The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Ωπ! Και μας το γραφεις εδω στα μουλωχτα ε? Καλοριζικο το νεο πριονι! Καλα στριψιματα και με μπολικα TD's!Μονο πιστα πλεον?Οσο για το δικο μου, οχι σημερα αλλα χθες...Που πάει ο ήρωας με το MT revenge limited evo χαχαχαχα? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Που πάει ο ήρωας με το MT revenge limited evo χαχαχαχα?Ο δεξια μου? Ααααα δεν καταλαβαινει αυτος ρε, την εβγαλε ολη την διαδρομη πολυ ανετα με το 145 κιλων klx! μοιραζει τσαγακι ο Κωστακης στα βουνα σε καθαροαιμα και τους κλέινει και το ματι μεσα απο τη ζελατινα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Ο δεξια μου? Ααααα δεν καταλαβαινει αυτος ρε, την εβγαλε ολη την διαδρομη πολυ ανετα με το 145 κιλων klx! μοιραζει τσαγακι ο Κωστακης στα βουνα σε καθαροαιμα και τους κλέινει και το ματι μεσα απο τη ζελατινα! Εγώ ήδη έχω στο μάτι κάτι μεταχείρω ζαντολάστιχα στο car 21/19 από rx six days Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Εγώ ήδη έχω στο μάτι κάτι μεταχείρω ζαντολάστιχα στο car 21/19 από rx six days βαλτα και δεν θα θες να τα βγαλεις μετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Που πάει ο ήρωας με το MT revenge limited evo χαχαχαχα?Κλαίω! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2016 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Σήμερα το πήγα σχολή, φροντιστήριο, βόλτα και στο αεροδρόμιο για ξεμπούκωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Κλαίω!Ο δεξια μου? Ααααα δεν καταλαβαινει αυτος ρε, την εβγαλε ολη την διαδρομη πολυ ανετα με το 145 κιλων klx! μοιραζει τσαγακι ο Κωστακης στα βουνα σε καθαροαιμα και τους κλέινει και το ματι μεσα απο τη ζελατινα! Give that man a medal ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Που πάει ο ήρωας με το MT revenge limited evo χαχαχαχα?Dread rider να σου γνωρισω τον Ηρωα. Κλαίω!Ηρωα, ο dread rider. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Χάρηκα μπρο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χάρηκα μπρο!Δε πλεζουρ ιζ ολλ μαιν (Θρασύβουλος btw ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2016 από τον The Dread Rider 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δοκιμασε να ανεβασεις στροφες με νεκρα και να καρφωσεις πρωτη.Εχει και αυτο πλακα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Φωνάξτε κάποιος τον γιαμαχάκια, άλλαξα ανορθωτή σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δοκιμασε να ανεβασεις στροφες με νεκρα και να καρφωσεις πρωτη.Εχει και αυτο πλακα Συμπλεκτάρω την πρώτη, κάθομαι δικάβαλο, το πιστόνι κοντεύει να καρφώσει τη ζάντα αλλά σηκώνεται μισό πόντο ο ντορής. Μάλλον πρέπει να πάρω Arnette. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 οχι σημερα, εχει λιγες μερες, μετραει η οχι? εβαλα καινουριο λαστιχο πισω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Συμπλεκτάρω την πρώτη, κάθομαι δικάβαλο, το πιστόνι κοντεύει να καρφώσει τη ζάντα αλλά σηκώνεται μισό πόντο ο ντορής. Μάλλον πρέπει να πάρω Arnette.Πωλειται ζευγαρι αρνετ, πρωτο χερι, λιγα χιλιομετρα, δεν τα εχει δει ο ηλιος, χρηση μονο βραδυ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Πωλειται ζευγαρι αρνετ, πρωτο χερι, λιγα χιλιομετρα, δεν τα εχει δει ο ηλιος, χρηση μονο βραδυα0χα0χ0αχ0α0χ0α α0χ0α0χα0χ0α χρειαζεται και ζελε φλιπερ για να πανε ασορτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Συμπλεκτάρω την πρώτη, κάθομαι δικάβαλο, το πιστόνι κοντεύει να καρφώσει τη ζάντα αλλά σηκώνεται μισό πόντο ο ντορής. Μάλλον πρέπει να πάρω Arnette.Έλα να πάρεις το δικό μου καμιά βόλτα γιατί θέλω να αλλάξω δίσκους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Σημερα εβγαλα τις δαγκανες να δω σε τι κατασταση ειναι τα πιστονια γιατι ενιωθα οτι κατι δε παει καλα..αντικρισα αυτο.οπως φενεται αφου πατησα 2-3 φορες τη μανετα τα 2 πιστονια δε κουνιουνται καν.ειδικα το κατω δεξια στη φωτο.εχει παραγγελθει ηδη κιτακι με τσιμουχες.ηταν η ωρα τους .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Για αυτο και τουλαχιστον οταν αλλαζουμε τακακια,οδοντοβουρτσα,τα βγαζουμε(οχι τελειως,τουλαχιστον να βγουν μεχρι να φανει καθαρο σημειο) και πλυσιμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Ακριβως..αλλα δυστυχως η μηχανη ηταν σε χερια αλλου για 5,5 χρονια,ο οποιος προφανως δεν εκανε τετοια συντηρηση οποτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Ωραιος ο dimip!Ειχα κανει κ εγω την ιδια δουλεια πριν κανα 1,5 μηνα. Οχι αλλαγη στις τσιμουχες αλλα αλλαγη τακακιων κ καθαρισμο κλπ.Κ εμενα δεν εβγαιναν ομοιομορφα καποιες φορες αλλα με καθαρισμο των εμβολων και με υπομονη, δουλεψαν. Κυριως ενα εμβολακι μας εκανε το δυσκολο κ κουνιοταν πιο αργα απο τα αλλα.Ποσο πηγε το μαλλι για το κιτακι? Ενδιαφερον φαινεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Ωραιος ο dimip!Ειχα κανει κ εγω την ιδια δουλεια πριν κανα 1,5 μηνα. Οχι αλλαγη στις τσιμουχες αλλα αλλαγη τακακιων κ καθαρισμο κλπ.Κ εμενα δεν εβγαιναν ομοιομορφα καποιες φορες αλλα με καθαρισμο των εμβολων και με υπομονη, δουλεψαν. Κυριως ενα εμβολακι μας εκανε το δυσκολο κ κουνιοταν πιο αργα απο τα αλλα.Ποσο πηγε το μαλλι για το κιτακι? Ενδιαφερον φαινεταιΚαι πολυ καλα εκανες!Τα καθαρισα και γω και μετα τα σπρωχνα και γω πισω και κρατουσα τα δυο που βγαιναν κανονικα μεχρι να ξεπεταχτουν και τα τεμπελικα..το αριστερα πανω στηη φωτο κατι εκανε δειλα δειλα αλλα το αλλο αγερωχο στη θεση του..αυτη τη δυσμορφια την εχουν περασει και στα τακακια αλλα ειναι αμελητεο.Για τσιμουχες μη περασεις καν απο τραιουμφ..ειναι τρελοι οι ανθρωποι..!!150 παει για τις δυο δαγκανες.μιλαμε για 16 λαστιχακια ετσι..τα βρηκα απο αλλου με ενα 70αρι τελικα.που και παλι πολλα ειναι σε σχεση με αλλων μοντελων δαγκανες αλλα αμα προκειται για θεμα ασφαλειας λες ενα κλαιν και τελος.οταν φτασει και σενα η ωρα στειλε μου να σου πω απο που.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 σορρυ 8 λαστιχακια εννοουσα προφανως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Την πέρασα με ένα κερί γυαλίσματος που πήρα απο τα jumbo με 2 ευρώ.Τώρα αν αλλάξει χρώμα σε λίγο καιρό,δεν ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Και πολυ καλα εκανες!Τα καθαρισα και γω και μετα τα σπρωχνα και γω πισω και κρατουσα τα δυο που βγαιναν κανονικα μεχρι να ξεπεταχτουν και τα τεμπελικα..το αριστερα πανω στηη φωτο κατι εκανε δειλα δειλα αλλα το αλλο αγερωχο στη θεση του..αυτη τη δυσμορφια την εχουν περασει και στα τακακια αλλα ειναι αμελητεο.Για τσιμουχες μη περασεις καν απο τραιουμφ..ειναι τρελοι οι ανθρωποι..!!150 παει για τις δυο δαγκανες.μιλαμε για 16 λαστιχακια ετσι..τα βρηκα απο αλλου με ενα 70αρι τελικα.που και παλι πολλα ειναι σε σχεση με αλλων μοντελων δαγκανες αλλα αμα προκειται για θεμα ασφαλειας λες ενα κλαιν και τελος.οταν φτασει και σενα η ωρα στειλε μου να σου πω απο που..ε τα μισα λεφτα ειναι τι να λεμε τωρα.Μια τετοια δυσμορφια μου ειχε περασει κ εμενα στο παλιο τακακι. Θα κανω εναν ελεγχο μετα απο αρκετο καιρο και θα δω αν εφτιαξε.Ωραιος! Θα σε εχω στο νου μου για τις τσιμουχες. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες