klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Κωλίδια ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Αλλάχτηκαν λαδάκια, φίλτρο λαδιού το Σάββατο. Μια χαρά (μου είπαν) είναι η μπαταρία, έχει ψωμί ακόμα. Klabάκο, 'τοιμάσου.... έρχομαι Πάτρα. Σύρε πάρε παϊδακοδάνειο, θα σου χρειαστεί. :lol: Κωλίδια ! Κάνουμε τον αδιάφορο Γιωργάκη?...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Όταν θα ξεμείνεις από μπαταρία πάρε με τηλέφωνο να σου δώσω τα συγχαρητήρια Έλα εσύ και θα βρούμε και τα παϊδάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Ελπίζω να μην είσαι γνωστός γρουσούζης..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δυστυχώς την έβαλα για πούλημα άρε κρίση να μην μπορείς να έχεις 2 + μηχανές τι κρίμα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4479105/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Την έπλυνα και της λάδωσα την αλυσιδίτσα της, η οποία σε κάνα δυο χιλιάδες χλμ, θα μας αφήσει χρόνους για μία νέα όμορφη και χρυσή! :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Την έπλυνα και της λάδωσα την αλυσιδίτσα της, η οποία σε κάνα δυο χιλιάδες χλμ, θα μας αφήσει χρόνους για μία νέα όμορφη και χρυσή! :P Το πίσω γρανάζι σου απο αυτή την οπτική φαίνεται τόσο μεγάλο σαν να βγήκε απο μοτάρντ! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Είναι για να μάθω σούζα χαχαχαχααχ Όχι, μανίσιο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 αντιγραφουνε ολοι το κρυφτο ουουουουουουουο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δυστυχώς την έβαλα για πούλημα άρε κρίση να μην μπορείς να έχεις 2 + μηχανές τι κρίμα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4479105/ Έβαλες πλώρη για άλλη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Την έπλυνα και της λάδωσα την αλυσιδίτσα της, η οποία σε κάνα δυο χιλιάδες χλμ, θα μας αφήσει χρόνους για μία νέα όμορφη και χρυσή! :P Ωραιο λαστιχακι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 GP Racer, λέμε και κλαίμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Ναι με μια Transalp 700 με κοβω να ειμαι στην πιτα του mybike του χρονου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Βολτούλα για την μπαταριούλα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Βολτούλα για την μπαταριούλα.... Στα χιόνια το πήγες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω σημερα πηγα και της πηρα τακακια EBC Double H sintered ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος ..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 από τον john1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Σημερα την εκανα μια ωραια βολτιτσα και νιωθω πολυ περηφανος για τον εαυτο μου, γιατι με εβαλε κοντρα ενα καγκουρικο ναβαρα, το οποιο το εφυγα για πλακα στην ευθεια, αλλα στις στροφες τον αφησα να φυγει γιατι θυμηθηκα τι επαθα πριν 2 μηνες. Τελικα το παθημα μου εγινε μαθημα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 αλλαγη υγρων φρενων,λαδιων και καθαρισμα σιτας λαδιου(απλη διαδικασια αλλα χρονοβορα).Απο βδομαδα αλλαγη αλυσιδας-γραναζιων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) ιστοριούλα... όπως είχα αναφέρει το kawa είχε ένα πρόβλημα με τον συμπλέκτη. Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν κάποιο θέμα με την ντίζα ή στην χειρότερη ότι θα χρειαζόταν αλλαγή δίσκων (60k χλμ). Όπως και να είχε, είχα αγοράσει μια νέα ντίζα και περίμενα ο μλκας θα φθάσει εκείνη η στιγμή που θα αποφάσιζα να περάσω μια βόλτα από τον μηχανικό για να την αλλάξει. Περνούσαν και περνούσαν οι μέρες (η μηχανή με είχε προειδοποιήσει αρκετό καιρό πριν ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα του συμπλέκτη) αλλά εγώ δεν. Τέντονα την ντίζα και συνέχιζα ακάθεκτός. Μέχρι που οι ρυθμίσεις τερμάτισαν και δεν έπαιρνε άλλο τέντωμα η παλαιά ντίζα, οπότε ΕΠΡΕΠΕ να πάω στο συνεργείο να βάλω την καινούργια (η καινούργια ντίζα όλο αυτό τον καιρό βρισκόταν στην τσάντα πλάτης μου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ). Έλα όμως που την ημέρα που είπα ότι "Δεν πάει άλλο!!! Πρέπει σήμερα να πας από τον μηχανικό!!!" εκείνη με "άφησε"... Τέσπα, το κορίτσι δεν άντεξε την αναισθησία μου και με "παράτησε". Τηλ την ασφαλιστική και φορτηγό μετά από 1μιση ώρα για την παραλαβή της αγαπημένης μου. Στο συνεργείο ο μηχανικός φάνηκε λίγο ανήσυχος φάση "Αλεξ, δεν πρέπει να είναι ντίζα... Δεν φαίνεται να κολάει πουθενά, άσε που την είχα γρασάρει στο προτελευταίο service. Κάτι άλλο πρέπει να είναι...". Οπότε και εγώ λέω, "Την κάναμε την μλκια!!!". Έπρεπε λοιπόν να ανοίξει καμπάνες κτλ για να δούμε τι έπαθε. Εξαιτίας όμως της εργασίες που είχε εκείνο τον καιρό με άλλα μηχανάκια, έπρεπε να περιμένω αρκετό καιρό (περίπου 3 εβδομάδες). Μέχρι τότε λοιπόν ο κουμπάρος μου, μου έδωσε το ΠΑΠΑΚΙ του Astrea Supra (93k χλμ) με μπροστινό δισκόφρενο. Ο κουμπάρος είχε φάει σούπα πριν 8 μήνες και το είχε παρατήσει από τότε γιατί ψιλοφοβήθηκε. Το παπάκι του όμως, μετά το τρακάρισμά, τό είχε επισκευάσει (νόμιζε) οπότε όλα έπρεπε να δουλεύουν κανονικά. Όπως και να έχει για να μην πολυλογώ, ΝΑΙ... ΈΦΑΓΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ!!!! Όλα καλά όμως, εξοπλισμό φουλ, λίγα χλμ και καμία υλική/σωματική ζημιά. Στο διαταύτα: 1. Παρέλαβα το kawa (η τούμπα με τον πάπιουρα έλαβε χώρα καθώς οδηγούσα προς το συνεργείο για να το παραλάβω) και η αλήθεια είναι ότι ξεσυνήθησα όσο δεν πάει την οδηγηση του (για να κατεβάσω ταχύτητες ανασήκωσα τουλάχιστον 3 φορές το πέλμα για να βρω τον αντίστοιχο πίσω λεβιέ που έχουν τα παπιά). 2. Η ζημιά του kawa ήταν σε ένα εξάρτημα που σηκώνει την καμπάνα και έχει κάτι σαν άγκιστρο το οποίο με την χρήση καταστράφηκε. Αξία εξαρτήματος 18€. Παρ' όλα αυτά άλλαξα και δίσκους. Τελική συνολική αξία 180€. 3. Καλό και οικονομικό το παπί αλλά σαν ανοίξεις το γκάζι μένεις στο ίδιο σημείο όση ευθεία και να έχει μπροστά σου οπότε χάνεις χρόνο και βαριέσαι. Με το kawa ανοίγεις και φθάνεις στην ώρα σου. 4. Το χαμόγελο επανήλθε σαν να ήταν η 1η μας φορά. Kawa & πάλι kawa. Αγαπώ. 5. Η τούμπα με το παπί είχε ώς εξής: Το έμβολο του δισκόφρενου έχει πάθει μια ζημιά (από το τρακάρισμα πριν 8 μήνες του κουμπάρου μου) και δεν επαναφέρει μετά το φρενάρισμα στην σωστή του θέση μπλοκάροντας τον τροχό. Οπότε σε ξαφνικό φρενάρισμα, ο μπροστινός τροχός γλύστρισε, άφησα φρένο με το που ένιωσα ότι το χάνω αλλά ποτέ δεν κύλισε ο τροχός για να ξαναβρεί πρόσφυση (το δισκόφρενο ήταν μπλοκαρισμένο) και "έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο - Καλίρης Θάνος". Βέβαια πριν από αυτό είχε προηγηθεί φάση με κουτάκια όπου του πήρα τον καθρέφτη με την πίσω μπαγκαζιέρα του παπιού, σταμάτησα να δω αν τον έσπασα, "βάζω" όπισθεν για να φθάσω στο παραθύρι του, βλέπουμε ότι όλα είναι καλά, μου λέει "Εεεε, για αυτό και σας βρίζουμε εσάς τους μηχανόβιους..." οπότε του απαντάω "Μα καλά, δεν σταμάτησα να δω αν έσπασε και να πληρώσω σε περίπτωση που έκανα ζημιά?" και φεύγω με νεύρα με τελικό αποτέλεσμα το ξαφνικό φρενάρισμα. Αυτά έκανα εχθές με την μηχανή μου και την μηχανή του κουμπάρου μου. :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 από τον xourafis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αφου δεν το έχεις ρε παλικάρι μου. Πάρε ενα mp3 να τελειώνεις :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 από τον MentalRay 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Ή πάρε κάνα σωστό μηχανάκι... Με Honda και Kawa κανείς δεν γ@μ... χαχαχααχαχχαα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Κανα τιτανιο ξυθηκε? καμια σπιθα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επομενως το ηθικο διδαγμα της ιστοριας ειναι οτι δεν χρησιμοποιουμε ποτε παπακι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 από τον Nikolas206 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Επομενως το ηθικο διδαγμα της ιστοριας ειναι οτι δεν χρησιμοποιουμε ποτε παπακι To ηθικό διδαγμα ειναι οτι ο xourafis, ξύνει και με παπάκι. :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 τα παπακια βλεπουν τον ξουραφη και αλλαζουν χρωμα στα πλαστικα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες