Jump to content
gkourmoul1

Αλλάζω μηχανή.....

Recommended Posts

Γιωργη...βαλε και λιγο νερο στο κρασι σου...τι θελω να πω.Επελεξε πρωτα με τι σου αρεσει...πχ αν ενα bandit το γουσταρεις τοτε να το παρεις διοτι το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αν δεν περασεις σφηνα εκεινα τα 200 μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα...μην απορριπτεις 4Τ...ειναι μοτοσυκλετες με χαρακτηρα και κανουν ολες τις δουλειες.........

Στην επαρχια μενω Κωστα. Δεν εχει μποτιλιαρισματα. Απλα εχει καροδρομους, μικρες αποστασεις και πολλη χρηση. Δεν νομιζω να μου κανει το 4κ.

Ειναι και το θεμα συντηρησης και καταναλωσης φυσικα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

....................................

Στη θέση σου θα «σκότωνα» και την μπέμπα.

Είναι κρίμα απλά να κάθεται......

Με τα λεφτά της πάρε ένα καθαρό off μηχανάκι μια γουρούνα (όχι τίποτα extreme) για να ξεδίνεις στα χωράφια και όχι μόνο....να κάνεις την 62 Μαρτύρων να προσθέτει κι έναν μάρτυρα επιπλέον κάθε φορά που θα μπαίνεις με κωλίδια....... :mB_kalo_e: και είσαι άρχοντας! άσε το πώς θα σε βολέψει στις δουλειές. Το μόνο του ΜΕΓΑ αρνητικό η υψηλή κατανάλωση (9-10 lt/100 km έχουν όλες!) :lipssealed:

..................................

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη μόνο σ' αυτό το σκέλος της απάντησης....... με την απαραίτητη διόρθωση προσωπικών γούστων φυσικά. :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα 2 προτάσεις για σκέψη:

Cbf 1000

Transalp 700

Εντος του χρηματικού ορίου αλλά το ένα 4κ και το αλλό το ξέρεις καλά.'Η μήπως όχι!;;;

Το 700 είναι αλλό μηχανάκι απο το ΤΑ 650 αλλά παραμένει αδύναμο ενώ ψάχνεις νεύρο.Καλή επιλογή να'χεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΑ 700 δεν αποτελει ουσιαστικη αναβαθμιση. Αν μεινω στην κατηγορια αυτη καλυτερα το στρωμα.

Cbf1000 μου αρεσει πολυ αλλα δεν θα με βολεψει για καθημερινη χρηση.

Vstrom 1000 δεν ακουω τα καλυτερα για την αξιοπιστια τους και δεν εχουν τρελη διαφορα με τα 650....

Εξακολουθω να εστιαζω σε tdm ή στρωμα 650.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα πω μια διαφορετική άποψη. Εαν έχεις σκοπό να κρατήσεις το BMW (άρα κ θα έχεις μηχανλη) γτ δε κοιτάς κάποιο scooter ώστε κάθε μέρα να έχεις την οικονομία.

Επειδή θυμάμαι εδω σκεφτόσουν κατι αντίστοιχο.

Εκτός εαν θέλεις να έχει κ street κ οn-off . Τότε δεκτόν να πας σε on-off . Αν κ το TDM street ψηλό ειναι. τότε η προτασή μου , DL 650.

Σημαντικό: Οδήγησε εαν μπορείς κ τα 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα πω μια διαφορετική άποψη. Εαν έχεις σκοπό να κρατήσεις το BMW (άρα κ θα έχεις μηχανλη) γτ δε κοιτάς κάποιο scooter ώστε κάθε μέρα να έχεις την οικονομία.

Επειδή θυμάμαι εδω σκεφτόσουν κατι αντίστοιχο.

Εκτός εαν θέλεις να έχει κ street κ οn-off . Τότε δεκτόν να πας σε on-off . Αν κ το TDM street ψηλό ειναι. τότε η προτασή μου , DL 650.

Σημαντικό: Οδήγησε εαν μπορείς κ τα 2

Να συμπληρώσω T-Max στον απο πάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά..... την BMW του ξεχάστε τη. Δεν παίζει να μείνει με αυτή.

Τ/Α 700 είναι τι είχες Γιώργη, τι είχα πάντα με την εξαίρεση της καλύτερης κατανάλωσης και της χειρότερη ποιότητας.

Το χιλιάρι στρώμα είναι μάπα το καρπούζι, παλιό και το κυριότερο σκοτώστρα.

Το CBF 1000 του το πρότεινα και εγώ αλλά δε θέλει 4κύλινδρο.

Σιχαίνομαι τον ευατό μου που το λέω.... μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο (ουστ εγκάθετε!!!!!)......

.....

.......

..........

αλλά η μόνη επιλογή που έχει είναι το TDM. Κιθάρες ήδη έχει ... ηλεκτρική και κλασσική... δεν πειράζει .... ας πάρει και μία Yamaπa.................

........

είναι καλές έχω ακούσει ... έχουν καλό ήχο, καλό σώμα, ωραία και ποιοτικά ηλεκτρικά κυκλώματα. Με ένα καλό ενισχυτή θα κάνει θαύματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία μηχανάκια, αλλά να θυμίζω ότι εγώ θέλω έναν καθημερινό σκύλο και όχι κάποιο κυριακάτικο παιχνίδι.

και γω για tdm 900 η dl 650 πηγα να γραψω αλλα καθημερινος σκυλος δεν ειναι και το ηδη υπαρχον τρανσαλπ?θελω να πω μηπως η αναγκη σου για αλλαγη(οχι οτι ειναι κακο,ολους μας πιανει) σε οδηγησει σε μια αχρειαστη αγορα,αλλαγη μηχανης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια βοηθεια....ειμαι στα κοντα να αγορασω ενα μεταχειρισμενο fazer fz6 μοντελο 2004....ειναι η πρωτη μου μεγαλη μηχανη...την θελω για μεσα στην πολη...αλλα να παιρνω και την δικια μου και να φευγουμε για κανενα τριημερο....τι μου προτεινετε??? να την αγορασω? ειναι καλη? βγαζει κανενα ελλατωμα? καπου διαβασα οτι δεν εχει και πολυ καλα φρενα...και οτι ο συμπλεκτης ειναι ποδηλατου...τι να κανω?? δεν θελω να πανε χαμενα τα λεφτα...επειδη δεν εχω αλλα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω για tdm 900 η dl 650 πηγα να γραψω αλλα καθημερινος σκυλος δεν ειναι και το ηδη υπαρχον τρανσαλπ?θελω να πω μηπως η αναγκη σου για αλλαγη(οχι οτι ειναι κακο,ολους μας πιανει) σε οδηγησει σε μια αχρειαστη αγορα,αλλαγη μηχανης?

Σιγουρα θεωρειται πολυτελεια το να εχει καποιος ενα τρανσαλπ και να θελει να το δωσει για κατι που θα του κανει την ιδια δουλεια. Αφου μπορω, λεω να το κανω ...

George κρητίκαρε, πάρε αυτή λέμεεεεεεεε

Την ζαχαρωνω καιρο αλλα δεν κουμπωνω λεμε. Τα μπουτια μου κουτουλανε ψηλα στο ντεποζιτο και μενουν εκτος μηχανης. Πιο μικροσωμη και απο την μπεμπα μου ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ χτυπα tdm τοτε!ωραιο,καλο,δυνατο και το στρωμα αλλα δεν πιστευω οτι θα ναι μεγαλη αλλαγη σε σχεση με το τρανσαλπ σε στυλ οδηγησης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...............................

4) Να είναι πιο οικονομικό σε καύσιμο από το ΤΑ (εύκολο....), και να έχει παρόμοιο κόστος συντήρησης.

...............................

Αποκλείστηκε απ' τα αποδυτήρια νομίζω...... :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποκλείστηκε απ' τα αποδυτήρια νομίζω...... :D :P

Λάθος.............. σκέψου τις βενζίνες που θα γλυτώνει τις μέρες που θα είναι συνεργείο.................. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό κι αυτό..... :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρότεινα καθαρά γιατί αν πάρουμε χαρακτηριστικά μηχανής ταιριάζουν σε αυτό που ζητάει το θέμα είναι ότι δεν κουμπώνει πάνω στις μηχανές αυτές!

Γι'αυτό και πρότεινω για τον σωματότυπο του το ΚΤΜ!

Έχω μια βάση δηλαδή, μην νομίζετε... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ζαχαρωνω καιρο αλλα δεν κουμπωνω λεμε. Τα μπουτια μου κουτουλανε ψηλα στο ντεποζιτο και μενουν εκτος μηχανης. Πιο μικροσωμη και απο την μπεμπα μου ειναι

Το έχεις κάνει βόλτα Γιώργαρε?

Αν όχι, πήγαινε σε παρακαλώ να το κάνεις μια βόλτα.

Και κάτσε μια μπουνιά απόσταση από την ένωση ρεζερβουάρ και σέλας.

Απορώ που λες πως δεν χωράς.....

Ειλικρινά ρε φίλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι απορείς εσύ καλέ;

Τον έχει δει από κοντά τον αρκουδίνο?

1,90 και βάλε.130 κιλά χάρη και γλύκα.....

Αφού κάθεται στην T/A και με τα βίας χωράει από πίσω η γυναίκα του που είναι τόσο αδύνατη που την παίρνει ο αέρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρότεινα καθαρά γιατί αν πάρουμε χαρακτηριστικά μηχανής ταιριάζουν σε αυτό που ζητάει το θέμα είναι ότι δεν κουμπώνει πάνω στις μηχανές αυτές!

Γι'αυτό και πρότεινω για τον σωματότυπο του το ΚΤΜ!

Έχω μια βάση δηλαδή, μην νομίζετε... :crazy:

Καλά, δεν είπε κανείς ότι δεν έχει βάση η πρότασή σου όσον αφορά το σωματότυπο και τη χρήση που το θέλει....

Αλλού θα τσούξει. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, μπηκε αγγελια η μηχανη....

www.car.gr/classifieds/bikes/view/3685694/

Περιμενω να πωληθει. Μολις πωληθει θα παρει και την σελα του ο Χασοδικης!! Γιαυτο καλα θα κανει να βρει κανα αγοραστη να την παρει και γρηγορα.

Εχω βρει μερικα tdmια στο car και περιμενω....τα υπολοιπα λεφτα για να κανω την κινηση μου. Μολις τα αποκτησω, οπου τοτε θα εχει νοημα να παιρνω τηλεφωνα, θα κοινοποιησω καμια αγγελια να μου πειτε την γνωμη σας.

@Παναγιωτη, το σκεπτικο σου με βαζει σε σκεψεις...

@Γιαννη, καθομαι πανω και η μηχανη εξαφανιζεται λεμε....

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοπούλητο και γρήγορα Γιώργο!

Είναι ωραία αισθηση όμως να είσαι σε αναζήτηση καινούριας μοτό,

Άντε με το καλό να γίνουν όλα. :mB_kalo_e: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα