Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Τα μαύρα ματ πλαστικά φαίνονται να έχουν ξεθωριάσει οπότε έχει υποστεί αρκετές ώρες / μέρες τον ήλιο ... Γνώμη μου : Όταν βλέπω πωλητή στο car ο οποίος δεν σου στήνει ωραία αυτό που πουλάει ( πλυμένο και καθαρό ) συνήθως υποδεικνύει μια αμέλεια προς το όχημα . Σαν τα άτομα που λένε όλη ώρα -- >έλα μωρέ τι θα πάθει.   Και κάνουν πραγματικά ό,τι νάνε ... Από ξερόγκαζα με κρύο μοτέρ ( κλασσικό ) μέχρι αλλαγές στα λάδια κάθε 8-9-10.000 κμ 

Επίσης όπως είπε και το noodles έχει πτώση από τα δεξιά που δεν το αναφέρει πουθενά. Μήπως προσπαθεί να κρύψει και κάτι ακόμη οεο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Την 25/7/2017 at 5:54 ΜΜ, το μέλος giorgosiraklio έγραψε:

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/9580561/

Πως σας φαίνεται αυτη;

Θα μου επιτρέψετε να βοηθήσω ως γνωστός ΣιΜπιΕφολόγος, :laugh: έτσι? :_hi:

Γιώργο, δεν ξέρω πότε πρωτοέβγαλε άδεια το συγκεκριμένο (θέλει προσεκτικό έλεγχο για τυχόν ματσακονιά), όμως ξέρω 100% ότι το ασημί έβγαινε μόνο το 2006 (1η χρονιά κυκλοφορίας του CBF1000 μαζί με το μαύρο και ένα πράσινο-λαδί που δεν κυκλοφόρησε σχεδόν καθόλου) και είναι λίγο χλωμό να μην είχε πουληθεί έως το 2013. Και έτσι να έγινε (ξαναλέω κατάχλωμο), ένα μηχανάκι ακούνητο για 7 συναπτά έτη, συνήθως εμφανίζει διάφορα αν δεν έχει προσεχθεί πριν κυκλοφορήσει. Όπως πχ να αλλαχθούν ΟΛΑ τα υγρά (συμπεριλαμβανομένης και της ελάχιστης ίσως βενζίνης που μπορεί να έχει μέσα) του ΠΡΙΝ βγει στο δρόμο (συμβουλές που δόθηκαν και σε μένα από γνώστη όταν κοιτούσα στοκ). Σε αντίθετη περίπτωση, δυσλειτουργίες στο tps και γενικά κομπιάσματα και τέτοια είναι συνήθη φαινόμενα (το έπαθε συμφορουμίτης και βρήκε άσχημο μπελά).

Ως 1ο μοντέλο λοιπόν και 10ετίας ουσιαστικά, τα 4500 είναι ΠΟΛΛΑ για το συγκεκριμένο. Προσωπικά θα το προσπερνούσα με βήμα ταχύ. Θα έπρεπε να είναι στα 3500, max 3700 αν είναι ΠΕΝΑ. Γενικά έχω προσέξει ότι οι της επαρχίας ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους σε τιμές, συχνά τελείως έξω απ' τη λογική. Μου έχει τύχει να δω μέχρι και ακριβότερο σε μεταχειρισμένο απ' ότι για καινούργιο στοκ!!! :blink:

Οι φωτογραφίες είναι πολύ θολές ώστε να είναι κατατοπιστικές με την 1η ματιά. Θέλει επιτόπου έλεγχο από κάποιον που ΝΑ ΞΕΡΕΙ.

Οι λαιμοί των εξατμίσεων είναι καρακαμμένοι, δείγμα ότι έχουν δουλέψει αρκετά και ίσως τα χλμ να είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα. Για το θέμα αυτό πρέπει να ελεγχθούν κι άλλα πράγματα επάνω ώστε να βγει ασφαλές συμπέρασμα.

Τέλος, ως μηχανάκι κινούμενο (ίσως και παρκαρισμένο) κοντά σε θάλασσα, θέλει ένα μάτι περισσότερο για τυχόν σκουριές. Γενικά όσα είναι σε νησιά θέλουν πολλή προσοχή.

Αν δεν έχεις θέμα με χρώματα, κοίτα κι αυτό: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10065919/ όντως μοντέλο '08, που φαίνεται περιποιημένο και σχεδόν ένα χιλιάρικο κάτω.

Επίσης: https://www.car.gr/10774884-honda-cbf-1000-abs Μοντέλο '07 και όχι '06. Οι δισκόπλακες μπροστά έχουν κάνει δόντια. Τσιμπημένο λίγο κι αυτό στην τιμή μια και από προίκα δεν έχει τίποτα πλην του συναγερμού (ίσως τα πουλάει χώρια, πολλοί το κάνουν αν έχουν extraδάκια), αλλά εκ πρώτης όψεως δείχνει καλή. Και ωραίο χρώμα, ίσως το ομορφότερο γι' αυτό το μοντέλο. :wub:

(Τα μαύρα δεν τα κοίταξα καν για να σου πω μια γνώμη. Δε μ' αρέσει γενικά το μαύρο :puke: και αρνούμαι να το δω). :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα τουιτη σου βαζω -1 το χρυσαφί που πρότεινες εχει αλλαγμενο μπροστινό ακριβως οπως και αυτο που ποσταρε ο ενδιαφερόμενος φιλος

Το χρυσαφι μαμα μοντελο ειναι έτσι

CBF1000SA84.jpg

Τροποποιήθηκε από τον doctoras9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 7/25/2017 at 6:46 ΜΜ, το μέλος fasarias έγραψε:

Πολυ πιο ωραιο το νεο μοντελο.

Δεν το χεις δει ε;;;;:2guns:

ΤΟ συγκεκριμενο μοντελο ειναι μοντελο του 2009 το ST. Απο το 2010 και μεχρι το 2014 ειναι το λευκο που εβαλε ο φιλος @spyrosk42

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 40 λεπτά, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε:

ΤΟ συγκεκριμενο μοντελο ειναι μοντελο του 2009 το ST. Απο το 2010 και μεχρι το 2014 ειναι το λευκο που εβαλε ο φιλος @spyrosk42

Μεχρι του 2009 (οπως ειπε ο Κωστας) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε:

Καπου το πηρε το ματι μου αυτο το λευκο. :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε:

Επίσης: https://www.car.gr/10774884-honda-cbf-1000-abs Μοντέλο '07 και όχι '06. Οι δισκόπλακες μπροστά έχουν κάνει δόντια.

Κώστα όταν λες έχουν κάνει δόντια, εννοείς τους ομόκεντρους κύκλους που έχουν;

Πόσο πρόβλημα είναι αυτό και σε ποιά φάση πρέπει να αλλαχθούν οι δισκόπλακες; Είναι κάποιος συγκεκριμένος χειρισμός που επιδεινώνει την κατάσταση (πχ απότομα φρένα, παρατεταμμένο  φρενάρισμα κτλ);

Νομίζω ότι και στην δικιά μου έχουν εμφανισθεί αλλά θα πρέπει να το κοιτάξω καλύτερα για σιγουριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/8/2017 at 10:29 ΠΜ, το μέλος spyrosk42 έγραψε:

Κώστα όταν λες έχουν κάνει δόντια, εννοείς τους ομόκεντρους κύκλους που έχουν;

Πόσο πρόβλημα είναι αυτό και σε ποιά φάση πρέπει να αλλαχθούν οι δισκόπλακες; Είναι κάποιος συγκεκριμένος χειρισμός που επιδεινώνει την κατάσταση (πχ απότομα φρένα, παρατεταμμένο  φρενάρισμα κτλ);

Νομίζω ότι και στην δικιά μου έχουν εμφανισθεί αλλά θα πρέπει να το κοιτάξω καλύτερα για σιγουριά.

Ναι, αυτούς εννοώ που φαίνονται στις φωτό. Τρώγονται τα τακάκια ανομοιόμορφα μειώνοντας (φαντάζομαι) την αποτελεσματικότητα των φρένων.

Δεν είμαι ειδικός να σου πω σε ποιά φάση πρέπει να αλλαχθούν, θα σου πουν άλλοι γι' αυτό.

Την 10/8/2017 at 1:08 ΠΜ, το μέλος doctoras9 έγραψε:

Κωστα τουιτη σου βαζω -1 το χρυσαφί που πρότεινες εχει αλλαγμενο μπροστινό ακριβως οπως και αυτο που ποσταρε ο ενδιαφερόμενος φιλος

Το χρυσαφι μαμα μοντελο ειναι έτσι

CBF1000SA84.jpg

Φίλε μου, δεν του είπα πάνε πάρτο. ΌΛΑ θέλουν καλό έλεγχο πρώτα από άνθρωπο που γνωρίζει τί να κοιτάξει (και αυτός σίγουρα δεν είμαι εγώ).

-2 βάλε μου, :laugh: γιατί απ' τις φωτογραφίες σιγά μη διακρίνω και πολλά. Είμαι και ολίγον μύωψ ξέρεις. :wacko::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε:

Ναι, αυτούς εννοώ που φαίνονται στις φωτό. Τρώγονται τα τακάκια ανομοιόμορφα μειώνοντας (φαντάζομαι) την αποτελεσματικότητα των φρένων.

Δεν είμαι ειδικός να σου πω σε ποιά φάση πρέπει να αλλαχθούν, θα σου πουν άλλοι γι' αυτό.

Όχι εντάξει, τις κοίταξα και δεν είναι τόσο έντονο ακόμα.

p4Wm9pn.jpg

MdgMADP.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι ρε φίλε, καμμία σχέση με την αγγελία. :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10761523_0_b.jpg

https://www.car.gr/10761523-bmw-r-1200-rs-r1200rs

Να παω να το παρω ή εχει κι αυτο θεμα;  

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 λεπτά, το μέλος Sledgehammer έγραψε:

Θα μεταφερθείς στο διπλανό θέμα για κράξ κράξ;

ετσι κανει το πηρουνι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 40 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε:

ετσι κανει το πηρουνι;

Το κραξolever θέλει λάδομα :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Χ έγραψε:

10761523_0_b.jpg

https://www.car.gr/10761523-bmw-r-1200-rs-r1200rs

Να παω να το παρω ή εχει κι αυτο θεμα;  

Πρωτον, δεν θα επαιρνα μηχανη που να υπαγεται στην κατηγορια sport touring και παραλληλα να φοραει boxer. Δευτερον, δεν θα εδινα 16 χιλιαρικα για μοτοσυκλετα που εχει παει εμπορικα απατη. Τριτον,αν ντε και καλα πρεπει να ειναι μπεμπε τοτε k1300s all the way κι ας ειναι λιγο ασχημουτσικο. Εκει που το RS θα εχει φτυσει και την τελευταια σταγονα λαδιου, το Κ θα αλλαζει απο τεταρτη σε πεμπτη

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Πρωτον, δεν θα επαιρνα μηχανη που να υπαγεται στην κατηγορια sport touring και παραλληλα να φοραει boxer. Για τις κλισεις στις στροφες το λες αυτο; Δευτερον, δεν θα εδινα 16 χιλιαρικα για μοτοσυκλετα που εχει παει εμπορικα απατη. Αν ειναι να τα δωσεις πας σιγουρος για αυτο που παιρνεις εννοειται. Προσωπικα δεν θα με ενοιαζε η εμπορικη επιτυχια στα τοσα λεφτα. Θα τα σκαγα για να παρω κατι που καραγουσταρω=γαμος=καμια ανησυχια για μεταπωληση.Αν καποια στιγμη κατι στραβωνε και θα επρεπε να το δωσω τοτε ναι, θα εχανα μαλλον αρκετα λεφτα για να φυγει. Αυτα ομως εδω, γιατι εξω εχω μια μικρη (αλλα αβασιμη) υποψια οτι παει καλουτσικα. Τριτον,αν ντε και καλα πρεπει να ειναι μπεμπε τοτε k1300s all the way κι ας ειναι λιγο ασχημουτσικο. Οχι, οχι φυσικα και δεν πρεπει να ειναι καλα και ντε μπεμπα, βαζουμε αλλα 1500 και παιρνουμε fjr κουτα! (παω να βουτηξω τα δαχτυλα μου στο betadine τωρα...)

Βασικα ολα τα παραπανω τελειως υποκειμενικα ειναι...εμενα αυτη η συγκεκριμενη μ'αρεσει πολυ. Μπορει να το οδηγησω και να ξενερωσω. Δεν ξερω. Στην θεωρια μ'αρεσει. Αν ειχα φραγκα οχι κατω απο το στρωμα αλλα για να γεμιζω το στρωμα δεν θα με ενοιαζε τιποτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχχαα οχι λογω κλισης, λογω σεβασμου προς την λεξη εννοια st. Εννοειται πως κι αυτο ταπα θα πηγαινει αν το κατεχεις απλα οι μποξερ σε ο,τι αλλο πλην gs και retroκαταστα μου φανταζουν λιγο " πουλησαμε 500gs λιγοτερα αυτο το μηνα, φτιαξτε κατι να τα σπρωξουμε".Χμμμμ fjr ε; Δεν ηξερα πως 50αρησες κιολας:laugh:. Κι εμενα οπτικα το rs μ αρεσει πολυ αλλα μεχρι εκει. Στην κατηγορια εχω απωθημενα το vfr1200 κατα πρωτο λογο και το gtr κατα δευτερο. Κανε πασα το betadine λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι πολύ κοντά στο τέλειο εργαλείο εκδρομής. Με 150 άλογα θα ήταν το απόλυτο vfr 1200 killer. Μέχρι τότε....θα το σκεφτώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 29 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε:

Αυτό είναι πολύ κοντά στο τέλειο εργαλείο εκδρομής. Με 150 άλογα θα ήταν το απόλυτο vfr 1200 killer. Μέχρι τότε....θα το σκεφτώ.

Μέχρι τότε ...1290 GT και άντε γεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Μέχρι τότε ...1290 GT και άντε γεια

Το έβλεπα στην έκθεση , το ξανά έβλεπα, πήγα και την γυναίκα να το δεί...μου είπε επί λέξη: τόσο άσχημη μηχανή ούτε να το σκεφτείς..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος elprimerozen έγραψε:

Το έβλεπα στην έκθεση , το ξανά έβλεπα, πήγα και την γυναίκα να το δεί...μου είπε επί λέξη: τόσο άσχημη μηχανή ούτε να το σκεφτείς..

Καλά εννοείται ρε φίλε πως δεν το σκέφτεσαι καν για αγορά έτσι όπως το έχουν φτιάξει απλά πρέπει να είναι τρελό όπλο το άτιμο. Αλλά είναι τόσο άσχημο που όντως δεν σου πάει να δώσεις χρήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Καλά εννοείται ρε φίλε πως δεν το σκέφτεσαι καν για αγορά έτσι όπως το έχουν φτιάξει απλά πρέπει να είναι τρελό όπλο το άτιμο. Αλλά είναι τόσο άσχημο που όντως δεν σου πάει να δώσεις χρήματα

Το σκέφτηκα, ήθελα όλα όσα προσφέρει, ακόμα και την ασχήμια του θα καταπινα αλλά παντόφλα... Αποφάσισα να στείλω την μπέμπα Γερμανία, θα γυρίσει 1400cc και 150 ρόδα για να το ξεπεράσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος elprimerozen έγραψε:

Μπούργκα και μαστίγιο :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ΚΡΗΤΗ έγραψε:

Μπούργκα και μαστίγιο :yes:

:laugh: θα με μαστιγωσει σίγουρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος elprimerozen έγραψε:

Το σκέφτηκα, ήθελα όλα όσα προσφέρει, ακόμα και την ασχήμια του θα καταπινα αλλά παντόφλα... Αποφάσισα να στείλω την μπέμπα Γερμανία, θα γυρίσει 1400cc και 150 ρόδα για να το ξεπεράσω...

Αυτά ρε Ντοκ δεν τα γράφουμε δημόσια ρε μλκ !! Το κάνουμε στην ζουλα κ στην πρώτη βόλτα μοιράζεις εγκεφαλικά επεισόδια στους παππούδες της παρέας !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα