fotis16 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Γεια σας παιδια..Εχω ενα Honda Innova 125(Καρμπ)και εδω και λιγο καιρο εχει αρχiσει να χτυπαει αρκετα αισθητα...Αν και δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικος το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ηχος δεν οφειλεται ουτε σε βαλβιδες ουτε σε καδενακι...Eπειδη τα λογια ειναι περιττα σας παραθετω το βιντεακι για να καταλαβετε.. εχει και high definision!!!... Το παπι εχει 46.000κμ,Περιμενω απαντηση απ τους εμπειρους.Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) σαν μπιελα ακουγεται Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2013 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis16 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 σαν μπιελα ακουγεται Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου..Και εμενα για μπιελα μ φενεται..απλα δεν θελω να τ πιστεψω!...Παιζει να χτυπαει η καμπανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 ...στο βιντεο, επρεπε να το αφησεις λιγο ρελαντί να ακουστεί, καθαρά. Εχει λυθει ποτε το πλαινο καπακι καμπανας ? Οι βαλβιδες ειναι 100% ρυθμισμενες σωστα ? Εχει ζουάν η εξάτμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis16 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 ...στο βιντεο, επρεπε να το αφησεις λιγο ρελαντί να ακουστεί, καθαρά. Εχει λυθει ποτε το πλαινο καπακι καμπανας ? Οι βαλβιδες ειναι 100% ρυθμισμενες σωστα ? Εχει ζουάν η εξάτμιση? Ευχαριστω για την απαντηση..Για να γινω πιο συγκεκριμενος το εχω παρει μεταχειρισμενο στα 33.000..σε καλη κατασταση,ολα μαμα.. Γενικα σ αυτα τα 13.000κμ που του εχω κανει δεν μ εβγαλε προβλημα...Η εξατμηση μια χαρα ειναι...Για το καπακι καμπανας, στα δικα μ χερια δεν ανοιχτηκε...Μονο προσωπικα εβαλα χερι σε βαλβιδες και τεντοτηρα..Οριστε και ενα βιντεο στο ρελαντι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 παντως δε μου φαινεται και απιθανο να ειναι μπιελα. εκει στις 50κατι δεν βγαζουν οσα ινοβα ειναι να βγαλουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και μενα για μπιελα μου φενεται η καμπανα οταν ανοιγεις το γκαζι θα επρεπε να σταματαει να ακουγεται...η μαλλον για να το πω πιο σωστα αλλαζει ο ηχος που κανει δηλαδη αυτο το τακ τακ που σου κανει εσενα στο βιντεο οταν ανοιγες γκαζι αν ηταν καμπανα επρεπε να σταματαει.Και αφου λες οτι χτυπουσε απο πριν και τωρα εχει γινει πιο αισθητο ειναι αλλο ενα σημαδι οτι μπορει να ειναι μπιελα...και ειναι και αρκετα εντονο που επισης παραπεμπει σε κατι ''χοντρο''/γερη ζημια.Μπορει ομως να ειναι και πιστονι. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2013 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloutso 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ελατήρια παίζει να είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pilotos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Μηπως ειναι μπιελα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis16 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 παιδια, σε περιπτωση που ειναι η μπιελα..για να αλλαχτει πρπει να ξεμονταριστει ο στροφαλος για να βγει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 παιδια, σε περιπτωση που ειναι η μπιελα..για να αλλαχτει πρπει να ξεμονταριστει ο στροφαλος για να βγει? ναι στο μηχανουργειο αλλα μην το ζοριζεις τωρα που βαραει το μοτορακι κριμα ειναι με τις βαλβιδες και την καδενα τι εφτιαξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis16 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ναι στο μηχανουργειο αλλα μην το ζοριζεις τωρα που βαραει το μοτορακι κριμα ειναι με τις βαλβιδες και την καδενα τι εφτιαξες? ναι στο μηχανουργειο αλλα μην το ζοριζεις τωρα που βαραει το μοτορακι κριμα ειναι με τις βαλβιδες και την καδενα τι εφτιαξες? Τα κοιταξα φιλε..ολα οκ!..μπιελα ειναι..Απλα μολις το συνειδητοποιησα εμεινα καγκελο γτ εχω ακουσει οτι τα συγκεκριμενα ειναι σκυλια....Και 46.000 δεν ειναι και υπερβολικα,γνωστος μ το εχει στα 65.000 και εχει αλλαξει προαιρετικα μονο πιστονι, καδενα και κτ αλλα ψιλοπραγματα...Επειδη υπολογιζω να μου βγει γυρω στα 200Ε η επισκευη λεω να το σκαλισω μονος μου και οτι βγει!...Δεν νομιζω να χρειαζομαι τιποτα ειδικα κλειδια-εξολκείς?..οπως π.χ για να ξεβιδωσω την καμπανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εξολκείς εαν θελεις να κανεις σωστη δουλεια θα χρειαστεις σιγουρα για το βολαν αλλα δεν πρεπει ειναι πολυ ακριβος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Εφοσον θα ανοιξεις ολο το μοτερ εαν δεν εχεις εργαλεια -εμπειρια τοτε δωσε το σε μηχανικο.εαν δε μονταριστουν σωστα μπορει πολυ συντομα να σου ξαναβγαλει ζημια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 φιλε αν δεν ξερεις να λυνεις-δενεις μοτερ, μην το προσπαθησεις μονος σου γιατι θα κανεις χειροτερη ζημια. πολλα ακουγοντε τα 200 ευρω για αντικατασταση μπιελας. με 350 ευρω περνεις ολοκληρο μοτερ. πηγενε σε αλλο μηχανικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis16 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Φιλε Βαγγελι εχεις ενα δικιο..αλλα στη σημερον ημερα πρεπει να εισαι απ' ολα!...Γιατι κατα τη γνωμη μου οι περισσοτεροι επισκευαστες(απο ψηγεια μεχρι μηχανοκινητα!) το μονο που κοιταν ειναι πως θα σου αρπαξουν περισσοτερα....Θα ηθελα να κανω μια ακομη ερωτηση...Για να βγαλω την καμπανα(στο ιννοβα) θελω και εκει ειδικο εξωλκεα ή μπορω με ενα καρυδακι?Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antperr99 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 φιλε μου δεν θελω να κανω τον ξερολα αλλα κοιτα τις βαλβιδες ........ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 Καλησπερα, κανει και μενα ενα παρομοιο θορυβο τωρα τελευταια, αλλα μονο οταν ζεσταινεται το μοτερ. Οταν ειναι κρυο δεν ακουγεται σχεδον τιποτα. Παω και γω για μπιελα ή ειναι κατι αλλο πχ καμπανα η καδενακι. Υποψην οτι αλλαξα προσφατα κυλινδρομπιστονο, καδενακι κ γλυστρες. Η μπιελλα ειχε ελαχιστο τζογο δεξια-αριστερα.. Επισης λαδια του βαζω 10w40. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες