Jump to content
karellen

16o 36ωρο!

Recommended Posts

Το 36ώρο είναι καθαρά θέμα διαχείρισης... και αν έχεις και κανένα καλό "λαγό" διευκολύνει πολύ την υπόθεση. Το κυριότερο πρόβλημα είναι η κούραση που λειτουργεί συσσωρευτικά. Αν π.χ στο τέλος της πρώτης μέρας αράξεις με το παρεάκι που πάντα δημιουργείτε και δεν την πέσεις για ύπνο μετά το φαγητό, οι ώρες αυτές θα σου λείψουν διπλά την 2η μέρα. Τώρα αν έχεις να κάνεις χιλιόμετρα για να φτάσεις στην εκκίνηση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το πράγμα, μια που ουσιαστικά μιλάμε για 3ήμερο... Τα χιλιόμετρα της επιστροφής δεν μετράνε, με την έννοια ότι δεν έχεις -θεωρητικά- πίεση χρόνου. Ειδικά αν υπάρχει η δυνατότητα να διανυκτερεύσεις μετά το τερματισμό και να γυρίσεις την επόμενη στην βάση σου. Βέβαια εδώ μπαίνει ο οικονομικός παράγοντας στη μέση, μια που στο κόστος της συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται μια πιθανή 3η διανυκτέρευση....

Από την άλλη κάποιοι βλέπουν το 36ωρο ως τουρισμό, επιλέγουν πια κομμάτια θα οδηγήσουν και αφήνουν τα υπόλοιπα, αξιοποιώντας το χρόνο σε ξεκούραση, φαγητό , καφέδες, χαβαλέ κ.λ.π

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ειναι ετσι Σαββα μου τα πραγματα. Καποια μερα σε κανα καφε θα σου πω τι εννοω.

Δεν σε αναγκαζει κανεις να τα βγαλεις. Αμα δεις τα 'σκουρα' την κανεις για την ξενοδοχειαρα και τελειωνει η υποθεση.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο Πατάπη και το να τερματίσεις ακόμη δυσκολότερο αλλά εξακολουθώ και λέω ότι προσωπικά το μόνο μου πρόβλημα είναι το 300άρι που ισοδυναμεί σχεδόν με μιά δόση στεγαστικού του σπιτιού μου.

Δυστυχώς η ωριμότητα σκέψεως στα 50 δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια αποφάσεως με την καρδιά........εκεί μόνο χάνω αλλιώς...........δυστυχώς όμως δεν μπορώ να υποστηρίξω τη θέση μου σθεναρά ούτε να την αποδείξω........αν όμως μούρθει τίποτα χρήμα μάνα εξ ουρανού θα με δείς σίγουρα. Τώρα άμα το βγάλω εγώ ή άλλος όπερ έδει δείξαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εγώ με μία δόση στεγαστικού μου, μπορεί να φτάνω και NordKapp :pimp::tooth:

Αν Σάββα καταφέρεις και πας τελικά μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί και τα χαπάκια σου :peep:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω!

αλλα καρπενησι δε παω να παρω εκκινηση...

ουτε τερματιζω καμενα βουρλα...

θα εχει ενδιαφερον παντως... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γούσταρα να πάρω το αίμα μου πίσω μετά την περσινή εξόντωση. Ας όψεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα εχει εκινηση τερματισμο αθηνα ισως το ψησω με το σκουτερ :afro:

Εννοειται το αυτο Αγγελε.Εκκινηση και τερματισμο Αθηνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εννοειτε!

και δεν ειναι και πολυ δικαιο για τους μη αθηναιους επισης...

Εγώ θέλω εκκίνηση και τερματισμό από το σπίτι μου.

Αυτό το που θα γίνει δεν θα πέσει λόγος σε μένα που δεν έχω συμμετέχει καθόλου. Αυτό θα το αποφασίσουν οι διοργανωτές. Αλλά εφόσον έχει πάρει χαρακτήρα πανελλήνιας εκδήλωσης καλά θα είναι να βολεύει όλες τις μεριες είτε εκκίνηση και τερματισμός στην μέση κάπου πχ βολος κατι τετοιο πχ είτε όταν γίνεται μια φορα νοτια να γινεται και μετα βορεια κάπως έτσι πιστεύω θα είναι δίκαιο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εννοειτε!

και δεν ειναι και πολυ δικαιο για τους μη αθηναιους επισης...

Για εμενα εννοειτε φιλε στην περιπτωση που ξεκινησει και τελειωσει απο Αθηνα.Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα!

Και μιας και σχολιαστηκε με ωραιο τροπο το τι ειναι δικαιο και τι οχι θα εξαρτηθει απο τους διοργανωτες του event και οχι απο τον καθε εναν απο εμας που δεν εχουμε συμμετασχει σε καμια! :rtfm:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαθε χρονο τα ιδια ακουγονται παντως. Οχι οτι καποιος εχει δικιο ή αδικο

Αλλα ρε παιδια αν εισαι διατεθιμενος να δωσεις 350-400 ευρω και να κανεις 2000χλμ σε ενα σαββατοκυριακο για την διασκεδαση σου, τα 200χλμ και τα 50 ευρω παραπανω θα σε πειραξουν?

Εγω νομιζω οσοι το αποφασιζουν το κανουν ....

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα με χίλια κ φέτος ......

Υπάρχει προσπάθεια για περιορισμό του κόστους απ' οτι διαβάζουμε στο φόρουμ των κουζαίων....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γούσταρα να πάρω το αίμα μου πίσω μετά την περσινή εξόντωση. Ας όψεται...

Και γω.

Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα από πέρισυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα αυτούς που έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενα 36ωρα:

1. Η μοτό μου έχει αυτονομία 140-150 χιλ., αυτό θα με δυσκολέψει; Δλδ θα χρειαστεί να κουβαλάω έξτρα μπιτονάκι μαζί μου ή είμαι οκ;
  2. Χρειάζεται GPS ή υπάρχει επαρκής ενημέρωση από την διοργάνωση (αναλυτικούς χάρτες κτλ)
  3. Οι ρυθμοί οδηγήσεις είναι εξαντλητικοί; (όχι τα χιλιόμετρα, πιο πολύ εννοώ ταχύτητες)

εδιτ: Είναι διασκεδαστική διαδικασία ή απλά αφήνεις το κόκκαλα σου;

Τροποποιήθηκε από τον dimlyb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Με λιγο προγραμματισμο στους ανεφοδιασμους σου δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ θεμα.

2. Gps μη απαραιτητο. Ισως βοηθαει αν χαθεις μην πας αλλου για αλλου

3. Ρυθμο καθοριζεις εσυ και εσυ ΜΟΝΟ. Αν πας πολυ γρηγορα κουραζεσαι αν πας πολυ σιγα φτανεις βραδυ (πολυ αργα βραδυ)

εδιτ: αφηνεις τα κοκκαλα σου αλλα μετα το διασκεδαζεις ειδικα οταν εχει τελειωσει και εχεις ξεκουραστει καμια βδομαδα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως κάτι σου ανέφερα ρε συ το σάββατο στη βόλτα!Σου δειξα και την πατέντα για το extra λίτρο βενζίνης που έχω κάνει.. :online2long:

Εκεί να σε έχω Σάββα να χορτάσεις χιλιόμετρο, να παρακαλάς για έλεος.. :tooth:

Στο 36ωρο που συμμετείχα το 2011 γράψαμε 2000km+ σε 2 μέρες..! Το σάββατο εκείνου του 36ωρου είχα κλείσει προσωπικά (και οι περισσότεροι) 15 ώρες πάνω στην σέλα! Σκέψου το κομμάτι που κάναμε το σάββατο απο Νεμέα-Λεβίδι και σε τέτοιο ρυθμό χ 15 ώρες και τέτοια κομμάτια ήταν τα ΄΄ανοιχτά΄΄. Τα περισσότερα ήταν πολύ πιο σφιχτά!!

Θέλει να σαι πολύ καψωμένος για χιλιόμετρα, πολύ αφοσιωμένος στην οδήγηση (αν θες να το ολοκληρώσεις) και με ΄΄στρατιωτική΄΄ πειθαρχία πάνω στο τιμόνι.. :whistling:

Υπολόγιζε με τις δικές μας καταναλώσεις 100-120€ σε βενζίνες, συνήθως κοντά στα 160€ η συμμετοχή (με δωμάτια-διατροφές-πρωινά-διοργάνωση κλπ) και κάτι ψιλάκια στα γύρω γύρω. 300€ για να σαι μέσα...

Άμα ψήνεσαι να φτιάξουμε την ομάδα 300κυβικά-κλειδωμένο γκάζι-όχι έλεος (σου βρήκα και τίτλο.. :tooth:)

εγώ μέσα αν με θέλετε κι εμένα !!!!!!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μέσα αν με θέλετε κι εμένα !!!!!!

Πού είσαι βρε αδερφέ εσύ και σε έχουμε χάσει?

Και βέβαια σε θέλουμε αλλά προσωπικά δεν το βλέπω δυστυχώς <<είναι πολλά τα λεφτά Άρη.............>>

Νομίζω μόνο μία φωτό μπήκε κάπου στην άκρη που φαινόταν το σκούτερ στους Δολομίτες. Ο ρατσισμός καλά κρατεί, ζεί και βασιλεύει!

Για βάλε καμία να δούνε οι <<σκουτερόφιλοι>> που πάνε τα βρωμοσκούτερ !

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...