Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

καποιες εργασιες που τελειωσαν το σαββατο αλλα σημερα μπορω να βαλω και εικονα..

αλλαγη αντλιας φρενου απο r6, κατασκευη βασης δοχειου μαζι με δοχειο και αλλαγμα τα σωληνακια με υψηλης φτιαχτα

επιτελους εχω σωστο φρενο

23ixgsn.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στειλε μου τις ζαντες ολοκληρες να στις βαψω

Φυγε ρε απο δω που θα τις βαψω! χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καποιες εργασιες που τελειωσαν το σαββατο αλλα σημερα μπορω να βαλω και εικονα..

αλλαγη αντλιας φρενου απο r6, κατασκευη βασης δοχειου μαζι με δοχειο και αλλαγμα τα σωληνακια με υψηλης φτιαχτα

επιτελους εχω σωστο φρενο

23ixgsn.jpg

Τα R6 Brembo τρόμπα δεν έχουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα R6 Brembo τρόμπα δεν έχουν;

μεχρι το 2004 σιγουρα φορουσαν nissin απο εκει και περα δεν ξερω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α από παλιό Ρ6. ΟΚ.

Γιατί φίλος που είχε του 2006 και μετά του 2008 φοράνε και τα 2 brembo.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έκανα μπανάκι, της λάδωσα την αλυσίδα και την πήγα για καφέ στον Χορτιάτη παρέα με @ktm power και @X.

dvrhmp.jpg

4jpcvc.jpg

iwp47o.jpg

2wcmm9j.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έκανα μπανάκι, της λάδωσα την αλυσίδα και την πήγα για καφέ στον Χορτιάτη παρέα με @ktm power και @X.

Περικλήδες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_6321.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να βοηθήσω ένα φίλο να αλλάξει λάστιχο σε μια Vespa...

phiomegatauomicrongammarhoalphaphialpha0

Οι διερχόμενοι οδηγοί, την είδαν σε αυτή την κατάσταση και νόμιζαν ότι ήταν δικιά μου και ότι είχα πέσει. Και με ρωτούσαν αν χρειαζόμουν βοήθεια... :grin:

Μετά το πέρας των εργασιών, την πήρα εγώ από το σημείο της επισκευής πίσω στο χωριό. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι είχα να οδηγήσω Vespa από τότε που έδωσα για δίπλωμα και τον τελευταίο 1 χρόνο οδηγάω αποκλειστικά και μόνο σκούτερ... Με το που κούμπωνα πρώτη, έσβηνε αυτόματα. Οι ταχύτητες κούμπωναν πολύ δύσκολα, οπότε από 1η έβαζα 3η ή και 4η... Έπιασα και κόφτη μια φορά... :grin: Μέχρι που σε μια ανηφόρα μου σβήνει... Τόσο απότομη, που πατούσα μπροστινό φρένο και έφευγε πίσω... Μετά ανέλαβε άλλος και αφού έπαθε τα ίδια για λίγη ώρα, έφυγε από άλλο δρόμο...

Μετά πήγαμε να πάρουμε το CR του, που ήταν σε χειμερία νάρκη. Στην επιστροφή οδήγησα για πρώτη φορά το town mate... :worshippy: Είδα το Χάρο με τα μάτια μου... Πήγαινε χορεύοντας τσιφτετέλι και εγώ έπρεπε να το κεντράρω σε σοκάκια λίγο πιο φαρδιά από το τιμόνι του. Η μπροστινή ανάρτηση με έκανε να νιώθω πως σήκωνε σούζα κάθε φορά που πατούσα λίγο αδέξια γκάζι. Στην πλατεία υπήρχαν γυναικόπαιδα, ευτυχώς αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο από μακριά και έκαναν άκρη από νωρίς. Σειρά είχε η επιβράδυνση στην κατηφόρα, που έγινε με προσευχές και με τα δύο φρένα. Παραδόθηκε σώο και το TOR-M1... :mB_kalo_e:

Το άλλο το τσογλάνι θα με κάνει ρόμπα σε όλο το χωριό, αν δε με έχει κάνει ήδη, οπότε θα του πω να πάρει βόλτα τη μαούνα μου και να την επιστρέψει με πλαστικά. Θα του κοπεί η μαγκιά και προχωράμε παρακάτω...

Συμπέρασμα: Σαν τα σκούτερ δεν έχει... :scooter:

Επιστροφή με καταρρακτώδη βροχή και ισχυρό άνεμο. Τα raintex κάνουν καταπληκτική δουλειά, δεν πέρασε σταγόνα... :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να βοηθήσω ένα φίλο να αλλάξει λάστιχο σε μια Vespa...

ετυχε να οδηγησω πρωτη φορα vespa πριν κανα 2 βδομαδες. Ρε αυτα τα πραγματα ειναι επικυνδινα, ποσο ευκολα κοβει το τιμονι και χωρις να το θες, πως τα οδηγειτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετυχε να οδηγησω πρωτη φορα vespa πριν κανα 2 βδομαδες. Ρε αυτα τα πραγματα ειναι επικυνδινα, ποσο ευκολα κοβει το τιμονι και χωρις να το θες, πως τα οδηγειτε!

Η πραγματική απορία είναι πώς πήρα δίπλωμα με vespa 125. Ναι μεν είχε μίζα και ψηλωμένο ρελαντί, αλλά ισορροπία, φρένα και αναρτήσεις άθλια... Για μάθημα πήγα πρώτη φορά μία μέρα πριν δώσω και φυσομανούσε. Άντε να κρατήσεις ισορροπία... Τελευταία φορά που είχα οδηγήσει μηχανή ήταν στα 11 μου ένα αυτόματο. Η vespa της σχολής ήταν η πρώτη που οδήγησα με ταχύτητες. Ένα μάθημα την προηγούμενη μέρα, ένα ακόμα το επόμενο πρωί και το μεσημέρι έδωσα. Κι όμως πέρασα... :yes:

Αυτή που οδήγησα χθες, μετά από 3,5 χρόνια ήταν κακοσυντηρημένη. Τα υπόλοιπα τα λέει η 2η πρόταση της παράθεσης... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που ερχεται, δεν βιαζομαι ομως..

image_zpsihlap581.jpg

Κεντρα απο Cagiva σε Honda XR, βαφτηκαν τα κεντρα, μπηκε μπροστα καινουρια διασκοπλακα και ρουλεμαν, σειρα εχει ενα καλο καθαρισμα στα στεφανια και στις ακτινες, θα μπουνε δοκιμαστικα την ερχομενη εβδομαδα για μια δοκιμη και μετα θα ξαναμπουν μολις ληξουμε την εντουροσεζον!

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που ερχεται, δεν βιαζομε ομως..

Καποιος θα βγαλει γουστα... :worshippy: 
4.25 ειναι το πισω στεφανι? Και τι θα κανεις με το μπροστινο φρενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το xr έγινε μοταρντ; η  λέω βλακείες; 

ηταν κλειστα 

ειναι ανοιχτα πσκ

Πωωωωωωω τι μου θυμισατε ρε παίδες.. Πήγαινα συχνα... :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γινει απ'οτι φαινεται το καλοκαιρι, για το καλοκαιρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακομα δεν το εκανα μοταρντι, τις εχω ταιριαξει τις ζαντες μαζι με τα φρενα πανω στο μηχανακι πριν βαλω τα λαστιχα και ηταν οκ, τα στεφανια ειναι στενα, το μπροστα ειναι 3 ιντσες και το πισω 3,5.

Τα λαστιχα καθονται ενταξη πανω στις ζαντες γιατι δεν εβαλα φαρδια, επελεξα να βαλω 110 μπροστα και 140 πισω, οπως και τα μαμα μοταρντ ΧR400, αλωστε δεν κυνηγαω επιδωσεις και απολυτο κρατημα, απλα για να ρολαρω τα εβαλα, ο δικος μου κάλος ειναι το εντουρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακομα δεν το εκανα μοταρντι, τις εχω ταιριαξει τις ζαντες μαζι με τα φρενα πανω στο μηχανακι πριν βαλω τα λαστιχα και ηταν οκ, τα στεφανια ειναι στενα, το μπροστα ειναι 3 ιντσες και το πισω 3,5.

Τα λαστιχα καθονται ενταξη πανω στις ζαντες γιατι δεν εβαλα φαρδια, επελεξα να βαλω 110 μπροστα και 140 πισω, οπως και τα μαμα μοταρντ ΧR400, αλωστε δεν κυνηγαω επιδωσεις και απολυτο κρατημα, απλα για να ρολαρω τα εβαλα, ο δικος μου κάλος ειναι το εντουρο.

Και το hornet :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω το 400 θα μπορουσε να εκμεταλευτει ανετα πιο φαρδια στεφανια κι ενα καλυτερο set up για μπροστινο φρενο. Αλλα αν το κανεις ετσι για να ρολαρεις οπως λες και ακολουθεις ενα budget build, κλαιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το hornet :winking:

Προσπαθω να ξεγελασω καπως τον εαυτο μου γιατι δεν με παιρνει προς το παρον να παρω ξανα μηχανακι, ειναι ακριβα τα γουστα μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω το 400 θα μπορουσε να εκμεταλευτει ανετα πιο φαρδια στεφανια κι ενα καλυτερο set up για μπροστινο φρενο. Αλλα αν το κανεις ετσι για να ρολαρεις οπως λες και ακολουθεις ενα budget build, κλαιν.

Πισω χωραει πιο φαρδυ στεφανι αλλα το περισσοτερο να εβαζα 150 αρι λαστιχο, εχει σχετικα στενο ψαλιδι και υπαρχει περιπτωση να βρισκει το λαστιχο στην αλυσιδα, πραγμα που δεν ηθελα, η ζαντα μπροστα καθησε κουτι, μονο ρουλεμαν αλλαξα, το πιρουνι ειναι ευρωπαϊκο και η μαμα εντουρο ζαντα του XR  μπηκε με μεγαλυτερη πατεντα και ροδελες στη δαγκανα, επειδη τον τελευταιο καιρο το μηχανακι μου το νιωθω να κουμπωνει πανω μου στο χωμα δεν προκειται να σεταρω την αναρτηση για ασφαλτο, τωρα για το φρενο εχω ενδιασμους ως προς το μεγεθος του δισκου και την αποτελεσματικοτητα του, αν δω οτι δεν φρανει θα παρω ενα μεγαλυτερο.

Μεχι τωρα το κοστος ειναι 180 οι ζαντες, 215 λαστιχα και σαμπρελες και 30 ευρω ο δισκος μπροστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kοντινή βολτίτσα στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία και πεζοπορία στο δάσος Κουρί...

IMG_6325.jpg

IMG_6332_copy.jpg

IMG_6341_copy.jpg

IMG_6335_copy.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έκανα και πολλά... Μετά τη βόλτα στα χώματα είχα διάθεση για δοκιμή και... 

%7Boption%7Dhttp://i1240.photobucket.com/albums/gg486/Tasos_Meli/Mobile%20Uploads/image_zpsbx2yvh7c.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

image_zpsbx2yvh7c.jpg

Καπως ετσι επρεπε να δειχνει η φωτογραφια του προηγουμενου ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη απο το κινητο,αν το δει καποιος συντονιστης ας μονταρει τα 2 ποστ σε ενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καπως ετσι επρεπε να δειχνει η φωτογραφια του προηγουμενου ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη απο το κινητο,αν το δει καποιος συντονιστης ας μονταρει τα 2 ποστ σε ενα.

Ασχετο, αλλα τι μπροστινα φορας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα