Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

where?

Δεν φαίνεται φώτο μόνο ένα γκρι σήμα αδιέξοδου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έβγαλα χθες το μασκάκι και το πήγα σε γνωστό μου για ενίσχυση των βάσεών του επειδή οι π@π@ρ3ς οι Εγγλέζοι τις έχουν φτιάξει λεπτές και σπάνε εύκολα με τον καιρό και με τα ζόρια.

Επίσης, μάλλον θα βάλω και τη ζελατίνα οπότε θα έσπαγαν ακόμα πιο εύκολα με το έξτρα βάρος της ζελατίνας.

Ο χρόνος θα δείξει αν άξιζε η παρέμβαση

IMAG0347_zpsyafzrgrq.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εκανες......

Εγω τις περασα ολες ενα πασο με εποξειδικη κολλα δυο συστατικων και δεν εχουν κανει κιχ .....

Αν θες μπορεις να βαλεις και μια μικρη λαστιχενια ροδελα μεταξυ μασκας και βιδας για να αποσβεσει τους οποιους κραδασμους και να μην περασουν στο τμημα της μασκας που κολλησες.

DSC00021_zps3mbzlcg3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος Τζωρτζ, και εγώ εποξική έβαλα. Βάλαμε και σύρμα σε κάθε βάση για έξτρα οπλισμό. Ελπίζω να μη κάνει κ εμένα κιχ:baby:

Ωραίο και αυτό με τη ροδελίτσα. Δεν το είχα κατα νου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ρε παιδες που ναι ετσι τι να κανω?Εχω παρει εποξικη αλλα ακομα το σκεφτομαι πως θα γινει.Να χτισω πανω απαυτη που χε βαλει ο προηγουμενος η να προσπαθησω να τη βγαλω και να το κανω απ την αρχη..

20160114_174857_zpsuultsxqp.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ρε παιδες που ναι ετσι τι να κανω?Εχω παρει εποξικη αλλα ακομα το σκεφτομαι πως θα γινει.Να χτισω πανω απαυτη που χε βαλει ο προηγουμενος η να προσπαθησω να τη βγαλω και να το κανω απ την αρχη..

20160114_174857_zpsuultsxqp.jpg

εχει κοπει? Δεν βλεπω καλα.

Επισης, υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλεις την υπαρχουσα κολλα?

Αν υπαρχει, βγαλτη και περασε το απο την αρχη. Εμενα μου εβαλε και συρμα μεσα ο γνωστος που το πηγα. Βαλε κ εσυ.

Και πανω απο το παρων κολλημα να βαλεις, δεν θα φαινεται κατι ρε συ. Σκασιλα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι εχει κοπει.ειχε βαλει εποξικη ο προηγουμενος αλλα κοπηκε.ειναι καλυτερα να την αφαιρεσω ολη τη παλια και να το κανω απ την αρχη η να πατησω πανω στην υπαρχουσα..?

οταν λες συρμα τι εννοεις.που μπαινει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερο να βγάλεις την υπάρχουσα εποξική και να το πιάσεις από την αρχή ή να χτίσεις πάνω στην υπάρχουσα.

Εγώ θα την αφαιρούσα πάντως και θα το έκανα από την αρχή.

Όσο για το σύρμα, δες τις φωτό από κάτω. Δεν φαίνεται κ πολύ καθαρά η αλήθεια είναι.

Ανάμεσα στα "νεύρα" του πλαστικού της μάσκας, μου έβαλε ένα μικρό κομματάκι σύρμα για έξτρα ενίσχυση λέει

IMAG0352_zpsqvb6kzqf.jpgIMAG0350_zpsgmr3fkft.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να έχεις τέσσερις μέρες άδεια από την δουλειά, να είσαι έτοιμος για μίνι ταξιδάκι, να ξέρεις όμως ότι λόγο καιρού δεν μπορείς να πας εκεί που θες μήπως και φας καμιά κουτρουβάλα λόγο πάγου στον οδόστρωμα. Μένεις λοιπον να την κοιτάς από το τζάμι γεμάτος με ένα τεράστιο παράπονο. Αυτό κάνω εδω και 3 μέρες το κερ@το μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξα μπροστα τακακια με την βοηθεια ενος φιλου μου, αλλη αισθηση να δουλευεις πανω στο μηχανακι σου!!
Τωρα μενει μονο να στρωσουν λιγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινούριες μανετούλες, επιτέλους ρυθμιζόμενες! Πολύ βολικές και ειδικά το φρένο δεν περίμενα να δουλεύει τόσο καλά(είναι λίγο πιο μικρές από τις μαμά).

IMG_20160125_130342_HDR.jpgIMG_20160125_130334_HDR.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήρα το λάστιχο και το έβρεχα καμιά ώρα γιατί πήγαμε βόλτα στα βουνό την Κυριακή και ήταν μέσα στο αλάτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πήγα συνεργείο... μένω από μπαταρία συνέχεια... ή ανορθωτής ή μπαταρία... (6 μηνών μπαταρία, €140 έκανε... αλλά το προτιμώ από ανορθωτή...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα