Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ρε Νικολα........... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 @nikosk0 ξεχνα τα mx, αυτο παρε να γουσταρεις :shoot: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5529167/ ονειρο το 525 sm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ρε κουφαλες δεν εχω likes, σταματηστε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Μου χρωστάς ένα Νίκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Μου χρωστάς ένα Νίκο Θα σε εχω στα υπ'οψιν μου :P Και για να ειμαστε και on-topic: Λιγο ακριβο αλλα... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5279519/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Τι πιστόλι ειναι αυτό ; Τίμια τιμη θα έλεγα. Οκ εχει τα χρονάκια του αλλα κ ποσο να πέσει η τιμη αν ειναι πένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Τι πιστόλι ειναι αυτό ; Τίμια τιμη θα έλεγα. Οκ εχει τα χρονάκια του αλλα κ ποσο να πέσει η τιμη αν ειναι πένα. ε τα περισσοτερα 610 (σε καλη κατασταση) της χρονολογιας του ειναι κανα 400-500αρικο κατω... Βεβαια αυτο φαινεται το πιο πενα και με ωραια extra... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4612937/ Αυτο το μηχανακι ειναι η μια και μοναδικη περιπτωση που εχει πολλα αλογα αν και honda :P Με ενα 1,5χιλιαρικο το κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 http://www.car.gr/cl...s/view/4612937/ Αυτο το μηχανακι ειναι η μια και μοναδικη περιπτωση που εχει πολλα αλογα αν και honda :P Με ενα 1,5χιλιαρικο το κανεις Καλά βάλτο μπροστά πρώτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Γιατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Δε θα μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Τοσο αχρηστος ειμαι ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6491949/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τοσο αχρηστος ειμαι ρε παιδια? Χαχαχα όχι εσύ ρε, γενικά αυτό το πράμα δεν κλωτσιέται. Που να σου γυρίσει και η μανιβέλα. Πάει το πόδι, ανάπηρος για εβδομάδες. Φαντάσου να σβήσει και σε κανά φανάρι ... Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Alex2T Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Πηρες και καθαρο ρε λαμογιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 re παιδες off-topik αλλα επι του θεματος. το rmz μετα το σερβις περνει μπροστα με μιση μανιβελια ζεστο-κρυο . . ......................... εκει που επρεπε να χοροπηδας πανω του για να παρει. . . τη μια φορα που μου εσβησε στη βολτα και τη μια που το εβαλα μπρος αν πω οτι πατησα μανιβελα θα ειναι ψεμα. . . πιο ευκολα απο παπι πηρε. Τι σερβις εκανες?Ωρες-ωρες η honda με εξοργιζει, ρε παιδια πηγατε βγαλατε ξανα το xr υδροψυκτο αυτη την φορα με 62 αν δεν κανω λαθος αλογα... βαλτε μια μιζα γ@μω το κερατο μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6495177/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Τα ποδηλατικά φωτάκια στα κάγκελα είναι τραγικότατα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Τα ποδηλατικά φωτάκια στα κάγκελα είναι τραγικότατα :P Χαχα όντως, τις έχω δει 20 φορές τις photo και δεν το παρατήρησα. Εντάξει ένα ατόπημα το δικαιούται, είναι κούκλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χαχα όντως, τις έχω δει 20 φορές τις photo και δεν το παρατήρησα. Εντάξει ένα ατόπημα το δικαιούται, είναι κούκλα. Εγώ γιατί διακρίνω βάψιμο σε πολλά σημεία (πχ πλαίσιο, υποπλαίσιο, κάγκελα, μαρσπιέδες, προέκταση εμπρός φτερού, βαλίτσα) που μάλλον έχει γίνει άθλια με σπρέϋ στην αυλή κι ότι πιάσει? Έπιασε το μπλε και του μάμησε τη μάνα...... ^_^ Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Τι σπρέι, σαν πινελιές φαίνονται. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palioxaraktiras 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πινελιές με λαδομπογιά... Πρέπει να είναι το "ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ" που αναφέρει... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2015 από τον palioxaraktiras 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Honda Cbf 125 '09 900euro http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6453967/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Τι σπρέι, σαν πινελιές φαίνονται. :P Ναι είναι κρίμα το "σπατουλαρισμα" γιατί φαντάζεσαι κρύψιμο σκουριές και ράψε-κόψε πλαίσια ενώ μπορεί να μην υπάρχει τέτοιο θέμα. Απ την άλλη μπορεί να να υπάρχει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Τι σπρέι, σαν πινελιές φαίνονται. :P Πινελιές με λαδομπογιά... Πρέπει να είναι το "ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ" που αναφέρει... Καλά λέτε. Κοινό πινέλο μάλλον έχει βάλει και λαδομπογιά. Μπογιατζής θα είναι στο επάγγελμα και είπε να το κάνει μόνος του..... με πολύ πολύ μεράκι πάντα. Ακόμα κι εγώ να τό 'βαφα, καλύτερο θα τό 'κανα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες