Jump to content
stuntboy

Δικαιωματα πολιτη απεναντι στην αστυνομια.

Recommended Posts

Απόδειξη έκοψε ο περιπτεράς?

Όχι, γι αυτό και ο κ. Αστυνόμος έφυγε χωρίς να πληρώσει νόμιμα, μιας και

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και ο κ Μπαλασκας θα ναι σε φαση..

53555582.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχουν τα ΜΑΤ με τους υπόλοιπους της ΕΛ.ΑΣ. και ίσως να μην έχει και σημασία αλλά είναι εξοργιστικό να φοβάται κάποιος φιλήσυχος πολίτης να συμμετάσχει σε μια ειρηνική πορεία επειδή κάποια κομπλεξικά ανδρείκελα σαν και δαύτους βγάζουν στους συνανθρώπους τους τα ψυχολογικά προβλήματα από το ξύλο που έτρωγαν μικροί και την ατιμωρησία από τους ανωτέρους τους.Δεν μπορεί επειδή πήραν μια γαμοστολή και ένα πλαστικό ματσούκι να κάνουν ό,τι τους γουστάρει,αναγκάζοντας ανθρώπους να επιστρέφουν σπίτι τους μελανιασμένοι.

Τα κρούσματα αδικαιολόγητης βίας από το συγκεκριμένο χώρο είναι πολλά και δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία που τα προκαλεί ή μια μειοψηφία αλλά αμαυρώνεται η εικόνα όλης της ΕΛ.ΑΣ. με τέτοια περιστατικά.Και δεν αναφέρομαι φυσικά στη βία απέναντι σε αυτούς που έχουν ως χόμπι να σπάνε περιουσίες του κόσμου,να πετάνε μολότοφ κτλ αλλά για κάτι πολύ διαφορετικό,τη βία απέναντι σε φιλήσυχους πολίτες που συνήθως δε δίνουν κανένα δικαίωμα.Έχει παραγίνει το χάλι τους τώρα τελευταία και μάλλον δεν είναι τυχαία τα ποσοστά που πήρε από αυτούς η Χ.Α. στις τελευταίες εκλογές.

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω ειχα τσακωθεί με αυτον τον περιπτερά!

Ειχα παει να πάρω χαρτομάντιλα γιατι μου έτρεχε η μύτη, και βγάζω το εικοσαευρο να πληρώσω και μου λεει.. " ρε παλιογ@μ... που θα βρω ρεστα απο εικοσαυρο ? Γ@m τη Μπ...Gi "

559625_10205391241079087_191269520584577775_n.jpg?oh=443b126cd42debcc5f7d753c7d7d1032&oe=5511A38D

http://www.unicef.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-22-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85/a2-43-8

Τροποποιήθηκε από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=651933&h1=true#commentForm

Γελάει ο κόσμος.

Κάνα λίνκ απο ΕΛ.Α.Σ. δεν βρίσκω.

Περίεργο..... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για «τσαμπουκά του περιπτερά» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Αν είχε λίγο τσίπα πάνω του θα αυτοκτονούσε...

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

27/11, μπαινουν τα αναδρομικά και αυτων των ενστολων, στους λογαριασμους τους.

Λογικό, να θελουν πετσετα για τον κάματο.

applauseCard__26902.1405337537.1280.1280.jpg?c=2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε καλά σχετικά με τον Αδωνη, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να τον παίρνουν στα σοβαρά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε καλά πυροβολημένοι υπάρχουν!! :lol:

---edit---

η πλάκα με τον Γεωργιάδη είναι ότι -επειδή είχα ενημέρωση εκ των έσω όσο ήταν στο Υπ. Υγείας-

μάθαινα πως γενικά είναι πολύ εργατικός, και έξυπνος και πάντα πολύ καλά διαβασμένος,

γενικά δηλαδή έχει τα προσόντα, αν είχε και διαφορετικά μυαλά(;) / ιδεολογία(;) θα ήταν ένα πολύ καλό πακέτο

υπουργού...

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή προηγουμένως έδωσα μια οργισμένη απάντηση, ως επακόλουθο της σημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, θα ήθελα απλώς να διευκρινίσω πως ο πραγματικός ένοχος για την εκμετάλλευση των όσων έχουν εξουσία, είμαστε εμείς οι ίδιοι, εξαιτίας της άγνοιας που έχουμε για τα δικαιώματα που μας παρέχει το σύνταγμα του κράτους! Και η άγνοια είναι φυσικό επακόλουθο της ανύπαρκτης παιδείας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

---edit---

η πλάκα με τον Γεωργιάδη είναι ότι -επειδή είχα ενημέρωση εκ των έσω όσο ήταν στο Υπ. Υγείας-

μάθαινα πως γενικά είναι πολύ εργατικός, και έξυπνος και πάντα πολύ καλά διαβασμένος,

γενικά δηλαδή έχει τα προσόντα, αν είχε και διαφορετικά μυαλά(;) / ιδεολογία(;) θα ήταν ένα πολύ καλό πακέτο

υπουργού...

Τωρα, ξερεις τι μου θυμιζει αυτό ?

3ποντα στο μπασκετ.

Στην προπόνηση εχει καποιος 8/10, ενω στο μάτς βαζει 2/10.

Η μαγικη λεξη ειναι , ''υπο πίεση''.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

---edit---

υπουργού...

Μα επειδή είναι έξυπνος και πολύ καλά διαβασμένος κάνει αυτά που κάνει.

Ασε τις μπαρούφες που λέει στο γυαλί.Στις πράξεις που έχει κάνει φαίνεται πως το γουστάρει αληθινά αυτό το καταστροφικό έργο που υποστηρίζει με πάθος .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μαγικη λεξη ειναι , ''υπο πίεση''.... :afro:

Υπο πίεση τον βλέπω να παίρνει τη βάρκα και να φεύγει με ελαφρά!

Μα επειδή είναι έξυπνος και πολύ καλά διαβασμένος κάνει αυτά που κάνει.

True!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι απλυτοι που ζουν παρασιτικα και απλα σπανε ξενες περιουσιες σε καθε διαδηλωση, πρεπει να μετρανε πλευρα και δοντια...

Πεστα !!!!!! ΠΕΣΤΑ !!!

Τελευταιο οφ τοπικ απο μενα.

Κατα κυριο λογο οι "αναρχικοι" & οι ψευτοκουλτουριαρηδες αριστεροι τα σπανε ολα ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!! (κ πλιατσικο αμα λαχει) χωρις λογο , αλλά δεν ειναι κ ολοι οι μπατσοι καλοι, υπαρχουν κ οι κομπλεξικοι που την εχουν δει εξουσια και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν. Ενταξη ρε συ...... και ενας στουςχιλιους θα ειναι και κακος....

Ειμαι 24 χρονων, εχω σχεδον παρει πτυχιο κ ηδη αυτη η κατασταση με τους δηθεν αριστερους-δεξιους, τις ψευτοεπετειους και ψευτοαργιες, τις καταληψεις και τα ταμπελακια με εχουν κουρασει.

Μπραβο νεε μου. Καλη σταδιοσρομια αν και ειμαι σιγουρος πωσ θα πας μπροστα στη ζωη σου !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to who may consern,

παρακαλουνται φασιστακια πασης φυσεως να τοποθετουνται λιγο πιο ολοκληρωμενα και πολυ περισσοτερο πολιτικα, ωστε να μπορουν να γινονται ρεζιλι.

απαντησεις ουγκανικου στυλ," αντε πες τα" και "εχεις δικιο" και "καλα της κανουν γιατι ειναι λεσβια", και "μπραβο που κανεις δωρικους χαιρετισμους" απλα σας βγαζει φαουλ αυτοματως, μη δινοντας στο κοινο την δυνατοτητα να γελάσει λιγάκι.

οποιος δεν μπορει να πάρει σοβαρη και ολοκληρωμενη θεση περι καποιου ζητήματος, και κάνει δεύτερα τριτα ακάουντ για να πεταει τις παπαριες του, ας κρυφτει στις τρυπες του, εκει που ανοικει και αλλωστε.

ελπιζω να καταλαβαινει αυτος/αυτοι που θελω, αλλα γενικα μιλαω αοριστα και οχι επι του προσωπικου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιες ακριβώς είναι οι ψευτο-επέτειοι και οι ψευτο-αργίες που κούρασαν το καμάρι μας;

-περυσι, με τη δικαιολογια οτι πρωτομαγια επεφτε μεγαλη πεμπτη, μεταφερθηκε η "αργια" αργοτερα. Να μην παει και χαμενη μια μερα πορείας

-πολυτεχνειο, ναι στο να τιμουνται οσοι χαθηκαν εκεινη τη μερα, αλλα οχι ρε φιλε καθε χρονο να βγαινεις με την προφαση αυτη μονο και μονο για να κανεις φασαρια, να πλακωνεσαι και να σπας οτιδηποτε γυρω σου. Αυτο δειχνει ασεβια και χανεται ολο το νοημα κατ' εμε.

-γρηγοροπουλος -> αλλη μια μερα "τιμης", που γινεται οτι και την ημερα του πολυτεχνειου

-σε πανεπιστημιακο επιπεδο, καταληψεις χωρις λογο αφου το μονο που γινεται ειναι βρισιμο μεταξυ παραταξεων, μηδεν αλλαγες, και 5-6 ατομα χαραμιζουν ολοκληρες μερες με το να καθονται στις πυλες.

Το ασυλο καταργηθηκε επειδη μονο για το σκοπο που υπηρχε δεν αξιοποιηθηκε, αλλά το χρησιμοποιουσαν συχνα οι αριστερες παραταξεις κ οι "αναρχικοι" για να εχουν αποθηκευτικο χωρο για τις μολοτοφ, τα καδρονια κ αλλα διαφορα "πυρομαχικα". Επισης, το βλεπανε και ως ασπιδα στα επεισοδια που προκαλουσαν.

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε τσακαλε zentakias εχεις κατεβει ποτε να δεις τι γινεται η απλα διαδιδεις κ εσυ την σαπια αποψη της κυριαρχιας περι μπαχαλακηδων κουκουλοφορων κ λοιπες παπαριες?

φετος οι μπατσοι ηταν ψημενοι για μπαχαλα περισσοτερο απο τον οποιονδηποτε

ε μετα οτι ακολουθει ειναι δικια τους ευθυνη

και οσον αφορα το πανεπιστημιακο επιπεδο εχεις περασει απεξω καν η και παλι αναπαραγεις τις μαλακιες που πλασαρονται δεξια κ αριστερα ? γιατι τα πανεπιστημια ειιναι σε πραγματικα τραγικη κατασταση υποχρηματοδοτουμενα οσο δν παει περικομμενες θεσεις εργασιας κ αλλα πολλα που δν θα κατσω να τα αναλυσω εδω περα και εσυ μας λες για καταληψεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή με τρώει...

Dant3 ... Καπου εκει ειχε παει και μια συζήτηση που είχαμε οταν ηματσαν για καφε, με ωραιο και ήρεμο τροπο πηγα να σου πω την γνώμη μου αλλα δεν ηθελες να συνεχίσουμε και το σταμάτησα.

Τωρα κάνεις μια απο τα ιδια. Δεν θα σου πω εγω τι ειναι σωστο και τι οχι, αλλα αν δεν θες να ακουσεις και την αλλη γνωμη νομίζω ειναι καλύτερα να μην πάρεις θεση.

Και δυστυχώς εμενα δεν με πειθεις απο την στιγμή που κατηγορούμε ( αυτονόητα ) την βια των αστυνομικών να "τσινάς" και να λες για ΜΑΡΦΙΝ κτλ. Και πραγματικά με στεναχωρεί. Και να λες και οι αλλοι τα ιδια ειναι.

Δηλ οταν κάψανε η ΜΑΡΦΙΝ ειπες... " ναι αλλα οι ματατζηδες βαράνε κοσμο" ???

Δεν εχω όρεξη να ερθω σε αντιπαράθεση μαζι σου, αλλα εγω αυτο που σκέφτομαι θελω πάντα να το λεω.

Φιλικά

- ΜΑΡΦΙΝ

- Στάλιν

- Μικρή Μυρτώ

Σρυ που ξέφυγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο νεε μου. Καλη σταδιοσρομια αν και ειμαι σιγουρος πωσ θα πας μπροστα στη ζωη σου !!

Καλησπέρα σας αγαπητέ συν-Ελληνα!

Θα σας παρακαλούσα, μιας και βλέπω ότι είστε και λάτρης της αρχαίας Ελλάδας, να βάζετε και κάνα τόνο στα κείμενα σας (είναι εύκολο το μονοτονικό), να προσέχετε και λίγο περισσότερο το συντακτικό σας, γιατί αφορμή ψάχνουν αυτοί οι άπλυτοι οι κΟΥμουνιστες να μας την πουν

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα