Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Ξέχασες τα 150 του SH. :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Ξέχασες τα 150 του SH. :rotfl: 152.7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) +1237 κουλά cc ΓΑΤΑΚΙΑ!!!! (μη βάλω και τα 163 του Αgility) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2013 από τον DimitrisK72 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 +1237 κουλά cc ΓΑΤΑΚΙΑ!!!! (μη βάλω και τα 163 του Αgility) Πραγματικα μας εχεις χαλαρα .... Ειδικα αν αντι για κυβικα βαλει ο καθενας τα κιλα τις μοτο του τοτε την βαψαμε.Ξεφευγεις !!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 -649 Have fun boys... Xampe κρατα λαστιχο γιατι σε βλεπω να πηγαινεις με τις ζαντες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Αντε αποφασιστε επιτέλους. Θα χαρώ πολύ να σας ξαναδώ όλους με τα μοτερια ετοιμοπόλεμα!!! Να πούμε δυο πράγματα και για του χρόνου ρε παιδί μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 -649 Have fun boys... Xampe κρατα λαστιχο γιατι σε βλεπω να πηγαινεις με τις ζαντες... Τι λαστιχο να κρατισω ρε μλκ πλακα με κανεις.Εχουνε βγει τα λινα. Ελα παρε το μηχανακι και πανε βαλε μου ενα φρεσκο Μ5 επανω κανε κ ενα στρωσιμο και φερτο μου ετοιμο να κατεβω Ευρητανια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Τι λαστιχο να κρατισω ρε μλκ πλακα με κανεις.Εχουνε βγει τα λινα. Ελα παρε το μηχανακι και πανε βαλε μου ενα φρεσκο Μ5 επανω κανε κ ενα στρωσιμο και φερτο μου ετοιμο να κατεβω Ευρητανια. Ανετα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 εγω με το χάμπο με τα sh θα κατεβούμε... οικονομικά άνετα ξεκούραστα... ο τιγρης κ το μουλτι θα μπουνε στο σαλόνι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) ανετα φιλε.Μη σε πω να κατεβουμε δικαβαλο με το ενα sh απ τα δυο για περισσοτερη οικονομια. Το μουλτι λεω να μην το ξαναβγαλω απ το σαλονι.Χθες εφαγε βροχη το καημενο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον xampos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Αχά ............... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Τώρα είναι που θα ρθει σίγουρα ο Σάββας. Με 2 αδερφάκια εκεί, τα SH θα φύγει μόνο του από το σπίτι άμα λάχει! :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Οδυσσεα εσυ δεν μας ειπες τελικα θα ερθεις; Η ειναι πολα τα κελομετερ να πουμε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Είναι πολλά αλλά επειδή θέλω να έρθω θα το προσπαθήσω φίλε μου Χαμπούλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Καλά να περάσετε ρε παλουκάρια! Βγάλτε πολλές φωτό να τις βλέπω να σας ζηλεύω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Εμένα θα με ρυμουλκεί ο Κάπρος της άλλης παλιόγριας ! :tooth: Μακάρι να τα καταφέρω και νάρθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Είναι πολλά αλλά επειδή θέλω να έρθω θα το προσπαθήσω φίλε μου Χαμπούλη. Χαμπουλη?????? Τι οικιοτητες ειναι αυτες? Σταυρο που εισαι βρεεεεεεεεεε????????? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 τελικα ποτε ειναι αυτο και που ρε παιδια? Αν μας θετε και μας δηλαδης............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Αυτός είναι ο γρίφος που πρέπει να λυθεί ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Εχει πεσει και η ιδεα να γινουν 2 γκρουπ απο θεσσαλονικη Ενα που θα φυγει παρασκευη απογευμα και το αλλο σαββατο πολυ πρωι Ειδομεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 που κ ποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 που κ ποτε? Μαλλον δεν διαβασες πιο πισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Εχει πεσει και η ιδεα να γινουν 2 γκρουπ απο θεσσαλονικη Ενα που θα φυγει παρασκευη απογευμα και το αλλο σαββατο πολυ πρωι Ειδομεν Παρασκευή είναι αυτοί που δεν πρόλαβε να τους πείσει να παρουνε mts. Το Σάββατο είναι το group των ντούκου ντούκου. Θα προλαβουνε το γκρουπ της Παρασκευής στα μισά :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαλλον δεν διαβασες πιο πισω? οχι τωρα που διαβασα δεν καταλαβα που κ ποτε? κ αλλοι αναρωτιουνται Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2013 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Οι πιθανες ημερομηνιες ειναι 28 και 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και 5 και 6 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ. Το ποια απο τις δυο θα καταληξουμε θα συζητηθει αναλυτικοτερα στις βορειες μπυροκαταστασεις μετα τις 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ωστε να καταληξουμε. Θα ειναι πιστευω πολυ καλα απο θερμοκρασιες και θα εχουμε και αρκετες συμμετοχες. Μεινετε συντονισμενοι...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες