ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 λαστιχακιιιιι το χρειαζοταν θα ελεγα,αλλη αισθηση τα νεα λαστιχα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Εγώ μια ταμπέλα για μονόδρομο βλέπω! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Εγώ μια ταμπέλα για μονόδρομο βλέπω! where? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 where?Δεν φαίνεται φώτο μόνο ένα γκρι σήμα αδιέξοδου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 εμενα με εμφανιζεται κανονικα τεσπα τωρα? 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Έβγαλα χθες το μασκάκι και το πήγα σε γνωστό μου για ενίσχυση των βάσεών του επειδή οι π@π@ρ3ς οι Εγγλέζοι τις έχουν φτιάξει λεπτές και σπάνε εύκολα με τον καιρό και με τα ζόρια.Επίσης, μάλλον θα βάλω και τη ζελατίνα οπότε θα έσπαγαν ακόμα πιο εύκολα με το έξτρα βάρος της ζελατίνας.Ο χρόνος θα δείξει αν άξιζε η παρέμβαση 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Καλα εκανες......Εγω τις περασα ολες ενα πασο με εποξειδικη κολλα δυο συστατικων και δεν εχουν κανει κιχ .....Αν θες μπορεις να βαλεις και μια μικρη λαστιχενια ροδελα μεταξυ μασκας και βιδας για να αποσβεσει τους οποιους κραδασμους και να μην περασουν στο τμημα της μασκας που κολλησες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Ωραίος Τζωρτζ, και εγώ εποξική έβαλα. Βάλαμε και σύρμα σε κάθε βάση για έξτρα οπλισμό. Ελπίζω να μη κάνει κ εμένα κιχΩραίο και αυτό με τη ροδελίτσα. Δεν το είχα κατα νου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Εμενα ρε παιδες που ναι ετσι τι να κανω?Εχω παρει εποξικη αλλα ακομα το σκεφτομαι πως θα γινει.Να χτισω πανω απαυτη που χε βαλει ο προηγουμενος η να προσπαθησω να τη βγαλω και να το κανω απ την αρχη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Πέρασα ένα σετ κάγκελα της givi στο όμορφο κορίτσι μου (mt09-tracer) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Εμενα ρε παιδες που ναι ετσι τι να κανω?Εχω παρει εποξικη αλλα ακομα το σκεφτομαι πως θα γινει.Να χτισω πανω απαυτη που χε βαλει ο προηγουμενος η να προσπαθησω να τη βγαλω και να το κανω απ την αρχη.. εχει κοπει? Δεν βλεπω καλα.Επισης, υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλεις την υπαρχουσα κολλα?Αν υπαρχει, βγαλτη και περασε το απο την αρχη. Εμενα μου εβαλε και συρμα μεσα ο γνωστος που το πηγα. Βαλε κ εσυ.Και πανω απο το παρων κολλημα να βαλεις, δεν θα φαινεται κατι ρε συ. Σκασιλα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 ναι εχει κοπει.ειχε βαλει εποξικη ο προηγουμενος αλλα κοπηκε.ειναι καλυτερα να την αφαιρεσω ολη τη παλια και να το κανω απ την αρχη η να πατησω πανω στην υπαρχουσα..?οταν λες συρμα τι εννοεις.που μπαινει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερο να βγάλεις την υπάρχουσα εποξική και να το πιάσεις από την αρχή ή να χτίσεις πάνω στην υπάρχουσα.Εγώ θα την αφαιρούσα πάντως και θα το έκανα από την αρχή.Όσο για το σύρμα, δες τις φωτό από κάτω. Δεν φαίνεται κ πολύ καθαρά η αλήθεια είναι.Ανάμεσα στα "νεύρα" του πλαστικού της μάσκας, μου έβαλε ένα μικρό κομματάκι σύρμα για έξτρα ενίσχυση λέει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Πήγα να φάω λίγα από τα μποφόρ του Αιγαίου και να κάνω δοκιμή το νέο παντελόνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 Να έχεις τέσσερις μέρες άδεια από την δουλειά, να είσαι έτοιμος για μίνι ταξιδάκι, να ξέρεις όμως ότι λόγο καιρού δεν μπορείς να πας εκεί που θες μήπως και φας καμιά κουτρουβάλα λόγο πάγου στον οδόστρωμα. Μένεις λοιπον να την κοιτάς από το τζάμι γεμάτος με ένα τεράστιο παράπονο. Αυτό κάνω εδω και 3 μέρες το κερ@το μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Αλλαξα μπροστα τακακια με την βοηθεια ενος φιλου μου, αλλη αισθηση να δουλευεις πανω στο μηχανακι σου!!Τωρα μενει μονο να στρωσουν λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Καινούριες μανετούλες, επιτέλους ρυθμιζόμενες! Πολύ βολικές και ειδικά το φρένο δεν περίμενα να δουλεύει τόσο καλά(είναι λίγο πιο μικρές από τις μαμά). 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 πήρα το λάστιχο και το έβρεχα καμιά ώρα γιατί πήγαμε βόλτα στα βουνό την Κυριακή και ήταν μέσα στο αλάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Τις κατεβασα τα μουτρα να πανε για φτιαξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Την πήγα συνεργείο... μένω από μπαταρία συνέχεια... ή ανορθωτής ή μπαταρία... (6 μηνών μπαταρία, €140 έκανε... αλλά το προτιμώ από ανορθωτή...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Τι μπαταρια ειναι αυτη με 140ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Τι μπαταρια ειναι αυτη με 140ε?http://www.e-kiriazis.gr/ell/product/Μπαταρία_μοτοσυκλετών_GS_AGM_factory_activated_GTZ14S_-_12V_11.2Ah_10HR_-_230_CCAEN_εκκίνησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Τα triple/daytona έχουν μια ιστορία με πηνία...no? :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 (τροποποιήθηκε) - διπλό ποστ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 http://www.e-kiriazis.gr/ell/product/Μπαταρία_μοτοσυκλετών_GS_AGM_factory_activated_GTZ14S_-_12V_11.2Ah_10HR_-_230_CCAEN_εκκίνησηςΠολλα,ειδικα για gs... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες