gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Γιωργη...βαλε και λιγο νερο στο κρασι σου...τι θελω να πω.Επελεξε πρωτα με τι σου αρεσει...πχ αν ενα bandit το γουσταρεις τοτε να το παρεις διοτι το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αν δεν περασεις σφηνα εκεινα τα 200 μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα...μην απορριπτεις 4Τ...ειναι μοτοσυκλετες με χαρακτηρα και κανουν ολες τις δουλειες......... Στην επαρχια μενω Κωστα. Δεν εχει μποτιλιαρισματα. Απλα εχει καροδρομους, μικρες αποστασεις και πολλη χρηση. Δεν νομιζω να μου κανει το 4κ. Ειναι και το θεμα συντηρησης και καταναλωσης φυσικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 .................................... Στη θέση σου θα «σκότωνα» και την μπέμπα. Είναι κρίμα απλά να κάθεται...... Με τα λεφτά της πάρε ένα καθαρό off μηχανάκι μια γουρούνα (όχι τίποτα extreme) για να ξεδίνεις στα χωράφια και όχι μόνο....να κάνεις την 62 Μαρτύρων να προσθέτει κι έναν μάρτυρα επιπλέον κάθε φορά που θα μπαίνεις με κωλίδια....... και είσαι άρχοντας! άσε το πώς θα σε βολέψει στις δουλειές. Το μόνο του ΜΕΓΑ αρνητικό η υψηλή κατανάλωση (9-10 lt/100 km έχουν όλες!) .................................. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη μόνο σ' αυτό το σκέλος της απάντησης....... με την απαραίτητη διόρθωση προσωπικών γούστων φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ακόμα 2 προτάσεις για σκέψη: Cbf 1000 Transalp 700 Εντος του χρηματικού ορίου αλλά το ένα 4κ και το αλλό το ξέρεις καλά.'Η μήπως όχι!;;; Το 700 είναι αλλό μηχανάκι απο το ΤΑ 650 αλλά παραμένει αδύναμο ενώ ψάχνεις νεύρο.Καλή επιλογή να'χεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 V-Strom 1000αρη ισως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 ΤΑ 700 δεν αποτελει ουσιαστικη αναβαθμιση. Αν μεινω στην κατηγορια αυτη καλυτερα το στρωμα. Cbf1000 μου αρεσει πολυ αλλα δεν θα με βολεψει για καθημερινη χρηση. Vstrom 1000 δεν ακουω τα καλυτερα για την αξιοπιστια τους και δεν εχουν τρελη διαφορα με τα 650.... Εξακολουθω να εστιαζω σε tdm ή στρωμα 650. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Αρθριτικά.... μιλάς με γρίφους γέροντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Εγω θα πω μια διαφορετική άποψη. Εαν έχεις σκοπό να κρατήσεις το BMW (άρα κ θα έχεις μηχανλη) γτ δε κοιτάς κάποιο scooter ώστε κάθε μέρα να έχεις την οικονομία. Επειδή θυμάμαι εδω σκεφτόσουν κατι αντίστοιχο. Εκτός εαν θέλεις να έχει κ street κ οn-off . Τότε δεκτόν να πας σε on-off . Αν κ το TDM street ψηλό ειναι. τότε η προτασή μου , DL 650. Σημαντικό: Οδήγησε εαν μπορείς κ τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Εγω θα πω μια διαφορετική άποψη. Εαν έχεις σκοπό να κρατήσεις το BMW (άρα κ θα έχεις μηχανλη) γτ δε κοιτάς κάποιο scooter ώστε κάθε μέρα να έχεις την οικονομία. Επειδή θυμάμαι εδω σκεφτόσουν κατι αντίστοιχο. Εκτός εαν θέλεις να έχει κ street κ οn-off . Τότε δεκτόν να πας σε on-off . Αν κ το TDM street ψηλό ειναι. τότε η προτασή μου , DL 650. Σημαντικό: Οδήγησε εαν μπορείς κ τα 2 Να συμπληρώσω T-Max στον απο πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Παιδιά..... την BMW του ξεχάστε τη. Δεν παίζει να μείνει με αυτή. Τ/Α 700 είναι τι είχες Γιώργη, τι είχα πάντα με την εξαίρεση της καλύτερης κατανάλωσης και της χειρότερη ποιότητας. Το χιλιάρι στρώμα είναι μάπα το καρπούζι, παλιό και το κυριότερο σκοτώστρα. Το CBF 1000 του το πρότεινα και εγώ αλλά δε θέλει 4κύλινδρο. Σιχαίνομαι τον ευατό μου που το λέω.... μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο (ουστ εγκάθετε!!!!!)...... ..... ....... .......... αλλά η μόνη επιλογή που έχει είναι το TDM. Κιθάρες ήδη έχει ... ηλεκτρική και κλασσική... δεν πειράζει .... ας πάρει και μία Yamaπa................. ........ είναι καλές έχω ακούσει ... έχουν καλό ήχο, καλό σώμα, ωραία και ποιοτικά ηλεκτρικά κυκλώματα. Με ένα καλό ενισχυτή θα κάνει θαύματα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 να πω κ εγω tiger 800 η θα με φατε ολοι σας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ωραία μηχανάκια, αλλά να θυμίζω ότι εγώ θέλω έναν καθημερινό σκύλο και όχι κάποιο κυριακάτικο παιχνίδι. και γω για tdm 900 η dl 650 πηγα να γραψω αλλα καθημερινος σκυλος δεν ειναι και το ηδη υπαρχον τρανσαλπ?θελω να πω μηπως η αναγκη σου για αλλαγη(οχι οτι ειναι κακο,ολους μας πιανει) σε οδηγησει σε μια αχρειαστη αγορα,αλλαγη μηχανης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaccaron 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Παιδια βοηθεια....ειμαι στα κοντα να αγορασω ενα μεταχειρισμενο fazer fz6 μοντελο 2004....ειναι η πρωτη μου μεγαλη μηχανη...την θελω για μεσα στην πολη...αλλα να παιρνω και την δικια μου και να φευγουμε για κανενα τριημερο....τι μου προτεινετε??? να την αγορασω? ειναι καλη? βγαζει κανενα ελλατωμα? καπου διαβασα οτι δεν εχει και πολυ καλα φρενα...και οτι ο συμπλεκτης ειναι ποδηλατου...τι να κανω?? δεν θελω να πανε χαμενα τα λεφτα...επειδη δεν εχω αλλα :PΑπάντησηΠολλαπλή παράθεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 George κρητίκαρε, πάρε αυτή λέμεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 και γω για tdm 900 η dl 650 πηγα να γραψω αλλα καθημερινος σκυλος δεν ειναι και το ηδη υπαρχον τρανσαλπ?θελω να πω μηπως η αναγκη σου για αλλαγη(οχι οτι ειναι κακο,ολους μας πιανει) σε οδηγησει σε μια αχρειαστη αγορα,αλλαγη μηχανης? Σιγουρα θεωρειται πολυτελεια το να εχει καποιος ενα τρανσαλπ και να θελει να το δωσει για κατι που θα του κανει την ιδια δουλεια. Αφου μπορω, λεω να το κανω ... George κρητίκαρε, πάρε αυτή λέμεεεεεεεε Την ζαχαρωνω καιρο αλλα δεν κουμπωνω λεμε. Τα μπουτια μου κουτουλανε ψηλα στο ντεποζιτο και μενουν εκτος μηχανης. Πιο μικροσωμη και απο την μπεμπα μου ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 οκ χτυπα tdm τοτε!ωραιο,καλο,δυνατο και το στρωμα αλλα δεν πιστευω οτι θα ναι μεγαλη αλλαγη σε σχεση με το τρανσαλπ σε στυλ οδηγησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 KTM 990 Adventure! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 KTM 990 Adventure! ............................... 4) Να είναι πιο οικονομικό σε καύσιμο από το ΤΑ (εύκολο....), και να έχει παρόμοιο κόστος συντήρησης. ............................... Αποκλείστηκε απ' τα αποδυτήρια νομίζω...... :D :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Αποκλείστηκε απ' τα αποδυτήρια νομίζω...... :D :P Λάθος.............. σκέψου τις βενζίνες που θα γλυτώνει τις μέρες που θα είναι συνεργείο.................. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Σωστό κι αυτό..... :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Το πρότεινα καθαρά γιατί αν πάρουμε χαρακτηριστικά μηχανής ταιριάζουν σε αυτό που ζητάει το θέμα είναι ότι δεν κουμπώνει πάνω στις μηχανές αυτές! Γι'αυτό και πρότεινω για τον σωματότυπο του το ΚΤΜ! Έχω μια βάση δηλαδή, μην νομίζετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Την ζαχαρωνω καιρο αλλα δεν κουμπωνω λεμε. Τα μπουτια μου κουτουλανε ψηλα στο ντεποζιτο και μενουν εκτος μηχανης. Πιο μικροσωμη και απο την μπεμπα μου ειναι Το έχεις κάνει βόλτα Γιώργαρε? Αν όχι, πήγαινε σε παρακαλώ να το κάνεις μια βόλτα. Και κάτσε μια μπουνιά απόσταση από την ένωση ρεζερβουάρ και σέλας. Απορώ που λες πως δεν χωράς..... Ειλικρινά ρε φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Τι απορείς εσύ καλέ; Τον έχει δει από κοντά τον αρκουδίνο? 1,90 και βάλε.130 κιλά χάρη και γλύκα..... Αφού κάθεται στην T/A και με τα βίας χωράει από πίσω η γυναίκα του που είναι τόσο αδύνατη που την παίρνει ο αέρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Το πρότεινα καθαρά γιατί αν πάρουμε χαρακτηριστικά μηχανής ταιριάζουν σε αυτό που ζητάει το θέμα είναι ότι δεν κουμπώνει πάνω στις μηχανές αυτές! Γι'αυτό και πρότεινω για τον σωματότυπο του το ΚΤΜ! Έχω μια βάση δηλαδή, μην νομίζετε... Καλά, δεν είπε κανείς ότι δεν έχει βάση η πρότασή σου όσον αφορά το σωματότυπο και τη χρήση που το θέλει.... Αλλού θα τσούξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον, μπηκε αγγελια η μηχανη.... www.car.gr/classifieds/bikes/view/3685694/ Περιμενω να πωληθει. Μολις πωληθει θα παρει και την σελα του ο Χασοδικης!! Γιαυτο καλα θα κανει να βρει κανα αγοραστη να την παρει και γρηγορα. Εχω βρει μερικα tdmια στο car και περιμενω....τα υπολοιπα λεφτα για να κανω την κινηση μου. Μολις τα αποκτησω, οπου τοτε θα εχει νοημα να παιρνω τηλεφωνα, θα κοινοποιησω καμια αγγελια να μου πειτε την γνωμη σας. @Παναγιωτη, το σκεπτικο σου με βαζει σε σκεψεις... @Γιαννη, καθομαι πανω και η μηχανη εξαφανιζεται λεμε.... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Καλοπούλητο και γρήγορα Γιώργο! Είναι ωραία αισθηση όμως να είσαι σε αναζήτηση καινούριας μοτό, Άντε με το καλό να γίνουν όλα. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες