Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Ωπ! Και μας το γραφεις εδω στα μουλωχτα ε? :_shifty:

Καλοριζικο το νεο πριονι! Καλα στριψιματα και με μπολικα TD's!Μονο πιστα πλεον?

Οσο για το δικο μου, οχι σημερα αλλα χθες...

12484827_1026802050705303_46064352617334

Που πάει ο ήρωας με το MT revenge limited evo χαχαχαχα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο δεξια μου? Ααααα δεν καταλαβαινει αυτος ρε, την εβγαλε ολη την διαδρομη πολυ ανετα με το 145 κιλων klx! μοιραζει τσαγακι ο Κωστακης στα βουνα σε καθαροαιμα και τους κλέινει και το ματι μεσα απο τη ζελατινα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο δεξια μου? Ααααα δεν καταλαβαινει αυτος ρε, την εβγαλε ολη την διαδρομη πολυ ανετα με το 145 κιλων klx! μοιραζει τσαγακι ο Κωστακης στα βουνα σε καθαροαιμα και τους κλέινει και το ματι μεσα απο τη ζελατινα! :tooth:

Εγώ ήδη έχω στο μάτι κάτι μεταχείρω ζαντολάστιχα στο car 21/19 από rx six days 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ήδη έχω στο μάτι κάτι μεταχείρω ζαντολάστιχα στο car 21/19 από rx six days 

βαλτα και δεν θα θες να τα βγαλεις μετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλαίω!

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλαίω!

Give that man a medal !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dread rider να σου γνωρισω τον Ηρωα.

Κλαίω!

Ηρωα, ο dread rider.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρηκα μπρο!

Δε πλεζουρ ιζ ολλ μαιν (Θρασύβουλος btw )

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε να ανεβασεις στροφες με νεκρα και να καρφωσεις πρωτη.

Εχει και αυτο πλακα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε να ανεβασεις στροφες με νεκρα και να καρφωσεις πρωτη.

Εχει και αυτο πλακα :tooth:

Συμπλεκτάρω την πρώτη, κάθομαι δικάβαλο, το πιστόνι κοντεύει να καρφώσει τη ζάντα αλλά σηκώνεται μισό πόντο ο ντορής. Μάλλον πρέπει να πάρω Arnette.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπλεκτάρω την πρώτη, κάθομαι δικάβαλο, το πιστόνι κοντεύει να καρφώσει τη ζάντα αλλά σηκώνεται μισό πόντο ο ντορής. Μάλλον πρέπει να πάρω Arnette.

Πωλειται ζευγαρι αρνετ, πρωτο χερι, λιγα χιλιομετρα, δεν τα εχει δει ο ηλιος, χρηση μονο βραδυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωλειται ζευγαρι αρνετ, πρωτο χερι, λιγα χιλιομετρα, δεν τα εχει δει ο ηλιος, χρηση μονο βραδυ

α0χα0χ0αχ0α0χ0α α0χ0α0χα0χ0α χρειαζεται και ζελε φλιπερ για να πανε ασορτι :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα να πάρεις το δικό μου καμιά βόλτα γιατί θέλω να αλλάξω δίσκους :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα εβγαλα τις δαγκανες να δω σε τι κατασταση ειναι τα πιστονια γιατι ενιωθα οτι κατι δε παει καλα..

20160112_142912_zpsxmlcmid2.jpg

αντικρισα αυτο.οπως φενεται αφου πατησα 2-3 φορες τη μανετα τα 2 πιστονια δε κουνιουνται καν.ειδικα το κατω δεξια στη φωτο.εχει παραγγελθει ηδη κιτακι με τσιμουχες.ηταν η ωρα τους ..:_hrm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτο και τουλαχιστον οταν αλλαζουμε τακακια,οδοντοβουρτσα,τα βγαζουμε(οχι τελειως,τουλαχιστον να βγουν μεχρι να φανει καθαρο σημειο) και πλυσιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως..αλλα δυστυχως η μηχανη ηταν σε χερια αλλου για 5,5 χρονια,ο οποιος προφανως δεν εκανε τετοια συντηρηση οποτε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο dimip!

Ειχα κανει κ εγω την ιδια δουλεια πριν κανα 1,5 μηνα. Οχι αλλαγη στις τσιμουχες αλλα αλλαγη τακακιων κ καθαρισμο κλπ.

Κ εμενα δεν εβγαιναν ομοιομορφα καποιες φορες αλλα με καθαρισμο των εμβολων και με υπομονη, δουλεψαν. Κυριως ενα εμβολακι μας εκανε το δυσκολο κ κουνιοταν πιο αργα απο τα αλλα.

Ποσο πηγε το μαλλι για το κιτακι? Ενδιαφερον φαινεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο dimip!

Ειχα κανει κ εγω την ιδια δουλεια πριν κανα 1,5 μηνα. Οχι αλλαγη στις τσιμουχες αλλα αλλαγη τακακιων κ καθαρισμο κλπ.

Κ εμενα δεν εβγαιναν ομοιομορφα καποιες φορες αλλα με καθαρισμο των εμβολων και με υπομονη, δουλεψαν. Κυριως ενα εμβολακι μας εκανε το δυσκολο κ κουνιοταν πιο αργα απο τα αλλα.

Ποσο πηγε το μαλλι για το κιτακι? Ενδιαφερον φαινεται

Και πολυ καλα εκανες!

Τα καθαρισα και γω και μετα τα σπρωχνα και γω πισω και κρατουσα τα δυο που βγαιναν κανονικα μεχρι να ξεπεταχτουν και τα τεμπελικα..το αριστερα πανω στηη φωτο κατι εκανε δειλα δειλα αλλα το αλλο αγερωχο στη θεση του..αυτη τη δυσμορφια την εχουν περασει και στα τακακια αλλα ειναι αμελητεο.

Για τσιμουχες μη περασεις καν απο τραιουμφ..ειναι τρελοι οι ανθρωποι..!!150 παει για τις δυο δαγκανες.μιλαμε για 16 λαστιχακια ετσι..τα βρηκα απο αλλου με ενα 70αρι τελικα.που και παλι πολλα ειναι σε σχεση με αλλων μοντελων δαγκανες αλλα αμα προκειται για θεμα ασφαλειας λες ενα κλαιν και τελος.οταν φτασει και σενα η ωρα στειλε μου να σου πω απο που..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πέρασα με ένα κερί γυαλίσματος που πήρα απο τα jumbo με 2 ευρώ.Τώρα αν αλλάξει χρώμα σε λίγο καιρό,δεν ξέρω... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πολυ καλα εκανες!

Τα καθαρισα και γω και μετα τα σπρωχνα και γω πισω και κρατουσα τα δυο που βγαιναν κανονικα μεχρι να ξεπεταχτουν και τα τεμπελικα..το αριστερα πανω στηη φωτο κατι εκανε δειλα δειλα αλλα το αλλο αγερωχο στη θεση του..αυτη τη δυσμορφια την εχουν περασει και στα τακακια αλλα ειναι αμελητεο.

Για τσιμουχες μη περασεις καν απο τραιουμφ..ειναι τρελοι οι ανθρωποι..!!150 παει για τις δυο δαγκανες.μιλαμε για 16 λαστιχακια ετσι..τα βρηκα απο αλλου με ενα 70αρι τελικα.που και παλι πολλα ειναι σε σχεση με αλλων μοντελων δαγκανες αλλα αμα προκειται για θεμα ασφαλειας λες ενα κλαιν και τελος.οταν φτασει και σενα η ωρα στειλε μου να σου πω απο που..

ε τα μισα λεφτα ειναι τι να λεμε τωρα.

Μια τετοια δυσμορφια μου ειχε περασει κ εμενα στο παλιο τακακι. Θα κανω εναν ελεγχο μετα απο αρκετο καιρο και θα δω αν εφτιαξε.

Ωραιος! Θα σε εχω στο νου μου για τις τσιμουχες. Ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα