theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 καποιες εργασιες που τελειωσαν το σαββατο αλλα σημερα μπορω να βαλω και εικονα..αλλαγη αντλιας φρενου απο r6, κατασκευη βασης δοχειου μαζι με δοχειο και αλλαγμα τα σωληνακια με υψηλης φτιαχταεπιτελους εχω σωστο φρενο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Στειλε μου τις ζαντες ολοκληρες να στις βαψωΦυγε ρε απο δω που θα τις βαψω! χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 καποιες εργασιες που τελειωσαν το σαββατο αλλα σημερα μπορω να βαλω και εικονα..αλλαγη αντλιας φρενου απο r6, κατασκευη βασης δοχειου μαζι με δοχειο και αλλαγμα τα σωληνακια με υψηλης φτιαχταεπιτελους εχω σωστο φρενοΤα R6 Brembo τρόμπα δεν έχουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Τα R6 Brembo τρόμπα δεν έχουν;μεχρι το 2004 σιγουρα φορουσαν nissin απο εκει και περα δεν ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Α από παλιό Ρ6. ΟΚ.Γιατί φίλος που είχε του 2006 και μετά του 2008 φοράνε και τα 2 brembo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Την έκανα μπανάκι, της λάδωσα την αλυσίδα και την πήγα για καφέ στον Χορτιάτη παρέα με @ktm power και @X. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Την έκανα μπανάκι, της λάδωσα την αλυσίδα και την πήγα για καφέ στον Χορτιάτη παρέα με @ktm power και @X. Περικλήδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Την έκανα μπανάκι, της λάδωσα την αλυσίδα και την πήγα για καφέ στον Χορτιάτη παρέα με @ktm power και @X. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Περικλήδες;ηταν κλειστα ειναι ανοιχτα πσκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Πήγα να βοηθήσω ένα φίλο να αλλάξει λάστιχο σε μια Vespa...Οι διερχόμενοι οδηγοί, την είδαν σε αυτή την κατάσταση και νόμιζαν ότι ήταν δικιά μου και ότι είχα πέσει. Και με ρωτούσαν αν χρειαζόμουν βοήθεια... Μετά το πέρας των εργασιών, την πήρα εγώ από το σημείο της επισκευής πίσω στο χωριό. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι είχα να οδηγήσω Vespa από τότε που έδωσα για δίπλωμα και τον τελευταίο 1 χρόνο οδηγάω αποκλειστικά και μόνο σκούτερ... Με το που κούμπωνα πρώτη, έσβηνε αυτόματα. Οι ταχύτητες κούμπωναν πολύ δύσκολα, οπότε από 1η έβαζα 3η ή και 4η... Έπιασα και κόφτη μια φορά... Μέχρι που σε μια ανηφόρα μου σβήνει... Τόσο απότομη, που πατούσα μπροστινό φρένο και έφευγε πίσω... Μετά ανέλαβε άλλος και αφού έπαθε τα ίδια για λίγη ώρα, έφυγε από άλλο δρόμο...Μετά πήγαμε να πάρουμε το CR του, που ήταν σε χειμερία νάρκη. Στην επιστροφή οδήγησα για πρώτη φορά το town mate... Είδα το Χάρο με τα μάτια μου... Πήγαινε χορεύοντας τσιφτετέλι και εγώ έπρεπε να το κεντράρω σε σοκάκια λίγο πιο φαρδιά από το τιμόνι του. Η μπροστινή ανάρτηση με έκανε να νιώθω πως σήκωνε σούζα κάθε φορά που πατούσα λίγο αδέξια γκάζι. Στην πλατεία υπήρχαν γυναικόπαιδα, ευτυχώς αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο από μακριά και έκαναν άκρη από νωρίς. Σειρά είχε η επιβράδυνση στην κατηφόρα, που έγινε με προσευχές και με τα δύο φρένα. Παραδόθηκε σώο και το TOR-M1... Το άλλο το τσογλάνι θα με κάνει ρόμπα σε όλο το χωριό, αν δε με έχει κάνει ήδη, οπότε θα του πω να πάρει βόλτα τη μαούνα μου και να την επιστρέψει με πλαστικά. Θα του κοπεί η μαγκιά και προχωράμε παρακάτω...Συμπέρασμα: Σαν τα σκούτερ δεν έχει... Επιστροφή με καταρρακτώδη βροχή και ισχυρό άνεμο. Τα raintex κάνουν καταπληκτική δουλειά, δεν πέρασε σταγόνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Πήγα να βοηθήσω ένα φίλο να αλλάξει λάστιχο σε μια Vespa...ετυχε να οδηγησω πρωτη φορα vespa πριν κανα 2 βδομαδες. Ρε αυτα τα πραγματα ειναι επικυνδινα, ποσο ευκολα κοβει το τιμονι και χωρις να το θες, πως τα οδηγειτε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 ετυχε να οδηγησω πρωτη φορα vespa πριν κανα 2 βδομαδες. Ρε αυτα τα πραγματα ειναι επικυνδινα, ποσο ευκολα κοβει το τιμονι και χωρις να το θες, πως τα οδηγειτε!Η πραγματική απορία είναι πώς πήρα δίπλωμα με vespa 125. Ναι μεν είχε μίζα και ψηλωμένο ρελαντί, αλλά ισορροπία, φρένα και αναρτήσεις άθλια... Για μάθημα πήγα πρώτη φορά μία μέρα πριν δώσω και φυσομανούσε. Άντε να κρατήσεις ισορροπία... Τελευταία φορά που είχα οδηγήσει μηχανή ήταν στα 11 μου ένα αυτόματο. Η vespa της σχολής ήταν η πρώτη που οδήγησα με ταχύτητες. Ένα μάθημα την προηγούμενη μέρα, ένα ακόμα το επόμενο πρωί και το μεσημέρι έδωσα. Κι όμως πέρασα... Αυτή που οδήγησα χθες, μετά από 3,5 χρόνια ήταν κακοσυντηρημένη. Τα υπόλοιπα τα λέει η 2η πρόταση της παράθεσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που ερχεται, δεν βιαζομαι ομως..Κεντρα απο Cagiva σε Honda XR, βαφτηκαν τα κεντρα, μπηκε μπροστα καινουρια διασκοπλακα και ρουλεμαν, σειρα εχει ενα καλο καθαρισμα στα στεφανια και στις ακτινες, θα μπουνε δοκιμαστικα την ερχομενη εβδομαδα για μια δοκιμη και μετα θα ξαναμπουν μολις ληξουμε την εντουροσεζον! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2016 από τον Tasos Meli 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που ερχεται, δεν βιαζομε ομως..Καποιος θα βγαλει γουστα... 4.25 ειναι το πισω στεφανι? Και τι θα κανεις με το μπροστινο φρενο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Καποιος θα βγαλει γουστα... 4.25 ειναι το πισω στεφανι? Και τι θα κανεις με το μπροστινο φρενο?Το xr έγινε μοταρντ; η λέω βλακείες; ηταν κλειστα ειναι ανοιχτα πσκΠωωωωωωω τι μου θυμισατε ρε παίδες.. Πήγαινα συχνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Το xr έγινε μοταρντ; η λέω βλακείες; Θα γινει απ'οτι φαινεται το καλοκαιρι, για το καλοκαιρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καποιος θα βγαλει γουστα... 4.25 ειναι το πισω στεφανι? Και τι θα κανεις με το μπροστινο φρενο? Το xr έγινε μοταρντ; η λέω βλακείες; Ακομα δεν το εκανα μοταρντι, τις εχω ταιριαξει τις ζαντες μαζι με τα φρενα πανω στο μηχανακι πριν βαλω τα λαστιχα και ηταν οκ, τα στεφανια ειναι στενα, το μπροστα ειναι 3 ιντσες και το πισω 3,5.Τα λαστιχα καθονται ενταξη πανω στις ζαντες γιατι δεν εβαλα φαρδια, επελεξα να βαλω 110 μπροστα και 140 πισω, οπως και τα μαμα μοταρντ ΧR400, αλωστε δεν κυνηγαω επιδωσεις και απολυτο κρατημα, απλα για να ρολαρω τα εβαλα, ο δικος μου κάλος ειναι το εντουρο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2016 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Ακομα δεν το εκανα μοταρντι, τις εχω ταιριαξει τις ζαντες μαζι με τα φρενα πανω στο μηχανακι πριν βαλω τα λαστιχα και ηταν οκ, τα στεφανια ειναι στενα, το μπροστα ειναι 3 ιντσες και το πισω 3,5.Τα λαστιχα καθονται ενταξη πανω στις ζαντες γιατι δεν εβαλα φαρδια, επελεξα να βαλω 110 μπροστα και 140 πισω, οπως και τα μαμα μοταρντ ΧR400, αλωστε δεν κυνηγαω επιδωσεις και απολυτο κρατημα, απλα για να ρολαρω τα εβαλα, ο δικος μου κάλος ειναι το εντουρο.Και το hornet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Ακομα δεν το εκανα μοταρντι, τις εχω ταιριαξει τις ζαντες μαζι με τα φρενα πανω στο μηχανακι πριν βαλω τα λαστιχα και ηταν οκ, τα στεφανια ειναι στενα, το μπροστα ειναι 3 ιντσες και το πισω 3,5.Πιστευω το 400 θα μπορουσε να εκμεταλευτει ανετα πιο φαρδια στεφανια κι ενα καλυτερο set up για μπροστινο φρενο. Αλλα αν το κανεις ετσι για να ρολαρεις οπως λες και ακολουθεις ενα budget build, κλαιν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Και το hornet Προσπαθω να ξεγελασω καπως τον εαυτο μου γιατι δεν με παιρνει προς το παρον να παρω ξανα μηχανακι, ειναι ακριβα τα γουστα μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Πιστευω το 400 θα μπορουσε να εκμεταλευτει ανετα πιο φαρδια στεφανια κι ενα καλυτερο set up για μπροστινο φρενο. Αλλα αν το κανεις ετσι για να ρολαρεις οπως λες και ακολουθεις ενα budget build, κλαιν.Πισω χωραει πιο φαρδυ στεφανι αλλα το περισσοτερο να εβαζα 150 αρι λαστιχο, εχει σχετικα στενο ψαλιδι και υπαρχει περιπτωση να βρισκει το λαστιχο στην αλυσιδα, πραγμα που δεν ηθελα, η ζαντα μπροστα καθησε κουτι, μονο ρουλεμαν αλλαξα, το πιρουνι ειναι ευρωπαϊκο και η μαμα εντουρο ζαντα του XR μπηκε με μεγαλυτερη πατεντα και ροδελες στη δαγκανα, επειδη τον τελευταιο καιρο το μηχανακι μου το νιωθω να κουμπωνει πανω μου στο χωμα δεν προκειται να σεταρω την αναρτηση για ασφαλτο, τωρα για το φρενο εχω ενδιασμους ως προς το μεγεθος του δισκου και την αποτελεσματικοτητα του, αν δω οτι δεν φρανει θα παρω ενα μεγαλυτερο.Μεχι τωρα το κοστος ειναι 180 οι ζαντες, 215 λαστιχα και σαμπρελες και 30 ευρω ο δισκος μπροστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Kοντινή βολτίτσα στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία και πεζοπορία στο δάσος Κουρί... 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν έκανα και πολλά... Μετά τη βόλτα στα χώματα είχα διάθεση για δοκιμή και... http://i1240.photobucket.com/albums/gg486/Tasos_Meli/Mobile%20Uploads/image_zpsbx2yvh7c.jpg Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2016 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καπως ετσι επρεπε να δειχνει η φωτογραφια του προηγουμενου ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη απο το κινητο,αν το δει καποιος συντονιστης ας μονταρει τα 2 ποστ σε ενα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2016 από τον Tasos Meli 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Καπως ετσι επρεπε να δειχνει η φωτογραφια του προηγουμενου ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη απο το κινητο,αν το δει καποιος συντονιστης ας μονταρει τα 2 ποστ σε ενα.Ασχετο, αλλα τι μπροστινα φορας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες