υποψιν μου! Εμένα στα 1000 πρώτα μου πήρε 52 ευρώ , στην Motorrad. 42 ευρώ τα λάδια και άλλα 10 φίλτρα ροδέλες ,μενουμε κοντα ρε φιλε? motorrad στο περιστερι δεν ειναι απο οτι ειδα και στο site? εκτος κι αν εχει κι αλλου...ειναι και η γωνιακη honda δικια του?που εχει φατσα και στην κωνσταντινουπολεως. απο θεμα εγγυησης με καλυπτουν και τα 2 μαγαζια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 μολις γυρισα απο νεα μακρη και πεταχτηκα και απο χαϊδαρι να δω κι αυτοι τι θα μου πουν.και οι δυο μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι που να ανησυχω. ειναι για υπερπληρωση και επισης (οπως παρατηρησα κ χθες) περιεχει λιγη ποσοτητα και δεν ειναι το κυριο του συστηματος ψυξης. γι'αυτο και δεν μου αναψε λαμπακι και δουλευε κανονικα η μηχανη. πιθανον να ειχε αερα μεσα και να συπμληρωσε απο εκει. το οτι εβαλα αλλο απο το εργοστασιακο δεν πειραζει μου ειπαν. και αυτο που εβαλα ειναι μαλλον και καλυτερο μιας και ειναι οργανικο με μεγαλυτερη αντοχη απαγωγη θερμοτητας. αλλα και παλι ειναι μικρη η ποσοτητα του που δεν θα παιξει κανενα ρολο. τους ρωτησα μηπως πεφτει μεσα στην μηχανη αλλα μου ειπαν οτι δεν θα δουλευε σωστα και οτι θα ειναι περιπτωση να γινει κατι τετοιο.φυσικα θα το παρακολουθω και θα δουμε αν ξαναπεσει η σταθμη του αρκετα....για οτι αφορα στο πρωτο σερβις στα 1000χλμ, στο χαϊαδαρι ρωτησα και μου ειπαν 120ευρω με αποδειξη για τα ανταλλακτικα... δεν ειναι πολλα?στη νεα μακρη αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει 55ευρω. δεν θυμαμαι με ή χωρις φπα. θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο να δω αλλα μεγαλη διαφορα τιμης. εσεις ποσο εχετε δωσει? δηλαδη για τα 6000 ή 12000 χλδ ποσα να περιμενω?Γεια χαρά! Ιδιο θεμα με το ψυκτικό στα 2200 χλμ. περίπου και έχοντας κάνει το σέρβις στα 1000 στον Γεωργούση στη Συγγρού.Το ανακάλυψα στις διακοπές, νότια Κρητη, και σε ενα βενζινάδικο βρηκα πράσινο και κόκκινο ψυκτικό.....Κι εγώ το κόκκινο έβαλα και παρατήρησα διαφορά στις θερμοκρασίες. Οταν διαπίστωσα οτι δεν έχει υγρό, δέν ήταν άδειο εντελώς, είχε όμως μόνο καμιά εικοσαρια σταγόνες ακομα... Τo μπλε της Honda, που είναι 50/50. Απο όσα εψαξα,καταλαβα οτι ειναι g11 με αναλογία 50/50 για πιο ψυχρά κλίματα ενώ το πράσινο είναι g11 με αναλογία 30/70. Ειναι αλήθεια, ότι δν πρέπει να ανακατεύεις g11 με g12... To g12 (κόκκινο) ειναι καλύτερο για τα θερμά κλίματα και ειδικό για κινητήρες αλουμινίου! Αυτό είναιτο σημαντικό. Τώρα τι πρέπει να κάνουμε και οι δύο; Να αδειάσουμε το σύστημα και να το γεμίσουμε ή μονο g11 ή μονο g12. Εγω προτιμώ το g12. Πάντως το έχω απο τέλη Αυγουστου έτσι και δεν εχω βρει χρονο.Γενικά μη φοβάσαι. Honda είναι! Αν το ρίξεις στη θάλασσα και το βγάλεις, θα πάρει πάλι μπρος .....Καλοτάξιδα και πάντα όρθιοι όλοι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 σε ευχαριστω! θα τον εχω υποψιν μου! μενουμε κοντα ρε φιλε? motorrad στο περιστερι δεν ειναι απο οτι ειδα και στο site? εκτος κι αν εχει κι αλλου...ειναι και η γωνιακη honda δικια του?που εχει φατσα και στην κωνσταντινουπολεως. απο θεμα εγγυησης με καλυπτουν και τα 2 μαγαζια? Ναι εδώ ακριβώς είναι. Όλο δικό του και η SYM δίπλα Σχετικά με την εγγύηση, δεν το ξέρω, αλλά γιατί να έχεις πρόβλημα; Εξουσιοδοτημένο το ένα και το άλλο. Έξαλλου στο manual η Honda λέει οτι μπορείς να αλλάξεις λάδια και μόνος σου, χωρίς να χαθεί η εγγύηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Βρε παιδιά τα G τάδε είναι του VW GROUP και δεν έχουν δουλειά με τα Χόντα.Πάτε πάρτε Χοντίσο με 7-8 ευρώ το λίτρο έτοιμο και μην παιδεύεστε α και το μοτό δεν έχει τίποτα απολύτως απλά δούλεψε και έκανε την εξαέρωσή του, ήθελε και 50 ml συμπλήρωμα, σιγά, εγώ πάντα στα <<κούτα>> το ελέγχω μετά από 200 χλμ περίπου, συμπληρώνω μέχρι το μέγιστο λιγάκι και τέλος μετά .Μην ανησυχείς λοιπόν σύντροχε, περισσότερο να ανησυχείς γιαυτό πούβαλες μέσα που αν κάνει για μοτέρ αλουμινίου έχει καλώς αλλιώς πρέπει να αλλαχτεί δυστυχώς και να μπει το προβλεπόμενο Χοντίσιο πούναι και φτηνό.Ορίστε και από που να το πάρετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βρε παιδιά τα G τάδε είναι του VW GROUP και δεν έχουν δουλειά με τα Χόντα.Πάτε πάρτε Χοντίσο με 7-8 ευρώ το λίτρο έτοιμο και μην παιδεύεστε α και το μοτό δεν έχει τίποτα απολύτως απλά δούλεψε και έκανε την εξαέρωσή του, ήθελε και 50 ml συμπλήρωμα, σιγά, εγώ πάντα στα <<κούτα>> το ελέγχω μετά από 200 χλμ περίπου, συμπληρώνω μέχρι το μέγιστο λιγάκι και τέλος μετά .Μην ανησυχείς λοιπόν σύντροχε, περισσότερο να ανησυχείς γιαυτό πούβαλες μέσα που αν κάνει για μοτέρ αλουμινίου έχει καλώς αλλιώς πρέπει να αλλαχτεί δυστυχώς και να μπει το προβλεπόμενο Χοντίσιο πούναι και φτηνό.Ορίστε και από που να το πάρετε. αν εισαι στη μέση του πουθενά όμως και λες πάλι καλά που έχει 2 υγρα ψαχνεσαι και παίρνεις αυτό που πρέπει. Το manual σε pdf στο κινητό, πληροφορίες στο δοχείο του ψυκτικού, διασταυρώνεις κι διαλέγεις.Το λέω γιατί υπήρχε αποθεμα από πράσινο ψυκτικό εκεί που έμεινα, για τη δική τους μηχανή, αλλά δεν είναι το ιδανικό για κινητήρες αλουμινίου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 από τον cordonn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Βρε παιδιά τα G τάδε είναι του VW GROUP και δεν έχουν δουλειά με τα Χόντα.Πάτε πάρτε Χοντίσο με 7-8 ευρώ το λίτρο έτοιμο και μην παιδεύεστε α και το μοτό δεν έχει τίποτα απολύτως απλά δούλεψε και έκανε την εξαέρωσή του, ήθελε και 50 ml συμπλήρωμα, σιγά, εγώ πάντα στα <<κούτα>> το ελέγχω μετά από 200 χλμ περίπου, συμπληρώνω μέχρι το μέγιστο λιγάκι και τέλος μετά .Μην ανησυχείς λοιπόν σύντροχε, περισσότερο να ανησυχείς γιαυτό πούβαλες μέσα που αν κάνει για μοτέρ αλουμινίου έχει καλώς αλλιώς πρέπει να αλλαχτεί δυστυχώς και να μπει το προβλεπόμενο Χοντίσιο πούναι και φτηνό.Ορίστε και από που να το πάρετε. http://gulf.nl/fileadmin/user_upload/sheets_EN/04b_cooling/product/6939 Gulf Coolant XLL.pdfεδω ειναι τα χαρακτηριστικα αυτου που εβαλα 50-100ml το πολυ και το οποιο το εχω βαλει στο αμαξι σαν ενα απο τα καλυτερα οργανικα λογω των χαρακτηριστικων του. λεει στην τριτη παραγραφο στο τελος της πρωτης γραμμης οτι κανει για κινητηρες αλουμινιου. και αυτος που το αγορασα το υγρο μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα. θα το κρατησω μεχρι τα 1000χλμ σιγουρα και βλεπουμε. ας ελπισουμε οτι μεχρι τοτε δεν θα χρειαστει να ξανασυμπληρωσω γιατι παει αλλου η βαλιτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Εγώ τα service μου τα κάνω στον Κολωνό, στον Μπατή. Είναι εξουσιοδοτημένος, είναι Hondaκιας και του κόβει. Επίσης, δε βαράει στο κεφάλι. 3 χρόνια πάω σ' αυτόν. Βέβαια τα δικά μου ήταν καινούρια, οπότε και στον Κίτσο στα Γκράβαρα να το πήγαινα, μάλλον δε θα είχα πρόβλημα και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 έφτιαξα και ένα βιντεοκλιπ για τα λολς 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_h_a_n_o_s 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χθες πήγα να πάρω την μηχανή από ένα υπόγειο γκαράζ και την βρήκα γυρμένη και ακουμπισμένη στον τοίχο που ευτυχώς ήταν γύψινος. Ήταν στο διπλό σταντ με ταχύτητα και με τον συναγερμό οπλισμένο. Έχει κάποιος σύστημα τηλεειδοποίησης να μου προτείνει; Θα ήθελα να συνεργάζεται με τον συναγερμό Meta που έχει πάνω.Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 από τον t_h_a_n_o_s προσθήκη εικόνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 έφτιαξα και ένα βιντεοκλιπ για τα λολς γαμάτο φίλε!! πολύ την γουσταρα την μίξη και φυσικά την μουσική υπόκρουση!headbanker με έφεση στα τύμπανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 guilty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Χθες πήγα να πάρω την μηχανή από ένα υπόγειο γκαράζ και την βρήκα γυρμένη και ακουμπισμένη στον τοίχο που ευτυχώς ήταν γύψινος. Ήταν στο διπλό σταντ με ταχύτητα και με τον συναγερμό οπλισμένο. Έχει κάποιος σύστημα τηλεειδοποίησης να μου προτείνει; Θα ήθελα να συνεργάζεται με τον συναγερμό Meta που έχει πάνω.ΕυχαριστώAυτο τωρα τι φαση παλι...Δηλαδη καποιος πηγε και την εσπρωξε και ακουμπησε ετσι; Αυτοκινητο το εκανε;...θα ειχε σημαδια μαλλον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 ρε καλλιτεχνες....!!!! εχει βαλει κανεις after market τακακια στο θηριο?? και αν ναι ποια ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 headbankerΕπικεφαλής τραπεζιτης ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_h_a_n_o_s 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Aυτο τωρα τι φαση παλι...Δηλαδη καποιος πηγε και την εσπρωξε και ακουμπησε ετσι; Αυτοκινητο το εκανε;...θα ειχε σημαδια μαλλον....Το περίεργο είναι πως δεν βρήκα κάποιο σημάδι. Ίσως και κάποιος πεζός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Aυτο τωρα τι φαση παλι...Δηλαδη καποιος πηγε και την εσπρωξε και ακουμπησε ετσι; Αυτοκινητο το εκανε;...θα ειχε σημαδια μαλλον....τιμονι δεν είχες κλειδώσει;Λουκετο στο δισκόφρενο;Μην επαναπαύεσαι με τον meta σκέτο! Και ρώτα εκεί που σου έβαλαν τον meta για τηλεειδοποίηση, μην κάνεις αυτοσχεδιασμούς και πατέντες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 από τον cordonn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μετά απο 10 χιλιόμετρα στην Κηφισίας, με φουλ βροχή, έχω να πω οτι τα Dunlop είναι σαν τα maxxis Δυο φορές πάτησα , σχετικά καλά το πίσω φρένο, δυο φορές έφυγε ο κώλος, και μιλάμε για ταχύτητες 40-50χλ/ω . Επίσης φυσικά δεν είχα πάρει αδιάβροχο μαζί και έγινα μούσκεμα απο την μέση και κάτω, αχ σκούτερ μου , που είσαι εδιτ τα Metzeler λένε τίποτα στο δικό μας; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 από τον enterprise-psi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 με τον Meta στο κλεβουν πιο ευκολα απο το να μην εχεις καθολου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Μετά απο 10 χιλιόμετρα στην Κηφισίας, με φουλ βροχή, έχω να πω οτι τα Dunlop είναι σαν τα maxxis Δυο φορές πάτησα , σχετικά καλά το πίσω φρένο, δυο φορές έφυγε ο κώλος, και μιλάμε για ταχύτητες 40-50χλ/ω . Επίσης φυσικά δεν είχα πάρει αδιάβροχο μαζί και έγινα μούσκεμα απο την μέση και κάτω, αχ σκούτερ μου , που είσαι εδιτ τα Metzeler λένε τίποτα στο δικό μας;ποια dunlop εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Μετά απο 10 χιλιόμετρα στην Κηφισίας, με φουλ βροχή, έχω να πω οτι τα Dunlop είναι σαν τα maxxis Δυο φορές πάτησα , σχετικά καλά το πίσω φρένο, δυο φορές έφυγε ο κώλος, και μιλάμε για ταχύτητες 40-50χλ/ω . Επίσης φυσικά δεν είχα πάρει αδιάβροχο μαζί και έγινα μούσκεμα απο την μέση και κάτω, αχ σκούτερ μου , που είσαι εδιτ τα Metzeler λένε τίποτα στο δικό μας;Σε βλεπω για NC εσενα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 ρε καλλιτεχνες....!!!! εχει βαλει κανεις after market τακακια στο θηριο?? και αν ναι ποια ??Εβαλα εγω στον πισω τροχο after market με 30 ευρω,σε χοντα καταστημα-συνεργειο,αφου μου ειπε οτι τα δικα του τακακια κοστιζουν 76 ευρω!,απο αλλο χοντα που ταιριαζουν κοστιζουν 55 ευρω,και εβαλα αυτα με τα 30 και ολα ειναι οπως και πριν στο φρεναρισμα.Μαλιστα το παλικαρι εκει μου ειπε οτι στο σεμιναριο της χοντα για τα τακακια,ειπαν στους αντιπροσωπους οτι θελουν με αυτην την τιμη (76 ευρω)μονο για το πισω ξαναλεω, να πουλησουν τακακια σε ολα τα cb,και τους απαντησα μου ειπε πως ειναι ηλιθιοι,και θα σπρωξουν ολο τον κοσμο στην after market αγορα με αυτην τη τιμη,και τον κοιταζανε σαν χανοι και απαντηση δεν πηρε φυσικα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 ποια dunlop εχεις?Αυτά που έχει από την μάνα του, D6 νομίζω; Σε βλεπω για NC εσενα!Αφού είναι ψόφιο, δεν πάει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolascapten 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 εδω στο cb του 99 μου ζητανε 45 ευρω για πισω τακακια ,και να σου πω εβαλα αφτερ μαρκετ και διαφορα δεν ειδα , τσαμπα πληρωνα τα 45 αρια!Και οποιος εξυπνος μου πει οτι ζουν περισσοτερο και αλλα διαφορα ας δουλευει αυτος τσαμπα να τα δινει στην honda, εμεις αρκετα δωσαμε!Θα κοιταξουμε να βαλουμε τα γνησια ανταλλακτικα εκει που χρειαζονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Εβαλα εγω στον πισω τροχο after market με 30 ευρω,σε χοντα καταστημα-συνεργειο,αφου μου ειπε οτι τα δικα του τακακια κοστιζουν 76 ευρω!,απο αλλο χοντα που ταιριαζουν κοστιζουν 55 ευρω,και εβαλα αυτα με τα 30 και ολα ειναι οπως και πριν στο φρεναρισμα.Μαλιστα το παλικαρι εκει μου ειπε οτι στο σεμιναριο της χοντα για τα τακακια,ειπαν στους αντιπροσωπους οτι θελουν με αυτην την τιμη (76 ευρω)μονο για το πισω ξαναλεω, να πουλησουν τακακια σε ολα τα cb,και τους απαντησα μου ειπε πως ειναι ηλιθιοι,και θα σπρωξουν ολο τον κοσμο στην after market αγορα με αυτην τη τιμη,και τον κοιταζανε σαν χανοι και απαντηση δεν πηρε φυσικα...ολοι θελουμε να βαζουμε γνησια ανταλλακτικα στα μηχανακια μας. αλλα ρε παιδια ελεος δηλαδη... 76 το πισω τακακι. αλλα τοσα το μπροστα.. εχουνε ξεφυγει οι τιμες.. εννοειται πως θα βαλω after market. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες