gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ήρθε και η σειρά μου... Για να μην μακρυγορώ, θα πουλήσω το ΤΑ650 άμεσα (θα μπει και αγγελία σύντομα). Ας ξεχάσουμε στο παρόν τόπικ την ύπαρξη του BMW. Η χρήση που κάνω κάθε μέρα είναι 30-50χμ επαρχιακού δρόμου, αραιά και που μέσα στο Ηράκλειο, και αρκετές πολύωρες βόλτες. Είμαι στο 188, 2XL 125 κιλά Κρητίκαρος, και θέλω ένα μοτόρι να κάνω τα γούστα μου και ταυτόχρονα να με βολεύει για κάθε μέρα στα επίπεδα που 2 χρόνια τώρα μου προσέφερε το ΤΑ. Το ΤΑ δεν θέλω να το δώσω μιας και είναι άριστο μηχανάκι, αλλά δυστυχώς επικρατεί η θέληση του να πάρω καινούργιο. Άρα, αναγκαστικά πρέπει να το διώξω και να προχωρήσω. Θέλω μια μηχανή η οποία θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά, με σειρά προτεραιότητας: 1) Το ίδιο άνετη και πρακτική με το τρανσαλπ για καθημερινή χρήση, αλλά και για βόλτες, με ίδια επίπεδα ανεμοκάλυψης και χώρων, 2) Να έχει εφάμιλλα επίπεδα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής με το ΤΑ, 3) Να είναι πιο γρήγορο, με καλύτερα φρένα και στήσιμο από το ΤΑ, άρα να είναι πιο πολύ προσανατολισμένη σε άσφαλτο, 4) Να είναι πιο οικονομικό σε καύσιμο από το ΤΑ (εύκολο....), και να έχει παρόμοιο κόστος συντήρησης. Δεν θέλω 4Κ, μιας και η μηχανή που θα πάρω προορίζεται για καθημερινή χρήση και δεν θέλω μεγάλο κόστος χρήσης και συντήρησης. Δεν θέλω 1Κ, μιας και δεν υπάρχει κάτι που να ταιριάζει στα κριτήριά μου. Έχω στο νου μου 2 μηχανές, και μάλλον τείνω στην πρώτη... TDM 900 και DL650. Τείνω στο πρώτο διότι δεν θα βαρεθώ εύκολα το γκάζι του (βασικό), είναι λεπτοκαμωμένη και ταυτόχρονα ευρύχωρη, θεωρώ ότι είναι στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας με το ΤΑ, και με ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Επίσης είναι πολύ πιο οικονομικό σε κατανάλωση και το ίδιο περίπου σε συντήρηση. Το στρώμα μου αρέσει, στα + του ότι είναι πάρα πολύ άνετο (δεν μου αρέσει και τόσο η θέση οδήγησης μιας και θεωρώ ότι είναι για άτομα γύρω στο 1,80), οικονομικό και ποιοτικό. Στα - ότι είναι γενικά κοντά στο ΤΑ σαν κατηγορία και θέλω να αλλάξω κατηγορία. Σημαντικό επίσης είναι τα άσχημα σε αίσθηση φρένα του. Άρα καταλήγω σε TDM. Όποιος κάτοχος (ή γνώστης) μπορεί να μου μεταφέρει (συνοπτικά για να μην τον κουράζω) τις εμπειρίες του σχετικά με το μοντέλο αυτό, θα με βοηθήσει αρκετά. Θέλω πληροφορίες, ώστε να κάνω την διασταύρωσή μου, για κόστος συντήρησης, αξιοπιστία, βλάβες, κατανάλωση και οτιδήποτε αξίζει να αναφερθεί. Παω για μεταχειρισμενο με budget εως 5000 ευρω. Αυτά για αρχή.... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Αχ ποσες φορες το εχω παθει και εγω αυτο να 'ξερες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Αχ ποσες φορες το εχω παθει και εγω αυτο να 'ξερες!!!!! Τι να πω ρε Πέτρο. Δεν είναι ότι την βαρέθηκα, διότι γενικά δεν βαριέμαι εύκολα έμψυχα και άψυχα αντικείμενα (η μηχανή συγκαταλέγεται στα έμψυχα). Απλά μετακόμισα στην επαρχία και η καθημερινότητά μου άλλαξε. Δεν οδηγώ πια σε πόλη, και είμαι συνέχεια σε στροφιλίκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 ΝC 700 θέλεις, απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα........... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Εδω http://www.mybike.gr/topic/18725-yamaha-tdm-900-05/ έχω καταγράψει όλα τα στοιχεία του δικού μου TDM από την ημέρα που το αγόρασα... ότι αλλο θες στην διάθεσή σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 εβγαλα ταξιδη 430κμ με 18,5 λ χαλαρα ομως... μονο λαδακια θελει βαλβιδες καθε 40κ λεει αλλα πριν τις 60 δεν της κοιτας απο τα ποιο οικονομικα μεγειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 ΝC 700 θέλεις, απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα........... Αν ήθελα πάπια, θα αγόραζα το versys που το γουστάρω κιόλας.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 ΝC 700 θέλεις, απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα........... Κρητίκαρος μα NC...? ε δε κολλαει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 TDM και F800 GS απο μένα... Τώρα παίζουν επίσης και κάτι diversion-gsx650f-Er6f-Versys, αλλά με το μπάτζετ μπορείς να κοιτάξεις και σε πιο μοτοσυκλέτα πράμα (αλλά πιο παλαιό) ώστε να κάνεις και κανένα ταξιδάκι εις τας ευρώπας - Ducati ST3/ST4 - Aprilia Caponord - Suzuki RF 900 - Honda VFR 750 - Kawa ZZR 1100 Eννοείται ότι τα τελευταία τα παντρεύεσαι και τα περί οικονομίας πάνε περίπατο...απλά επειδή είπες αλλαγή κατηγορίας είναι τίμια μηχανάκια στο μπάτζετ σου και μπορούν να προσφέρουν και λίιιγο παραπάνω συγκινήσεις. Αλλά απ΄ότι είπες ισχύουν τα δύο πρώτα. Γιατί όχι GS? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Γιατι οχι gs??? Μια μπεμπα μου φτανει..... Θελω japan! Παντως εαν επιχειρουσαμε να συγκρινουμε f800 με tdm που θσ καταληγαμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Γιατι οχι gs??? Μια μπεμπα μου φτανει..... Θελω japan! Παντως εαν επιχειρουσαμε να συγκρινουμε f800 με tdm που θσ καταληγαμε?? Στο Tiger 800??? :D Ίσως στο ότι το Γιαμάχα είναι λίγο πιο στρίτ, η γερμανίδα πιό όφφ, αλλά και πιο σύγχρονη. Πάρε Γιαμάχα γιατί θα είναι πιο εύκολο να το δώσεις ανταλλαγή του χρόνου για το τρικύλινδρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Και να μου αρεσαν τα 800αρια ειναι εκτος budget.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Το triumph tiger1050 το εχεις σκεφτει?Μαλλον το buget του βγαινει λιγο πιο ακριβο αλλα το μηχανακι ψηλοσπερνει :D Και να μου αρεσαν τα 800αρια ειναι εκτος budget.... Τωρα το ειδα,οποτε ακυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Προς Αγγλία μεριά και tiger 800 σκέφτηκες; Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν μεταχείρω αλλά είναι πολύ καλή μηχανή και θα κάνει όλα όσα θες... edit: Έφαγα άκυρο κι εγώ :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον midnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Ωραία μηχανάκια, αλλά να θυμίζω ότι εγώ θέλω έναν καθημερινό σκύλο και όχι κάποιο κυριακάτικο παιχνίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 τσιμπα τιντιεμ. απλα να εχεις υποψη τις καταλληλες προφυλαξεις για να μη το τσιμπισουν μετα και αλλοι απο σενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 εμένα πάντως ο επόμενος καθημερινός σκύλος θα είναι δικύλινδρος...ή το F650GS ή το 800αρι...εναλλακτικα το Tiger 800XC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 To Tiger καινούριο στα 10.500...καπου εκεί και το F800GS...To μικρό 800αρι στα 8300...σε λιγο καιρο παιζει να βγει και σε προσφορα μιας και ερχεται το F700...κι αυτό 800αρι βεβαια. Ενταξει με την BMW δεν πρόκειται να βγαλετε ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Εαν δεν θελεις 4κιλυνδρο(bandit/fazer/hornet) μαλλων θα ελεγα για Versys... Y.Γ Η μπεμπα δεν σε καλυπτει εφοσων την εχεις και προχειρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 ΝC 700 θέλεις, απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα........... Honda προτείνεις;;; μα πως το'παθες ρε Παναή;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Εαν δεν θελεις 4κιλυνδρο(bandit/fazer/hornet) μαλλων θα ελεγα για Versys... Y.Γ Η μπεμπα δεν σε καλυπτει εφοσων την εχεις και προχειρη? Δημητρη, η μπεμπα δεν ειναι για πολλα πολλα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημητρη, η μπεμπα δεν ειναι για πολλα πολλα..... γιατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 παρε το TDM...σου αρεσει, ειναι αξιοπιστο, πιο street απο το TA, τι αλλο θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Αν το αποφάσιζες λίγο νωρίτερα μπορούσες να πάρεις του mikrou gaidarou που το είχε super. Καλορίζικο ότι κι αν πάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 γιατι? Αρθριτικά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες